ljudi, potreban mi je patch koji ce .mid datoteke svirati kao na racunaru. dakle, sto realniji zvuk to bolje.
ljudi, potreban mi je patch koji ce .mid datoteke svirati kao na racunaru. dakle, sto realniji zvuk to bolje.
IMHO ne moze se za to napraviti patch. Ili moze ali bi patch bio ogroman.
Trebalo bi promijeniti kompletne definicije svih MIDI instrumenata. A i pitanje je je li to uopce u firmwareu ili je zapeceno u ROM-u MIDI kontrolera.
jučer kupio k750i u t-mobileu,
danas već pokušavam prebacit na w800.
javlja mi se isti problem kao i kod pdrascic-a, tj. kad flasham fs i main telefon mi na uključi telefon pali player, a kad stisnem na player - konfiguracijska greška.
Slijedim već par sati vaše prijašnje postove, ali nisam još skužio napravit.
Ako mi netko može napisati korake 1,2,3... kako da riješim taj problem.
Hvala puno i pozdrav ekipi!
P.S. Flasho sam tel po uputama od crnog iz prvog posta
To ti je zato jer gasiš xs++ kod customizacije
ok, idem probat
jel ima kakve veze što je moj orig firmware bio R1DA003,
a sad mi stavlja R1BC002?
Nema to nikakve veze jer će ga novi firmware pregaziti
...evo, još main, pa ćemo vidjet.
da li sam smio stiskati STOP kada je flashanje bilo gotovo?
EDIT:
uspio sam! hvala
sad idem modati još ikone, kameru, acustic i ostalo.
Valjda ću uspijeti.
Ima li kakav savjet?
nikako mi ne uspijeva ubaciti nove setove ikona preko FSX (a lijepo sam ih stavio tamo gdje treba, čak sam i u info line-u xs-a vidio da ih je našao i da ih učitava.
Upalim mob, odem na teme, a ono 4 osnovne teme. Gdje je spremio novih 28?
i kako provjerim da li mi je driver kamere i acustic updatiran?
pozdrav
i mene ovo zanima za drivere, hocu da znam dali su uploadovani?
@semir 86
a jesi li ti uspio dobit nove teme?
driver za kameru provjeri ovako s joystickom
desno * lijevo lijevo * lijevo *
uđeš u servis menu,karakteristike,softver i scrolaj prema dolje vidiš inačica kamere
u vezi ikona i tema te ne kužim
temu stavljaš u mob s kabelom ili bluetoothom a ikone s far-om,xs-om ili napraviš shortcute na MS
daj log od xs-a
stavi tu log
http://www.speedyshare.com/
http://www.speedyshare.com/967494599.html
- moj xs log
sve si pobrkao,nije čudo da ih nemaš
stavio si jedno 15 menija s ikonama,jedan za drugim pa shortcute pa opet menije s ikonama tak da je jedno za drugim se brisalo
18:24:08| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/C810/icon4_unselected.png
18:24:08| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/C810
/icon4_unselected.png
18:24:12| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/cACTIVE/icon10_selected.png
18:24:12| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/cACTIVE
ovo boldano moraš maknuti,ovako
tpa/preset/system/menu/icon6_selected.gif
ostavi samo shortcute i pukni ih unutra pa poslije samo mijenjaš s MS-a
tpa/preset/system/menu/icon4_selected.gif.@
i zašto teme ne prebacuješ kabelom ili bluetoothom(myphoneexplorer)
ljudi je li moze mala pomoc???? - za sta sluzi ovaj patch:
k750_R1CA021_delete_sms_limit.zip
ne kuzim sta to sms poruka neogranicemo????
da mogu slati, primati ili sta?????
mislim je li se to odnosi na memoriju ili mozda na novac??? na racunu
Mom frendu xs++ ne prepoznaje mob . Instalirao je USB flash drivere (prema uputama iz ovog foruma) ali kad mob spoji sa kabelom i držeći c tipku mob se upali i xs ga ne prepoznaje.
Ima li koji pametan prijedlog?
koji mob kada,koji cid,boja?
k750@w800 (to smo još kod mene flashali)
cid 49 red
Inače mob mu radi normalno i kod mene ga prepoznaje a na njegovom kompu ne...pa neznam u čemu je problem...sve je napravio po uputama (desni klik na driver pa install)
evo, ovako sam ja postavio stvari:
1.) ....XS++\files_to_upload\tpa\system\menu -ovdje sam stavio shortcut-e za .png-ove i shortcut za menu.ml
..i naravno preko FSX-a dignuo na mob
2.) I:\MSSEMC\Media files\other\menu - tu sam stavio .png-ove i menu.ml
i opet mi ne radi ili neznam gdje ih odaberem kad su na MS
Ostale su mi one "stare" teme: default, equlizer, soundwave, techno.
hmm..
shortcute stavi i za @gif i layuot
a path za MS
I:\MSSEMC\Media files\other\menu \menu
vidi ovdje
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42043
uspio sam!!!
nisam skužio da treba biti još jedna mapa "menu" u mapi "menu" menu/menu
sad radi preko MS-a, i ikone i layout.
hvala
kasnije ću probati staviti flash ikone ( da li to ide na moj mob(k750-w800)? ... a šta ako ga flashm na 810?, ako je to uopće moguće...
nisam skužio kako se mijenjaju teme (zasad koristim equilizer)
OVO MI JE BITNO!!! Gdje stavljam .thm filove? (ako mogu, napravio bih shortcut i dizao bih teme sa MS-a) naravno sve radim u xs++
P.S. probao sam sarmagove drivere za cameru i totalna su mi pušiona (treba im još 2 sec nakon zvuka "škljoc" da opale sliku.)
Hm, pa .thm je najobicnija tema, a teme AFAIK normalno mozes staviti na MS u folder Themes, mob ih bez problema pronadje.
da, evo uspjelo je,
stvarno jednostavno.
hvala
znači, w800i software ne podržava flash izbornike?!
bi li netko od rezidentnih ovdje imao m..a da pokuša ivaditi swf player kod iz w810 firmwarea i ubaci ga u w800 fm.
eto zanimacije za znalce :)
ja bih tako rado imao one krasne flash ikonice :) ..a i 99% ostalih forumaša sa k750 - w800 mob, ..vjerujem
pozdrav
da se to može napraviti bilo bi super
malo se spusti na zemlju ili si jednostavno kupi w810i
Helou ;D
Flashao sam mob (k750, vodafone, cid49 RED) prema uputama iz prvog posta i sve super (svaka cast na tutorialu) :thumbup:
E sad osnovno mi je bilo izbaciti onaj shugavi vodafone iz moba i to je sve super i krasno ali ja bi radije imao original k750 sw umjesto ovog od w800...
Moja pitanju su:
1) ima li gdje origigi soft od k750 za download
2) da li je uopce moguce vracanje (pretpostavljam da nije problem ali svejedno da pitam)
3) da li je postupak identican ovome (opet pretpostavljam da je ali opet je bolje pitati ;D )
Hvala :)
1) da
2) da
3) da
:)
da ga ja podjebajem? :hm:
1) sek750i.pl ili iprotebe.cz
2) imas temu kako vratiti vodafone soft
3) isto samo sto flesas k750 main i FS
alo, ekipo!
1) ne radi link za Gslide sa tutoriala od crnog,...ima li tko vrijedeći link?
2) s čime/gdje/kako stavim internal graphic patch? (tj kako stavim sve one patcheve o kojima ste ovdje pričali, oni koje ste tekstualno ispisali)
3) pozdrav
1) Evo ti vrijedeći link: http://forums.se-nse.net/index.php?a...e=post&id=3409
Moja preporuka: Rađe koristi Far Manager nego gslide za ubacivanje patcheva - puno brže ide (cca 3min, kod gslidea oko 14min)
Ovdje imaš tutoriale za rad sa Farom:
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=19
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=20
Tutorial za GSlide:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6389
2)One patcheve koje smo tekstualno ispisali kopiraš u notepad i sejvaš kao *.vkp pa ih ili ubacuješ sa Farom ili Gslideom. Internal graphich patch je kao i svaki drugi pa se na isti način i ubacuje :)
3)Pozdrav:crazy:
1) Hvala ali nadao sam se da netko ima provjereni sw koji koristi na mobu, pa da ga ul-a negdje ;)
2) ocito nisu razumio pitanje, pa pokusaj opet ;) Hint - ne govori se o vracanju vodafone sw-a nego o downgradeu sa w800 na k750 non branded sw...
3) Hvala
4) da se ja pravim tak pametan bar se ne bi zajebao u razumjevanju 2 od 3 postavljena pitanja ;D
ajde sta ste se odma :mad:
:tomato: najbolji soft za k750 je r1ca021,istim postupkom vratis k750 smo sto flesas k750 r1ca021 main i FS (valjdaznas koji cusompack treba ubacit) i valjda si sad razumio kad je previse :crazy: sa kratkim odgovorima...:banme:
Ljudi kaj nije pomoću ovog najlakše vratit garanciju?:hm:
(ako se prije pomoću ovoga napravi backup)
Making a Firmware's complete Backup (erom main fs gdfs):
http://topsony.com/forum/showthread.php?t=24
dali moze far-menager radit sa cid49 posto nigdje nema podrske za njg i u tutorialu pise da ne podrzava cid49
moze raditi far manager i sa cid 49 telefonima i mnogi kazu da je sa njim dosta jednostavnije nego sa PhoneXS...
malo potrazi po forumu naci ces
Podržava, podržava samo treba imati SEPF plugin za Far Manager
Njega kopiraj u Far/plugins i pokreni sefp0.10.0.51patch.exe
A da zaboravio sam reć da moraš prvo sa XS-om flashat k750w800_r2e_dcu.49r.ssw da bi ti Far Manager prepoznao mob.
I kad sve završiš onda još sa Farom flashas rest_W800_R1BC002.bin i to je to. :)
imas u mojem sigu sefp plugin skroz rjesenu za sve tipove cid i boja.
@pdrascic nek jaran provjeri je li instalirao flash drivere, nakon toga stisne u xs connect odabere usb i tek onda drzi c i utakne kabel. kod mene se isto upalio ako u xs nisam prvo pritisnuo connect pa tek onda spojio fon drzeci c
ljudi evo jedno mozda malo i poglupo pitanje al evo ga ipak.... da li se moze stavti MAIN od K750i a da FS ostane i dalje od W800i
zelim to radi onog ACTIVITY MENU
moze.......
Jedno pitanje, a da ne otvaram novu temu...
Imam K750i CID49 Brown, odnjeo kod unlockera i sad imam w800i :respect:
Ali, kad spojim ga na XS++ i dalje javlja "k750i" i "Brown" pa mi nije jasno - mogu li ja sada bez problema pocet ubacivati sve one drivere i patcheve ili to nije to?
Da na pocnem nesto pa s*ebm.....
EDIT:
I jos jedno pitanje, ona ikonica za signal mi je sada cijela plava, ne samo oni "stupnjevi" nego cijeli kvadratic - a ako se ne varam tako mi se pojavilo na k750i tek bih isao na net - ima li neki patc za to :hm:
ima patch za signal,brown ne mozes modat.
nemos nista,sorry treba red bit da mos modat.
jel se mogu bilo koje ikone staviti??i gdje mogu naći nekih ikona?
da,vratiš soft na staro
vidi ovdje
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=618599&postcount=1
ista stvar i za t-mobile
znači ako mi treba garancija samo tim postupkom vratim sa w800i...OK,hvala...
zanima me gdje mogu naći neke ikone koje bi mogla stavitii?ako netko može pomoći
u koji folder idu skinovi za walkman(media player) u w800i
tpa/preset/system/multimedia/mp
dali se skinovi ubacuju kao i ikonice ili treba jos nesto odradit. U mene je fs od k750 a main od w800. i imal tko partch za w800 r1bc002 zvani "remove java permission" jer ja ga nisam uspio nac
Da, isto se ubacuju
Evo patcha...
;W800 SW-R1BC002
;remove java security restrictions
;(?) the_laser
;(p) Mobilefree
+44000000
108B99E: 01D0 01E0
108B9A4: 00 01
pdrascic znasli za skinove dali idu kao i ikone ili nest drugo
Nisam ih probao ubacivat ali trebali bi isto ić (sa xs++ preko fsx ubaciti u tpa/system/multimedia/mp) :respect:
ja sam ovo http://rapidshare.com/files/48710410/Arcs.rar.html ubaci u tpa/preset/system/multimedia/mp al neeide
Da neide jer da bi radilo to šta si ti skinuo treba ti sysgfx patch
Evo ti stranica sa SIGNATURE GRAPHIC REVOLUTION SYSGFX / GFX COLLECTION :respect:
Ovdje imaš Media Player skinove koji će radit i bez spomenutog patcha
ne vidim razloga zasto ne bi islo????
jesi li siguran da si ispravan postupak napravio??????
pokusaj ponocno... ako nece onda pokusaj skinuti si novi skin,,,
mislim da jesam al cu probat ponovo a ako ne htjedne ubacit cu patch koji mi je pdrascic dao
Evo sad sam probao pomoću tog patcha i radi mi:)
Ima i u tome nešto :D :respect:
mora radit,ako ides preko gfx patcha onda slijedi upute u patchu ako ides preko tpa/preset/multimedia/mp onda trebas imenovat ikonice,bolje ti je preko gfx patcha.
Pa da samo kopiraš u mapu sysgfx i to je to...
ispricavam se zbog greske
mora da sam prebrzo tipkao
Hvala uspio sam
nema na cemu.
@ tera
mogu
Jel mogu mjenjat ikone na k550i pomoču postova by crni
dali tko zna sta bi moglo bit mobitelu da jednostavno jedno vrijeme pjesme(mp3) rade i nakon određenog vremena kad ukljucim media player prikaze playback failed. to mi je se desavalo i sa softwerom od k750i i w800i. od patcheva ima sysgfx ,blinking_lashlight_reminders_missing_calls, remove java security restrictions. u mob je kartica od 1gb
@schumo:
Playback failed se i meni javi s vremena na vrijeme, ajmo reći nakom svakih 1-2 sata slušanja.. Pretpostavljam da je to hardverski 'nedostatak' (problem?) do moba. Kad se zblesira, samo ponovno pokrenem pjesmu i dalje sve normalno.
EDIT:
(pitanje)
Postoji li neki način da se u Media Player (Walkman) dodaju hrvatski znakovi? Probao sam promjeniti jezik moba na hrvatski, ali i dalje nema hrv. znakova.
meni neda ni pokrenut pjesmu. neki je drugi klinac
Uz ovo gornje pitanje, dodao bi još jedno:
Može li se nekim patchom dodati u Media player iliti Walkman da odbrojava vrijeme pjesme unazad ili da u isto vrijeme piše kolko je prošlo i kolko još ima?
Vidio sam ovu sliku, pa me zaintrigiralo...
Jel moguće na K750/W800 flashati sve midi kanale od T630? Mislim ono da se polifone melodije čuju kao na T630.
@Carbon,
Ne ide ti to bas tako. Ne trebas flashat kanale nego instrumente, a mislim da se to ne moze jer je "zapeceno" u hardveru. :(
@xlr,
AFAIK softver mobitela prepoznaje samo UTF-8 encoding, a ti vjerojatno koristis Windows encoding. Morat ces nekako prebaciti u UTF-8, onda bi ti trebao dobro prikazati.
Zasad samo teorija, ispravite me ako grijesim...
Nema veze, sad sam isprobao, teorija se pokazala netocnom. :creep:
Dakle zaboravi. :(
xlr
ono je samo photoshop
Pozzdrav svima. Ima li negdje kolekcija neka patcheva za mob... ili da neko uploada ako ima account na topsony-u. i jos jedno pitanje. gdje mogu naci original kamera driver za w800 r1bc002?
original camdriver W800i R1BC002:
http://rapidshare.com/files/50302313...iver0.dat.html
Patchevi
http://xsse.4shared.com/
pass: se-nse
za one koje ne znaju pass je se-nse... hvala xlr. btw sta znaci ono blinking lamp at at entering call ??
@BHF
Xlr je objasnio
ima li ko jos kakav interesantan patch. meni se svidja onaj sa passwordom kad pritisnes "-" tipku.
Pass sam napisao ali bijelim fontom, neznam dal se uopće smije objavljivati pa reko.... :/
blinking lamp at entering call - jednom ti blicne ona mala lampica na okidaču fotoaparata kad se uspostavi poziv (znači kad suprotna strana podigne slušalicu).
Od must have patcheva ti preporučujem:
fast_rewind_long_mp3_videofiles_w800_r1bc002 - brzo premotavanje mp3 i video.
notification_calls_flashlight_vibra_w800_r1bc002 - obavjest o propuštenom pozivu tako da svakih 30 sek. mob zavibrira i blicne blic. Isto tako, ako te netko zove onda ti blic daje signalizaciju tako da cijelo vrijeme treperi. Jako dobar patch pogotovo ako se nalaziš u bučnim prostorima (svijetli i kroz hlače :))
remove_java_permission_w800_r1bc002 - uklanja sva pitanja od strane java programa (nema više pitanja želiš li se spojiti na net ili želiš li dopustiti da program čita fajlove...)
w800_R1BC002_flashLight_on-off_camera_button_v3.1 - jako korisna stvarčica :) držiš 1 sek tipku za fotoaparat i upali se blic kao lampa. Korisno kad si dovoljno pijan da nemožeš otvoriti poklopac kamere...
Pa ima kako za koga...
Npr. šifra za zaključavanje tipkovnice, flashlight na ljevom,/desom softkey-u, patch za maknut java restrictions, brže premotavanje mp3ca itd itd...
Imaš u mom sigu linkove:)