Kakvih 20 kn? :jehon: Kad uplatiš bon od 100 onda dobiješ 150 MB i mjesec dana skroz besplatnih smsova, to je sva mudrost :)
Printable View
Kakvih 20 kn? :jehon: Kad uplatiš bon od 100 onda dobiješ 150 MB i mjesec dana skroz besplatnih smsova, to je sva mudrost :)
To sam shvatio, ali kako dalje nakon sto istekne tih prvih mj dana?
Pa onda opet moraš nadoplatit sa 100 kuna ako želiš dobit novih 150 MB i besplatne smsove.
Ako ne nadoplatiš, onda si na Osnovnoj Smiley tarifi u kojoj ti je cijena poziva čini mi se 99 lipa (bez uspostave poziva), sms 29 lipa, a 1 MB 1 kunu (na tele2 signalu).
Ja osobno nadoplaćujem bon svakih 50ak dana, idealna mi je ta Smiley tarifa jer ne trošim previše na razgovore :)
Aha, onda sam krivo shvatio :(
Ovaj dio mi nije jasan:
To je sa tele2 stranice.= Citat =:
Prva aktivacija tarife u mjesecu se ne naplaćuje, a svaka sljedeća se naplaćuje 20 kuna.
Ma puno mi je davati 100 kn mjesečno, do 20-30 kn max za neku tarifu..
I ovi internet paketi mi nisu ništa povoljniji nego što je na T-Mobileu.. prvenstveno najviše koristim internet, SMS i pozive puno manje..
I jel ima tele2 besplatni facebook kao što t-mobile ima 0.facebook.com?
Zasto ti je puno 100kn? Pa to ti je kao bon od 100kn s kojim dobivas besplatne poruke prema svima, pozive od 90lipa(ili koliko vec) prema svima, i 150mb (sasvim dovoljno). To je dosta za prosjecnog korisnika xD. Ja se mislim prebacit na Smiley. 100kn i dobijem 10 puta bolje nego smece koje imam na VIPu.
Zato što mi je i mjesečno na T-Mobileu puno dat 50 kn.
Rijetko razgovaram i SMS-am jer to većinom zamjenjujem facebook porukama (znači internetom na mobitelu) tako da tih 100 kn svakih mjesec mi je pre pre više...
Mislio sam da je taj toliko hvaljen Tele2 puno povoljniji i bolji ali izgleda da nije, za sata ipak ostajem na T-Mobileu.
Kakve veze ima moj mobitel s operaterom??
I znam da je T-Mobile skup pa sam zato se raspitivao da vidim usporedbu s Tele2.
I nepričaj gluposti kad nemaš pojma o čemu pričaš, računaj 100 kn mjesečno, 100x10 mjeseci=1000 kn, za jednog srednjoškolca 1000 kn u 10 mjeseci je poprilično velika svota samo na plaćanje šugavog bona, a di su još ostale potrepštine?
Mislim da ti se isplati računica i ako koristiš samo internet. Evo recimo ideje: nadoplatiš prvi mjesec bon od 100 kn i s time onda imaš mjesec dana besplatne SMSove i 150 MB. Kad ti istekne tih mjesec dana onda si kupiš paket od 150 MB za 25 kn (ili 300 MB za 35 kuna) i dereš opet mjesec dana. I onda gledaš možeš li i treći mjesec preživjet na istu tu foru. Ako stvarno malo razgovaraš i šalješ smsove onda ćeš moć, a ako ne onda kupiš bon. Dakle potrošnja ti je 50 ili 33 kune mjesečno, ovisno koliko si rastrošan :p
Ne znam kak uspijevaš sve preko "fejsa". Šalješ na fejsu poruke i kad nekog čekaš a on/ona kasni? Ili si vani, pa se međusobno izgubite?
Čovječje, ne udariš ni jedan poziv mjesečno. Ti možeš korisno tablet korist kao mob
Ne znam jel si vidio data pakete u Teletu, ali za 50kn imaš 500MB. Ako koristiš net onda ti se isplati preć.
Hmm, Sniper dobro razmišljaš..
Yager, da razjasnimo neke stvari, nisam rekao da NIKAD ne šaljem poruke i ne razgovaram, nego sam rekao da dosta malo to koristim, pobogu još uvjek sam tinejdžer a ne poslovni čovjek, svi smo trenutno ovisnici o facebooku, a i više zovu mene nego ja njih.
Budući da ne koristim bonbon ne znam baš točno kakva je njihova ponuda, ja sam samo iskomentirao koja mu je najbolja opcija za njegovu potrošnju na tele2 :) A ako je tako kako kažeš onda je za njega možda i bolja opcija bonbon, kad uzmemo u obzir pokrivenost i szk :)
Nekužiš ti puno toga.
Ubuduće te molim da ne pišeš više glupe komentare na moje poruke.
Razmišljao sam i bonbonu, ali to mi sve nekako djeluje sada povoljno samo dok se ne probiju na tržište pošto su novi, kasnije se bojim da će dić cijene kao i svi ostali.
Trebaš samo nadoplatiti 100 kn mjesečno nakon čega ti se aktiviraju besplatne poruke i 150 MB prometa.
nema sanse.....ako uzmes to sad ,to ti tako ostaje zauvjek....uostalom uvjek se mozes otici kod nekoga drugog ako ti se nesvidja tamo.....
@GT-R - dobro ti govore, prijenos broja je bezbolan i ništa te ne košta, a možeš mijenjat mreže praktički svaka 3 mjeseca ako hoćeš (neka me netko ispravi ako griješim).
U svakom slučaju savjet je da se makneš od tmobilea, a sad hoće li to bit bonbon ili tele2 to ti sam moraš odlučit, prouči malo opcije, stavi brojke na papir i odluči se :)
Zna li netko može li se kupiti br. u nekoj mreži i isti dan prebaciti u drugu, konkretno u Tele2,
ili treba prođi neko određeni vrijeme?
Možeš odmah.
Hvala
Jedino na što moraš paziti je da kartica bude aktivirana (mora biti obavljen barem jedan poziv s nje).
Neki dan sam podnio zahtjev za prelazak T-Mobile -> Tele2.
U ugovoru (i osobno mi je rečeno) da će prijenos broja biti obavljen 2.8. (danas) 8-11h.
Još sam sinoć ubacio Tele2 karticu pošto sam malo čistio mob pa onda usput ubacio.
Upišem PIN, signala ima, ali šta god probam piše Mobile Network Not Avaible.
Pokušam poziv, provjera stanja računa, neće ništa. Išao sam u postavke mobitela i tamo ručno odaberem Tele2 ali uvjek izbaci Unable to connect, try later.
Možda da još malo pričekam ili?