Ja sam jučer pitao kada će doci SXG75 u prodaju u HR, rekli su mi da još uvijek nemaju informacija kada će doć u prodaju u HR.
Ja mislio da ću ga dobit za rođendan u 2 mj. ali oćito ću ga dobiti druge godine u 2 mj.
Printable View
Ja sam jučer pitao kada će doci SXG75 u prodaju u HR, rekli su mi da još uvijek nemaju informacija kada će doć u prodaju u HR.
Ja mislio da ću ga dobit za rođendan u 2 mj. ali oćito ću ga dobiti druge godine u 2 mj.
@celikkk
sta si se usutio...........
ajde javi se i pricaj kako je i sta se sve moze
evo sam ti postavio 3 igre sa slikama i opisima za sxg75 pa probaj i javi.
link za DL:
http://rapidshare.de/files/11418798/...grice.rar.html
ma nisam se usutio nego sam prezauzet ucenjem i ceckanjem po mobitelu...
sta reci .. java se moze prebacivati lako to je samo neko provalio da nemoze kamera je odlicna slicna kao kod samsunga e720 malo bolja...
ekran kao kod novijih samsunga ako vas jos sta znima pitajte...
probaj ove igrice pa javi..................
one su bas za sxg a ako ih uspijes instalirat i znaci da je ono za Java Only Over The Air stvarno bio biser.......................
SXG75 je otkazan za Evropu!!!!!!!!!!!!!!!
a gdje to nadje kad je vec 15 dana uprodaji...........
gde je u prodaji??????????
u srbiji ga nema............ a i eldar je rekao da je otkazan kao i jos dosta ljudi
pa hajde onda reci otkud meni neko ga poslao iz amerike u flasi kao pismo ???
ili ga mozda donio petar pan ???
ajde ba sta taj eldar zna ....
ovaj gore upload ti nevalja nikako nemoze....
radi evo sad sam opet poceo skidati
na prvom ekranu izmedju 2 stupca dolje na dnu odaberi free
sacekas onda odredjeni broj sekundi na drugom i dace ti kod (tri znaka) koja uneses u kvadratic, klikni za downoad i to je to................
evo upravo sam zavrsio skidanje
RADI...............
smijesno, pa SXG75 je vec u prodaji i mozes ga kupiti na vise mjesta...= Citat =:
Izvorno postao sasha-SE
od raznih webshop-ova do ducana...
frend si je kupio SXG75 u Berlinu prije par dana...
istina, jos ga nemaju u ponudi operateri u Njemackoj, kao ni kod nas, ali za to uvijek treba malo vise vremena...
operateri su u i u Njemačkoj dobili SX1 u ponudu tek 3 mjeseca nakon što se pojavio u prodaji i sa sxg75-icom će vjerojatno biti isto.....................
a neko je skidao igrice a nejavlja nam se rade li.........
ajde PLEASE samo reci jesi li ih uspio instalirati preko kabela............
ako rade nagradi cu te sa jos par za sxg75 iskljucivo spravljenih igara............
evo prije par minuta sam dobio mail od tipa iz Engleske kojem sam poslao neke igrice za sxg75.
definitivno: trenutni FW ne prepoznaje jar i jad fajlove koji se ubaci kabelom ili bežično, samo one kojisu skinuti wap-om ili gprs-om................
i njemu su u lokalnom BenQ-Siemens servisu u Londonu rekli daimaju dojavu da će od naredne fw to biti omogučeno................
Čovjek vam napiše, a vi ga još uvijek pitate. Malo čitajte pažljivije.= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
nije stvar u samo prebacivanju nego i u raspoznavanju..........
naime, naravno da putem kabela u mob mozes ubaciti sto hoces samo je bitno da ima dovoljno free memorije, ali trenutna verzija FW kod SXG75-ice ne prepoznaje jar i jad fileove kao takve vec javlja gresku. jedino one koji su skinuti putem wap-a ili gprs-a mobitel prepoznaje kao ispravne I DOZVOLJAVA INSTALACIJU ISTIH............................................. .................
nadam se da sam sada bio jasniji te napokon riješio taj nesporazum.
ovo mi je do sada potvrdilo 16 ljudi širom Europe kojisu ponosni vlasnici sxg75-ice...............
Bilo bi dobro da netko ko ima SXG75, napiše neki mali review,svoja zapažanja, mane i vrline,...
samo ideja, ali mozda bi se to moglo zaobici ako bi se malo prepravila jad datoteka nekim obicnim tekst editorom... jer obicno je u njoj zapisana putanja, zar ne?
ovi momci sa net-a su mi govorili da su probavali i promjeniti ekstenziju na compu pa preimenovati u mobu ali ne vrijedi...........
dogovaraju se da otvore WAP stranicu na koju bi postavljali crack-ovane fileove ali tu je opet cijena gprs-a............
nista dok BenQ Siemens ne izbaci novi FW u kojemu bi to trebalo biti ispravljeno...........
nisam mislio samo na promjenu ekstenzije, nego editiranje putanje unutar jad datoteke...
Nešto mi nije jasno. Siemens još od serije 55 za pokretanje java aplikacija ne treba *.jad datoteku nego samo *.jar.
Ne vjerujem da je to kod SXG75 promijenjeno.
upravo listam po netu po plavom oglasniku ima tipova šta prodaju SXG75 na crno, mislim da cu si ubost jednog. Kakav je utor na mobitelu ja imam data kabel od M65 mogu li koristiti taj kabel i na SXG75?
I moze li mi tko rec ko ima taj mob kakav je zvucnik na njemu jel se dobro cuje?
koliko znam usb kabel od sx1 radi na sxg75, za obicni (serial) kabel nisam upoznat................................
još jedna čudna informacija o sxg75-ici. naime na 3 različita moba u Norveškoj ima greška sa prikazom broja pozivaoca tj. ako broj nije memoriran sa internacionalnim preznakom države (npr. +38761xxxxxx već samo 061xxxxxx) sam telefon ga neće prepoznati kao već postojeći u imeniku te neće potpisati ime pozivaoca. na britanskoj verziji fw-a (provjereno na 2 moba) ta greška ne postoji. sada me interesira kako je na njemačkoj pošto će 90% sxg75-ica u naše krajeve doći upravo iz Njemačke...................
to ti drazen ovisi o variantu FW-a...
isto ti se dešava na eriksonima i nokiji