Slažem se, polovni nije opcija. Iako je pitanje koliko je i ovaj novi baš nov :)
Baš sam htio ispraviti da je novi oko 400$. Jel' to OK cijena?
Na ovaj mali se normalno može spojiti tipkovnica, miš i monitor? Jel' postoji adapter, HDMI->VGA?
Printable View
Slažem se, polovni nije opcija. Iako je pitanje koliko je i ovaj novi baš nov :)
Baš sam htio ispraviti da je novi oko 400$. Jel' to OK cijena?
Na ovaj mali se normalno može spojiti tipkovnica, miš i monitor? Jel' postoji adapter, HDMI->VGA?
za adapter ti nisam siguran, to moraš googlati, nisam čak ni razmišljao o tome. ali da, možeš spojit miš, tipkovnicu i monitor, naravno sve preko docka. možeš i wireless, ali moraš imati BT miš i BT tipkovnicu, pa sve to zajedno upariti. stvar šljaka, ja sam probao i mirroring i webtop sučelje, stvarno je zakon stvar
Bitno mi je da prepozna usb tipkovnicu i miša a adapter je za slučaj da monitor/projektor nema HDMI. A to je još uvijek često.
ma znam ja to sve, samo ti ne mogu potvrditi da li radi preko adaptera, mada mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema. tipkovnica i miš rade, to možeš vidjeti na youtubeu na reviewima.
Kako radi webtop? Koja je rezolucija na monitoru, može li se mijenjati? Ima li recimo app koji prikazuje power point u toj rezoluciji na monitoru?
ne, sve appove prikazuješ preko uređaja, dakle sve što imaš instalirano na uređaju, te aplikacije možeš koristiti. zasad se ne razvijaju posebne aplikacije za webtop sučelje, no možda će i to doći sa vremenom, moramo sad vidjeti kako će dalje surađivati google i motorola, pošto će motorola najvjerojatnije pripasti googleu. što se tiče rezolucije, ne mogu ti sad to točno potvrditi, nemam instaliran webtop, pa ne mogu provjeriti, ali imaš na youtubeu sve o tome, pa pogledaj tamo.
Kako izgledaju aplikacije na monitoru? Pretpostavljam da bi morala biti veća rezolucija nego na mobitelu.
pa izgledaju ok, ne mogu reći, mora se prozor staviti na fullscreen, ali radi sve super.
evo ti, pogledaj malo review, mogu ti reći da ipak malo pretjerivaju da je presporo, jer uopće nije, s obzirom da jaše na ultrasporom wifiju, tako da nije ni čudno. ali možeš vidjeti kako izgleda i kako funkcionira
http://www.youtube.com/watch?v=Q1A0WdLLjG8
Vi koji ga imate kupili ste Atrix preko Ebaya? Jel vas zezala carina za EC certifikat, jer kolko vidim na hakomu Atrix nema odobrenje za HR. Mislim nije to big deal, 200kn je izrada certifikata, al traje danima...
nisam ga tako kupovao, meni je telefon donešen. nisam ni gledao da li na hakomu ima ili nema. ako nema odobrenje, ako budu otvarali paket (a 90% da budu), bit će sranje sa time sigurno.
ma joj, krivi link sam ti dao. uglavnom, može se naći bez problema.
Sad se dopisujem s njim, kaže da može unlockati ali komplicira sa slanjem na adresu u USA.
unlock code na ebayu kupiš za 3 dolara i stigne ti isti dan.
http://www.ebay.com/itm/Unlock-code-...item45fcf04d59
Čitam da je AT$T onemogućio instalaciju aplikacije mimo marketa? Koji je workaround?
sideload na froyo-u, na gingeru možeš uključiti opciju "Unknown sources" bez problema. Uglavnom, sve što pročitaš da ne radi ili da je blokirano, radi :) Xda ima riješenje doslovno za sve.
A ništa, poželi mi sreću u kupovini unlockanog Atrixa :) Ako imaš vremena možeš mi poslati par linkova na ebayu koji se tebi čine ok.
Edit: Još kad bih našao nekog da prodaje Atrix i multimedia dock zajedno :)
a gle, da nađeš i odvojeno, opet će te puno jeftinije izaći nego da kupuješ iz hr. budem ti pogledao pa ti dodam link u post.
evo, ovdje sam ti našao neke koji mi se čine ok. Malo izlaze iz cijenovnog ranga od 400 dolara, ali ovi ispod su ti, kao što sam vidio, paljeni, rootani, bez kutije i te šeme, pa ako već hoćeš novi netaknut, neka takav i bude...
http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-UN...item2eb822ddb3
http://www.ebay.com/itm/UNLOCKED-MOT...item415d909966
a imaš i ovako nešto:
http://www.ebay.com/itm/MINT-UNLOCKE...item20bd0cdee0
Ovi unlockani su isto barem jednom paljeni :) Hvala puno na linkovima.
Na svim opisima sellera piše za 4G da je WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900. Fali naš 2100 UMTS. No na gsm areni piše da 4G radi na ina 2100. Jesi li isprobao da li radi na našem UMTS-u ili 3G?
Umts radi besprijekorno. Neotvaranih nema ispod 500 dolara...
Gledam ove multimedia dockove. To je zapravo USB hub, HDMI je samo provozan s mobitela i ima daljinac. Čini mi se puno dati >70$ za to.
A i našao sam ovu temu :)
Bacio sam pogled na ebayu.
Kolko vidim kod nas i nebu bil dostupan. Jedino ak ga Vip ne stavi u svoju ponudu.
Glupo pitanje, Atrix se normalno može puniti preko USB na kompu?
Ma pročitao sam negdje na xda da je netko spominjao da neće bez drivera ili neće uopće. Bilo mi glupo al' bolje pitat' nekog tko zna iz prve ruke. Thx :)
Što je blesavo za po*izdit jer postoji http://motorola.hr/
iako je super što će atrix doći u ponudu kod nas, mogu reći da će se opet katastrofalno loše proslaviti, baš zbog tog što nije izašla kad je i u ostatku europe.
Mogao si ranije reći da dolazi u hr :D
što se tiče ovog ponajboljeg, slažem se. jučer sam napravio benchmarke sa svim programima valjda koji postoje, radi osjetno bolje rezultate od svih telefona top klase trenutno na tržištu.
pa šta nisi pitao :D ali još uvijek mislim da ti se bolje isplati uzeti vani jer će kod nas cijena biti zasigurno paprena.
Pitao sam još ranije :D
Tu bih se složio s tim jer sam imao prilike i onog Htc-ovog senzejšna isprobati i uopče mi se ne sviđa uređaj. Dizajn kučišta mi je skroz čudan kad se skida da se dođe do baterije ili sim kartice...i kamera je nekako čudno pozicionirana (ali dosta brza kod korištenja), a i sam uređaj jednostavno leti kroz izbornike.
Ali eto ta motorola mi ne izlazi iz glave otkad sam ju držao u rukama početkom godine :drooling:
A sad imam omniju7 i nedostaje mi android :cry:
holy cow, bluetooth mis imam jos mi fali atrix :beer:
a ni live wallpaper mu nije za bacit :cyborg:
Gdje si to našao? To je neki mod ili baš kako piše u naslovu official 2.3.4?
ha ne znam tko je dobio update na gingera nedavno ne mogu pronaći onu tabelu s datumima kad su ga pustili ...
Atrix 4G 2.3
čovjek je stavio video u srijedu što valjda znači da je dobio update pred kraj prošlog mjeseca...ili početkom ovoga :cthumbup:
Edit :
Evo sta veli vlasnik videa :
Thanks for watching the video.
My Atrix is from Asia(Hong Kong, where I live.), model is MB860 rather than ME860, this official 2.3.4 was released a few days ago.
The mouse that I am using in the video is a ThinkPad Bluetooth Laser Mouse ( BluTu mis ).
I am pretty sure that most of the Bluetooth devices (Mouse / Keyboards...)in the market can be connected to the Atrix as they should normally share the same generic Bluetooth driver.
Sad to hear that Moto still left some countries behind. In Asia we waited for this 2.3.4 for a long time too, but I heard that Brazil already got 2.3.5 and Moto US plans to go 4.0 right after 4.0 released.
Anyway, thanks for watching the video. Have a nice day!
Zaboravio sam se pohvaliti. Mobitel je sretno stigao do mene i radi odlično. Hvala GoGsu na strpljivim odgovorima:)
Eh, da. Spojio sam miša i tipkovnicu preko USB huba i sve normalno radi sa stock GB romom. Pojavila se strijelica na kao na videu,
kako si zadovoljan sa telefonom na prvu? jel je onako kako sam pričao?
drago mi je da nisi pogriješio. :)
Meni u ponedjeljak dolazi Atrix 4G.. sad me zanima par stvari... koliko se koristili razne romove, ima li ih stabilnih i potpuno funkcionalnih (malo sam gledao po xda al dok jos mob ne dode, neda mi se puno citat, a ima toga za citat)? Ako se stavi rom bez webtopa, koji mi nece trebat jer ne mislim koristiti dockove (ili postoji mogucnost da se koristi bet docka??), hoce li mob dobiti na brzini?
Jedino što sam napravio nakon unlocka i roota je promjena frameworka da mi ekran bude tamniji navečer i battery jump fix. Vidim da je izašao 2.3.5 ali se još razmišljam staviti ili ne. Baterija traje puno duže od Desirea, mobitel radi brzo i stabilno pa mi se ne da čačkati i mijenjati npr. kernel. Pratim par tema i vidim da ljudi znaju imati više problema nego koristi od raznih modifikacija.
Koristim cyana, 2 stvari ne rade. Webtop i fingerprint. Oboje inace ne koristim, pa mi pase. Uglavnom, cyanov rom je najbolji od svih. Zatim iza njega ide darkside. Provjereno. I da, fauxov zadnji kernel, drzim ga na stock 1ghz i vozi. Fora he da je kernel optimiziran i zato sam ga stavio. Zbog niceg drugog.
mob ce mi tek sutra doci, pa cu onda malo se zabavit s tim... vjerovatno i stavim cyana, bas me zanima hoce li biti sluzbeni ICS update...
GoGs, što si točno dobio flashanjem drugog roma a da nisi imao sa stock? Primjećuješ li ikakve promjene (optimizacije) i koje s faux kernelom?
pa recimo, opće je poznato da cyanogen ima dosta dobre dodatne feature tipa custom lockscreena, rotaciju za 180 stupnjeva, čak se status bar može postaviti da bude dolje, a ne gore (tablet tweak koji radi savršeno). što se tiče kernela, ovdje imaš changelog u kojima vidiš što je dodano, što nije. uglavnom, optimizacija je ono zbog čega sam ga stavio. uređaj sam po sebi radi brže, loada aplikacije brže, zatim FUSE je implementiran, voltaže su optimizirane što direktno utječe na vijek baterije. Inače, baterija mi bez beda na cyanu roka po 2 dana. dobro, ne koristim ga puno, ali wifi policy mi je na never turn off, data mi je uključen stalno, ali doduše, ne hvatam na svojim područjima baš često 3G, ali zna se ponekad desiti. dnevno cca 5 poziva i 10 sms poruka. provjera maila i tako. uglavnom, prosječno korištenje po potrebi 2 dana. Evo, jučer ujutro u 10h sam ga skinuo sa punjača, sad mi je na 46% baterija i izdržat će do navečer sigurno.
Toliko meni traje na stock romu, no naravno da bi bilo bolje da traje duže (ovo mi se sviđa: Added AVP processor suspend (this will greatly improve battery life) :)) Pratim temu od kada imam Atrixa i pročitao sam changelog faux kernela. Optimizacije zvuče obećavajuće ali puno je pritužbi korisnika. Možda promijenim samo kernel i undervoltam.
Na Desireu sam stalno nešto čačkao i mijenjao, pogotovo kernel. Često se pokazalo da je mobitel postao nestabilan. Zblokao se ili restartao kad ga najviše trebam.
upravo sam to ja napravio. promjenio sam kernel, undervoltao ga sa 1.4GHz na stock 1GHz, ali je voltaža manja nego na stock kernelu, što znači da je optimizirano. da, AVP je zakon stvar. Ove pritužbe korisnika su po meni malo blesave. većinom su to od onih koji ne znaju što rade. usput, koju verziju atrixa imaš? at&t? ako imaš istu verziju ko ja, onda nećeš imati problema. :)
Koristiš Enhanced Stock Kernel, Max @ 1.0 GHz? S čime si undervoltao i na koliko? Ili je već undervoltan kernel pa si samo smanjio max frekvenciju?
Imam AT&T verziju, 4.5.91.MB860.ATT.en.US, Radio N_01.77.30p, Android 2.3.4. Unlockana i rootana sa one clik.
e sad da ti napamet kažem koji koristim, ne znam. lijen sam pogledati :D undervoltan je kernel, a smanjio sam frekvenciju preko cyanovog menia. a imaš i setcpu koji odrađuje stvar super. čak ima i tegrine korake za frekvencije (koji obično nisu okrugli), što je super.
Razumijem te, doista je teško kliknuti na power i još par puta tapnuti na ekran :D
ma nije mi mobitel bio blizu. evo vam na, ni u nedjelju ne mogu imati odmor od vas :D (šalim se, naravno :) )
verzija androida je 2.3.7
baseband je N_01-77.30P
Kernel je faux123-v0.2.1_paul@ubuntu #14
Ba2tF mi je verzija cyana, a build je GWK74.
Mobitel uvijek mora biti blizu :D
Hvala, možda flešnem kernel. U istoj temi postiji The CWM File ==> ATT original Kernel Version <==, to je valjda naša verzija?
da, tako je. to je naša verzija. :)
Lakše je vratiti samo kernel nego cijeli nandroid backup, kojeg sam naravno napravio i prebacio na komp :)
Ne boj se, raditi će ti bez problema. :) neće biti potrebe za vraćanjem.
Obzirom što sam sve radio Desireu, teško bi se moglo reći da se bojim. Više se držim da ne mijenjam ono što radi :)
mob sam dobio i prošupao sam sve i svasta... dojmovi: sve ok sem dvije stvari.. display poslije super amoleda na Omniji 7 se cini tako isprano i jadno (reza malo popravlja stvar), a izrada mobitela je katastrofa, plastika pucketa pod prstima, bas daje osjecaj jeftinoce sto nebi smjelo biti, al ajd stavio sam zastitni oklop pa se pucketanje ne osjeti...
planiram uskoro nabaviti ovaj telefon, zamolio bih korisnike da mi kazu svoje misljenje, navedu pozitivne i negativne strane.
hvala
negativna strana je po meni jedino ta zadnja plastika. doduše, i nije toliko baš krucijalno loše, ali je plastika. vidio sam na ebayu da ima zamjene za nju. display nije mana, sve ovisi ko je kakav telefon imao. meni je display super. sve ostalo, bez primjerke.
kao sto je vec receno.. losa plastika poklopca baterije koja pucketa po prstima..
dalje.. on/off tipka je nespretno smjestena (bit ce zbog senzora za prst) tako da ti pocne ici na zivce otkljucavat i zakljucavat mobitel (al ja sam doskocio tome da zatresem mob i on se zakljuca, a otkljucavam ga na Vol - tipki)..
ICS podrske jos nema na mapi..
Blur je jako spor, tek kad sam stavio drugi rom te LuncherPro, mob je poceo disat punim plucima.
display nije kao super amoled, al je ok, reza odlicna. nema tipke za slikanje.
sto se tice moba u globalu, jako soildan uredaj snaznog hardvera ;)
hvala obojici na odgovorima.
-sto se tice displaya, amoled jest superiorniji, ali nakon sto sam vidio mali milion problema sa burn-inom na amoledima - neka hvala.
-za blur sam cuo da je problematican, ali eto moze se i tome lako doskociti.
-posto nemam iskustva s androidom (koristim WM), zanima me kakva je situacija s kompatibilnoscu; veliki broj WM igara/programa na nekim telefonima radi na nekim ne.
-procitao sam nekoliko recenzija ICS i ako sam dobro shvatio nova verzija donosi neke promjene u samom sistemu, nove featurse, ali sve aplikacije ce raditi i na gingerbreadu, ne postoje aplikacije ekskluzivne za ICS (ili mozda grijesim)?
ako te zanima kojih programa sve ima odi na market.android.com i trazi :)
ICS se lijepo zahuhtao na xda nakon dugog zatišja. Trenutno je nedostupan forum zbog protesta, http://www.xda-developers.com/sopa/ :)
1. ne bi se složio oko blura. vjerojatno si lošu verziju koristio
2. ne bi se složio oko ics-a. već ga ima na xda. a i telefon sa dual core procesorom ako ne dobije službeni ics, više nikad u životu neću kupiti motorolu. :)
što se tiče fingerprint tipke, sve ovisi kako se navikneš. meni je super otključavati. to je individualno, tako da ne može spadati u manu.
Samo da nVidia da drivere (libse) za Tegru i ICS će letit :)
ma meni se Blur nije dopao nikako, LuncherPro je puno brzi i prilagodljiviji. ICS od strane motorole jos nema na vidiku, pretpostavljam da ce ga dobit, al sta ce mi za pola godine, a pretpostavljam da ce ga tad i dobit.
ma nije fingerprint uopce stvar navike vec nije ergonomski, covjek se navikne al puno mi je lakse bilo otkljucavat mob u slucaju Omnia 7
opet ti govorim, ne možeš reći da je brži i bolji jer si očito koristio lošu verziju blura. odi malo na youtube pa pogledaj. također, to više nije blur.
što se tiče ics-a, hoćeš li dat 4 soma love za neki novi telefon sa ICS-om ili ćeš pričekati da dođe na motoroli atrix za 6 mjeseci? Čisto sumnjam da će drugi telefoni dobiti prije tog roka. Ok, vjerojatno hoće, no baš ne vjerujem da će trebati 6 mjeseci da motorola izda ICS za atrix.
Sorry, ali fingerprint je stvar navike, meni se teško naviknuti sada na običnu tipku. Bilo ti je puno lakše jer si koristio samo taj sistem. Ja koristim već ohoho atrix i mogu reći da mi je fingerprint jako dobro sjeo.
Što se tiče "blura", ne može se reći da je savršen, ali fluidnost mu je stvarno dotjerana do maksimuma i tu nema puno rasprave.
Meni baš nije jasno o kojoj to "lošijoj" verziji blura govoriš? Valjda je blur isti na svakom Atrixu koji ima istu verziju firmwarea. Da je mogao biti bolji, mogao je. Barem nije šaren i zahtjevan kao Sense a funkcionalnost mu je tu negdje.
svaka regija ima svoju verziju androida, di nece blura
blur na froyo-u i na gingerbreadu nije isti. štoviše, postoje 3 verzije. verzija 1 na froyou, prva koja je izašla. zatim druga, novija inačica, koja se više ne zove blur. te prve dvije verzije su katastrofalne. treća inačica je došla u OTA update i radi odlično.
također, sve ovisi koji se rom koristi. ja mogu reći da mi launcher pro na nekim romovima radi lošije od blura, pogotovo nakon otključavanja tipkovnice i skoka frekvencijskog takta procesora koji doslovno naočigled zatrza telefon.
kao što kaže, nema baš puno regija motorolu atrix.
upravo to.
za sve korisnike motorole atrix at&t američke verzije, u Q3 dolazi oficijalni ICS update.
Srce me boli...
ICS izlazi a moj Atrix mrtav od 11mj.
SVF:105.1:2
Failed to boot 0X1000
Sad cekam da izađe Jtag za Atrix...
:-(
Što si radio da si hard brickao?
ma htjeo sam vratiti na Froyo i onda se bricko.... :-(
Kreten....
ma da, ma napravio sam si i factori usb kabel al ne moze se nista ni s tim....
Flešao si sbf? Mogao si neki custom rom ili fruit cake.
pa da, sa sfb-o sam ga flešo.
ma nije mi htijelo staviti 2.3.4 pa sam probo 2.2 i usro stvar...
Nije bilo nekog razloga, zaboravio na upozorenje.
A jbga, kupi opet kako si kupio i ovog :)
a rekao sam mu da ne radi downgrade, da će ga hard brickati. upozorio sam ga da ne ide na froyo nazad. i nije me poslušao i napravio je baš ono što sam mu rekao da ne radi.
što se tiče custom ics-a, probao sam prvi cm9 koji je izašao, trebala mi je kamera i ne volim općenito štekanje, pa mi se baš i nije svidjelo što mi hardverska akceleracija nije radila kako se spada.
uz sve to imam problem sa svojim digitizerom, fantomski se blesira, imam onaj takozvani "ghost finger" i sve mi se mrda, tako da ću morati mjenjati digitizer. nije jeftino, ali da kupujem cijeli telefon... definitivno jeftinije. jedino što se bojim jest to da možda digitizer nije kriv.
Sve me nešto vuče da bi uzrok tomu mogla biti vlaga ili neka ultra sitna kapljica vlage negdje ispod ekrana koja se zavukla. ali opet, čim ga ugasim i ponovno upalim, on radi dobro par trenutaka. i onda opet počne. dovoljno samo da ekran ugasim i ponovno upalim. sredi se momentalno.
možda bi pomoglo samo rastavljanje ovog starog digitizera kojeg imam i čišćenje sa unutarnje strane, no bojim se da to neće biti dovoljno.
Pa ******! Mislio sam da je to radio bez razmišljanja a ono se još i savjetovao i bio upozoren... Može ti sad jeftino prodati mob, tj. digitizer :) Koja je inače cijena digitizera?
Da ga probaš prosušiti? Skini bateriju i stavi negdje na toplo. Ne baš direktno na radijator, recimo na ručnik koji je na radijatoru. Pročitao sam da je nekima uspjelo oporaviti taj problem sa flashanjem mislim radia ili nečeg drugog...
Nedavno sam baš modao system\etc\touchpad\22\touchpad.cfg tj. u njemu TCHAUTOCAL=75 u TCHAUTOCAL=0 to rješava glupi raindrop. Usput sam promijenio i NUMTOUCH=2 u NUMTOUCH=5. Sve radi savršeno :) Probaj ovo prvo, možda pomogne jer pomalo ovo što si opisao sliči na to. Link na thread.
ICS je prilično uznapredovao od tvog zadnjeg flasha. Uspio si vratiti nandroid backup ili si flashao GB rom?
cijena digitizera je cca 50 dolara. sumnjam da bi prodao za tako jeftine novce svoj atrix, ali opet, ne može ništa sa njim. no više me se dojmilo ovo tvoje riješenje, ali mislim da mi to neće riješiti stvar.
ja imam ovaj problem:
http://www.youtube.com/watch?v=A6U2HjdYs6Q
inače, sa čime editiraš ove fileove? flashao sam radio, ali nije u njemu stvar.
što se tiče ics-a, preflashao sam novi rom gore, nisam pokušavao vraćati backup. vjerujem da bi išao, ako ne direktno preko ics-a, onda preko nekog fresh GB roma pa onda backup.
Jesu sredili 2D akceleraciju na cm9? nisam baš u zadnje vrijeme gledao. sve radi dobro?
e da, sjetio sam se zašto sam isključivo maknuo ics. nisam mogao prebaciti da mi interna memorija bude kao memorijska kartica, pa mi tonu stvari nije šljakalo, nisam mogao spremati dokumente, ništa. Zato što nemam sd karticu. jesu to uspjeli složiti?
Hm da, kao da detektira nešto. Loš kontakt, vlaga ili je riknuo. Prvo probaj ubaciti ovaj file, dao sam ti link. Ako ne uspije, probaj ga prosušiti. Pretpostavlljam da imaš razloga sumnjati na vlagu? Ako ni to ne pomogne a misliš sam mijenjati digitizer, pažljivo ga rastavi i počisti kontakt. Sretno :)
Editiram sa Notepad++ ili direktno iz ES File Explorera. Pazi s čime to radiš jer je file u Linux formatu i ako ga snimiš iz Windowsa sa nekim drugim editorom možda ga mobitel neće prepoznati. Mislim da sam ovaj file prvo izvadio iz zipa (odavno ručno mijenjam fileove umjesto flashanja iz cwm-a), napravio backup originalnog, usporedio ta dva, vidio samo te dvije razlike, kopirao taj novi ručno preko starog i rebootao.
Skoro su potpuno sredili 2D akceleraciju iako mi baš nije najjasnije kako kad nVidia još nije izdala libse. Uzeli su od LG-a kojem je valjda procurio rom. Kamera radi ali video snimanje još ne radi u potpunosti. Neke aplikacije, recimo Chrome se znaju srušiti ali za jedan sklepani ICS rom, prema onome što čitam, radi jako dobro.
Nemaš sd karticu?! :) Da riješili su to, tj. mogao si to i sam riješiti sa dvije linije u system\etc\vold.fstab.
# external sd card
dev_mount sdcard /mnt/sdcard 18 /devices/platform/tegra-sdhci.3/mmc_host/mmc0
# internal eMMC storage
dev_mount emmc /mnt/emmc auto /devices/platform/tegra-sdhci.2/mmc_host/mmc2 /devices/platform/tegra-sdhci.2/mmc_host/mmc1
e, hvala ti na ovome, budem pokušao. što se tiče digitizera, bojim se da nije vlaga problem, jer kad ugasim ekran i ponovno upalim, uopće se ne blesira, radi dobro. i onda nekad opet počne nakon par sekundi, nekad 2 sata ništa. sumnjam da bi sušenje pomoglo. ali ništa me ne košta probati.
možda ovih dana skinem novi rom pa probam kako radi. ako bude stabilan i ne bude se rušio, vjerojatno ga neću više ni micati. 2d akceleracija i taj sd problem su mi bili ključni. ako to radi, skupa sa kamerom, neću ga više ni micati.
kupujem si H720 bluetooth handset, ali ga nigdje ne mogu naći. tj, ima na ebayu, ali previše košta. na amazonu ne šalju u hr, imaš li možda preporuku gdje da pogledam?
Imam iskustva s elektronikom, tako da je vrlo lako moguće vlaga ili loš kontakt. Ugasi ga večeras, izvadi bateriju (šteti joj visoka temperatura) i stavi ga na ručnik (suh :D) i na radijator. Naravno pazi da temperatura nije previsoka. Možeš probati i malo ga propuhati fenom s toplim (opet ne vrelim) zrakom.
Rekoh ti kakav je rom. Neki ga koriste ali ima još dosta mušica, video snimanje, rušenje Chroma i još nekih aplikacija. Očigledno 2D još ima bugova.
Evo tu ti je sve http://www.jokersax.com/developer-pa...enmod-9-atrix/ Jokersax je trenutno na odmoru pa je razvoj pauziran.
Edit: Molim te ovo sušenje izvedi pažljivo da ga još više ne oštetiš!!!
Nije LG izbacio ROM, tj. nije leakao, nego su izasli sources za ICS pa je ekipa s xda (primarno RC) izvela alphu pred tjedan dana.
LG selfkang je izveden iz atrixovog koliko sam ja shvatio. U svakom slucaju je atrixov bio 1.
Pretpostavljam da su verzije za atrix i O2X podosta slicne pa mogu rec da je ICS podosta sredjen. Sve radi glatko i bez stekanja. 2D takodjer.