koristi li tko s5 neo? sta je pametnije uzeti, obicni s5 ili neo?
Printable View
koristi li tko s5 neo? sta je pametnije uzeti, obicni s5 ili neo?
Gledaj, Samsung Galaxy S5 je po mnogo čemu bolji ali stariji model. Neo 5 je noviji model. Pitanje je koliko novaca imaš za potrošiti. Uostalom imaš gsm Arenu za usporedbu.
Link na gsm arenuhttp://http://www.gsmarena.com/compa...&idPhone2=6506
Link na YouTube video https://www.youtube.com/watch?v=01MYmh25rqg
Nema se što tu pametnog za napisati ili preporučiti.
Kupio s5 neo. Potpuno nov za cijenu koristenog s5.
Cestitke i smatram kako si dobro ucinio.
---------- Post added at 07:30 ---------- Previous post was at 05:29 ----------
Dobio sam jucer update za sw za S5.
Product Code: SM2G900FZWASEE
PDA: G900FXXU1BOJ1
CSC: G900FOXX1BOJ1
Baseband: G900FXXU1BOJ3
Bootloader: G900FXXU1BOJ1
Kako vam radi s5 na lollipopu (u odnosu na kitkat)? Baterija, stabilnost, viber..?
Sa zadnjim updateom sam zadovoljan lolipopom. Stabilnost je ok kao i baterija. A same aplikacije...hebi ga...sve ovisi o optimaziaciji istih od strane izdavaca. Malo malo izlaze novi updatei. Ja se ne bi vratio na kit kat.
Ok, tnx.. onda cu vjerojatno i ja napravit upgrade...
Izbjegavao sam jer su pisali uglavnom negativno o lollipopu..
Mobitel mi cjeli dan instalira programe koje kakve. Trazim sta bi jos mogo dodati.
I sad u pola 3 mi baterija na 70%.
Ja zadovoljan.
Bivsi S4 bi vec moro punit.
Naiso sam na jedan "problem".
Mobitel mi ponekad (jednom na dan, jednom u dva dana) sam iskljuci mobilne podatke. Znaci mogu nazvat, moze se mene nazvat, ali pokraj ikone signala nema ni 3g ni 4 ni nista. I naravno internet neradi.
Mobilni podaci su ukljuceni ali kao da nisu. Pokuso ih ugasit/upalit, nema pomoci.
Onda sam otiso na pretrazivanje mreze i kad ponovno odaberem mrezu prorade.
Pretrazivanje mreze je stalno na "automatski" i to nemogu ni promjeniti.
Ako imas garanciju pravac servis...
Cuo sam vec jednom za takvu situaciju i problem je bio sa dijelom koji cita karticu te je bila potrebna zamjena istog
Imam jamstvo.
Evo danas izaso iz firme (sa wifi) i nije htio ukljuciti mobilne podatke. Odem na pretrazivanje mreze i opet odaberem ht i cjeli dan sve ok. 4g radi bez frke.
Imao sličan problem na z3, ručno unio drugi APN, sad radi kako bi i trebao. Guglaj postavke ,odvede te nazad na forum,Yager je to lijepo popisao negdje. Unio sam T-Mobile 4g postavke.
Nemrem skinuti vec dva dana niti jedan rom sa sammobilea?
Pukne nakon par min.
Kaj napraviti?
Imam jedan mob za dići hitno
ja sam jučer skinu normalno za S3,tak da ne znam...
Moj problem sa 4g rjesen. Bile su krive postavke unesene u postavke mreze.
Zadovoljan sam prelaskom na 5.0, ali mi se pojavio jedan problem kojeg do sada nisam uspio riješiti. Ne dobivam notifikacije za Viber poruke i pozive, već svaki puta moram ući u aplikaciju da vidim je li me netko tražio. Nemam tih problema s Whatsappom ili Messengerom.
I jedno pitanje nevezano za ovo. Kada palim GPS, obično to radim gore s vrha ploče s obavijestima. Obično me nakon toga pita nešto (čini mi se nešto za uključivanje wifija i mobilnih mreža za poboljšanje lociranja), ali ja uvijek stisnem 'ne slažem se' tako da se lociranje uvijek vrši samo pomoću GPS-a. Jučer sam slučajno stisnuo 'slažem se' i sada nakon paljenja GPS-a (Lokacija) na vrhu ploče s obavijestima automatski bude uključen način 'Visoka točnost', što znači da se koristi GPS, wifi i mobilne mreže za procjenjivanje lokacije i onda svaki puta moram ulaziti u postavke i ručno odabrati 'Samo GPS'. Sada me nakon paljenja GPS-a na ploči s obavijestima ne pita ništa nego automatski pali način 'Visoka točnost'. Može li se kako poništiti to pa da opet uključuje samo GPS?
U travnju 2016 dolazi Android 6.0... ako je vjerovati portalima.
Kakva je kamera u potpunom mraku,barem izbliza,je li šta vridi?
Stigao Android 6.0 iako ga nisam ocekivao jos ili mozda uopce :)
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Stigao nam je M ima mjesec dana... a ima 6 mjeseci da je nadogradnja potvrđena.
Kamera u mraku može poslužit iz bližeg, ali samo poslužit. Ne očekuj slike vrijedne izrađivanja i profi kvalitete, bljeskalica je loše smještena. U klubu, gradu, tj. uz neki izvor svjetla čak znaju ispast i vrlo dobre.
A nisam ni provjeravao na ovom jer sam ga dobio na S6 Edge pa sam zapostavio ovaj. Tako da je to za mene novost. A samsung svasta potvrdi i obeca...a na kraju svasta ispadne samo ne ono obecano.
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Cura ima problem na s5mini nakon nadogradnje na loolipop. Naime baterija joj doslovno nestaje a prije je izdrzala cijeli dan. Rest napravljen i 0 bodova. Da mu preko odina stavim firmware ili sto??
Stavi airbox od v6. :lol:
Kakav rest?
Spasi s njega sto ti valja,iz recoverya oderi cache i factory reset i s odinom metni sa sammobilea sluzbeni rom. Root i brisanje i onemogucavanje smeca i pomoz Bog junaci. Ako ne drzi,osla je baterija. Nista cudno.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Pozdrav,
kako da napravim glavni reset na s5 tj. da mi vrati sve na tvorničke postavke?
Odes u postavke, sigurnosno kopiranje i vracanje i vrati telefon u tvornicko stanje
A nije da trebam nešto cache?
Sve se to brise resetom..
nedavno sam kupio polovni s5 i baterija ne drzi nesto pretjerano. da bi mi izdrzao do navecer moram ga jos popodne puniti. dali je to normalno?
imam 6.0.1.
naravno da mi to govori puno stvari.
no 2 činjenice me zbunjuju. 2 poznanika imaju s5 oko 2 godine i njima baterija duže idrži. ali oni nemaju 6.0.1.m
Napravi nadogradnju, napravi full wipe pa onda testiraj. Ako će i dalje kratko trajati mislim da ćeš trebati novu bateriju.
Nist cudno da baterija krepa nakon 2 godine..