XS++ zablokira usred flashanja, mobitel kao da se odspoji i opet spoji
sve napravim kako treba,već sam bio jako dosadan na ovom forumu,ali eto ...odaberem firmware i flash file system,own custom...pokušao sam flashati nekoliko puta ..i uvijek mi se zaustavi ali na različitom blocku..konkretno piše :sending flashblock 103/460....to je ovaj put...i zablokira..(prošli put je došao do blocka 92).......to se dogodi istovremeno kada čujem zvuk isti kao kad se uključi ili isključi neki usb uređaj....znači istovremeno se javi taj zvuk i process se zaustavi...što da radim? promjenio sam i usb kabel i opet ista stvar....a došao je već do 360 blockova od 460...molim pomoć!!!
nakon flashanja ne mogu zvati/slati sms a mogu primati poruke i pozive
imam mobitel k610i..firmware je bio prije flashanja R1JC002..CID JE 52...Flashao sam ga uspješno sa sljedećim fileovima:
K610_R1JG001_MAIN_GENERIC_TH_RED52.mbn
K610_R1JG001_FS_S_E_EUROPE_RED52.fbn
HB1-06_Gen_CDA102568_3_R5A_GENERIC_S_E_EUROPE...
i sad imam nove ikonice i sve divno krasno,ali kad želim nazvati nekog kaže:veza nije uspjela.provjerite podešenja ili se obratite operateru...nisam uspio pokrenuti čarobnjaka jer kaže podešenja se ne mogu preuzeti..javite se operateru ili probjate opet s izbornika podešenja......rekli su mi u vipu da stisnem ##002#poziv ali nije uspjelo,kaže isto tako i za to veza nije uspjela i tako dalje...moja sim kartica radi normalno u drugom mobitelu..što da radim..mreža je vip..NISU mi mogli pomoći ni u vipu..čeprkali smo po postavkama 15 min.. i nisu našli ništa krivo podešeno....