Imas pravo, ma ne znam, al sam uvjeren da je jos netko tamo snjim!
Printable View
Imas pravo, ma ne znam, al sam uvjeren da je jos netko tamo snjim!
Ma brije stric , nije mogo skuzit kojom brzinom prica Gotovina .. gledo sam i ja pazljivo.
EDIT : da bio je neko s njim u onom kombiju , al to moze bit njegov cuvar ,, ap nebi ga pusitli u otvoreni kombi samo s lisicama na rukama
edit:zazivam Hitlerov elit skvad koji je 45e izvuko Mussolinija ,kad je vec Italija pala , od tam negdje da sad izvuče Gotovinu ;D
Ajme, da sad netko BB Matku došapne kaj se događa, ovaj bi srušio onaj zid oko kuće...
A šta sad nećemo rezat žile... Život ide dalje štaš....
samo hocu reci da si je sanader iskopu rupu iz koje izaci nece nikada! gadi mi se ovakva drzava! xxxx xxxx bi govna jeli za EU! da nije bilo njega,oluje nebi bilo,jos bi bilo pod srbima! i bit cemo opet i necu se cudit kad neko dode u sabor i pobije ih sve tamo! majku im njihovu!!!
edit by gog: lakše malo sa jezikom...
Jadan, ja sam isto očekivao da će biti skroz izmučen nakon toliko vremena u hotelu na Kanarima...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
..."mala" - svaka čast... lijepo si me iznenadila :)...= Citat =:
Izvorno postao mala
Ma nisu problem ljudi u saboru, problem su ljudi koji su ih tamo postavili, ZNA SE koji su...= Citat =:
Izvorno postao mala
Znam ja to i bolje nego što ti misliš, no to nije bio cilj rasprave. Sva sreča da je Gotovina "školom" stigao na mjesto generala...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Kakve to veze ima sa činjenicom da je sud koji je Vlada RH priznala optužila čovjeka? Pa nije ga osudila, nego _optužila_, svatko je nevin dok se ne dokaže suprotno...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Jooj daj sad filozofiras -- istiina je da smo priznali sud , a to je bilo zato kaj smo ocekivali da ce sud bit pametan ;) , shvatit ko si krvci za sve (pobunjeni srbi SAO Krajne + srbi pod vdstvom Milosevica) i ljepo njih osudit na dozivotne !
al to se to nie dogodilo.
(dobro ovo se malo zezam , nisu tak bas mislili nasi)
+ kaj naravno su nam prjetili sankcijama ak ne priznamo taj vrazji sud.
Izadalui Su Nas Sve Skupa Čaovjek Se Borio Ma Skora NizaŠta V E L I K O Šteta
Kakve to veze ima sa činjenicom da je sud koji je Vlada RH priznala optužila čovjeka? Pa nije ga osudila, nego _optužila_, svatko je nevin dok se ne dokaže suprotno...[/QUOTE]
To je istina..samo sto ja nisam dozivo da je haski sud nekog proglasio nevinim...zapravo njima su svi jednkao krivi za rat na nasim prostorima.Pametije bi bilo da se posvetili onim djelatnicima UN iz Srebrenice.
ma sta nije,daj molim te! to je takva gamad svi tamo da je to strasno! da nije tragicno bilo bi smijesno! jos ce reci da smo mi krivi za rat,dao bog da xxxxxxxxxxxxxxxxxx nacionalnog heroja osudit!= Citat =:
Izvorno postao gog
sanader si je smrtnu kaznu prepiso,sam sebi!
nek samo plazi po drugima i govna jede za EU sad ce vidjet sta ce pravi hrvati napravit!
nebi uzalud srbi cestitali hrv vladi,to njima u korist,a razmislite malo kak je domobranima sada!
Ne priča se o tome tko je započeo rat, nego tko je sve činio ratne zločine. Ti ne vidiš razliku?= Citat =:
Samo u hrvatskoj se može desiti da vlada koja donese poteze po kojima svi pljuju bude opet izabrana od tih istih ljudi koji po tim potezima pljuju. Pametnom dosta. Pa ti opet glasaj...= Citat =:
Da, a kak je domobranima sada kada žive u kartonskim kućama dok kvazi-branitelji i kvazi-heroji voze bembure, mecedese, kurče se po birtijama, nose pištolje i natežu maloljetnice, te općenito misle da su nekoga za jaja uhvatitli (neću napisati koga da budem religiozno korektan)??= Citat =:
Izvorno postao mala
Kako je domobranima koji nisu činili zločine gledati da se zbog jednog čovjega baca ljaga na branitelje?
p.s. Gotovinu nije nitko osudio, nego optužio, da li samo ja vidim razliku u tome?
previse markiranja sa sata hrvatskog :D= Citat =:
Izvorno postao HCSC
ako je to za tebe drzava,svaka ti cast! nije sad stvar u autima,i materijalnom! pa da nije bilo gotovine i jos nekih,a posebno njega ,pa di bi mi bili danas?! pod cijom vlascu!? ovi svi kao u bedu,a seru ko golubice! sad je sanader dobio bodeove za EU i on se za svoju guzicu pobrinuo! boli njega..
pa kaj bi s nama bilo da se ti generali i ti ljudi nisu borili za nas.pa sve bi nas pobili!! i jos ti evo prave hrv drzave,tu nam dolaze srpske zvijezde pjevat,a zabranjuju thompsonu i takvima!??
i sto se tice auti,kaj su politicari zasluzili to,bembure i mercedese?!?? ma necu pricat,nema smisla,stojim cvrsto iza svega sta sam rekla. za mene su to cista gamad!!!
I za mene, no mislim da malo krivo rezoniraš oko nekih stvari... No s obzirom da imaš samo 1 godinu nije ni čudno ;D
Mala je paklena .
Strah me pomislit kakva je u ......
na kavi
:rolleyes:
Najgore je to što se pod okriljem Domovinskog rata raznorazni fejkeri uzdižu i hvališu naokolo, a od rata ni r nisu iskusili. Mislim da ovdje ima premalo ljudi koji u potpuno razumiju situaciju da bi mogli iznostiti svakakve stavove. Definitivno nisam sretan i zadovoljan sve dok Karadžić i Mladić ne završe na sudu i budu kažnjeni, ali da mi netko može reći da na ni na našoj strani nije bilo odmetnutih... takvih je bilo u svakom ratu, pa i u ovom. S tim ne impliciram na Gotovinu, ali kad se već rasprava malo proširila...
nes bi ti rekla ,ali necu,cura sam a to nije lijepo cuti iz usta jedne djevojke!= Citat =:
Izvorno postao gog
grunt,ak te zanima,dodi i pokazat cu ti. :kiss:
laku noc
iz znatizelje sam uletio u temu..citam i uzivam u oprecnim misljenjima..nekako mi se namece da i sam nesto kazem o svemu ovome..kome se ne cita ili ne svidja sto pisem..nek preskoci...ja ne vidim u cemu je tragedija sto je doticni gospodin uhicen....ni prvi ni zadnji...zar su svi ostali nasi generali idioti jer su otisli na sud-i to samovoljno..a neki i bili odrijeseni optuzbe..po cemu je on bolji od svih njih. Naravno, ovo je moje misljenje, nisam bio u nikakvom "vojnom odredu" kojeg je vodio doticni tak da ga osobno ne poznam kao ni njegove naredbe...ali u mom kvartu zivi nekoliko vojnih invalida...što kicma, što extremiteti...pa im nitko ne diže spomenik..a kamoli da su dobili neke opake mirovine ili privilegije..jedan radi kao kolporter na jednom križanju..za ostale ne znam..ali znam da ne žive ko bubreg u loju...i sami si plačaju toplice...a mislim da o kanarima ne razmisljalju...pa i sami smo svjedoci brojnih prica iz dnevnih i tjednih tiskovina u kojima su spominjane brojne tragične pogibje-samoubojstva hrvatskih branitelja koje je država "prevarila"...te ljude ,tj. njihovo nezadovoljstvo potpuno razumijem..ali kao i svugdje u životu tako i u ovoj situaciji...oni koji se uspiju izboriti dobiju puno..a oni manje glasni,samozatajniji tipovi ne dobiju apsolutno ništa osim pustih obečanja ministrice branitelja...sad će se većina vas nasmijati ali iz filma koji ste više manje svi gledali i koji bi neki proglasili vrstom šunda dolazi jedna krasna poruka..film je: rambo 2, kraj filma-poručnik pita Ramba..Rambo-što ti zapravo želis.,a ovaj mu odgovara- What I want is what everybody wants, every forsaken man who spilled his guts...For our country to love us, as much as we love it..thats what I want.....mislim da je tak nekak islo..ista poslijeratna situacija kod nas ko ameri s vjetnamom (osim kaj mi nismo bili agresori)...dakle,nakon rata ko se guzio cijelo vrijeme taj se i poslije fino uguzio..a ostali na ulicu...svaka cast gospodinu generalu sto je napravio za lijepu nasu..ali u svemu tome neki tvrde da je napravio i neke ružne stvari za koje bi trebao odgovarati ili se bar pojaviti na sudu i razjasniti svoju stranu..istina,svako je nevin dok se ne dokaže suprotno..ali teško mu u prilog nevinosti ide bijeg...mediji se raspisali da se siromak muci negdje u podgorici,žedan ,gladan..a lik uživa bolje nego svi mi skupa..i vjerojatno uz potporu nekih moćnih lobija ...iz općeg duha većine vaših postova naslućujem da će me mnogi poželjet razapeti zbog ovih izjava..ali eto, imam pravo na svoje mišljenje, pa ga jednostavno iznosim
hvala na čitanju
...pa kad si tak ogorčena i isfrustrirana,čudi me da nisi otišla gore pred banske dvore , imat češ društvo istomišljenika,a možda se i premjer pojavi pa mu sve reci što te tišti svih ovih godina!;D
al nemos ti usporedivat generala i obicnog vojnika, isto ko i predsjednika i moga tatu,mozda je vojnik vise zasluzio hvalu nego general,predsjednik moze otic na egzoticne otoke dok moj tata mora uci u dugove da bi odveo familiju,ali je i to tak.samo dajem primjer. neka ode,neka dokaze da je nevin i neka ga puste!
ne muci mene nista,ne brini,samo iznosim svoje misljenje kao svi ovdje!= Citat =:
Izvorno postao lili
Meni se čini da tvoj tata ne mora ići u dugove, osim ako stvarno jako loše raspolaže novcima ;D := Citat =:
Izvorno postao mala
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=130792&postcount=5
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=131163&postcount=20
ima toga još, ali mi se nije dalo tražiti :)
Ovo sam skoro zaboravio...
Srpske zvijezde dolaze pjevati iz više razloga, 1. zato što ne čine ništa protuzakoonito i protuustavno, a 2. zato što ih ljudi slušaju, ljudi poput Gruntovčana i tebe...= Citat =:
Izvorno postao mala
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=160558&postcount=63
@gog svaka čast na argumentima a pogotovo na ovom zadnjem postu;D
(šteta što više nema reputacije ovdje)