da mogli su spustit na 13 pa bi se ja prijavio;D
Printable View
da mogli su spustit na 13 pa bi se ja prijavio;D
Znam da su pomakli granicu, al nekak mi se čini da se baš nebu snašla među toliko mladih...
lili i bazeni su za one od 7 -77 pa nisam vidio svoju baku da ide na tramvaj i pravac Mladost
E, pa ja sam za to da se mogu prijavljivat svi punoljetni, pa makar imali i 102 godine. Zašto se netko malo stariji ne bi mogao boriti za te pare?
Ekipa je na prvi pogled prilično lame, a onaj Rene je stvarno odur. "Ja sam Rene i bavim se, kao, manekenstvom..." :rig:
A od cura se niti jedna nije uspijela izdvojiti jer su sve klonovi.
2 b continued. ;D
da... samo gleda... nezna kaj bi radila. a dajte glete kak su krevete postavljali... UŽAS!!! samo su odgađali... "možemo to sutra..." "bigi nije reko da to moramo danas složiti..." i takva sranja. ljenčine teške... i dok su dečki neke slagali i gledali točno se čulo kak je neka baba (ne ova stara) rekla neke o mekanim noktima i kak nokti lako pucaju... mislim ono... nebi ništ pomogle nego već o noktima.valjda bude sexa... ja sam se začudil kolko ima tih sisatih babi... mislim da su uzeli ovu s 42 godine da im kuha... ak nju izbaciju svi buju pokrepali od glada meni se čini... ove ostale babe jedva da žlicu h ruku znaju primit...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja sam Rene i profesionalni sam dalmatinski galeb a bavim se manekenstvom za male pare i ovo je moja zadnja reklama:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
http://img397.imageshack.us/img397/2994/7124qe.jpg
Gle da sam ja tamo prvo kad bi bi bradr reko da složim krevet šibno bi ga preko zida...donosiš im ogromnu lovu a radiš budalu od sebe...= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
@IggXv: dosta si ti jak kad bacaš krevete preko zida..:) Ne znam zašto bi se suprotstavljao velikom bratu?Zar je problem složit krevet?Ko kaže da ne bi baš ti izvisio za spavanje kad ga ne bi složili?
pa imaš madrac....
jao sramota koliko je ova tema aktivna...;)
zašto bi bila...?
Vidio sam sinioć 15ak minuta, tamo oko 11h navečer. Plakao sam! Onaj "naš" dečec z'Dubrave :)
LMAO!!!
I čitam jutros u novinama, tip se oženio s 18. Dugo je izdržao. Ma :lol: ločina
A i jadna teta je stvarno zalutala tam. Nekak brijem da će prva izletit van.
A molim te, onaj lik koji izgleda kak Zdrafkec, samo s dugom kosom? Ma svašta! Ali dobro sam odšaco one dvije curice, rekoh "oopa, ova će se trošit" i onda za drugu, kad sam je vidio, rekoh "roba široke potrošnje"... A ispada (po novinama jutros) da su obje škorpionke, da su slobodnih svjetonazora, da su emotivne, impulsivne...
Tko zna, možda nakon Bara i u BBu netko "popriča nasamo u WCu sa starim frendom" :evil: :spin:
http://www.bigbrother.rtl.hr/Uploads..._mala_duje.jpg
isti zdravko ;D ;D
Jest, ali nema zdravkov gard. Prije me Rene podsjeća na Zdravka po svom "kako-sam-neodoljiv" stavu. A ovaj Duje mi je jučer djelovao okej.
Da i mene Rene podsjeća na Zdravka,isti ko dva jajeta :)
Svi su tipični ko i zadnji put. Umjesto da nađu 12 različitih ljudi oni nađu 12 istih šablonaca. Opet. How very fucking interesting. Mislim,kolko može bit zanimljiva osobnost netko tko se bavi manekenstvom? Loše,loše. Sva sreća da negledam tv više.
Jab stavio 3 brđana,jednu dobru fufu oko koje bi se tukli,2 pank lezbe,jednog filozofa,2 geja koje bi ovi brđan zajebavali,1 srbina,1 'ustašu', 1 muslića , 3 žestoke feministice. I jednu manekenku i manekena. Da ih ovi ostali mentalno ubijaju. Pa da vidiš BigBrothera. Rokenrol. :headbang::jump:
mogu rec da mi jedino boris ok..sopekica mora po svakom slinit...antonija je pekmezasta..
kakdidate necu ni komentirat...ona starija teta ce letjet a od muskih stvarno nemam blage..Dobar mi je Habdo...navijaca ko u prici...on ce najvjerovatnije ostat..
Hamdo, da...čuj, za njega će glasat svi Romi s telefonom...a s tim da tip OK zgledi, masa balavica će nabijat mamici i tatici račune za nj. Primjetih dominaciju plavuša, to je valjda koncept sa njemačkog BBa, navodno uspješan. Renea ne bih podnio 5 minuta kraj sebe, taj sta "najbolji sam ja" mi ide na k! Ona starija gospođa se probala nosit s mladima tako da je navukla neki neodgovarajući dekolte, fuj. U svakom slučaju, svakome svaka čast za muda, a opet tko je dovoljno blesav ići otkrit svoju privatnost svakoj šuši u državi, možda bi trebao boraviti u nekoj drugoj "kući". Bilo kako bilo, koliko god mi mibli kritični, pozitivni, i ovaj BB će polučit astonomske gledanosti, jer ionako nemamo što gledati na TVu, a ovoga se nećemo moći rješiti. Po meni, sve je to poprilično najmešteno, umjetno, otrcano. Ona fora da oni ne znaju da će dvoje izletit propala je odmah jer je netko prošapnuo od njih u kući da će dvoje ispasti odmah, toliko o tajnama. A opet, svi su zajedno bili u hotelu, proteklih dana, tako da je i ono upoznavanje malo bespotrebno i suvišno. Po meni najgora stvar koju su si mogli napraviti je postaviti Antoniju za voditelja. Pa ***** mu sve, ne mogu svi sve znati, prvo su zaradili na njoj dok je bila u kući, sad bi opet ponovno mlatili istog konja pa su je postavili za voditelja da ne moraju coltati više za nekog iskusnijeg ili ne daj Boće obrazovanog, što je danas očito teški grijeh! Moj je favorit Hamdo jer je drukčiji, odmah u startu odskače, a i zbog animoziteta kojeg će proizvesti od strane određenih struktura u HR, nazovimo ih pronacionalnig ideologa. Poštovanje= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
glupo razmisljanje ... zasto bi jedan konobar recmo bio zanimljiviji od manekena?ne stoi ti to.= Citat =:
Izvorno postao niten
@jdabic Hadbo je zaluto , sjeo je nakrivi bus na Kozari boku i vidi di sje sad završio :rolleyes:
Jedini lik koji se meni tamo cini zanimljiv je Kristijan:)) ostalo...bezveze po meni rene leti dmao...kuis ti koja je to spika...a lollllllllllllllllllllll
;D ;D ;D ;D ;D slažem se!= Citat =:
Izvorno postao erika
Hehe, to sam i ja skuzio ;D= Citat =:
Izvorno postao aco
mislim da je sjeo u krivu limuzinu ispred kuce..mislim da se tip mozda nije ni vozio u busu..;D;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
ja sam sanja radim kao krupje u kazinu aha.....
hmm pomisliš divan dan divan dan al štikle postanu tjesne,leđa nisu ravna...sise idu na dole...
ma daj pa kolko 2 zagrepčana?!eh od svih mi je :rolleyes: monika:evil: najbolja a svi su nekak premutavi po meni onoj zadnjoj koja se predstavljala pa nisu joj dali da dođe do riječi...skoro svi muški u trapericama i bijelim košuljicama...:-/
e da pa tanja se samo preseravala kak pozna ovog-onog...
Gledo sam jucer sa mjesovitom muskozenskom drustvom i slozili sm soe da su ove godine žene puuuuuno zgodnije a muski onak , ne bas reprezentativni uzorak RH.
neznam jesu zgodni nisam ih dozivio na taj nacin at all :D