Što je skroz okej... Mislim, čemu trkeljanje satima? To nije normalno da ga... you know...
Printable View
Što je skroz okej... Mislim, čemu trkeljanje satima? To nije normalno da ga... you know...
e kolko dugo moze biti otvorena veza na tele2? jel netko probo vise od 1h?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E sad, ja imam ideju kako iskoristiti mukte tarfu.
Dali je moguće za mukte broj staviti dialup recimo carnetov, pa mobitel koristiti kao modem dok si recimo u kafu na cugi
ili mislis spoja na internet preko moba???= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
mislim da ne mozes staviti 076 brojeve.
Evo ja sam veceras 39 min s curom. Vise nismo imali inspiracije ;D Sutra budemo probali do sat vremena ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao khideg
dobar si ,ja s curom nikad nepricam ispod 2h u komadu!= Citat =:
Izvorno postao imatic
pa kad se vidimo svaki dan pa ne trebamo, a i zivimo 10 min jedno od drugog ;)
a i mislim da isto prekida na sat vremena jel su isto kao i vip uveli to za preko 1000 min. Nisam siguran za prepaid, budemo vidili sutra ;D
ajd javi,bitno mi je na kolko prekida.= Citat =:
Izvorno postao imatic
A da jednostavno ostavite otvorenu liniju i namjestite si alarm za manje od sat vremena da provjerite je li pukla? Uostalom, još ne mogu vjerovati da možete toliko razglabati i to svaki dan...
Niti ja, pogotovo ako zivite u istom gradu...ali...100 ljudi, 100 cudi.
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ama kakava pro froma...
a zasto onda nisu i na bla bla napravili to pro forma...?????
a dobro...sad ti meni malo pojasni kako ja na pretplati mogu zlouporabiti taj fucking broj sa 0 kuna????
a kako to da na bla bla nitko nemoze zlouporabiti broj?????
daj ki...valjas gluposti...
vec ako valjas...onda to argumentiraj....
svaka ti čast, dobar si!;D= Citat =:
Izvorno postao imatic
Eh, kad bi se moglo za frenda stavit neki od 060 brojeva ;D
A to su oni brojevi koje zoves za kvizove, latinicu i slicne emisije;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Vidim da tebe pere nakakva agresiva bez povoda... Nakon ovakvog nastupa ne mislim ništa objašnjavat, prvenstveno zato jer nisam to ja izmislio, već samo citiram postove sa ovog i drugih foruma... A sad oladi...= Citat =:
Izvorno postao revo
evo upravo stigla poruka na mob. Jel tko drugi dobio?
MUKTE broj iz bilo koje mreze moze se koristiti do 30.4.2006. Od 1. svibnja MUKTE broj moguce je odabrati iskljucivo iz Tele2 mreze
a sta s onima koji su odbarali iz neke druge mreze a prode 30.4? ostaju ilii dalje radi?= Citat =:
Izvorno postao imatic
e ne znam, to i mene zanima. Valjda ce onda ukinuti nama koji imamo na 098/091 a ove ce ostaviti koji su na Tele2???
Pa kaze od 1. svibnja moguce je odabrati broj iskljucivo iz T2 mreze. Vjerujem da ce onda dopustiti da se uzme neki drugi broj umjesto ovog koji imas. Iako ako ce pocet raditi u maniri Vipa i T-mobilea, naplatit ce tu promjenu;)
ja cu onda zasutati tele2 broj - imam ga iskljucivo da bih mogao s 098 brojem besplatno pricati....:-)
mene zanima,dal ce oni koji sad aktiviraju 098 br recimo moci i dalje koristii,a novi ce moci izabrati samo 095 ili ce i postojeci morati izabrati novi broj.= Citat =:
Izvorno postao Fras84
sad cu ih nazvat ;)
Nece nitko nista ukidati, ono sto ste sad odabrali to vam ostaje.
onda ok. Jesi siguran? svejedno ne mogu dobiti SZK :)
tko ti je to reko?= Citat =:
Izvorno postao JBT