Za sada mi radi kako treba, normalno se gasi. Nadam se da ce tako i ostati... Nisam 100% siguran, ali mislim da se to ne moze podesiti.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Printable View
Za sada mi radi kako treba, normalno se gasi. Nadam se da ce tako i ostati... Nisam 100% siguran, ali mislim da se to ne moze podesiti.
Ovo što si opisao je "Proximity sensor"
Imaš li neki costom rom? Možda je neki bug u njemu... A ako nemaš, isprobaj neki, možda se rješi problem.
Nemože se uključiti/isključiti, imaš nekih patcheva na xda.developers ako se ne varam, baš za te kojima ne radi Proximity sensor, pa potraži tamo malo :)
U svakom slučaju, ako imaš garanciju rađe u servis odi :)
Imam custom rom.. lee droid.
E sad radi se o tome da ja na svojem DHD imam lee droid, i meni sve radi savrseno. Dok na frendovom DHD sa istim romom (stavljena oba prije cca mjesec dana) ne radi senzor.
Treba stavit opet original rom pa reklamirat al mislila sam da bi moglo bit do neceg drugog.. tako da drugo ne preostaje nego u servis...
pozdrav
postao mi je desire hd jaako spor
recimo pošaljem poruku i od pola minute do minutu se vrti ono u krug i nemogu nista raditi i onda tek izade van nakon duljeg cekanja, prebacivanje onih zaslona vise nejde onako glatko nego zaštekiva, ako slikam par slika sa kamerom pa dok idem u galeriju treba mu par minuta da ih ucita da ih mogu otvorit pa dok otvori opet zaštekiva dok ih idem prebacivat...
a ako imam 40 slika u galeriji
a gledam kolega na iphoneu 4 ima 1000 slika i samo šamara i šalta po njima i radi šta hoce i to expresno brzo obavlja bez štekanja
isto i dok pišem sms otipkam recimo 10 slova i nista nepise dok tipkam tek nakon nekog vremena sve odtipka
restartiram ga nekad nekad, onda je malo bolje ali kratko vrijeme, nemam bezveze hrpu programa nabacanih, memorije je jako malo zauzeto kako ove za spremanje tako i radne memorije
Jel ti možda uključen Fast boot (u Settings - Applications - Fast boot)?
je, kvačica je na tome
Onda probaj to isključit (maknut kvačicu) i onda resetiraj, odnosno ugasi pa upali mob. Mislim da će ti to pomoć :)
Stvar s tim Fast bootom je da kad ugasiš mobitel on ga ne ugasi nego hibernira, tako da se radna memorija zapravo nikad ne "počisti" ;)
evo, probao i bolje je
znaci sljedeci put kad se opet uspori, resetiram ga i ok bi trebalo biti?
Ako ste propustili pisao sam review HTC Desire HD http://htc.mobil.hr/Desire_HD :)
jel se vama koji puta desilo da vam mobitel nazove krivu osobu?
znači odem u odlazne pozive, i odaberem ime osobe koju ću nazvat, i vidim da mi zove sasvim drugu osobu koja uopće nije bila na popisu zadnjih poziva?
i jednom se desilo da sam odgovorila jednoj osobi na sms (i pisalo je u porukama da je toj osobi poslana sms) ali je dobila neka druga osoba?
LeeDroid 2.2.3, ali ovo s smsom se bilo desilo još kad mob nije bio rootan...
Ovo za sms je poznat bug na Froyu, ne samo kod DHDa, a ovo za pozive nisam jos cuo moram priznat. Meni se srecom nije dogodilo jos ni jedno ni drugo.
Ovo mi je prvi glas da postoji takav bug sa sms-om. Gadan bug... :D
Ja sam na CM7 android 2.3.4, jel se taj bug rijesio u gingerbredu?
Sent from my Milestone using Tapatalk
Taj bug sa smsom je ful delikatan, rijetki su ga imali i imali su ga samo s default aplikacijom za sms (mms.apk). U Gingerbreadu je to rješeno. Alternativno rješenje za Froyo korisnike je korištenje druge aplikacije za sms.
A jel netko znade EU SAR value za ovaj uređaj?
Ljudi da li je netko dobio update na 2.3? Meni je sad ponudio, mislio sam da ću se još načekati da stigne do nas...
Točno, lagano se kotrlja:
http://mob.hr/htc-desire-hd-od-danas...3-gingerbread/
da, da! Moram priznati da sam se iznenadio. :) Baš danas sam htio pokušati sa rootanjem, ali za sada ću to odgoditi...
Jel netko stavio 2.3?
Pitanje: treba li raditi backup aplikacija (za poruke i slične stvari mi je svejedno, nek se izbrišu :p) ili će sve ostati kao prije? Već sam updateao sa 2.2 na 2.2.1 i sve je ostalo netaknuto, ali ovo je ipak veći korak pa bolje da pitam nego da se kasnije lupam po glavi :)
sve ostaje
Danas popodne mi je javio da imam novi software update, međutim kako nisam bio doma nisam htio trošit megabajte od paketa pa rekoh napravit ću to doma preko wlana. Međutim sad dođem doma, idem na check for updates i kaže mi da nema nikakvog updatea! Kako je to moguće? :jehon:
EDIT: pa nevjerojatno. Probao sam i preko wlana i preko 3Ga, ništa. Jel moguće da to ima veze s lokacijom, budući da sam popodne bio u Zagrebu, a sad sam u okolici Zagreba..?
Vjerojatno će kroz par dana izaći i RUU ROM pa se strpi i flešaj preko kompa ;)
Citao sam malo po xda, i drugi imaju problema s updateanjem, pretpostavljaju da je pao server od navale :D Valjda ce bit sutra kako treba :)
Ja sam bez problema updateo. Bio sam doma jučer spojen na wifi i bez problema mi je skinuo. Update je velik 102mb. Backup nisam napravio, ostalo mi je sve kako je i bilo. Od novih stvari najviše mi se sviđa novi notification bar koji sad kada ga otvorite dolje ima notifications i quick settings u kojem se uključuje/isključuje wi-fi, bluetooth, wi-fi hotspot, gps, mobile network. Od ostalih stvari koje sam primjetio je mogućnost prebacivanja na hrvatski jezik, mob je malo brži... I kada se otvori All apps ikonice su posložene u četiri reda, nije kao prije da se skrolanjem može odvrtiti od vrha do dna. Meni se osobno to ne sviđa previše jer prebacuje po četiri reda. I na all apps sada je na dnu traka za prebacivanje između All apps, Frequent i Downloaded. Odlična stvar! :) Ikonice se mogu slagati po abecedi, most recent, oldest, mogu se sharati... Koliko sam primjetio nova applikacija je Downloads gdje se nalazi sve što ste skidali s neta, a ako ste slučajno obrisali nešto što ste skinuli tamo to možete skinuti ponovo. Eto za sada toliko, nisam imao previše vremena sve istražiti, večeras ću malo više.
Software information:
Android version - 2.3.3
HTC Sense version - 2.1
Software number - 2.36.405.8
Evo vjerovali ili ne, meni se update pojavio cim sam dosao u Zg, pa sam ga updateao preko 3g-a, ko ga šiša :D
Kolega iznad mene je vec opisao sve tako da ja nemam sta pisat, osim mozda dodati da se sada pod battery use iscrtava kao graf potrosnje (kao sto su to radile neke aplikacije, sada je ugradeno) :) I da, napokon imam hrvatsku tipkovnicu, tj mogu koristit predikciju s hrvatskim.
Medutim, primjetio sam da mi je homescreen, odnosno "šaltanje" po njima manje smooth, cak bih rekao trzavo :-/ Jel primjetio to tko osim mene?
Ja sam primjetio mali lag kad sam na LauncherPro, ali ne toliko da smeta. Ipak sam se vratio na Sense, da uzivam u novom izgledu neko vrijeme. Onaj graf za bateriju mi je super, sada se moze detaljno vidjeti sto trosi bateriju npr use details i adjust power use. Kod teksta sam primjetio i onu novu "kapljicu", koja se pojavi kada kliknete negdje na tekst tako da je sada puno lakse navigirati i obiljezavati tekst. I za kraj stvar koja me jaaaaaako razveselila. Napokon mi je proradio htcsense.com! Od kada sam kupio mob nisam se mogao logirati na stranicu, sad radi bez problema. Stvarno zakon stvar, svaka cast HTC-u na tome!
A mene smeta zato sto je na froyu sve bilo super glatko, nije mi jasno zasto se sad pojavio lag. Nadam se da ce se popravit s vremenom sam od sebe :p
Nisam znao da je htcsense.com proradio, bas idem probati :)
Btw, ta "kapljica" se pojavila jos sa 2.2.1 :)
I od "estetskih" promjena jos sam primjetio da je onaj broj npr neprocitanih poruka na ikonici na homescreenu sada tamno zelen, a ne onako kricavo zelen kao prije. Meni se moram priznati cak vise svidao prije, no to je stvarno nebitno :p
EDIT: pitanje: ako sad napravim factory data reset (nadam se da ću time riješiti možda ovaj lag), hoće li mi se onda vratiti mob na 2.2 (kao kad sam ga kupio) ili će ostati 2.3?
ja mislim da će ti se vratiti na 2.2, a onda opet skineš 2.3. Bar mislim, jer on ga vraća na postavke koje su bile kad si ga kupio.
Ne vraća se na staru verziju osim ako je sam ne flešaš. Brišu se samo korisnički podaci.
Kupio sam Desire HD prije mjesec dana kod T-gamadi. I ne mogu nikako napraviti update sa 2.2 na 2.3.
Kada pokrenem System software updates napiše mi da nema dostupnih nadogradnji za moj mob.
Probao sam i preko 3G i preko Wi-fi. Ali svaki puta isto...
Zna možda netko u čemu je problem?
Obavjesti o updateu se šalju grupama korisnika, a ne svima odjednom. U suprotnom bi im potrgali servere :) Nema druge nego malo se strpiti.
Samo da potvrdim, nakon factory reseta mi je naravno ostao Gingerbread. Čak štoviše, iako nisam ništa backupirao sam od sebe mi je vratio baš sve aplikacije koje sam imao instalirane preko Marketa, i to u roku 5-10 min (35 komada), i to sam od sebe, samo mi je odjednom dojavio da mi je instalirao 35 novih aplikacija :D
Međutim, ja sam izrazito nezadovoljan, rađe bih da sam ostao na 2.2. Osim što mi sad šteka na homescreenu, primjetio sam u battery use da mi Dialer troši nevjerojatnih 20ak % baterije?! :wtf: Stvarno mi nije jasno šta je sad to, na Froyu nikad nisam ni vidio Dialer pod battery use, a sad troši enormno. Mislio sam da je to slučajno pa sam ga restartao međutim danas opet ista stvar. Sve u svemu, po meni korak nazad. :(
Dialer ne bi smio trošiti baš toliko osim ako HTC pod taj naziv nije uvrstio Voice calls (potrošnju uslijed poziva). Pitanje je imaš li Voice calls stavku pored Dialera? Ukoliko nemaš, onda je to po meni ok jer HTC je odlučio pod tim imenom prikazivati potrošnju baterije prilikom poziva.
Alternativno, možeš instalirati SystemPanel s makreta, u njegovim postavkama uključi "app CPU time" i "system processes". Pusti ga aktivnog jedan dan da snima potrošnju pozadinskih procesa. Na listi aktivnih procesa potraži Dialer, klikni na njega te vidi koliki mu je CPU time.
Čisto za usporedbu, kod mene je u 22h aktivnosti potrošio 2min CPU vremena. Kao što sam rekao, nemam Dialer stavku pod battery use, ali imam Voice calls (13%) sa 12 minuta poziva u tom periodu. 2min CPU time za 12min poziva.
Ako dobivaš puno veće brojke od ovih, moguće da je problem do Dialer appa, tj da je nepotrebno i pretjerano aktivna.
prvi dan, kad su pustili 2.3, mobitel mi je javio da je update dostupan. Tad nisam imao vremena za ndogradnju pa nisam update-ao. Danas mi više ne nudi mogućnost nadogranje. Jel' se još nekom to dogodilo??
@xlr - to sam i ja pomislio, međutim nije tako, imam i Voice calls pod battery use (2 min - 2%), a evo Dialer je sad na 13%, odmah nakon Displaya, a koristio sam Dialer možda jednom da ostvarim poziv i jednom da provjerim stanje na računu. Btw, pod Use details mi za Dialer piše: CPU total: 4s, CPU foreground 2s, Keep awake 52s, što mi stvarno ne izgledaju kao podaci koji bi trošili preko 10% baterije. Jel moguće da je problem samo u računanju tog postotka? :jehon:
@miro29 - meni se dogodilo, a i još mnogima. Doći će vjerojatno za koji dan, to ide po "valovima".
Onda HTC to drukčije računa jer te brojke su zanemarive. Kažem HTC jer sam na AOSP ROMu, a HTC je oduvijek imao drukčiju metodu izračuna potrošača i tih postotaka. Meni se Dialer čak niti ne pokazuje u potrošačima, a vidiš koje brojke dobivam.
Ma znam, ali nije mi jasno zašto bi mijenjali taj izračun kad je na Froyu bio dobar, prije bih rekao da se radi o bugu.
Malo googlajući sam došao do tog da treba isključiti one kerefeke vezane uz akcelerometar i pozive (ono da se stiša mobitel kad ga uzmeš u ruku i da uključi speakerphone kad ga okreneš), pa ću vidjet to danas kroz dan hoće li funkcionirat.
pozdrav ljudi...
od nedavno sam vlasnik desirea hd,inace moj prvi android,i stvarno sam prezadovoljan sa njime...
imam jedan mali problem,comp mi ne prepoznaje mob kad spojim usb-om (windows xp sp3)????
Ja sam jučer apdejtao na 2.3 i sve prošlo bez problema. Za sada sam primjetio neke kozmetičke izmjene i čini mi se da je mob mrvicu brži nego prije...
Evo meni je od zadnjeg punjenja prošlo 14h 17m. Prvi mi je Android system 27%, zatim Dialer 27%!!!
Ne ide mi to u glavu, pod use details piše CPU total 1s, Keep awake 3s, Date sent 143.50kb, Date recieved 136.08kb. Nije mi jasno...
meni se neki dan desilo čudo :) inače mi baterija drži kroz dan (ujutro skinem s punjača, navečer opet punim), al ovo je max ikad, 2 dana i 13h.
3g je uvijek upaljen, samo nisam igrala igrice..
http://img27.imageshack.us/img27/316...8125651.th.png
A kakvo je ovo punjenje baterije u sredini grafa? :p
edit: hm, mislim da bi se counter trebao resetirati kada je baterija 100% puna što kod tebe nije slučaj, pa zato pitam... Da ti nije zaračunao dan prije i nakon punjenja? Ne želim vrijeđati inteligenciju, vjerojatno i sama znaš kada si ga punila pa zato pitam :)
Što se tiče Dialera. Ja sam jučer izvadio i vratio SIM karticu i - Dialer se više ne pojavljuje pod battery use, a i baterija mi dulje traje.
Sad ne znam jel to samo neka velika slučajnost ili ne, u svakom slučaju isprobajte i vi pa javite, ništa ne košta :)
To je punjenje baterije sigurno, vidi se čak i zelena crtica paralelno ispod grafa (mislim na ovaj uspon grafa kod brojke 58). Ali ok vjerojatno je 2 dana od tog punjenja, ne kažem da lažeš ;)
U tome je stvar, mob je prakticki cijelo vrijeme bio na standby..
A iskreno, ovaj graf nisam bila proucavala nikad sto tocno znaci..
Ljudi imam jedno pitanje, samo cu malo otici offtopic. Od kada sam poceo koristiti android muci me onaj folder .thumbnails, u astru se nalazi pod DCIM. Zasto tamo ostaju slike od slika koje sam obrisao. Ne znam da li me razumijete... Npr obrisem neku sliku normalno u gallery, ali u astru u tom folderu ostaje ista ta slika samo puno manja. Postoji li neka aplikacija koja to brise, ili neki nacin? Pokusao sam u astru jednu po jednu brisati, ali nemam zivaca za to. Sorry za offtopic. :)
Ne znam zašto te toliko muči budući da zauzimaju stvarno minimalno memorije, ali imaš dva načina (koja meni trenutno padaju na pamet). Prvi je taj da imaš opciju Multiple u Astru pa s njim ne moraš brisat jednu po jednu nego ih označiš više odjednom pa izbrišeš, a druga je da spojiš na komp pa onda lijepo izbrišeš ;)
Usput, meni se opet pojavio Dialer pod Battery use, doduše u znatno manjem postotku. Nadam se da će Icecream to ispravit :notooth:
Ili mozes obrisati kompletan folder .thumbnails, sustav ce ga ponovno kreirati kad mu bude potrebno (samo ce ti sljedece pokretanje galerije trajati znatno duze).
Ima fast boot, samo što su ga premjestili iz Applications u Power.
I također mi se čini da je sporiji, iskreno nadam se da će ubrzo update na 2.3.4 s kojim će pokrpat par rupa iz ovog updatea. Btw, što je to vizualno ljepše? Meni se sve čini identično kao i prije.
citam ove vase komentare u vezi update-a na 2.3,neki ga hvale a neki bi se vratili na staru verziju pa mi vise nista nije jasno!!
mobitel imam 2 tjedna i u njemu je 2.2.1 verzija...
danas mi je stigla obavijest o updateu,pa me zanima da je prihvatim ili ne??
hvala!!
procitaj komentare i odluci sam
Poludit ću s ovim updateom! Svakih 10 min me pita PIN, i locka mi stalno SIM karticu...da li je to nešto defaultno namješteno ili je počeo za*ebavat zbog updatea? Što mi je činiti? :)
Eto, a misliš da će se stvari popraviti, kad klinac... :(
Edit: još kad poruku pišem i pošaljem, svaki put mi zaključa SIM i pita pin... ovo je za poludit... da li mogu sve vratiti na staro, a da mi sve aplikacije budu instalirane kao prije?
Radio sam sa multiple, ali nemam zivaca, toga ima brdo! Znam da ne zauzima puno mjesta, samo sam htio saznati kako se to brise jer tamo ostaje puno slika koje sam odavno obrisao.
Sto se tice updatea ja sam imao problema samo sa Dialerom (potrosnja baterije), ali to je sad samo od sebe vraceno u normalu. Nisam vadio karticu, koristim mobitel normalno kao i do sad. Sad nemam nikakvih problema i jako sam zadovoljan updateom.
jel itko od vas probao stavit na DHD full body zastitnu foliju ?
dali se isplati to stavljat?
Pogledaj malo po youtubeu ima dosta kritika na te full body kitove jer se počnu linjati i skuplja se prašina po rubovima naljepnica. Imho ako se odlučiš na zagg samo za ekran, tu ne možeš pogriješiti, ali upitna je isplativost jer folije danas nađeš za đabe.
ma foliju za ekran imam od samog početka (ona s ebaya) i odlična je. čak sam ju uspjela postavit da nema nijedan mjehurić :)
a već kojih mjesec dana mi stoji u koverti xtreme guard folija, nikako da nađem vremena da stavim....
EDIT: samo da se pohvalim, išla sam flashat novi Lee Droid 3.0.3. i dobila sam error i zapeo mob na HTC logu :(
nisam ga mogla upalit, i odabrala sam update u bootloaderu, i s time očito izgubila root i sve što sam imala na mobitelu.. jeej :rolleyes2:
sad opet rootam, i nakon toga ide pokušaj br 2 stavljanja novog Lee Droida. jel netko probao? :)
..da usput postavim pitanje - da li VIP zakljucava desire HD na vlastitu mrezu?
Moj je kupljen u VIP-u u prvom mjesecu, isto otključan. :)
Gdje naći sliku (statičnu) koja izgleda kao grass live wallpaper. Imam osjećaj da mmi taj live jako jede bateriju
Imam problem kad se laptopom spajam na desire hd preko wifi hotspota. Net radi uredno recimo 10ak min i onda najednom ne zeli ucitati niti jednu stranicu. Uzmem mobitel u ruke, otkljucam ekran, i tad mi se cini da najednom proradi... Iskljucio sam u mobu auto i pozadnski sync da mi ne gusi vezu, dalje nisam nista nasao sto bi rusilo vezu kad mobitel ode u lock...
to sam vec podesio...i dalje isto
Evo nadasve zanimljive teme za one koje muči spor GPS fix :D http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1101066
Jel imate problema sa obavjestima za propuštene pozive, pristigle poruke i mailove sa novim updejtom? Od kada sam ga stavio ne blinka mi ledica za pozive, poruke i mailove iako je sve podešano... Prije je to normalno radilo...
Meni obavijesti rade kako treba, za sada. Ali imam problem sa wifi-om. I to se nije pojavilo odmah nakon updatea, nego prije par dana. Ukljucim wifi, ali uopce mi se ne pojavi ikonica gore da je upaljen, ne zeli pronaci niti jedan signal za spjiti se... Ne znam sta da radim, da li da odem na factory reset...
Meni wifi normalno radi, s tim nisam nikada imao problema. Samo me sada zezaju te obavjesti odnosno ledica ih ne signalizira :nono:.
@predator
shema u gingeru ti je da mozes podesavat pojedinacno za sta zelis da ti blinka led...odi pod SETTINGS-DISPLAY-NOTIFICATION FLASH i odaberi od ponudenih 6 za sta ce ti blinkat...mislim da bi to trebalo rijesit problem neblinkanja ;)
olla ljudi evo preopakog custom roma ko voli flashavanje ;)
dakle rijec je o gingeru ali sa 3.0 sense, dakle rom koji se nalazi u sensationu...bacite oko...brzi rom jos nisam vidia...koristim ga vec 10 dana i nema sanse da ga mijenjam, jedino sa novom verzijom koja izlazi svaki ponediljak...evo linka : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1115312
pozz
ovo je tutorial za rootanje DHD-a i sve je objasnjeno, engleski treba znat i malo 'zapet' i to je to...ne znam kako bih bolje objasnio...evo phoenix1409 je pratila postupak i dosla do roota bez po muke..pozdrav
Hahaha, jel to ono 'covjece tolko je lagano da je i zenska uspjela napravit' :-)
Salim se.. ne, tutorial je stvarno lijepo i jasno napisan... Samo treba citat i to je to...
Samo da pitam, je li postupak isti i za nas koji smo updateali DHD na gingerbread pa nam je software number 2.36...? Jel treba onda prvo donwgradeat ili? Pretpostavljam da ste vi rootali prije tog službenog updatea?
Tako je. Trebaš napravit downgrade koji imaš opisan u linku ;)
Jel netko skinuo novi update? Sad sam ga skinuo, piše da je bolji performance WI-FIa pobošljšan. Nisam još stigao pogledati kakvim promjena ima, poboljšanja.
Software number je bio 2.36.405.8, a sada je 2.50.405.2
Ja sam skinuo prije koji dan. Jedina promjena koju sam primjetio je da mi sad HTCov widget od kalendara ne prikazuje točan datum, tj kasni :angry:
Ovo je i smiješno i žalosno, ne mogu vjerovati kako mogu izbaciti update sa takvim bugvima.
Jel ima tko problema oko sms poruka?
Naime, odgovaram na sms osobi A, i kad je sms poslan vidim da je zapravo poslan sasvim drugoj osobi!!
Danas mi se desilo vec 2 puta ta situacija.
Jedanput preko GoSms i drugi put preko vibera.
Imam LeeDroid zadnju verziju.
I sve aplikacije su updateane.
Imam DHD i nekoliko ozbiljnih problema sa mobom. Često se javim ili odbijem oziv slučano dok mi zvoni u đepu (postoji li nekakav free slajder ljevo desno), senzor nakod zvučnika naprijed mi šteka neradi kao prije tj. negasi uvijek ekran pa često gasim vezu ili stavim vezu na čekanje itd. instalirao sam Proximity Recalibrator ali mi javlja grešku. Imam Gingerbread najnoviji update od jučer mob mi nije rootan. Hvala unaprijed
Ja sam prekjučer apdejtao na 2.50.405.2 verziju softvera. Za sada normalno radi, nisam primketio neke bugove a ni razlike u odnosu na dosadašnji softver.
Nedavno sam kupio Desire HD mobitel je stvarno fantastican sa usporedbi sa HD2 kojeg sam imao prije,android je strasan odusevljen sam uredajem,ali imam stvarno jednu zamjerku citajuci po ostalim forumima dosta se korisnika zali na los zvuk zvucnika.
Sad me zanima moze li se nekako poboljsat sam zvuk s nekom aplikacijom i sl.
Jer je zvuk stvarno tih.
jel itko napravio update na 2.50? kao da su popravili wifi problem..
ja sam napravila, tj. već zadnjih 20ak minuta mi stoji crni ekran sa androidom pored kojeg je trokut i u njem uskličnik :/
Dva posta iznad sam napisao da sam ja apdejtao na 2.50.... Ja nisam imao nikakvih problema sa wi fi ni prije ni sada. U čemu je problem?
Sorry, nisam vidjela...
Ma nemam pojma sta se bilo desilo, stajao je tako pola sata, i onda sam izvadila bateriju...
Znam da nije pametno ali je predugo trajalo za tako mali update..
Odustala sam od toga :-)
Ja ne znam da li je zbog update... U zadnjih par dana kada sam na netu cesto mi izbacuje poruku "Data connection problem. The server failed to communicate. Try again later." To mi se samo od sebe pocelo dogadjati, ne odmah nakon updatea.
Jel jos netko primjetio da se ona volume tipka pocinje gulit, tj skida se boja s nje? :-/ Ja ga imam 8 mjeseci i sad sam to uocio.
Da, meni se isto pocelo guliti. Mob imam od drugog mjeseca i stvarno ga jako cuvam, nigdje nema ni crtice, ali boja silazi... :(
Primjetio sam da mi u zadnje vrijeme kada pricama na mob nece da se ugasi svijetlo na ekranu svaki put kad ga stavim na uho.Strasno me to iritira dali je neki softverski problem ili?
Prije bi bilo da ti je otiso senzor na gornjem dijelu mobitela...