stvarno prekomplicirano za obican mobitel...
Printable View
stvarno prekomplicirano za obican mobitel...
ovo ne moze biti gluplje nego sto je :angry: sad vise ne mogu pronaci glupi wizard koji mi se prije javljao kad god bi spojila mob sa kompom, sad opce ni ne pokazuje da je pronaden novi hardver kad ga spojim... skinula sam one drajvere al ne mogu napraviti nista dok ne pronadem glupi wizard.... ocito to mora biti tako kad se pokusavaju raditit dvije stvari odjednom - uciti i spajati mob sa kompom
START --- Control Panel --- Add Hardware= Citat =:
Izvorno postao ataxia
Jedno pitanje za vlasnike L7: Da li se i vama mob puni kada ga spojite sa kompom u modu Memorijska kartica??
Hvala!
ja mislim da puni. pa provjeri?!= Citat =:
Izvorno postao Siemens
Pa meni osobno puni,pa zato pitam da li je to normalno.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
da je, to je do kabla..= Citat =:
Izvorno postao Siemens
Pozdrav,
ima li ko 002f ili slični Language pack za ovu Motorolu? Jer na gsmserver ne nađem ništa pametnog :)
Pogledaj tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6895&page=4= Citat =:
Izvorno postao SmasHy
To je za v360 ali ima istu platformu kao l7 pa ide gore!
FM Headset (handsfree sa ugradjenim FM tjunerom) DA LI NEKO ZNA ZA TO, kompaktibilan je za l7
Nije ti kompatibilan jer ga cisto nemas gdje ukopcati u mob. Jedino ako ima miniUSB prikljucak, onda vjerovatno i radi sa mobom.
ipak mislim da moj LP neće ići... može probati, ali mislim da je već netko probao.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Ako ne sjedne, vrati neki drugi i mob je ponovno u funkciji.
Puno hvala svima. Odgovor sam dobio na neki naši stranici forum.gsm-si.net.
Za sve, koji obožavate Moto SLVR L7:
http://www.motox.info/showthread.php?t=8920&page=4 - LP 002f (ima hrvatski i slovenski jezik), koji super radi na mojem flexu: R4513_G_08.B7.DCR_RB_PDS015_LP0024_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_05_00_07R_GSTL7T675NN10C_1FF.shx
Bye bye Vodafone!
Pozdrav, :thumbup:
Baš dobro da si nam to rekao. Tražio sam Hrvatski za L7 već duže vrijeme a taj motox forum malo radi malo ne :evil:= Citat =:
Izvorno postao SmasHy
grrr :)
LP 002f: R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang002F_reflash_SLoBo.rar.ht ml
Trenutni flash, kojeg se poslužujem (obavljen prije na slvrfiles.info):
R4513_G_08.B7.DCR_RB_PDS015_LP0024_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_05_00_07R_GSTL7T675NN10C_1FF.rar
/ako je što proti praviloma, možete korigirati... samo hočem, da malo pomažem, jer je fon dobar za svoje pare ;)
Zbog činjenice da se mnogi od vas ne mogu snaći u temama u kojima postoje 10 drugih podtema, ova je zatvorena. I sam smatram da je puno bolja organiziranost ako imamo više različitih tema, nego jednu sa više pod rasprava. Tako smo dosad radili, tako ćemo i dalje.
Sve pojedinačne diskusije o L7, a koje dosad nisu obrađivane, otvarajte slobodno odvojeno.
Jasno, prije toga koristite opciju pretraživanja.
Hvala