Gdje ima najjeftinije PSP za kupiti. Meni se najpovoljnije čini ono iz Gameplaya jer se dobiju dvije igre u paketu za 1970kn. Šta mislite do kud će mu padati cijena?
Printable View
Gdje ima najjeftinije PSP za kupiti. Meni se najpovoljnije čini ono iz Gameplaya jer se dobiju dvije igre u paketu za 1970kn. Šta mislite do kud će mu padati cijena?
teško je to ovako napamet reči,akcija od gpa se čini najpovoljnijom zasad,a ni konzum nije loš izbor
Meni se ne žuri s kupovinom jer znam da se nebi mogao suzdržati da ne kupim koju igricu, ali je to po ovim cijenama neisplativo.Mislim da će jako brzo doći piratske igrice.Što se tiće cijene konzole, mislim da je i dosta niska jer mobiteli koštaju više.Mislim da sony dijelomično subvencionira, odnosno smanjuje maržu koju nadoknađuje prodajom igara.
zbog čega misliš da če doči brzo piratske igrice?
cijena neće past god dana,osim što možda paket nekako povečaju...a za pirat igrice nevjerujem da će ubrzo doći..ma da ne bi imao ništa protiv
Kodovi su već razbijeni, ubrzo će u jednom od rumunjskih podruma poćeti štancati UMd-ove. Ako i ne , verzija 2.0 omogućuzje download pa će preko toga biti rješeno.PSP se jako dobro prodaje u cijelom svijetu pa će pirati biti vrlo tražena roba.
nadam se....
Što se tiće same cijene, mislim da ce u slijedećih mjesec dana pasti još nekih 200 kn kad splasne ova navala, jer će prodavačima biti teško odrediti količinu koju mogu prodati i vjerojatno će se neki preracunati pa ce ih prodavati jeftinije.
ovo svakako, ali da če se ubrzo počet štancat umdovi nekako sumnjam= Citat =:
Izvorno postao konan
Zašto sumnjaš?Šta ti tu nije logićno.U bosni imaš za kupiti pirate iz kine za gameboy.Zašto nebi bilo uMD pirata?Svaka zaštita se da razbiti.Jedina stvar koju predpostavljam je politika sony-a da će ćesto izdavati nove firmware sa novim funkcijama i novim zaštitama pa će se kodovi morati razbijati za svaku novu verziju.Lijek je da se ne radi upgrade!
potpuno točno,sumnjam da če skoro počet "štancanje" umdova sa full igricama iz razloga što je psp izašo na japansko tržište sad več prije skoro godinu dana a odtada nije pokrenuta niti jedna psp igra na "piratski" način,a ako gledaš na emulatore za nintendo ili quake sa pocket pc-a...oni ipak nisu razlog što sam kupio psp a još manje da bi ih igro na njemu.= Citat =:
Izvorno postao konan
Većina ljudi kupuje PSP radi igranja igrica pa tako i mene vodi ta ideja.Japan inaće nije tržište na kojemu se prodaje previše pirata.Japanci imaju naviku kupovanja originalnih audio cd-ova, igara, DVD-ova pa se njih ne može uzeti kao tržišta koje može biti referentno u pogledu pirata. Neznam dali ste čuli ali je već dostupna jedna piratska igrica koja se može downlodati ali za sada ne radi zvuk.
to sam samo naveo kao primjer,pogledaj datum dolaska pspa na američko tržište pa onda računaj,a na quaku ne radi zvuk.
check this out, potencijalni tv tuner za psp:-)
http://www.bargainpda.com/default.as...wComments=true
Ovo je jebeno!= Citat =:
Izvorno postao sodom
to moram nabavit..... :thumbup:
ma past ce mu cijena ko ps2 kad je dosla pocetkom 2001 cijena 4444kn cekao sam dok prodje skola i za sest mjeseci je bila vec 2800kn s cipom. za UMD se slazem da ce ih pocet stancat kak su nastancali GRand Turismo 4 koja je jedina igrica izasla na DVD DL pa se nije mogla kopirat ali sve se da rijesit:thumbup: a to je dobro za nas ko fucka zute kad se kupaju u lovi
max do 1500 kn padne...ali blizu toliko dođe i ds,koji nije ni jednu petinu ovoliko dobar..iz sonya su rekli da se cijena uređaja određeno vrijeme(6mj.) neće uopće snižavati,jer im se ne isplati,sama izradnja ih više dođe...to sam na gameplay forumu pročitao...a ps2 će spustiti na 99$ u cijlom svijetu,kako bi konkurirao novome nintendu cijenom dok ps3 dođe koji će biti full skuplji
...ma sve je to igra same prezentacije i oglašavanja, ali naravno i kvalitete...naravno da se cijena PSP-a neće snižavat pogotovo sad kad se kupuje ko lud... kad padne prodaja, i cijene će ići dolje...
...al možda već i za zimske blagdane bude nekih popusta :) ...
ja samo mislim da će samo povećati paket prodaje....
rekli su da uopce nece snizavati cijenu ps2......= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ima vec puno piratskih igara za psp koje se snimaju na ms duo!! a za svaku treba imat loader(programcic koji emulira UMD): neke od njih su lumines,coded arms.... i rade samo na verziji 1.50!!!lumines je bez zvuka.....
I da sony radi nove igre tako da ne rade sa starim FW tako da je upgrade OBAVEZAN zelite li igrat nove igre!!!
danas sam u izlogu algoritma vidio punisher umd film,cjena 199kn.
ako cjenu usporedimo sa original dvd izdanjem onda je ova previsoka.
ta cjena je nenormalna kako god uzmes
stvarno mi nije jasno ni drago zašto je tako skupo
od filmova trenutno imaju punishera,spidermen 2, i posljednji nastavak anakonde.