ako ima ko Gameloft Real FootBall 2006 3D za samsung d600 ili zna di se moze skinut
HVALA UNAPRIJED
Printable View
ako ima ko Gameloft Real FootBall 2006 3D za samsung d600 ili zna di se moze skinut
HVALA UNAPRIJED
Ja sam uspio instalirati jednu igricu koja radi i sve je ok; ali kad idem instalirati drugu - mob se izgasi.
Sve radim kako je opisano na http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm
Unesem kod; aktiviram program; na uploaderu selektiram igricu, ali kad idem na "Serial download" nekoliko sec. stoji 0/100 i onda se izgasi mob.
Hvala na pomoći:)
koju igru?= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
Rješeno.
Ne znam kako;D
Evo i od mene prvi put molba.... Jel bi mogao naci igricu SEA BATTLE... ona igra za dvoje.... ili nesto slično... :licklips:
http://www.mobile-review.com/review/...1/pic27-11.jpg http://www.mobile-review.com/review/...81/pic27-9.jpg
wormsi ne rade (shteeeeta :( :( :( )
bjeli ekran... pomazhe samo restart
meni radi
isprobao sam ja sve :licklips:
Na novijim softverima neke neće...ni meni par nije htjelo...
hmm... da ja imam ovu zadnju verziju FWa... a bash shteta, wormsi su mi predobri...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
nego, zar nitko nije chuo za oblivion mobile?? jel mozhe to na d600?? sad sam malo trazhio po p2p-ima i nisam nish nasho, jel to vech izashlo?
edit: evo link o toj igrici http://www.elderscrolls.com/games/ob...e_overview.htm
imam josh jedan mali req... ako netko ima igricu Heroes of Might and Magic III...
vidio sam da ima za nokiu, a meni treba za d600... ako netko mozhda ima??
= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
e to opet ne radi..moze mi ko poslat na mail te igre,osim skupine a-d letter,te sam skinuo..posto imam dial up vezu nisam mogao skinut sve odjednom.. help i tnx..
Ljudi ja nemogu downloadati niti jedan pack, ništa ne mogu downloadati sa ovog rapidsharea, kao da nema nikakvog filea. Dajte neki link na neku stranicu s koje ću skinuti igre jer ovako ne ide.
Please
Mora ti raditi..= Citat =:
Izvorno postao Knight
Znači, nakon što klikneš na neki link, odeš dole i klikneš FREE. sada čekaš određeno vrijeme da prođe i onda upišeš kod koji traži.
Ma znam proceduru, skidao sam već sa Rapida, ali kada idem skinuti u GetRightu (download manager) dobijem poruku:" File was not found on the server":-/
Daj X-Plosiv pomozi, pliz.
koji pack? si probao preko sitea, a ne preko programa :)= Citat =:
Izvorno postao Knight
Evo sada mi sve radi. X-Plosiv puno ti hvala na igrama, slijedi klik na vagu;)
jel može itko stavit kakav program za isprobavanje igre na kompu prije nego što se stavi na mob? unaprijed hvala /btw što kada softicku istekne rok, kao meni npr.?/
javiš se onda meni :thumbup:
e to i mene zanima! ili ako netko ima neke druge nogometne, npr. football 365 manager ili fifa 2006 3D???= Citat =:
Izvorno postao jojo
molim vas nek mi neko pomogne..isto ovo mi se događa ili mi se restarta mob..prvi put su mi se igre normalno prenesle i sad vise nece..= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
jel ima neko neki savjet?
hvala
to se isto događalo i meni pa sam morao isključit kabel iz moba i kompa, isključit sofftick i onda sve ponovno tako za savku igru... ...probaj tak...
bobby carrot imali ko ovu igricu nemogu nigdje da je nadem na internetu hvala unaprijed
a jel ima ko golf tiger woods naravno za d 600
Proletio sam kroz topic i pretrazio malo postove... Nisam bas nasao pa pitam - ima li koji football manager za D600? Znam da ima za SE T600, frend ima demo, no nisam nasao nista za svoj D600...
mobile_soccer_manager.jar
Skidaj slovo M kod mene..tj pogledaj u kojem je packu
ako nije ni u jednom, uplodam ja ovako
Da, pardon... Skinuo ono sve, ali mi promaklo.= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Ako bi mogao, daj plz uploadaj sesti paket. Na gsm-java ga nema, ovdje je skinut sa RS-a.
Eh, da, kako uploadati na mob igre bez jad fajla? Npr. Sven 2004 :)
Bi li radilo da se samo iskopira jad od neke druge igre i promijene nazivi? Treba na nesto posebno paziti?
Wormsi ne rade, dao bih sve igre sa moba samo da oni rade :(
PS. Pozdrav, long time no see ;-)