Stigao napokon i P990i... Cijene i detalji
Printable View
Stigao napokon i P990i... Cijene i detalji
Pa i nisu se baš pretrgli s cijenom P990.
Ali je zato cijena ovog K750i vrlo niska... To je još uvijek fenomenalan mob, a samog ga možeš dobiti za soma i pol kuna...
Da postavim glupo pitanje: Jel kodiran? :wstupid:
Pitam zato jer za neke uređaje daju unlock kod ako je kupljen bez ugovora
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ovo i mene zanima,znam da samo ne zaključavaju skuplje mobove ali što je s ovim?
ne zakljucavaju?? W810 kupljen bez ugovora (samo uredaj) za 2498 kn je zakljucan
Svi uredjaji u ponudi T-mobile su kodirani... Bilo koliko da kostaju.
Ako je netko vec uspio vidjeti T-mobileov K750i, zanima me da li na
samom uredjaju ima kakvih "unakazenih" dijelova?
(npr. natpis T-mobile umjesto QuickShare ili T-zones znak umjesto znaka za My shortcuts na srednjoj funkcijskoj tipki)
Vidjevsi kako je VIP/Vodafoneov "ukrasen" kad se pojavio u vip.me paketu, samo sam lagano odustao od ideje o kupovini i dekodiranju...
nisam jos nigdje vidio k750 u t-mobileu.ili se dobro prodaje ili ga jednostavno nema.
Od jucer je u ponudi T-m...= Citat =:
Izvorno postao zmija
(barem je u cjeniku; jel i u trgovinama - to je pitanje...)
Dosad ga nije bilo...
Jučer su ga uvrstili na stranice, što ne znači da će ga istog dana imati u prodaji... Obično prođe do par dana dok ga ne stave "na police"...
D750 je imao znak od T-moba (tj t-zones) za onaj brzi meni (my Shortcuts), ali se nije moglo tako lako (slučajno) pristupiti internetu... Nebi se čudio da je i na K750 taj znak na srednjoj tipki...= Citat =:
Izvorno postao dsancin
Što se tiče one naljepnice na dnu moba, sličnu je imao i K700, ali k700 iz t-mobile.a je dole imao T-mobile naljepnicu...
Ali opet, to me nebi smetalo... Jer je mob OK, a i po pitanju softa u T-mobu ne mijenjaju puno, samo umjesto jedne ikone za internet stave onaj T-zones... To mi se više sviđa nego kod vip-a i vodafoneovog softa...
Što se cijene tiče za K750
Cijena samog uređaj: 1498Kn
Pretplata na 1god, tarifa 60: 998Kn, a na 2god: 798Kn...
Isplativa kupnja... :thumbup:
isplativo jeste,samo nisam ga vidio jos u t-mobileu,a obisao sam tri centra.
A vjerojatno će doć ovaj ili idući tjedan... pa neće valjda 2-3 tjedna biti u cjeniku a da se nemože kupiti... bilo bi to bezveze... :-/ :spin:= Citat =:
Izvorno postao zmija
a k700 su drzali jedno dobra 4 mjeseca na cjeniku uz napomenu dostupne su velike kolicine a mobova u centrima nije bilo jer sve sto je stizalo je islo za Hep i jos jednog velikog pretplatnika , i od tada se ne cudim nicem od t-coma a ovom na webu ne vjerujem .
Koliko je meni poznato u Sisku su ih jučer dobili.
Upravo sam vidio da u Osijeku u T-mobile centru imaju K750i...
Zapažanja:
-Umjesto QuickShare naljepnice ima naljepnicu T-mobile
(sitna su slova, pa ne upada u oči kao Vodafone)
-srednja funkcijska tipka (My shortcuts) nosi na sebi normalan simbol,
znači nema na njoj t-zones znak (kao što ima D750) i ima svoju
normalnu funkciju (poziva My shortcuts izbornik)
-desna funkcijska tipka isto tako ima svoju normalnu funkciju i poziva izbornik,
a ne t-zones (kao npr. na T-mobileovom K700i)
-sam izbornik je skoro original SE. Ima promjenjeno 2 ili 3 ikonice;
t-zones i još neke...
Sve u svemu, T-mobile K750i je samo lagano brand-iran...
Vrlo zadovoljavajuće (u odnosu na VIP/Vodafone-ov)...
Kupujem...
i ja sam ga ubo danas,mob je prva liga,još sad kad stavim od w800 soft jer imam one zvučnike i slušalice od w800 pa će biti prava makona!
Mislim da bi taj aparat mogo ponovo završiti u mojoj kući...
Jedino se nadam da nema previše onih t-mob slika, screensavera-a i ostalih gluposti... :rolleyes:
ima ti na gašenju i na paljenju screensaver i zvuk njihov,dolje samo t-mobile naljepnica i dvije ikone download i t-zones u imeniku i to ti je to!
Pa šta ga onda ne kupiš u Electromagic-u po znatno većoj cijeni:bunny:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
@teac-tascam: ključna riječ u mom postu je bila: previše!
Imao sam D750 koji je imao na srednjem gumbu t-zones naljepnicu, i to mi je malo ružno izgledalo...
ALi to što ima scree-saver to se da promjeniti, a valjda se da promijeniti i zvuk kada pališ/gasiš mob, a ako ne, onda isključiš zvuk na mobu i nečuje se... A tih par sitnica me nesmeta... Glavno da nema cijeli izbornik drugačiji ko kod VIP-a... zato i ne namjeravam kutpiti u EM-u...
Ali back on topick:
T-mob je u zadnje vrijeme u ponudu ubacio dosta novih mobitela... Samo neka tako nastave... a pogotovo da nastave ko sa cijenom od K750...
uopce mi ne smeta tih par sranja u softveru,samo da ne bude kao kod vip-a!
Ne znam jeste li primjetili, ali Simpa paketi su značajno pojeftinili... Primjerice, K750 je sada svega 1.298 kn (1.498 do prije nekoliko dana), Nokia 6070 je 798 kn (bila je 998 kn), BenQ-Siemens EL71 dođe 998 kn...
Isto tako su i neki mobiteli u pretplati pali dolje... K800i je kao sam uređaj sada jeftiniji za 500 kn - 2.998 kn...
Pa to su nove cijene od danas, jučer sam gledao i primjećujem znatan pad. Pogledajte samo koja je sad razlika u cijeni recimo Simpa PEBL-a u odnosu na Vip-me pakete.
Dobra stvar... konkurencija:thumbup:
da se nadovežem, da nove su cijene od danas
@s.silva
ima ti na gašenju i na paljenju screensaver i zvuk njihov,dolje samo t-mobile naljepnica i dvije ikone download i t-zones u imeniku i to ti je to!
kupih K510i i ima samo na tim mjestima t-brand