imaju oni, ali nije jos dostupan preko SEUS-a= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Printable View
imaju oni, ali nije jos dostupan preko SEUS-a= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Ja imam problem sa updateom, kad dođem do onog da ugasim mobitel, izvadim sim, i onda da držim tipku C dugo i onda spojim na komp, kad ja spojim mobitel na komp, mobitel se upali, i ne mogu dalje od tog koraka, koristim onaj kabel koji dođe uz K750i
zato popravi ono kad ti se javi faund new hardver i tamo si nađi fajlove od usb i poslije će biti u redu!
Je li misliš ono USB Flash da instaliram?= Citat =:
Izvorno postao silvano
To mi je instaliralo
Trebaju ti USB driveri. Kad te pita da ih instaliras raspakiraj ovo i u onom Wizardu odi do njih
http://rapidshare.de/files/22843035/...ivers.zip.html
Jel netko stavio taj R1CA021? Da li se stvarno vidi poboljšanje na fotkama i videu?
Ma prije mi je tražio drivere za neki sony ericsson flash i ja mu dao da sam treaži i našao ih je, a sada mi ni jedne ne traži, a ne mogu naći taj Sony Ericsson USB Flash da mu promjenim drivere ako je to to= Citat =:
Izvorno postao imatic
Software na mobitelu mi je R1J002, poprilicno star, i sad odlucio sam uraditi update kao sto je objasnjeno u tutorialu... ali nisam siguran da li ce mi sve OK biti jer sam ga na crno kupio, software tj ikone su standardne, bez ikakve podrske operatora... moze li mi neko reci da li bi bilo pametno da uradim update, jer ako pogrijesim ide u smece :)
Hvala
Nemaš šta pogriješiti, nadogradnja samo poboljšava rad uređaja... to što je na crno nema veze, znači nije brandan na nekog operatera što je važno da bi uopće mogao upgrade-ati...= Citat =:
Izvorno postao Insufficient
hvala na odgovoru... a znas li mozda koliko ce update trajati, koliko sam citao sa jakom internet konekcijom skinuce software brzo, ali koliko treba software-u da se nadogradi?
ma par minuta... šta toliko cjepidlačiš??? upgrade-aj i bok :D Nemaš šta izgubit...= Citat =:
probao sam... sve uradio kako treba, ali mi prijavi da nema update dostupnog za mobitel, kao up to date je, a verzija na mobitelu mi je R1J002!
Sta mislite do cega je ?
Do brandiranog mobitela.
potrazi malo na forumu, bilo je dosta o tome= Citat =:
upravo stavljam novi softwer nekak se zove EMEA 2 ... neznam kada zavrsim javim promejene neke ....
Softver
R1CA021
prgCXC125952_EU_1_CL
R1CA021
Inačica LCD Softvera
Zaslon
Trenutno: 0
Inačica Softvera
kamere
kamera
Trenutno: 5.3
Inačica ITP softvera
CXC 125 932 R1J
Prilagodba
CDA102337/2 R3A
cxc125953 R1CA021
EMEA_2
Inačica sadržaja
PA19
eto to bi bilo ukratko o softveru...
zatm kod mene se promjenilo kod SIM zakljucavanja sve mi je prije bilo na 5 sada mi je
Korporacijsko i Prošireno na 3 a ostalo na 5 .... neznam dal ce se to kod vas promjeniti....
eto to bi bilo ukratko o tom EMEA 2 sto sam malo prije reko da updateam :) hehe
i full brzo se skinulo zahvaljujuci novim brzinama 1024kbps rox (105kbps konstantno) hehe
I dali se primjeti poboljšanje na fotkama i videu?
pa to ne popravlja mehanicki dio tehnke nego softverski dio :) LOL
kak ce softver popraviti mehaniku ?
e nemojte se ljutiti sto sam dosadan ovako, ali... nije mi mobitel brandiran, i nikako ne mogu update uraditi... pokusao sam 10ak puta i odustao... da li mi neko moze poslati novu verziju software.a, koliko znam, kad se radi update fileovi se skinu u update folder SE Update programa...
Unaprijed se zahvaljujem...
Verzija softvera kamere je sada 5.3 a prije je bila 4.5, vidio sam na usporedenim fotkama da su ove sa novijim softverom malo bolje, oštrije.= Citat =:
Izvorno postao maxrox
jel možeš slikati meni pa postati ovdje sliku?= Citat =:
Pa ovo je vrlo lako moguće... Za autofokus je naravno odgovoran i sam softver... A stvari još mogu dodatno popraviti i neki sharpen filtri ili slično jer kod digitalne fotografije sada software ima sve veći utjecaj na samu fotografiju u konačnici... Tako da je lako moguće da dobijete i "bolju kameru" tj. bolje fotke i štošta novim softwareom...= Citat =:
Izvorno postao predator
evo ima i ja jedan problem sa SEUSom..
iako nemam k750 ovdje cu napisat jer u onom tutorialu je link do ovog threada :D
uglavnom ja lijepo pkkrenem SEUS i uradio je on svoj update... i sad ja ono izaberem hrvatski jezikm i onda krene ona animacija (ono zeleno ide dole) i tako staji beskonacno... nema nikakve aktivnosti neta (znaci nit sta skida nit uploaduje, samo na pocetku malo)..
znal ko do cega je???
dami je da uradim upgrade od ovog mog K510i jer je novi izasao prije par dana...
hej pozdrav ja nisam baš super jak u ovim stvarima al me zanima dl li mogu i kako ako ide svoj t630 nadograditi da bude nešto kao k750i. ovo sam pročitao na netu al nisam skužio kako je to čovjek napravio. unaprijed hvala
to ti je nemoguće jer nisu softwerski i hardverski isto potkovani,da mi je znati koji je to glupan napravio baci link neki;D .
onda bi svako kupio t630 za 200-300 kn i prebacio ga na k750i i još uz to na w800i;D ;D :thumbup: