= Citat =:
Izvorno postao erika
ajde ,ajde,oprosteno ;)
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao erika
ajde ,ajde,oprosteno ;)
Molio bih da se ova tema oživi, stavrno je bila odlična, i potrebna (kako tako - makar, sada nam je potrebnije :D).
TNX, .:TailS:.
BTW, moj nick je Sonicov "best friend", samo malo ukrašen ukrasima koje sam vidio kod drugih korisnika :D.
Rekla nam profesorica na Engleskom da se Jurica kaže Georgy (Jura= George).
Onda mi je bilo smješno da se Bush zove Jura ;D;D
Tails- jesi li vidio ovaj post? :p
meni je tak bezveze došlo, nisam mislio da ću se tolko "prikeljit" za ovaj forum :D
vecina misli da sam zensko, ali nisam :). cvita je skraceno od cvitanovic kako se prezivam... takav mi je nadimak od srednje skole
Sjetio se igrice "Evil Dead " i to sastavio u EVILDEAD
imam fetis na talijanski jezik, La Luna mi je zvucalo jako lijepo (u prijevodu mjesec) i puknula sam to od samog starta mojih internetskih dana. dobro, ne bas od samog starta, u pocetku sam bila syrius, al su svi brijali da sam musko :D
La_LuNa mi je internetski ID vec poprilicno godinica, bas svuda, na forumima, IMovima, mejlovima..
u RL nemam nickname.
:lol: s ciganovićem ga usporedio :lol:
Latios...Gotta catch them all!! Pokémon.... ostalo nakon godina gledanja i igranja pokemona..čisti ovisnik:hrv:
Mislim da samo specijalci nisu skužili moj nick :banme:
Neznam jesam li na ovom forumu pisao kako je doslo do mog nicka,al ako jesam pa obrisite...
Kao mali,bio sam dosta brz i za*eban u nogometu,vjest u driblanju,pa su me prozvali Mućko,jer sam mutio s loptom. A kako imam jednog frenda koji je maher za isprevrtat tuđa imena,prezimena i nadimke,jednom me je nazvao Smućac,ekipa se upišala u gaće od smijeha,jer taj covijek samom pojavom mami osmijeh na lice,a pogotovo kad nesto provali. Kasnije sam ja to umjetnicki skomponirao u Smuchac...
Evo i dokaz:
http://slike.hr/slika/smuchac0th.jpg
:lol:
A F.E.A.R. je duga prica...potjece jos iz programerskih voda :D Pravio sam nesto u VB zajedno s prijateljem,preciznije pravio sam RAT-a (trojan koji daje remote control),i dok sam se tako zajebavo stavio sam da svako x secs izbaciva msgbox "Fuck everything and run!!!" I vidjeh FEAR...hehe...sad se potpisivam najcesce kao F34R...a zajebancija,nidje veze....
znaači po tom zaključujemo da si.....nek neko nastavi :D:D
Nemoj da ja zaustavim... :belj:
Hehe,salim se... :)
http://homepage.ntlworld.com/b.harbi...sock/vader.jpg
I am your father...Luke...
Ja sam specika koji je skužio tvoju tajnu (velike moći)!
A to je da se zoveš Mario i da si ´92 godište!
Eto pomoći onima koji to nisu uspjeli, odnosno više su "specijalizirani" od mene! ;D;D;D
------------------------------------------------------------------------------------------
Ideššššš........
Jeli to još uvijek onaj Renault 5 1.4i iz 1991. ili si se ponovio?
Hladno pivo
ime i prezime...