aha, a što sada!! Ovo su ovdje okorijeli siemens-ovci, a stvarno se o tome nagađalo puno, jer ovako sa slika, stvarno izgleda kao mmc slot, ali nije, nažalost i kako reče vrag, stvarno bez njega gubi ono nešto :(
Printable View
aha, a što sada!! Ovo su ovdje okorijeli siemens-ovci, a stvarno se o tome nagađalo puno, jer ovako sa slika, stvarno izgleda kao mmc slot, ali nije, nažalost i kako reče vrag, stvarno bez njega gubi ono nešto :(
po meni to nije pravi nasljednik sl-a!
mozda je to neka fora za mogucnost dual sima??????
nikako nasljednik sl45, nikako, možda tek sx1...
reko ja to odavno - kad je prerelease manuala izasao - no slazem se da tulifon nije loš.
e, sad gotovo - idemo cekat SX!
a 3aTmr - uzivaj malo i riješi se toga neka bude u pricuvi money za sx:-)
3aTmr ajd pliz javi kolko ti je trajala baterija, tnx.
taj slot je toliki da bi stala dva sima a ne jedan= Citat =:
Poslao: vrag
mozda je to neka fora za mogucnost dual sima??????
@ coma... :jump:
to je stvarno jedino sto mi pada na pamet... :)
ma kupit cu ja jedan sl55 pa cu ga rastavit da vidimo, postat cu slike na forum!
Ma kakav slot!? Nema to na slici veze sa mmc slotom!
Ma samo naprijed coma!:thumbup:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma kupit cu ja jedan sl55 pa cu ga rastavit da vidimo, postat cu slike na forum!
e, vidim da se nitko nije zagledao - pa samse ja zagledao malo u sliku naravno - nisam ga drzao u ruci.
1.Vjerojatnost da su ostavili Slot(utor) za bilo koju vrstu kartice je 0.0001% jer objavljivanje takve informacije mjesecima nakon proizvodnje bi bio zajeb i ne bi imali nikakvu zaradu(ako nešto je - onda bi bilo i zarade na tome) a da je kartica nove generacije - nema šanse.
2.taj komad željeza(pretpostavljam) ima "odsjecen" rub zbog toga što se na mjestu ruba nalazi šaraf koji je ispod kontakata od baterije.
Znači samo nekakva vrst zaštite za dio kućišta koji bi inače ostao plastičan.
99.9999 % sam siguran da sam pogodio:-)
A meni to izgleda s tim rupicama ko veliki zvučnik za polifoniju!
covjece jesi ti ikad vidio zvucnik?
da, nije to ništa drugo nego neka zaštita, samo što ima interesantan izgled :)
Otvori si neke božićne lampice za bor koje sviraju i pogledaj kako izgleda taj zvučnik pa će ti biti jasno o čemu pričam. Čovječe.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
covjece jesi ti ikad vidio zvucnik?
HE he!
meni cak malo lici na jednu cool stvar!
na hladnjake od neznam starih "majšinki2 - šarac, ona cuda iz vijetnama...
:-)))))))))
na svašta sliči, a ništa korisnog :)
mislis na one pistalice? uvijek su okrugle i zvucnik nikada nije sa rupicama! covjece:p= Citat =:
Poslao: whiteboy
Otvori si neke božićne lampice za bor koje sviraju i pogledaj kako izgleda taj zvučnik pa će ti biti jasno o čemu pričam. Čovječe.
Vjeruj ima i takvih zvučnika! Pogotovo one koji su polifoni (jingle bells s 2-3 instrumenta ;D), a ne te pištalice ko iz svirajućih telegrama.
cetvrtasti zvucnik koji ima jedan kraj odrezan i ima rupice po sebi i daje polifoniju?!!
to mi je prva :confused:
pa bas mi se necini da je vajtboj u pravu
A baš si se namjerio svađati jelda? Ne mora zvučnik ni biti okrugli, a uostalom meni se ovdje čini da se radi o poklopcu, tj. zaštiti zvučnika koji je ISPOD tog rupičastog komada metala. KUŽIŠ? Dakle taj rupičasti kvadratić ima rupice da bi zvuk ispod mogao izlaziti van. Ma gle, nema veze, vidim da si se zainatio i uopče ne pokušavaš shvatiti o čemu ja brijem... odo ja odavde. :(
ajde pa pa! ma nije da se svadjam ali ti si tvrdio da je to zvucnik sto mi je bilo nemoguce(a i drugima) tek si sad reko da je zastitia zvucnika!