Meni logo još nije sasvim sjeo, ali ostalo je dobro (reklame, pjesme(a) u reklamama...)
Printable View
Meni logo još nije sasvim sjeo, ali ostalo je dobro (reklame, pjesme(a) u reklamama...)
Sve ce to platiti korisnici, a i porez ce biti manji Vip-u
Šta mislite jel Vip mijenja image, jer je i Tele2 zaštitna boja crvena - pa da na neki način stvori diferenciju, i otkloni mogučnost miješanja slike Vip-a i Teleta kod ne informiranih korisnika (penzija... itd)? Mislim ako je tako - prešli su s konja na magarca - jer je onaj logo i kompletan image bio odlično udomaćen kod korisnika, čak se i meni stvarno sviđa (za razliku od T-mobileovog (užasna ružičasta boja - bljak)). Imali su zaštitnu crvenu boju, a koja im je sad - teško je reć, ja bi reka bila sa šarenim i crna slova??? Ali u jednome su stvarno zadržali kontinuitet - a to je odličan izbor muzike. Jeste primjetili da svaka pjesma s njihove reklame postane svojevrstan hit!?
OFF: Jeste vidili novu reklamu od Tele2? Parodija na T-mobileovu "ocijenili korisnici" - A kod Tele2 "Ocijenio Vlado Š." (mislim) - Baš su zakon! Šta T-mobile misli s onim "ocijenili korisnici" - Koji korisnici? Oni koji nikad nisu ni probali nešto drugo? Ne znaju da ima bolje?
Vidiš, o tome nisam razmišljao, ali moglo bi biti. Tele ima crvenu boju. Ali ne vjerujem da su išli toliko u krajnost. Izgledalo bi kao TELE-fobija, od strane VIPa.
Preduhitrio si me;) Reklame su zakon, ima i sa Dzombom i Cervarom, predobro!= Citat =:
Izvorno postao afroman
Zna li tko koja je ovo stvar u ovim "novim" Vipovim reklamama, za "glazbene" telefone, i kad ona ekipa sjedi u krug (tako nešto)?
Ne mislim na stvar Make me smile!
tele2 reklame su zakn ali ovo vipovo je lose... nije mi jasno imali su sve onda se prebace sa necega sto su godinama izgradivali:-X
Znaš, nekad promijena može značiti veliki boom u trgovini... uostalom, uopće se ne slažem da su reklame lose (vipa). Meni su daleko najbolje... ali ok, svatko ima svoje mišljenje, i ukuse, naravno.= Citat =:
Izvorno postao Broken Sword
Meni su na primjer teletove reklame bezveze...= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Ali kao što je već rečeno o ukusima se ne raspravlja.
:jump:
ne znam da li mislis na tu reklamu na koju i ja mislim, ali mozda je rijec o Nate James - Message (Messy Boys Mix)= Citat =:
Izvorno postao SEguy
(gotta get up and dance, gotta get up and move...)
= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
daaa, to je ta stvar! Fala stari!