Ja mislio da sam ja jedini koji puši od t-com , al očito je da oni jebu skoro sve korisnike. Moj tijek događaja oko ISDN-a i ADSL-a je ko neka meksička sapunica i jedino se razlikuje po tome što je moj slučaj REALAN!!!!
Moji roditelji imaju obrt i imaju takav posao da funkcionira večinom preko net-a , pozivi su u 90% slučajeva Inozemni. Doma imam 2 fiksne linije , 2 ili 3 dodatne od ISDN-a , imamo oko 13 brojeva za mobilne telefone i moji plačaju oko 7000kn mjesećno samo za telekomunikacije!!!! Nedavno je mojem tati na komp dospio neki dialer i nabio račun na 10000 kn interneta!!!! Moji se žale već skoro 3 mjeseca i ništa , na kraju je rezultiralo da su nam blokirali internet!
Drugio dio priče: ADSL
Naravno da kao i svi želim ADSL , ALI ja živim na selu i koji bi se qurac T-com isplatio mjenjat centralu da nas nekolicina možemo ljepo uživat na netu. Slao sam valjda 10 zahtjeva , zvao ih ko budala i počeo skupljat onih famoznih 16 korisnika!!!!: I ništa , ne možeš skupit 16 ljudi da se je*eš , u mojem selu. Frend ima nekog tipa "valjda" koji radi u t-comu u zg-u i veli da se njima ne isplati mjenjat centralu za nekoliko korisnika jer dođe nadogradnja 800 000kn?!?!?!?.
3.Dio priče: Obavijesti o aDSL-u
Stalno mi dolazili e-mailovi kako su povečali brzine , kako dobiš aDSL i flat za kunu i te šeme. Onda sam popizdio i poslao im mail di sam im doslovno je*o mater. Ali su mi odgovorili ali onako stručno politički tako da nisam nikakav odg.dobio. Eto to je ukratko to i ruke me već bole.:comp: