Local tome: 19:57
Pozdrav iz New Jersey, USA.
Tolko :)
Printable View
Local tome: 19:57
Pozdrav iz New Jersey, USA.
Tolko :)
Samo ti uživaj i nemoj da te amerikaniziraju:-)
probo ja napraviti svoju sliku u paintu 101*80 i ubacio ju, mob se sasvim normalno upalio i prikazivo sliku, stavim onu vikijevu i ugasi se, jel ima neko mozda neki drugi graficki meni?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :afro:
Stvarno nemam pojma šta bi mogao biti problem? Slike su u bmp-u i meni normalno rade. Probaj ubaciti samo jednu a ne sve pa onda isprobaj. Za neki drugi menu pogledaj na 3aTmr-ovom pageu.
probo sam samo jednu isto ne radi, probo sam je preimenovat, isto, probo sam je prebacit u drugi format, vratiti u bmp i OPET ISTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sada dolaze praznici pa cu i ja malo modificirati meni, i slikice u meniu! imam 5mb slobodnog prostora od vipa pa ce biti nesto! i znas sta mi jos ne radi, onaj vibra indikator multi line indikator da bide vibra indikator, stalno mi se pokazuje bez obzira dali je ukljucena ili ne!
evo pogledo sam, dosta menia se nemoze skinuti, jel mi moze on mejlat onaj prvi u drugom stupcu, bio bi zahvalan, nemogu ga skinuti!!
evo ti ovaj link: http://www.calver.cz/luke/index.htm
pa si skini sta ti treba:)
@coma_zgb
Što se tiče vibra indikatora - tu postoji bug i uvijek se pokazuje bez obzira jeli uključena ili ne. Dakle problem je u patch-u, a što se tiče viki2win menu-a, meni osobno je radio, ali sječam se tako je bilo i problema sa Homerom, jedno vrijeme ga nikako nismo mogli ubaciti, a kad smo ga ubacili nije radio kako treba, pa smo se malo zezali s njim i na kraju je sve profunkcioniralo; pa se još malo potrudi, možda si negdje bez veze pogriješio, i to je dosta da ga ne može podignuti. Već će ti uspijeti.
Evo riješio sam i problemčić sa menu-ima na mojoj stranici. Sad se mogu svi skinuti...
skunuo sam jos jedan sa onog vikijevog linka i opet isto! malo cu se danas sa tim poigrati kolko stignem, kraj je skole grebiga
evo skinuo sam onaj koji si rekao ali nema patcha nego samo slicice, di se moze naci patch?
Vjerovatno ti je isti patch samo su slike drugačije
neznam bas zato jer nema svaki meni iste funkcije!
Za mijenjati funkcije menu-a više se ne moraš zamarati upisivanjem različitih patch-ova, sa gfxmaker-om, to ti je sekunda posla. Možeš ga skinuti ovdje
Evo ovo bi moglo isto biti korisno:
;*** Disable Java-classes verification ***
;*** Îňęëţ÷ĺíčĺ âĺđčôčęŕöčč JAVA-ęëŕńńîâ ***
;Firmware : SL45 v5601
;Author : Chaos
;Release : June 02, 2003
;Midlets starts 30-70% faster
2A63A4: 3D 0D
e, nakon ovog patcha bit cu primoran odlijeniti se i flashnuti svog telca - eto ljudi uspjeli ste me nagovoriti:-)
meni potpuno isto radi, ne vidi se razlika u brzini, mjerio sam
Pa moram biti iskren i reći da se meni ipak vidi neka razlika kod nekih midleta (neke igrice)
ja sam isprobo samo kod jednog pa mozda zato
onaj GFX menu maker nemogu skuziti kako radi, jel mi moze neko objasniti ukratko, odredis sve kako ce ti izgledati, i kaj onda, di su razliciti izgledi menia, kako se ubacuje u mob, neznam jesam ja retardiran ili sta, ali bio bi zahvalan na objasnjenju!
Evo ovako:
Dakle namjestiš si gdje će što biti, odabereš right soft key za pokretanje gfx menu-a ili right arrow (kako voliš), klikneš Make (nećeš ništa viditi da se dešava) i onda klikneš Save (na vrhu odabereš gdje ćeš spremiti file i kako ćeš ga nazvati).
Sad otvoriš taj .vkp file sa V_Klay-om i ubaciš ga u mob.
Slike ne možeš ubaciti sa ovim programom, samo definiraš gdje je što. Za ubacivanje slika koristi ffmod ili neki drugi program za modifikaciju slika, pa sa WinHex-om ubaciš te slike (menu) bez da ga flešaš ili ga flešaš sa UniSiemensom ili s nekim drugim prog (mislim da je bolje raditi sa winhex-om, brže je. Ako nemaš winhex možeš ga skinuti na mojoj stranici ovdje , pod Patch/Kako napraviti patch2; i objašnjeno je kao ga korisititi) )
Ako ne kužiš samo pitaj...
znaci ja trebam sam napraviti svoj meni(slike) a ovdje samo definirati sto kako i ko koga
tako je. Isto dosta olakša, jer ne moraš upisivati gdje je što.
Jedan savjet za onaj problem sa vibra markom...morate prvo ubaciti patch *** # + RightSoft Button as Vibra Toggle *** Tek poslije toga ce se slicica pojavljivati na ekranu samo kada je vibra ukljucena :)
Inace, nacrtao sam sebi jednu lijepu slicicu za tu vibru..poslacu je sutra :) Mislim da ce vam se sviditi :)
@coma_zgb
Ne brini se sto ti se mob s vrijemena na vrijeme gasi..i meni se desavalo da se ugasi u po pisanja poruke..a to je sve zbog patcheva. Reinstaliraj FW56 i ubaci neke osnovne patcheve (npr. donji red (* 0 #) za SMS ili MP3 player multitasking..calling images i sl) i onda ponovo skini flash sa moba i neka ti on ubuduce bude osnova za bacup i nadogradnje..tako ces sebi ustedjeti truda.
Inace, autor V_Klaya me je zamolio da prevedem isti na na hrvatski :) Ovdje mozete naci update:
http://www.is.svitonline.com/valerav...Lay_wXPcro.rar
P.S. Kupio sam kinesku maskicu kojoj hocu da otfikarim antenu..ali nikako da nadjem stranice koje sam ovdje citao o toj tematici :)
Eeej..u pravu si..imam pod krevetom 2 para nekig starih aktivnih zvucnika..sad ima da napravim Dolby Surround od moba :) Dobro..fali mi subwoofer :)= Citat =:
Poslao: zoro
Sad kupis sebi neke malo jace aktivne zvucnike i spojis ih na svoj sl45 i uzivas :D Ja vise ni ne slusam liniju :D