meni loadanje traje sasvim normalno oko 50sekundi
Printable View
meni loadanje traje sasvim normalno oko 50sekundi
To je ipak malo pre dugo
to ti ovisi prvenstveno o igri
sta zelis reci da je e700 brzi?
jay reci mi kako mp3 funkcionira na tvojoj v300
to su ti u biti melodije, imam koju i jako dobro zvuci malo cu se sa njima vise zajebavat cim nabavim kabel.
inace ekran je odlican i dobro se vidi na suncu
ima nesto kao copy paste funkciju
vibra je slaba
stvarno se moze dosta toga lijepo podesiti
ima snimanje govora (nisam prova koliko dugo), a mogu se snimati i razgovori
monopoly je zanimljiv
kad nestaje baterije za pogonit ekran u boji onaj fanjski i dalje ostaje funcionalan (jako lijepo plavo osvjetljenje)
uz svaki kontakt u imeniku koji je na telefonu mozes dodat sliku i melodiju
...
ovo bi mogao bit bug: kad se puni i u jednom se trenutku baterija popenje na dvi crtice a onda se smanji na jednu i ostane tako sve dok se neprikaze Punjenje zavrseno.
email klijent sam podesio i radi besprijekorno
imam u sijecanju da sam negdje naisao na filter sms (stavis broj od nekog pod to i vise neces dobit njegov sms) ali nemogu to vise naci
nemogu naci ni podesavanje kontrasta iako nije ni potrebno jer je taman dobro podesen
mogu se podesiti kratice za bilo sto
To vam je ljudi moji sve zastarjela tehonologija, ja nemam pojma kako je vama tu al kad vidite kako se ovdje komunicira onda vam postane jasno da je Hrvatska jos u kamenom dobu. Sto se tice tog mo0bitela design mu je very cool (V300) i da ima Ir mogao bi se uz malu promjenu SW-a napraviti od njega super daljinac
gdje ovdje?
u Japanu valjda
pa to normalno....... al nemože reč onda da je hrvatska u kamenom dobu...... uu usporedbi sa japanom, cjela europa je u kamenom dobu, ma cjeli svjet zapravo
istina
Naravno da može. Europa kaska za Japanom a mi kaskamo za Europom dok neka šit država (neću reć koja) kaska za nama.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pa to normalno....... al nemože reč onda da je hrvatska u kamenom dobu...... uu usporedbi sa japanom, cjela europa je u kamenom dobu, ma cjeli svjet zapravo
Ali nismo li malo offtopic?
Ma motorola V300 nije nesto.Meni se dosta vise svidja V525 I V500. Nisam imo dosta vremena da ih proucim.Eto konto sam sebi da kupim V525, ali brat mi je vec kupio samsung E700...
Ajmo, sada, st55 ili v300. Kupio sam st55 u ht-u, jer nije bilo v300, jesam li pogriješio. Jesam li trebao cekati. Zadovoljan sa, i sa ovim, ali onaj nisam probao!?!?!?!
glavna mana je kaj st 55 nema javu i kaj ga je tesko spojit na komp. Malo sam proučavao forume, pa nisam nigdje vidio da je neko uspio...
Osim toga, to nije pravi siemens, pa nema velke podrške za njega s njihove strane.
S druge strane, ima dobar ekran i kameru, mada su kod v300 bolji...
Ti sam iz ovoga zaključi kaj je tebi na mobu važno i dal si pogriješio
Kabel stoji manje od 100kn, spoji sam ga na komp bez problema, kamere su iste, 640*480 VGA, jedino je razlika u ekranu i javi? Jel netko mozda probao oba malo vise pa da zna, ono fakat, koji je bolji?
Evo ja sam do juce koristio st55 a od juce v300 i mogu vam reci da sam zadovoljan na prvi pogled (nisam imao vremena da je mnogo cackam)
ekran tu itamo je isti
sto se kamere tice po meni je nesto bolja na v300
i jedan i drugi imaju memoriju od 5 mb sto je ok.
nedostatak i jednog i drugog sto nemaju irda i Bluetooth
st55 nepodrzava javu ma da se prica da sa novim softom podrzava (ali sta vredi od toga kada se kabal nemoze naci)
i to je tacno da nije pravi siemens ali bez obzira na to telefon je ok.
ali moj glas ipak dajem za v300 !!!!!!!!!!!!!!!!
ST55 5mb memorije? E sad sam totalno zbunjen...
Ovak vele na mobile-review:= Citat =:
Poslao: Hrc
ST55 5mb memorije? E sad sam totalno zbunjen...
Memory to store photos - 1.2 Mb
Memory to store SMS-messages - 1.3 Mb
Memory to store e-mails - 1.1.Mb
Up to 50 SMS-mssages can be kept in the phone memory, up to 50 SMS-messages - in Archive
Up to 50 records in the organiser can be kept
Up to 10 notes (50 charcters each) can be saved in the phone memory