kaj ga nisu već davno kupili?
Mislim da je Spyker kupio Saab-a
Printable View
nemam pojma, jutros sam čuo na radiju
ne pravim se bahat, samo želim dokazati...
nemoj misliti da tebe imam na piku ili nešto, ali voljan sam ti pokazati da se može... ;)
vas 4, ja sa suzavcem...
a to s boxerom je sjebano...
kao prvo, kažnjivo ga je nositi jer je zakonom zabranjen, kao drugo, pogodiš nekoga s tim, teške tjelesne su neminovne, kao treća, može te se tretirati za pokušaj ubojstva...
zato preferiram sredstva koje su zakonom dozvoljena... ;)
Ajde, probat cemo to :)
Al gle, ne stoje ti ta 4 il kolko vec protivnika jedan do drugog, kaj ak te okruze ??
Kaj se boxera tice, nekad ti je dovoljno samo ga pokazat da zastrasis proivnika, nemoras ga koristiti.
Kao drugo, ako boxer koristis u svrhu samoobrane i dokazes da nisi 1. napao, nemre ti niko nista. Napadac si je sam kriv ak ce dobit teske ozljede.
A kaj se ovog pokusaja za ubojstvo tice, to je glupost.
Ako se dokaze da si ti prvi napao i nanio ozbiljne ozljede, e onda si u banani.
Al ako ne, kao sto sam reko niko ti nemoze nista.
Svako malo vidis u novinama da je neko [najcesce zena] u samoobrani od muza [silovatelja,alkoholicara il kaj god] upotrijebi pistolj i ubije napadaca i ne dobije nikakvu kaznu. :)
nema problema, ja sam za... :scool: :funny:
bokser kao bokser je zabranjen...
isto kao i teleskopska palica i ostala oružja koja su dopunom zakona koja je donesena zabranjena...
i za nošenje istih dobijaš kaznu, ma kolko god ti puta bio napadnut... ;)
a za ovo u samoobrani, prvo ovisi s kim si se tukao...
i tko ima bolje veze...
isto tako ne znam kako se tolko sranja ljudima događa...
ne idem tako često van radi posla, ali radim u noćnom klubu...
i stvarno sam rijetko imao probleme...
a svi znamo kakvi su pijani ljudi...
a nisam od onih koji će prešutiti nešto...
nije da sam neka mrga, ali nije mi jasno kako se meni takve stvari ne događaju...
mislim, nije da se žalim, ali mi to nije baš jasno...
Jedan odmjeren udarac po nozi je valjda dovoljan da te ovaj ne može pratiti u trčanju, šta ne? Mislim, odalamiš ga po cjevanici ili koljenu, čak i da mu slomiš nešto to nisu nikakve ozljede naspram šaketanja po faci. Svi bi si lomili lubanje raznim alatima, a meni baš dođe gušt takvog maznuti po koljenu pa da me se sjeti svaki put kad zakorači.
nema teorije da udarim time (boxerom) po glavi...udaram u tijelo...jer bojim se ipak da ne ubijem nekog :/....ali ne koristim ga nikad jedino ak me netko napadne(sva sreca 1 se desilo ali bili zastitari pa nije bilo koristi ga vaditi)
a znam da je ilegalno ali kad vidis kakvi su policajci sigurniji sam ja uz boxer...iako je i dobro imati suzavac...
@bbbrljo
jbg...ne volim presutiti iako nikad ne trazim nevolje...one nađu mene...ocito volim izlaziti na krivo mjesto....mozda zato jer misle da ak mi kazu da usutim da cu ih poslusati...nema teorije...a i ima pijandura na pretek..tako da jbg
@xlr
ta metoda je definitivno najbolja 1vs1 kad nemas neke izglede da "pobjedis"...ali kad ih je vise...ne koristi...
suzavac u kombinaciji nekog borbenog oružja (teleskopska/boxer) ili sa šokerom (jos bolje 2u1 tj šoker i teleskopska palica u jednom) je nenadjebivo protiv vise njih...
to definitivno stoji...bas je gust ga zviznuti u koljeno pa da te se sjeti svaki put hehhe :D
pošto si iz umaga...
baklje su isto učinkovite kao sredstvo za samoobranu, a murija ne zajebava za njih jer te nema za kaj zajebavati...
jest da gore minutu i pol, ali mislim da većina pobjegne dotle...
a ovo kombinacija suzavca i teleskopa je super, ali isto tako je problem ako murija nađe isti kod tebe... ;)
kazna za nošenje je 10 000 kuna...
a znam da...suzavac trebam nabaviti..rekao sam jednom...ali nisam jos uvijek....
sranje je u umagu zato jer su 2 night kluba u neposrednoj blizini (10m) a jedan pusta cajke a drugi rock,hard rock,metal i taj žanr i cesto dolazi do tucnjave..
ma sad cu 17...pa valjda ce mi progledati kroz prste :p
ali sta cu...moram se osigurati nekako da ne zavrsim u bolnici slucajno...toga je mene strah...zato i nosim "osiguranje" uz sebe..
edit:
ispravak netocnog navoda..
3 night cluba:cajke,rokerski,house/tehno u krugu od 20 metara
to govoriš za stella maris ili?
koji je to house/tehno i gdje... :)
suzavac ti je 40 kuna, mislim da to svatko može dati...
to mi nije žao dati...
ja još nijedan nisam potrošio za obranu, već iz zajebancije s frendovima... ;D
naravno da govorim za stella maris..
cajke(planet),rokerski(american) i jimmy woo
(nisam znao da poznajes dijelove umaga :respect:)
hahahha
:D
ma kupit cu cim dodem u priliku
daleko je jimmy woo od tehna... ;)
vjerojatno ću tamo krajem petog...
a, u planetu sam bio dok se puštalo domaće, kad su krenuli s cajkama smo otišli...
ali opet normalnija ekipa nego u zagrebu na cajkama...
a u american nismo stigli...
posao i tako to... ;)
ma ponekad puste tehno pa sam naveo...ali prevladava house (ipak idem svaku subotu pa znam)
aha...lijepo lijepo :p
ah...imaju cesto live muziku...a i u american dolazimo kupovati piće jer je puuuno jeftinije nego u jimmyu :D
naravno...radno pa se idete opustit uz koju pivu :p
haha...ma preskupo je..
daj malo vise informacija..necu nikome reci :) (inace sta ti radis)
OT:
da nas teta luna ne istuce
KLIK
stvarno nemam komentara na ovo :s
nisi fer :(...daj reci pa necu nikome reci :)
na PM :p
aha...pa dobar posao onda ti imas :D
Ovo što pričaš da u samoobrani možeš ovo- ono...
Znaš koliko puta se desilo da netko zatekne provalnika kako provaljuje u auto/ kuću, dođe mu s leđa, sklopi ga na pod i zove policiju.
Taj provalnik ga tuži i izvuče novce.
To je lagano za dokazati da tko je provalnik, a tko se branio- ali ispadne tako bezveze.
Ali, kod tučnjave je to dosta teže dokazati...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/v...li/483543.aspx
zašto privedeni nema lisice na rukama?
priveden u civilnom autu?
zar je možda bolji od ostalih kriminalaca pa ima neke pprivilegije?
gadi mi se naša "pravna država"... :Puke:
Ja sam se 6 godina bavio boilačkim vještinama koje nikad nisam niti htio niti trebao primjenjivat na nikome. Inače,po načinu ponašanja,moja ekipa skupa samnom nikad nije nikoga dirala niti je nas itko dirao. Mi smo mirne životinje i nismo ni najmanje problematični. Znamo popit,ne drogiramo se i ne tražimo probleme,ali zato oni koji su se išli dirat nikad nisu dobro prošli. Boxere i ostale naprave koje su toliko opasne ne koristimo.
Ja jedino imam u autu jedan metar visokonaponskog aluminijskog kabela od 150 kvadrata (ekvivalent pendreku) kojeg Bogu hvala još nitko nije osjetio. Čuvam ga kao suvenir s posla i kao ne daj Bože sredstvo samoobrane. Iz zajebancije sam to pokazao jednom problematičnom poznaniku koji se je naprimao pendreka i reko mi je da je pendrek mila majka prema ovom kablu kod mene... :D
Suzavac kad ih je četvoro oko mene? Čas posla uz par šamara,jedino ako nisu neke mrge sad...
I ovaj se savija,al doduše malo teže nego pendrek. To je zapravo 1.5 cm aluminija + 1.5 cm izolacije. Ajmo OT,razvezali smo se u krivoj temi... ;)
da, bas gledam kad ce vise bit dosta o kojekakvim sredstvima nanosenja ozljeda :p
nemojte da moram vikat. :laluna:
Čula si šta imam u autu pa valjda nećeš vikat... :notooth:
OT: Uvatilo Polančeca:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...ec/483543.aspx
Istina :)
Onaj ko ima vise para ce se prije izvuc nego netko tko je siromasan...
Makar bi kao pred zakonom svi trebali bit "jednaki"..
Koga briga..
Bitno da ak te neko napadne da ga tresnes s tim i da se taj nebu tako brzo dignuo ;D
Ajmo malo Lady Gagu tracat :D
http://www.index.hr/xmag/clanak/lady...di/483649.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...uk/483640.aspx
Eto jos jedan mladic pretucen od POLICIJE!
Kakva su to govna od policajaca..
Ima miljon svjedoka, svi su potvrdili pricu od Alena, ali ne, ipak se vjeruje ovim govnarima koji su bili mrtvi pijani.
Jedne novine su cak rekle da je policajac imao oko 1 promil u krvi..
I normalno, tko ce nadrljat je taj decko.
A ovi ga pretukli ko stoku i jadan ima teske ozljede a policajci ce i dalje ic cugat na pumpi i tak tuc sve oko sebe -.-"..
baš sam jučer pročitao navedeni članak...
baš me zanima kako možeš pasti na sanduk, i odjednom si samo padom nanijeti takve ozljede?
slično se događa kad dobijete optužbu za razbijanje državne imovine kad vas privode u maricu...
baš će se netko namjerno ići zabiti u retrovizor ili glavom nabijati u maricu...
yeah right...
u pragu sam pričao sa jednim njihovim specijalcem...
ako hoćeš u interventnu jedinicu, znači kao najbolja jedinica policije, najbolje je i plaćena...
trebaš naravno završiti osnovnu školu, završiti srednju, mislim da je rekao da čak niti ne mora biti policijska, završiti faks, ali tu već mora biti u pitanju nešto od policicjske struka, tečno znati govoriti bar jedan strani jezik, te, nakon kaj sve to imaš, ako ne prođeš obuku od 6 mjeseci rada s ljudima, znači odnosi i pričanje s ljudima, kako riješiti situaciju razgovorom i tako to, i kad to prođeš, onda možeš dobiti posao...
kad će se kod nas tako obučavati i temeljna i interventna policija, te kad će pravna država početi funkcionirati, onda će biti manje ovakvih slučajeva...
a mislim da bi njemu bilo najbolje odmah tužbu poslati za Strasbourg na sud za ljudska prava, jer će tu teško imati pravedno suđenje...
Ne razumijem kako mogu uopće reći tako glupo opravdanje...
Pao je na sanduk...
Možda da je pao s 5 kata na sanduk u kojem je kamenje- možda bi onda zadobio takve ozljede...
Ma, prestrašno...
http://www.jutarnji.hr/policajci-des...stragu/744041/
nadam se da neće završiti kao i prošla...
R . I . P . FRANO
http://www.jutarnji.hr/djevojcica-se...icajac/747370/
zanimljivo da ovoga nema u novinama...
to ne zaslužuje naslovnicu?
Neki crni dani...
Umro i Ševa.
Počivali u miru.
Eto nova serija potresa..
= Citat =:
JAK POTRES snage 7,2 stupnja po Richterovoj ljestvici pogodio je rano jutros sjeverozapadnu obalu Indonezije, potvrdila je indonezijska Meteorološka, klimatološka i geofizička agencija, koja je objavila i opasnost od nastajanja tsunamija.
Kako prenosi kineska državna agencija Xinhua, potres se dogodio u provinciji Aceh, a epicentar mu je bio 66 kilometara jugozapadno od grada Meulaboha na dubini od oko 30 kilometara. Zemlja se zatresla u 13 sati po lokalnom vremenu, odnosno u šest sati ujutro po srednjoeuropskom računanju vremena.
Lokalne TV postaje objavile su kako nema informacija o eventualnim žrtvama, ozlijeđenim osobama ili materijalnoj šteti te da se život u tom dijelu zemlje normalizira.
Ehh kuda ide ovaj svijet kada tornado hara Srbijom..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/t...ju/491262.aspx
Umro Joško Martinović : http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/p...artinovic.html
Stvarno, u zadnje vrijeme stalno umiru neki dobri ljudi... :hm:
Počivao u miru, Joško :)
Stvarno je izgledao kao ljudina...
bilo bi sasvim okej ubuduce bojkotirati OMV, koliko god se pricalo da im je banzin kvalitetan..
ovo je naprosto preodurno
covjeka su i pregaziti mogli, al neeeeeee, on je ocito kriv i on mora nadoknaditi stetu?! ne razumijem, kaj je trebao napraviti?
isuse, di mi zivimo..
Portal Zagrebancija donosi Statut Dinama.
Trebao ih je pustiti jer mu u opisu radnog mjesta sigurno ne piše da glumi zaštitara firmi koja valjda ima neki oblik osiguranja (ako ne zaštitarsko osiguranje, onda preko osiguravajuće kuće). Baš bi ti ja skakao pred auto za tank benzina ili da mi pljačkaju kasu, boli me đon, nosi sve samo me pusti na miru.
da ih je pustio na miru, moguce da bi mu jos i vise skinuli s place.
:rolleyes:
mislim, ne znam kakva su im pravila u firmi, al sumnjam da su mu (i kolegici njegovoj) skinuli pokradeni iznos s place zato kaj je on odreagirao.
a u tome i je poanta.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/z...uo/517090.aspx
gdje ide ovaj svijet?
šta da na naplatnima nije bio autobus?
da je bio kombi pun djece?
ili da se zabio u naplatnu kućicu?
kaj ti mora biti da napraviš ovako nešto?
uzmi pištolj, tablete, skoči sa zgrade, objesi se, ali ne ugrožavaj nikoga oko sebe...
"hrvatsko pravosuđe"
naježio sam se čitajući pismo...
Mislim nema tu ničeg strašno, jer se ovdje ne vidi, iz kojih je razloga to ušinio. Ako je imao puno problema itd.itd, verovatno je zbog toga sebi skratio muke. Mada ovako je mogao da ugrozi i putnike tog autobusa, što svakako nije u redu.
Ja sam prestao ozbiljno shvaćati članak nakon naslova i ove rečenice: Marko Leko za ubojstvo 29-godišnje Jasmine osuđen je uvjetnom kaznom...
UBOJSTVO?! Ubiti bez kazne?! Da li su oni normalni?!
Strašno je što se dogodilo i žao mi je i cure i roditelja ali kojeg smisla ima čitati članak ako novinar od početka laže i to svjesno i namjerno da bi ušićario koju kunu na onima koji će se naježiti na to?
p.s.
Opet se nerviram na tekstove iz tabloida. Koji luzer.
http://gol.hr/clanak/rubrika/ostali_...skog-kupa.html
Evo malo i dobrih vijesti
Nisu vijesti,al eto...
Frendici treba pomoć,pa...
C/P
noćas mi je prijatelju ukraden Citroen ZX, 94.god., tamnozeleni, rega ZG 233 PS.
Auto je bio parkiran na Maksimirskoj (blizina MIOC-a).
Molim Vas da ako negdje vidite auto da javite na mob 091/95 42 406.
Također ako možete, c/p molbu na druge forume!
Hvala, hvala, hvala!!!
Stavio sam info na twitter, ima dosta retvitova. Nadam se da će pomoći.
Autić je pronađen neoštećen. Hvala svima! :beer:
Nije valjda policija napravila svoj posao :)
Pronašli su ga napuštenog i neoštećenog. Sad jesu li se neki klinci provozali ili je nešto drugo,pojma nemam.
Ili je netko zaboravio di je parkirao :p
Ako koga zanima pomrčina mjeseca :)
Izvor= Citat =:
U srijedu 15. lipnja 2011. godine zbit će se potpuna (totalna) pomrčina Mjeseca vrlo velike faze s ukupnim trajanjem od 3 sata i 39 minuta što uključuje ulazak i izlazak Mjeseca iz Zemljine sjene. Trajanje potpune pomrčine, kada je Mjesec u potpunosti u Zemljinoj sjeni, iznosi 1 sat i 40 minuta. Najveća faza pomrčine je 1,7.
Početak djelomične pomrčine........................20h 23m
Početak potpune pomrčine.............................21h 23m
Središnja točka pomrčine, najveća faza.......22h 13m
Završetak potpune pomrčine..........................23h 03 m
Završetak djelomične pomrčine.....................00h 02m
a tu su vam navedene lokacije po gradovima gdje ce biti organizirano pracenje pomrcine.
http://znano.st/znanost-svemir-i-vri...-stoljeca/236/
inace, zagreb je odbio ugasiti javnu rasvjetu na cmroku :rolleyes:
Pad aviona u Dubravi kraj Vrbovca, dvije osobe poginule
http://www.jutarnji.hr/vrbovec--pao-...-osobe/953838/
Nema više havajki na zagrebačkim bazenima, samo gaće ili bokserice. :jehon:
"Dress code" za bazen... Po njihovim riječima, rekao bi čovjek da su ljudi do sad dolazili u skafanderima na bazene.
Sumnjam da je dolazilo toliko ljudi u hlačama "u kojima su bili u gradu" (ne bi da živimo u močvarama) i toliko "zagadili" bazen koji je inače cijeli dan blistav.
Po toj logici bi trebali zaposliti neke pse da njuškaju ljude i provjere jesu li previše uznojeni ili "zmazani" za bazen.
Naravno, i kada izađeš iz bazena- prije ponovnog ulaska, provjera.
Ja sam davnih dana odustao od bazena, prvenstveno kada sam vidio da se ljudi uopce ne tusiraju prije ulaska u bazen!
Mislim fuj, kada vidim nekog starog penzica ili punasniju osobu koja se znojila cijeli dan i onda udje u bazen takav prljav...:bljuv: