hvala puno
Printable View
hvala puno
Vjerojatno već negdje piše,ali mi se neda tražiti.
Koji je NAJNOVIJI firmware za D750i?
Najnoviji je R1AA008 za K750/W800 ali za D750 je dostupan za sada samo R1N035
ljudi pa imate Memory Stick PRO DUO 2 GB -> 1.645,00 kn u HGspot-u
Aha.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Znači,za sada sam up to date.
kako se provjeri verzija softvera?
LOLOLOLOL! Gle ovo ja kupio od 512mb karticu i nasao sam na netu da se kartica od 512 pretvori u 1gb ! :D:D:D:D Ovako spojite mobitel preko usb kabla na komp i onda desni klik na my computer i onda manage i onda odes disk mangment i nades karticu od moba tamo i trebalo bi ti za nju pisati 512mb i jos s a strane unalocated space i onda format kartice i taj unalocated dodas u ovaj i to je to meni je bilo 509 mb unalocated ! :D
daj link da vidim(o) :-/= Citat =:
Izvorno postao Neo
Upises > * < < * < * (> - joystick desno, < - joystick lijevo) i ne obaziri se sto ti izbornik izabere, samo utipkaj do kraja= Citat =:
Izvorno postao zmija
To ti nije bas sigurno. Neki su cak unistili kartice, a nekima su neki dijelovi bili necitljivi, sve dok opet nisu formatirali i vratili na 500 mb. osobno, ne preporucujem to= Citat =:
Izvorno postao Neo
A zar se ne može na D750i staviti novi softver od K750i??
Moze, al ti to nece napaviti u electromagicu, ne mozes sam jel su kablovi preskupi, nego samo kod nekog tko se s tim bavi (otkodirava mobitele) i platiti 50-100 kn. Al firmware ti je skoro isti, samo sto su ikone malo pomijesane i nema onih t-mobile shortcuta.
kako kada ja odem > ode mi u slike ????= Citat =:
Izvorno postao imatic
odkuda krecem ??
Nista, samo prazan ekran i onda kreni upisivati kako sam ti rekao. Ne obaziri se na menije kud ides, samo utipkavaj
i onda mi ide skidati wallpapere. kuda tebi ode kada idem > ??
kad utipkam desno, ode mi na igre (al na K750) na D750 ne mogu vidjeti jel mi nije trenutno doma (bit ce oko 3)
Probaj ici na Podesenja - Opcenito - precaci i promijeni npr na igre "desnu navigacijsku tipku"
hvala imatic na pomoci!
Hm... Ja imam K750i i R1N035 soft... Skinuo sam driver i program za update i mislio sam da će mi omogućiti update na R1AA008...
Pokrenuo sam program, pratio sve upute i sve je prošlo kako spada...
I onda je update program provjerio moj mob i izjavio da nema dostupnog updejta.. Kako sad to ako je taj novi software dostupan?:-/
Dakle da ponovim: na mobu K750i (iz Vip-a) imam soft R1N035, a želio sam staviti R1AA008...
Razlog zašto sam htio promijeniti soft je da mi BT handsfree slušalica logitech freedom ne radi kako spada s mobitelom... U svakom drugom slučaju BT na mobu radi savršeno... :-/
@TitoPuentes
Vec sam par puta mislim cak i ovdje rekao NE RADI UPDATE PREKO TOGA ako imas mobitel iz VIP-a. Meni su se pojavile sve one crvene Vodafone ikone, pa sam morao nositi u ZG da mi vrate na staro. Bolje odi tamo u vip centar gdje si kupio i reci da oces novi firmware. To ce ti napraviti pod garancijom, i biti ce besplatno (paznja: telefoni iz centara koji se salju u servis idu za SPLIT, tako da ces morati malo duze cekati (meni su iz Pozege slali u ST kad mi je otiso joystick, i cekao sam vise od 2 tjedna)). Ili odi sam u ZG pa ti naprave odma (meni su za 2 sata)
Aha... Ali mobitel nije kodiran, i izvadio sam sim karticu... Ali poslušati ću te... I mogu li dobiti adresu servisa u Zagrebu?:thumbup:
Ni moj nije kodiran, isto kupljen u VIP-u, ali dobije se Vodafone firmware. Adresa je Planinska 2, Zagreb, tel: 01 55 50 320 (tamo blizu veterinarskog faksa)
Zna neko nekog :) ko stavlja nove softvere strah me doma jer mi se nekaj brejka komp pa da mi ne stane usred..trebam ovaj najnoviji za k750 jel
a sta ne odes u servis. I taj koji ti stavlja ce ti isto naplatiti, al ipak je sigurnije u ovlastenom servisu
Hvala, kad skoknem u Zagreb odskakutati ću do njih... Da li plaćaš promjenu kad je mobitel pod garancijom? I koliko to traje? Mislim da si spomenuo oko 2 sata, ali da budem siguran...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ne placas nista ako ima garanciju i trajalo je oko dva-dva i pol sata
Pa negdje sam citao da u servisu treba cekat oko 2 tjedna da promijene pa jel to istina?Ovo u Planinskoj 2?