koji debili tamo je prosijecna placa 1000 dinara a ono se razbacuju sa cijenom
Printable View
koji debili tamo je prosijecna placa 1000 dinara a ono se razbacuju sa cijenom
Pa ne samo tamo.
Tko u nas može dati tu lovu? To je cca 8500 kuna, a nijedan Symbian nije toliko koštao kad se pojavio (osim možda 7650). Jest da su bili dosta skuplji od ostalih mobova, ali ovo dođe, još malo pa da se pitaš-ima li možda skriven dijamant negdje;D ...
@Drug Mile, za 8500 možeš i malo jaču pilu od Golfa dvojke dizela... lol
Ne samo to...kupiš si i to dobar laptop za te pare... i nokiu 6230.... i imaš sve najbolje...
Mislim ta cijena je neralna. Garant se neko zajebava s cijenom, ne bili frikovi požurili. Ipak će na kraju biti, mislim, nekih "prihvatljivih" 800 € i tamo. Samo što njima trebaju 4 prosječne plaće za tu cifru, a nama "samo" 1,5. :notooth:
Što se tiče 7650, koštala je 6400,00 kn kad je stigla.
EDIT
Evo sad gledam, stigla je u Njemačku. Cijena 679 € ilitiga cca 5000,00 kn. Znači, očekujte, baš kako je Hole rekao nekih 5900,00. Ako bude 5500,00 onda znači da je Mobis u problemima ;D
Cijena N91 - istaCode:http://www.nokia-online-shop.de/cgi-bin/nokia.storefront/444ce76000201f122719d9454b0c05ed/Catalog/Intern2&2DN80&2D01
E 60- 449 €
Evo (loše) iskustvo jednog korisnika sa N91 na mobile-review
Code:http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=46746
Ti bokca!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ja bih je već o zid zalijepio! Čovjek ima konjske nerve!
Znači, summa summarum, Nokia ni nakon godine dana nije u biti riješila masu problema na N91, razlog čega je i bila tolika odgoda konačnog proizvoda...
Jedino mi je napeto ovo kad se hvali jačinom i samim feelingom slušanja mjuze.
Kazali bi ljudi-za dobro treba nešto pretrpiti, ali mislim da je ipak previše bugova, bar u prvoj verziji softa.
Ti aparati će biti uporabljivi, IMO, tek za par mjeseci...
N80 trebala bi biti za T-mobile ponudu koliko sam čuo..
Link na Oglasnik...
Ja je ne bih sada trenutno kupio 91 ni u Mobisu, a kamoli kod dilera...
Čekaj čekaj, 799 € :lol: ;D Pa toliko će biti u Mobisu :creep: s Mobisovom garancijom, a ne "pisanom". :lol:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Jak je lola. Sad treba bit idiot i kupit od njega :flame:
Tko ne može čekati Mobis,a može već jutros imati N91, tko gleda cijenu...
Činjenica-taj tip za sada drži položaj "jedinog dobavljača i prodavača N91 u RH".
Ali, bilo kako,ne bih to činio za sada (pa ni u Mobisa).:-/
Treba to netko nazvat i provjerit....
Moguće da frajer izmišlja.
@Mile
A čuj, možda u Mobisu nabiju cijenu kao i 8800, Eldar i sam kaže da su mobiteli namijenjeni sličnoj publici...
Stigla je na mob. svet i N91 - 1500 € ;D ;D
Hebalo majku, stvarno nisu normalni. Mislim lukavi su, imajući u vidu da postoje budale koje će dat tu lovu........= Citat =:
Izvorno postao djomla
Čekajte!
Kako u SiCG mob košta koliko košta, a vi pričate da će u Mobisa koštati do 6 somova?
Ne kužim se u dobavljače u Srbiji, ali vjerojatno imaju nekog ekskluziv dobavljača za Nokiju, a fanovi će ih brzo provaliti ako usporede cijene u Njemačkoj i kod kuće.
Znači, netko je u pravu.
Mile, jel ova ponuda u Njemačkoj ponuda operatera ili cijena mobitela u slobodnoj prodaji?
Ako je ponuda nekog operatera, onda kužim, ali razlika u cijenama je ogromna...:rolleyes:
Slobodan aparat= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Pa onda ne kužim.
De facto, ovi iz SiCG za cijenu koliko košta u BG, mogu otići do Njemačke avionom i to platiti povratnu kartu, i još im ostane pride...:thumbup:
ma to će past za par dana na 1000
I ja mislim, mada kad uđes na dio posvećen Nokijici n80 onda vidis da 3 radnje prodaju taj telefon, za istu cijenu.
Evo jedan user review N80, jednog cijenjenog i realnog člana Mobile-review foruma.
http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=47012
ima li kakvih vijesti oce li ova N80 u prodaju zna li ko kad bi mogla???= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
stvarno vise nemogu cekat!!!:vamp: :turn: :turn:
@Vedran - Početak slijedećeg tjedna.
Evo prije sam čitao i vidio da jedan forumaš ima n91, ne bi bilo loše da nabaci neki review:thumbup: i
Nadam se da će vidjet ovo :licklips:
da, bilo je to prije 2-3 mjeseca još otprilike,nabavio ga je iz japana no koliko se sječam brat mu ga je razbio;D da se ne krene u offtopic dalje samo sam rageu odgovorio,nije se potrebno dodatno bavit ovim pitanjem ;)
Znam za taj slučaj ali mislim na ;D ovo= Citat =:
Izvorno postao sodom
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=322783#post322783