Reče ti čovjek da je selo ;D;D;D
Printable View
Reče ti čovjek da je selo ;D;D;D
pa nemogu dobiti poruku sa slovenskog operatera...e sad ako ti mozes a ja nemogu...onda sto nevalja??????!!= Citat =:
Izvorno postao pero_mali
pa rijeka i osijek imaju vise stanovnika ot toga broja...= Citat =:
Izvorno postao JBT
trebas malo brojati jbt
Ej, revo, ajd koristi EDIT ubuduće... nema potrebe za tolikim postanjem...
Malo offtopic, ali Osijek ima 115 tisuca stanovnika, Rijeka ima 143 tisuce, Split ima blizu 300 tisuca. Prvi iza Osijeka je Zadar koji ima 73 tisuce pa ja stvarno ne znam onda u kojem ti gradu sa 150 tisuca stanovnika zivis. Tele2 signal postoji i u Zagrebu i u Osijeku, i u Rijeci i u Splitu. Revo, molim te da ne pises gluposti.
Sto se Zadra tice, citao sam nedavno da i tamo ima Tele2 signala iako se radi vjerojatno o samo jednoj baznoj stanici koja ne pokriva cijeli grad.
ajde da se prestane s ovim, po popisu stanovnistva iz 2001.
Zagreb - 779.145 stanovnika
Split - 188.694
Rijeka - 144.043
Osijek - 114.616
Zadar - 72.718
Sl. Brod - 64.612
koji ti je taj grad s 150 000 stanovnika? Tele2 signal postoji i u Splitu i Rijeci i Osijeku.
@revo, sve mi se cini da su kod tebe matematicke sposobnosti rudimentalne
da navedem jos izvor, jelte - DZS :D
OFF zbog Ispravka netočnog navoda ;D= Citat =:
Izvorno postao JBT
Po popisu 2001. Split ima 196.000 stanovnika.
Jedino s Kaštelima i Solinom bi se nakupilo još nekih 80.000.
EDIT eto pr me preduhitrio, a i podaci su nam tu negdje :)
Da, krivo sam naveo, moja isprika ovog puta :)
a dobro moja selendra ima manje od 100 tisuca stanovnika...nes ti...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
i nema signala od teleta.....nemojmo sad da ima samo dio grada...ili neka zgrada...ili neki stan....
S obzirom da ne znas niti koliko ti grad ima stanovnika sve daljnje rasprave s tobom mi se cine besmislene. Ne znam zasto te toliko smeta sto nemas Tele2 signal, doci ce ti sigurno u ovoj godini, a do tada ti mob normalno radi preko VIP-a, ne kuzim sto se pjenis. Kad smo vec kod grada iz kojeg si ti, i VIPnetu i T Mobileu je trebalo 3-4 godine da srede signal u centru.
wow...super...doci ce signal u ovoj godini...= Citat =:
Izvorno postao JBT
blago meni...sad cu slati mms-ove preko vipa...wow...bas cool....a to ce eto biti sad...jer do kraja proljeca krece gprs...wow...cool...evo vjerovatno je vec krenulo da mozes dobivati poruke sa stranih operatora ali ja to nemam pojam...wow....
koga briga za vip i t-mobil...koga je briga koliko je njima trebalo....ovdje je tema tele2.....
Pa kako sada stvari stoje, nece niti krenuti MMS dok svi gradovi ne budu pokriveni, tj. 60-ak% populacije i 40% terirorija, a to upravo otpada na gradove. Tako da se uopce ne moras brinuti sto ce mozda netko u ZG moci koristiti MMS, a ti neces. Do lipnja je rok za tu pokrivenost i odgadjanja od strane Agencije vise nece biti, a niti Tele2 nije u interesu platiti globu ukoliko ne izvrse svoje obveze. Naravno, kao sto vidis, sve se tu vrti opet oko postavljanja baznih stanica jer sva oprema za GPRS i MMS kod Tele2 vec odavno postoji i oni da hoce, sutra bi u pogon mogli pustit uslugu na podrucju Zagreba i drugih gradova s Tele2 signalom. Naravno, sve nas smeta sto tih usluga nema, iako je upitno koliko ih uopce ljudi koristi, ali svima je bitno imati.
Roaming je druga prica, oni jos nemaju poseban odjel koji se time bavi tako da si ti preko granice jos uvijek tretiran kao korisnik svedskog Tele2. Zato roaming tako traljavo radi kao i primanje SMS-ova iz inozemstva. Neka me nitko ne drzi za rijec, ali u vise navrata sam cuo kako to namjeravaju srediti do dolaska turista u Hrvatsku jer racunaju na zaradu od raominga, naravno, Vidjet cemo hoce li to napraviti, ja mislim da im je itekako u interesu.
Mislim da neće previše zaradit od turista, jer su turisti koncentrirani u mnajim mjestima koja nisu pokrivena ili su slabo pokrivena, o cestama da i ne govorim.
e mile je u pravu...nehoda turist po zagrebu ...osijeku....varazdinu...po unutrasnjosti...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
a niti po rijeci i splitu...ipak za to treba pokriti cijelu jadransku obalu...
znaci opet smo na pocetku...
mislim da su to dobivanjem sms-a od stranih operatora odavno trebali napraviti...a mozda se prave pametni...sto njih briga sto to nefunkcionira...
a mreza....zar nije cijelo vrojem rijexc o proljecu...a sad jbt iz prve ruke o lipnju...a da mi to stavimo u realnost...kraj godine mozda..??!!
Pa turista u Zagrebu preko ljeta ima poprilicno, dodju u prolazu na dan-dva. Informacije o tom lipnju su od strane Agencije za telekomunikacije koje je Tele2 postavila uvjet sto se pokrivenosti tice.
U varaždinu nema tele2 signala. :nono:= Citat =:
Izvorno postao revo
da da....ludilo od turista po ljeti u zg...zaista nemam pojma koji vrag se spomnje more???!!!hvala bogu da je napokon netko raspoznao da je meka turista zg ne jadrasko more...istina uvijek pobjedjuje....:jump:= Citat =:
Izvorno postao JBT
Đizs! Tele2 ce napravit onako kako oni misle da je za njih najbolje i u skladu s onim sta mogu, isto kao i svaka druga firma na ovom svijetu, povodit ce se za trzistem i uskladit usluge vremenski sa svojim mogucnostima. Ne isplati se raspravljat o tome hoce li bit prije ili ne! Pa njima je u inreresu da bude sto prije, al´ ak´ ne mogu, ne mogu. Kom se ne svida, nek se prebaci, kom se svida placat manje, nek se strpi -stvari su sasvim jednostavne!!!
Opet pokazujes uzasnu neinformranost, vi s mora svi mislite da samo Dalmaciju vrijedi vidjet tj. konkretno jedan grad. Svake godine se sve vise turista, a pogotovo mladih, koji putuju prema moru na dan-dva zaustavi u Zagrebu. Naravno da ih nema kao na moru, ali ih ima puno vise nego ranijih godina. Zalosno je jedino sto Zagreb jako malo preko ljeta nudi, dodje ti zao ti ljudi koji besciljno lutaju gradom jer je nocni zivot tada koma. Sve u svemu, kolicina dalmatinske arogancije se ponekad stvarno ne da izmjeriti pogotovo ako se radi o ljudima iz jednog grada cije ime sad necu spominajti.
Mozes ti vikat po forumu sto god hoces, Tele2 ima svoj plan i ti urlanjem i cangrizavoscu neces nista promijenit. Mozes birat hoces li ih koristit ili ne, i to je to. Imas jos dvije mreze, nitko te ne tjera na tele2, ako mislis da su losi i da su te iznevjerili, mozes otici, nitko nece plakati za tobom.
u pravu si user...tko voli nek izvoli...= Citat =:
Izvorno postao user_name
a odokle tebi da sam ja iz dalmacije...sad kao ti si pogodio...= Citat =:
Izvorno postao JBT
zaista nije tema ''teskoca ljetnog zivot u zagrebu ljeti'' nego tele2...
upoce nevicem po forumu...samo pokusavam tebi i ppprrr-u pokazati da medalja ima i drugu stranu...a ne samo slusati ''proglase'' i ''biltene'' od tele2 koje vas dvoje pisete...pokazite malo i realnosti ipak tu ima puno toga na tele 2 sto ne šteka...
Pa tko je ikad rekao da je sve savrseno, a jedino sto ti pokazujes su frustracije.
Dobro jutro, mislim oni koji ocekivaju sve odjednom da radi i da je sve u funkciji to bi bilo nesta neopisljivo ili kako kod bih regao.= Citat =:
Izvorno postao revo
Neznam niti jednu firamu koja je sve u roku 12 mjeseci sve ponudila.
nisu to fristracije nego žučni razgovori...koji mozda tebe pogadjaju...= Citat =:
Izvorno postao JBT
ipak netko mora reci istinu...a čitajuci tvoje recenice covjek pomisli da je sve to idealno...da sve eto radi...da ce eto sve proraditi jos danas...ama super je sve...
ali tele 2 ima i drugu stranu medalje...
nemozes samo pisati bileten od tele2...
vratimo se temi
Apsolutno, niti Iskon niti H1 niti Optima pa niti svemocni HT nisu imali sve usluge u prvoj godini rada pa i novi ADSL provider Amis takodjer ima pocetnickih problema.
Ono sto zelim reci je da znam da u Tele2 stvarno rade na pokrivanju jer to je ono sto mogu uociti na svom mobitelu ili pak vidjeti golim okom po zgradama. Koliko rade na sredjivanju problema s roamingom, nemam pojma jer to ne mogu vidjeti. Ono sto mogu takodjer potvrditi je da GPRS i MMS RADE, ali se ceka pokrivanje vecih gradova da bi se usluga pustila u promet. Ja sam uspio surfati putem 3G signala kojeg Tele2 ima u Zagrebu.
Ako nekog zanima neko podrucje, i ako to istrazuje, i ima argumente ne znam zasto ga se odmah optuzuje da je neciji placenik. Kamo srece da mi je bilo tko platio za postanje na forumu.
I Revo, nikakve pamflete ja ne citam, ja neke stvari sam zakljucujem i zapazam, meni pamfleti ne trebaju jer od njih nema koristi.
I na kraju, jel mreza radi? Radi! Jel poruke rade? Rade! Jel ima vecih problema? Nema! Ja ne vidim oko cega tu praviti problem, jest, usluge kasne i to svi znamo, ali oni ce ih uvesti kad oni hoce, a ne kad mi hocemo.