= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
He he, no kidding. A Todorić i ekipa su kao pali s Marsa, pa ne znaju kako stvari funkcioniraju u vlastitoj zemlji.
Dobro su oni znali u šta se upuštaju. Očito je da hoće izigravat zakon i pravila - do maksimuma.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
He he, no kidding. A Todorić i ekipa su kao pali s Marsa, pa ne znaju kako stvari funkcioniraju u vlastitoj zemlji.
Dobro su oni znali u šta se upuštaju. Očito je da hoće izigravat zakon i pravila - do maksimuma.
ak je istina ono za pporuke i pozive.. mnogi ce prec..vjeruj mi..ako nist drugo zbog poruka.. 100%
a VIP i Tcom ce kao sutit ? :)
ne znam, al ponudit poruke za 25 lipa ili manje sigurno nece.. mislim da hoce vec bi davnih dana ponudili.
Pa t-mobile je imao poruke za 24 lipe, davnih dana doduše ;D
znam, za 25 je imo.. a su povisili, jer je vip imo tada 61 lipu, pa zast bi oni imali 25..gadovi.. ja mislim da poruke ne bi trebale kostat vise od 15lp da ga ubiješ-
A ja mislim da bi trebale biti fraj.
A to da nisu spuštali cijenu poruka, je zato jer su imali međusobni dogovor, a ako kojim čudom Tele2 ponudi tako povoljne poruke, siguran sam da će i VIP i T-Mobile ponuditi nešto slično. Zašto bi snižavali cijenu ako do sada nisu imali razloga?
dobro to stoji,,ali zasto su onda imali 25lp poruke u kronetu bivsem dok jos vip nije ni potojao i kad je on imao 61 oni su imali 25,,tek naknadno su povisili cjenu...
Pa, logično: imali su nisku cijenu zbog popularizacije i abnormalnog SMS booma, a kad je VIP ušao sa skoro 3 puta većom cijenom, vidjeli su da mogu i oni dići cijenu poruke i dalje ostati jeftiniji od VIP-a. Tako bih i ja napravio.
Ako ne bude reklame do 1.10. znamo da neće još(uvijek!) počet s radom.
A imao sam toliku nadu u nešto bolje još prije nego je uopće bio natječaj za 3. operatera,čak imam i neki uradi sam cjenik usluga sastavljen prema tadašnjim cijenama Croneta i VIPa.Ako vas zanima mogu stavit fotku te stare bilježnice.:)
Samo neka poruke budu jeftinjava kao nekad(aka 24lp komad,dobra stara vremena),da mi se ponovno vrati razlog zbog kojeg imam ovaj username.
P.S.Ovo sam našao najnovije http://www.crogsm.com/vijesti.php?NewsID=3821
ajd stavi cjene.
Evo link na fotku,ima 531.9 kB(da se vide bolje detalji klikom na Actual size).
cjenik_GSM_usluga
Ako nešto nemožete pročitati pitajte,sve objasnim.Stvar je sada stara skoro 4 god. a uzor za sastavljanje je bio cjenik njemačkog operatera e plus.
e to je cjenik.... daj salji to tele2..
jel se moze nabaviti tele2 simkartica sa brojem i gdje?
kolko ja znam,jos ne..
ja znam jednog koji ima karticu, ali to je kao neki reklamni pokusni primjerak
Upravo saznah: od sutra ćete moći rezervirati željeni ili zlatni pretplatnički broj na www.tele2.com.hr i to besplatno(jer se ta usluga nesmije naplaćivati već neko dulje vrijeme).Ostatak saznajte ovdje.
:smart: :wave: :thumbup: hvala na informaciji! jel znas mozda od koliko sati ce sutra se to moci rezervirati? ja cu prvi !!!
Probaj :comp: od početka uobičajenog radnog vremena - 07:00h.Moža krene i kasnije.
Uglavnom dočekali smo napokon nekakv pomak :klap:
P.S.Ako još što saznam javit ću vam čim prije.
Zanimljiv mi je ovaj navod
= Citat =:
Rezervacija i preuzimanje budućeg pretplatničkog broja su besplatni.
jako zanimljiv.:klap:
A oće li to bit dostupno i za prepaid korisnike?
prepaid brojevi se dodjeljuju SIM kartici odmah pri pakiranju, tako da sa velikom sigurnošću možeš to pomnožiti s 0.
Možete početi sa rezervacijama!!! Pozz :thumbup:
ma diii????? na sajtu ne vidim nigdje
edit: REZERVIRAO!