Ajd mi reci na koju foru možeš ubaciti gore npr. 38R, 4FR, 72R ili 75R gore nakon repaira, flasbackupa i famoznog 58R MilestonePack-a= Citat =:
Izvorno postao clooney
Printable View
Ajd mi reci na koju foru možeš ubaciti gore npr. 38R, 4FR, 72R ili 75R gore nakon repaira, flasbackupa i famoznog 58R MilestonePack-a= Citat =:
Izvorno postao clooney
GoGs... mislim da sam dovoljno detaljno opisao svoj postupak, osim sto si ti nesta krivo povezao.. poslije repaira nisam stavljao nikakav backup, nego samo flashao mob sa monsterpackom 58r koji je i bio i prije na mobu.. a ispricavam se zbog lapsusa jer sam htio reci da mozete staviti svoj omiljeni flex (SE6474AXXU11A9 ili slican)... uf!! al nek netko proba tko ima zivaca i vremena pa nek javi...
ajd živ'li :beer:
Evo kako otkljucati motorolu V525 sa Flash buckupom i PDS editorom
Prvo treba napraviti Full backup i PDS backup te kopirati ta dva BIN fajla na jos jedno mjesto za svaki slucaj.
Zatim treba otvoriti sa PDS editorom PDS backup.bin (tu se mogu vidjeti svi prijasnji flashevi i flexovi) i stisnit gumb Undo last subsidy seems (samo jednom!)
Nakon toga treba otici na File -> Save as -> i odabrat PDS backup.bin (poslje toga ce vam se pojaviti prozor PDS VERSION u kojem treba odabrati opciju DEFAULT.)
Sad slobodno ugasite PDS editor on vam vise ne treba.
Ponovo se vracamo na Flash Buckup
u SELECT THE BACKUP MODE treba odabrati PDS backup (ovo je vazno zato sto pogresnim odabirom mozete ubit telefon.) i zatim otic na gumb RESTORE BACKUP i browsat do PDS backup.bin fajla.
Mozete pogledat jel sve proslo uredu u LOG-u sa ljeve strane
To je gotovo imate unlockanu V525.
Postupak sigurno pali ako na telefonu nemate 55r ili 58r monsterpack.
Ovoj postupak je prekopiran sa Motomodders web str. Ja sam samo preveo na HR.
Link je postan od DOMICH-a
http://82.165.243.99/Default.aspx?g=posts&t=15421
Tu mozete nac Flash Backup i PDS editor.
Pozdrav.
ma sve je to ok , al evo u ćem je moj problem, u PDS-u nemam listu prijašnjih flasheva i flexeva , al sam svejedno bio probo , pa je onda mob samo blinknuo , nije se htio upalit , a brijem da je to zato jer je već PDS sheban pri prelasku sa 58R na 72R!
http://img176.imageshack.us/img176/3438/pds1tz.jpg
ovo sto cu navesti za vas najvjerovatnije i nisu neki problemi no mene ove stvari uzasno nerviraju!
obicni sam korisnik mobitela pa neke stvari o kojima vi pisete na ovom forumu totalna su znanstvena fantastika za mene. prije 3 mjeseca kupio sam v3 nakon cjelog niza nokia koje sam imao i ove stvari koje cu dolje navesti za mene su pravi sok. od svega me najvise iritira pretrazivanje po imeniku samo prema pocetnome slovu! uopce mi nije jasno kako to moze nekome pasti na pamet da bi moglo biti funkcionalno. da nastavim s imenikom; ne mogu pronaci opciju kako da ukljucim koristenje posebno memorije sa sim-a i uredjaja. uvijek mi je sve duplo, odnosno ako hocu koristiti memoriju uredjaja moram izbrisati sve sa sim-a. nadalje, nikako da nasnimim neku pjesmu u mp3 formatu u memoriju mobitela. probao sam i sa usb i bluetooth vezama i nikako ne uspjevam, odnosno nakon sto program javi da je uspjeno prenesen file njega nema na mobitelu. dobro, kameru necu sppominjati jer sam procitao ovdje da treba nest petljati, a to se trenutno sam ne usudim. ima jos toga, ali to su mi trenutno najvece traume. ah, da ponekad se nakon sto otklopim uredjaj pojavi samo prazan bijeli ekran i ne pomaze nista drugo nego ga ponovo zatvoriti i otvoriti. ne reagira na tipke.
uglavnom trenutno sam jako razocaran ovim uredjajem. jos uz sve to ovi imbecili iz t-mobilea sad su izveli ovo sranje s akcijom i sad svaki mamlaz vec ima ovaj uredjaj!
flex SE8636BXXF3079
R374_G_OE.40.96R
DSP 622D2D00
ako to sto pomaze
p.s. kao sto sam vec rekao trenutno se neusudjujem nista petljati, pa ako ima netko ko bi mogao rjesiti ove probleme, ili barem dio njih, vrlo bih mu bio zahvalan.
Glede Nokia - Motorola, stvar ukusa. Ja znam samo da me Nokia iritira koliko je spora kad nešto hoću napraviti dok na Motoroli SVE napravim s jednom ili dvije tipke. Baš SVE što trebam. A i Motorolu mogu jako prilagođavati onome što ja želim od nje.= Citat =:
Izvorno postao morph
Kao prvo, kaj nisi pročitao u mnogim (ako ne i u većini) testova u Mobilu kako piše da Motorola ima ubjedljivo najgori imenik na tržištu? Kaj si mislil da je ta rečenica plaćena reklama?
Je imenik očajan, ali se da podnijeti kada se organiziraš. Uglavnom zoveš iste osobe, pa njih 9 zoveš pritiskom na jednu tipku, a u imenik ideš rijetko. Neki modeli imaju mogućnost da odabereš i normalno pretraživanje, gdje uneseš prvih nekoliko znakova, kao na Nokiji. Na mojem v360: imenik, meni, postava, način traženja pa biraš. Ne znam ima li to v3.
A zakaj ih imaš sve u telefonu? Ja držim glavni imenik na kartici, a na telefon samo prebacujem ona imena koja moram imati na biranju glasom kako bih mogao nazvati preko slušalica. Eventualni dodatni razlozi za kopiranje u telefon su stavljanje slike pozivatelja i MP3 zvona, ali to se obično poklapa s onim prvim razlogom.
Nemreš sakrit jedan imenik a pokazadt drugi. Možeš samo preseliti sve u telefon da je kartica prazna.
Ovaj prvi dio je čudan. Kako god ja mp3 poslao, on završi u mapi s muzikom. Imam v525 a sada i v360, nikad ni najmanji problem s time. Bilo kablom, bilo bt. Ali, ako na silu uvaljuješ pjesmu preko kabla, ovisno o tome kako ih tražiš, možda moraš prvo obirsati one MyTonedb.db i temp mytonedb.db, da ih napravi nanovo. U praksi ja melodije uvijek ubacujem BT-om i jednostavno se vide i rade kako treba.= Citat =:
Izvorno postao morph
Kamera? Petljati? Ja stisnem tipku i kamera radi. Na 3 Motorole koje imam.
Bijeli ekran - nosi telefon u servis, imaš neispravan primjerak. I to je u skaldu s moja prethodna dva komentara.
Da, htio si biti šminka. Samo ne vidim zakaj si onda kupio telefon koji je star više od godine dana? Trebalo ti je biti jasno ta to baš i nije šminka već telefon kojemu je istekao rok trajanja.= Citat =:
Izvorno postao morph
a da probas napravit Test Point. Ako sam ja dobro shvatio on brise sve... Pa bi onda mogao staviti ponovo 72R i v600 flex.= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Dali si ti uspio dekodirati mob sa Repair Studiom? Jesi li pokusao?
@MORPH
Sve je to ok. Al si promašio temu.
Nije V3 loša tj hardwere nego je softwere koji dolazi s njom totalno smeće.
Al to nije teško promjeniti uz malo čitanja ;)
++= Citat =:
Izvorno postao maki1908
ma gle , nije meni to tolko važno , al me zanima zašt ja ne dobivam tu listu u pds editoru , evo jućer sam jednom frendu slago skroz skršenu v300 i odma sam je išo pokušat unlockat , i sve je od prve prošlo , a kaj se tiće repstudia , s njim ju neću unlockat , čisto zato da ne zapnem opet na 58R , jer gogs recimo , sad ne može sa onim postupkom preko ramloadera , stavit 75R gore , pa se neda meni zajebavat!!!!!!!!
mislim da sam konaćno i ja našo rješenje ,uzo sam PDS backup koji sam napravio kad sam još imo 72R na mobu , napravio postupak , i puknuo ga u mob!
sada je u onoj listi ostao samo 72R flash , pa kad sam stavio to na mob , mob je automatsi u listu ubacio i 75R , pošto je on namobu!! pa sam onda napravio backup PDS-a , ponovio postupak , tako da je sada na listi ostao samo 75R , to puknuo gore , mob radi , samo sad još moram ubacit simpa il tele karticu da provjerim jel šljaka!:thumbup:
Čekaj, onda bi i ja sad mogao (teoretski) puknuti na svoj 58R, 72R ili 75R, ali trebam imati PDS Backup?! Ajd mi kaži jer bi tvoj backup radio? (mada mislim da nebi)
I ja mislim da nece ici= Citat =:
EDIT ---> I forgot something extremely important: YOU CAN´T RESTORE ANOTHER PHONE BACKUP FILE TO YOURS, IT WON´T WORK...NO MATTER WHICH KIND OF BACKUP FILE IT IS...
znači, totalno sam zaglibio na 58R! Joj kak me to ždere!!!
To sto je DOMICH uradio mobilni je "popio" ali, daj bože da proradi, tu je najvaynije "ubiti" bootloader od 55R ili 58R. Ja isti taj problem imam na staroj V300, i ne daju mi se 30, evra koliko u servisu traye da mi ubace 72R, nije stvar u novcu vec u edukaciji.
Slažem se s tobom! To ja govorim odavno, ali se nitko ne obazire! a ovaj prokleti bootloader budem skinuo pošto poto!= Citat =:
Izvorno postao tomican
help. evo mene ponovo. nakon ubacivanja full flesha koji mi je gogs preporucio zakljucao sam motorolu v975!! nakon pogresnog ukucavanja subsidy code pise mi contact operator!!! ovde kod mene u provinciji nemaju resenje za to pa ponovo molim strucnjake da mi pomognu! skinuo sam dosta softvera i fleseva i flexeva al nista. pozdrav
kako nemaju rješenje?? nemaš nikoga sa smart clipom ili victorom tu? u kojem si gradu u Srbiji?= Citat =:
Izvorno postao vladaar
Arandjelovac. 90 km od Bg. Jel postoji neki flesh koji nije zakljucan na mrezu?? ili kako da otklonim to uz pomoc vas, ako je moguce??
nemaš sad flasha koji će ti to otključat....= Citat =:
Izvorno postao vladaar
ma nema teorije , probo sam 999999 kombinacija , nema teorije da ga na ovaj naćin otkljućam , ZASAD!
A jel se ta motorola nemože shebat sa repstudiom? Nisam baš upoznat sa njom, ni koju verziju softwarea ima ni ništa, tak da stvarno nemam pojma.Ako ti Inovator nemože pomoć, onda stvarno...= Citat =:
Izvorno postao vladaar
repstudio ni u finalnoj verziji ne podržava taj mob= Citat =:
Izvorno postao Ashtray
Ni flashbackup nema podršku za tvoj telefon, tak da ti jedino preostaje da ga odfuraš kod nekog unlockera!= Citat =:
Izvorno postao vladaar
Koji jedva čeka da ti "otme" lovu! Nažalost je izgleda tako!?Kolko se vidi, svi bi vrlo rado pomogli, ali...
kontaktirao sam jednog kolegu u Srbiji, on će pomoći vladaar-u...= Citat =:
Izvorno postao drug
a što se tiče otimanja love, postoje ljudi koji žive od toga, uložili su par tisuća eura u opremu i rade ta posao!
kao što ideš zubaru, a ne radiš kod kuće sam plombe!
poštovanje
pozdrav za inovatora. cuo sam se sa kolegom i danas idem da dekodiram motorolu kod lika. mislim da vise nikada necu spojiti telefon sa kompom. jer sve ovo sto se radi je u nekoj experimentalnoj fazi. mislim da niko ne moze da garantuje 100% za uredjenje telefona. pozdrav