uvaj roza ako dođe u t-mobile imat ce ga pola hrvatske jer ce mu cijena pasti isto kao i kada se v3 pink pojavio
Printable View
uvaj roza ako dođe u t-mobile imat ce ga pola hrvatske jer ce mu cijena pasti isto kao i kada se v3 pink pojavio
Imao sam priliku isprobati rozu cokoladu, mobitel je stvarno lijep osim sto su tipke i dalje ostale crvene, to je jedini minus koji mu mogu dati
a fuj!pa mogli su promijenit osvjetljenje tipki.ciganija!= Citat =:
Izvorno postao Boss212
Kupio sam KG800 (prešao sam sa Nokie) pa imam nekoliko problema s njim:
1. Ne može slati MMS, može primati. Postavke sam prepisao sa drugog mobitela, a u VIPu mi kažu da nemaju podršku za LG pa mi ne mogu poslat postavke. strašno
2. Broj se ne može izvući iz poruke na pametan način. Kontakti su mi u mobitelu kako bih imao nekoliko brojeva za pojedinog kontakta, pa kad odaberem opciju "extract number" on mi prebriše kontakt ukoliko ima isto ime
3. Ne piše velka slova nakon točke.
4. Kad ga zatvorim na ekranu mi piše schedule
Kako se na ovom uređaju gleda verzija softwarea? Zanima me da li je nekim novijim softwareom riješeno ovih nekoliko nelogičnosti kojih ima u softwareu?
Molim također za pomoć oko postavki za MMS. Aparat je kupljen inače u Njemačkoj i nije bio zaključan
Hvala,
Shegac
= Citat =:
Izvorno postao shegac
3. Probaj upisati jedan razmak nakon točke pa bi moralo prebacit na veliko slovo.
4.Pročitaj upute koje su u kutiji telefona,tamo mora pisat kako se sklanja sa ekrana.
jel mi neko sa 100%-tnom sigurnošću može reći da li je kg800 kad se uzma za 1200kn u tele2 na pretplatu zaključan?, ili radi na sve mreže
otkljucan je= Citat =:
Izvorno postao bobe
thx a lot:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao DarioB
neki dan je jedan poznanik u tele2 uzeo kg800 i radi na svim mrezama bez problema.
Jel zna netko koliko traje baterija na KG800 i kako reagira touch screen???
baterija traje jedno 3 dana sigurno, a touch screen reagira super, bolje nego recimo na samsungu E900 :thumbup:
ima i čokolada sa proširivom memoriom kupio vani iskužio još je tanja od ove koja se kod nas prodaje:thumbup:
t28s, v3, čokolada, mpx200...itd...
Kakve senzore topline ima?= Citat =:
Izvorno postao BM0021
touch screen tipke...:thumbup:
postoji li stranica gdje se može isprobati kg800 kao što se mogu isprobavati sony ericssoni?
Ako nema na službenim LG-jevim stranicama , onda nema vjerojatno nigdje .= Citat =:
Izvorno postao mstaglicic
Odi jednostavno u Tele2 ili T-Mobile i neka ti ga nadležni u dućanu pokažu, mislim da bi trebali to napraviti, jer uvijek postoji izložbeni primjerak. Osim toga, taj mobitel danas ima pol Hrvatske, pa malo baci oko kod svojih poznatih dal ga netko koristi :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mstaglicic
Znam da u T-com centru u Kc je moguće isprobavati mobove
mstaglicic a na kojoj to stranici isprobavaš sonyericssone, daj napiši pliz stranicu
Na službenim? Ajde napiši i mene zanima :spin:= Citat =:
Izvorno postao ljacme
Odlucio sam uzet kg800 za drugi mob, uzet cu u ducanu kao slobodni uređaj a ne u tele2 paketu. Neko je cini mi se spominjao nekih 2100kn??
U king crossu je cca 2500kn, jel ima negdje jeftinije?
Ja bi ga uzeo u Tele2 "bla bla" paketu...dođe 1995kn (još dobiš 100kn na računu), a nije brandiran, niti ima po sebi nekakvih Tele2 oznaka i mislim da je to najjeftinije...znam 5-6 ljudi koji su kupili Kg800 u Tele2 i niti jedan nije bio kodiran...
Ma to i premisljam dal bi ili nebi, jel isti sadrzaj paketa? Onaj privjesak za brisanje i sve?
;D ;D= Citat =:
Izvorno postao BM0021
sve je isto....uzmi u tele2