Da, moguce i to, pa ta usluga bas i ne obiluje kvalitetom, vrlo cesto stekaju te poruke, ali dobro, besplatne su.
Printable View
Da, moguce i to, pa ta usluga bas i ne obiluje kvalitetom, vrlo cesto stekaju te poruke, ali dobro, besplatne su.
..da valjda..imamo na viponline 15 sms besplatnih dnevno.To kad si u minusu s bonom dobro dode.
da, a jos bolje dodje kad ti je aktiviran iako si ugasio racun :D= Citat =:
Izvorno postao lili
sentimentalnost je samo izlika za lijenost i inertnost= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
cijela nam nacija onda puca od sentimentalnosti :rotfl:
imam još godinu dana rbije s Vipom. koje ne podnosim od pred godinu i pol kad su mi maznuli mob i izgubio 150kn i morao zet pretplatu je rneznaju tko sam ja, a to mi veli nakon kaj mi je sve izdiktirao i gledao u moju osobnu. U toba je postojao još samo cronet a HT nisam uzeo iz principa. Tele2 mi je drugi broj i primarno služi za razgovore na 098.
websms usluga dostupna je svim registriranim vip online korisnicima. registracijom dobivaš 15 besplatnih poruka dnevno, mail s opcijom preusmjeravanje mejla na mobitel, uvid u stanje računa kao i obnavljanje bona putem interneta.
ovo je totalna glupost. sentimentalnost je samo jedan minoran razlog zašto ljudi ne prelaze. ali osnovno je to što tele 2 još nije ponudio kvalitetne usluge. tele 2 može biti zgodan kao drugi operater pored već postojećeg vipa ili t-coma ali ako koristiš samo njega onda si itekako zakinut.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
da, sa tele 2 možda ti poruka na mobitel nikad ni ne stigne :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao JBT
Zakinut si ako koristiš GPRS i MMS... Ako ti služi za ono čemu 90% korisnika služi, za poruke i pozive, onda imaš sve kaj ti treba... Čak i jeftinije...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Poruke an Tele2 uredno stizu, problema nema nista manje nego sto ih ima i na VIP-u i T Comu-u. Koristio sam sve mreze i nije se bas mali broj puta dogodilo da neka poruka zakasni, to je manje-vise normalno.
tocno je...poruke dolaze i odlaze sa tele2 bez problema...i to radi super...ali samo za hrvatsku....
ako mislite dobiti poruke sa stranog operatera e to zaboravite...toga kod tele 2 nema...oni kao jos ''potpisuju ugovore'' sa stranim operaterima...
= Citat =:
Izvorno postao revo
pa nije tele2 mreža koja je nastala sad nedavno u HR, postoji već godinama i ima ugovore sa masom operatera
upravo je bitno sto su oni novi u HR. to sto oni postoje vec duze vremena vani nije uvijet da se vezu ugovori i za HR i da SMSovi idu bez problema prema i sa bilo kojeg operatera.
Naravno, no oni su cim su krenuli cak omogucili taj polovicni roaming sa svim zemljama, preko upisivanje one famozne jedinice. Sad su tek u fazi potpisivanja ugovora za "normalan" i cjelovit roaming, a takav trenutno radi sa Slovenijom, BiH, Makedonijom, Češkom, Estonijom, Latvijom, Litvom, Luksemburgom, Lihtenštajnom, Finskom, Turskom, Hong Kongom, Armenijom i Azerbejdžanom. Iz tjedna u tjedan se broj zemalja povecava, a to mozete provjeravati na
http://www.tele2.hr/postpaid/rates/roaming/
Za zemlje koje imaju zvjezdicu, nije potrebno upisivanje jedinice.
nemam pojma jesam li ja lud ili ti, ali ja uredno dobijam sms-ove iz srbije, bih, svicarske i francuske, za ostale zemlje jos nisam probao= Citat =:
Izvorno postao revo
..da kaj se tice inozemstva i ja sam uredno dobivala poruke .
da,kad smo vec kod vip kvalitete, nerijetko se desi da tih 15 besplatnih sms poruka s weba nikad ne dodju na odrediste, niti ponekad mozes pristupiti web siteu. istovremeno prije par dana dogodilo se nekoliko rusenja kompletne vip mreze u istri. za vip, kao provider koji se reklamira najkvalitetnijim u regiji, meni je to porazno i za prijavu je drustvu za zastitu potrosaca...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
VIP gradi image na toj nekakvoj kvaliteti, ali ranjivi su kao i sve ostale mreze, ti silni softwarei i tehnika nisu nepogresivi pa tako niti VIP mreza. Oni mozda malo pretjeruju s isticanjem kako se njima kvar ne moze dogodit, a to su totalne gluposti. Svugdje gdje je tehnika u pitanju kvar je itekako moguc. Ima li su i veliki kiks u reklamnoj kampanji kad su reklamirali svoju ogromnu pokrivenost i prikazivali otok za kojeg su ljudi na Internetu pisali kako uopce nema VIP signala.
Ja sam putovao brodom od Trsta prema Grčkoj i signal T Mobilea je cijelo vrijeme bio jaci dok si VIP morao lovit na palubi.
Meni je usred Zagreba razgovor na VIP-u znao puknuti i sto sad, zar je to tragedija? Nikad mobilna veza nije kvalitetna kao fiksna jer jednostavno kabel je kabel. Na 11. katu nebodera gdje zivim preko niti jedne mreze ne mozes razgovarati 100% cisto jer se zbog velike visine stalno izmjenjuju bazne stanice sto uzrokuje kratorajne prekide, ne moze tu pomoci niti jedan "kvalitetni" VIP.
Njihovoj kampanji se mora pripisati uspjeh, a to je da su dosta svojih korisnika uspjeli zadrzati utuvivsi im u glavu da su najkvalitetnija mreza na svijetu. To su totalne gluposti, jer osim jos uvijek slabijeg signala, koji ide na bolje, ja na Tele2 nemam nista vise problema nego sam ih inace imao na toj VIP kvalitetnoj mrezi.
da tocno je to...samo me cudi zasto onda romanig neradi sa svim tim operaterima???= Citat =:
Izvorno postao Inovator
sad ce netko reci pametan da su oni posebna frima a ne tele2 iz švedske...a zasto onda kad idemo vani moramo ugasiti i utipkati broj 1 prije pina,da nas ostale zemlje kuze da smo pripadnici tele2 švedske ili da nam je centrala za sve pozive i poruke u luxemburgu...
znaci trebalo bi to raditi sa ostalim zemljama ali to ocigledno neodgovara tele2...
mozda si krivo shvatio temu ovog foruma...= Citat =:
Izvorno postao JBT
pa, ocito je to privremeno tehnicko rjesenje dok se zasebno ne potpise ugovor sa svakom zemljom...= Citat =:
Izvorno postao revo
uostalom, sto li ovo pricam, pojam bilateralni ugovor ti ocito nista nece znaciti :rolleyes:
Joj kako vam se ne daju neke stvari objasniti. Tele2 Švedska ne može prenijeti roaming ugovore na Tele2 Hrvatska, to je uredjeno zakonom. Isto kao što niti tv kanal HBO SAD ne može prenijeti filmove koje emitira u SAD-u na hrvatski HBO nego mora zasebno platiti prava tj. kupiti prava za Hrvatsku.
Moze se napraviti nekakav polovicni roaming kakvog je Tele2 nudio i jos uvijek nudi sa vecinom zemalja, a fora je upisivanje 1-ce ispred PIN-a. Ugovori se moraju zasebno potpisati sa svakim GSM operaterom s kojim se zeli imati roaming, ugovor mora biti ratificiran o obje strane. I zato Tele2 cim potpise bilateralni ugovor s 1 operaterom iz neke zemlje odmah stavi da ne treba 1 ispred PIN-a. Naravno prvo se ide na potpisivanje ugovora barem s jednim operaterom iz svake zemlje, a onda se baza operatera siri. Recimo u BiH je na pocetku roaming bio samo s Mobisom, a sad radi i s Eronetom.
ma eto...po ovom forumu je eto sve logicno...ma tele2 je super...eto vidim da svi opravdavaju ovdje tele2 ili mu traze pusta opravdanja ......hmm...da mi je znati cemu ovaj forum...mozda je i postavljan u znak potpore tele2....:closed:
Nitko ih ne opravdava i ne kaze da su super nego ti lupas glupe argumente tj. uopce ih nemas i nista ti se ne da objasnit.
Dosadan si. baci Tele2 karticu i zdravo... nećeš propasti...= Citat =:
Izvorno postao revo
imas alternativu.prebaci se na t-mobile ili vip i bit ces zadovoljan:thumbdown= Citat =:
Izvorno postao revo
pa zar ovdje nitko ne razumije poantu ovog foruma...gore piše ''zašto nisam prešao/la na tele 2''....
zar nebi trebalo raspravljati o svim pozitvnim (jeftini razgovori,dostupnost....) i negativnim stvarima(nema obecanog gprs za proljece,nemogucnost dobivanja poruka sa stranih operatera....)...
ali ovdje sa svaku kritiku o tele2 se odmah svi uzjogune i pocmu mu traziti fantasticna opravdanja(te urote stanara da nemoze postaviti antene,te i drugi operatori su isto tako,te on je ovdje tej ''jucer'' dosao,te nije znao gdje se dolazi pa nezna srediti papire ,,,,,,,,i još puno toga)....