@coma
mislim da trebaš
Printable View
@coma
mislim da trebaš
e sada nisam uspio napraviti ni ovaj sa izmjenjivim invert displayom niti onaj koji ti pokazuje sat, i jacinu! u cemu je stvar???
Izasla malo ljepsa verzija ikona od MacKam-a.. pa eto je..
http://mackam.fm.interia.pl/left_sof...MacKam_1.1.gif
Download:
http://mackam.fm.interia.pl/left_so..._MacKam_1.1.zip
****** meni nece download raditi
Pih.. vidim da ne radi.. al sam ja skinuo s tog lika..
Poslat cu ti ja danas kad dodjem doma..
i nece mi raditi onaj sat opet! nekako mi prebrzo napravi apply patcha i isto tako undo, mislim da ima neka greska, skinut cu novi v-klay
skinuo sam v-klay 2.3.5. pa jel mi neko moze reci koji da sl45 izaberem jer ih ima 4 komada i sa niti jednim mi nece iscitati full flash
@coma_zgb
Evo tu sam ti stavio sat i ove nove ikone.
Sat ti se sastoji od dva dijela. Jedno su samo slike a drugo je patch. Samo oboje uplojdaj na mob i to je to.
http://www.inet.hr/~tofabija/clock_riza_left_soft.zip
Ne znam za ovaj novi V_Klay. Ja imam stari i sve radi kak treba..
ovo je odlicno
Hehe i ja sam zadovoljan :)
Zgodno, da, ali bio je i rizapn midlet koji je to omogućavao, ali definitivno je ovao bolje, ipak se ne gubi vrijeme na pokretanje midleta :)
meni nece raditi, normalno ostavim jedno prazno mjesto na pocetku i nece!
Jesi napravio VKP file kako treba?
Evo ti.. ovak treba :)
39B3F6: F2FF02FE DAC700DC
27DC00: FFFFFFFFFFFFFFFF 88C0DC69D4C82C00
27DC08: FFFFFFFFFFFFFFFF A8CCF42C2F003D0B
27DC10: FFFFFFFFFFFFFFFF DC49F42C3D0067F2
27DC18: FFFFFFFFFFFFFFFF 5F003D05E7F2F000
27DC20: FFFFFFFFFFFFFFFF DC49E42C2F0098C0
27DC28: FFFFFFFFFFFFFFFF F2FF02FEDB00FFFF
ma probati cu jos jednom, ali me jebe v-klay prebrzo napravi apply patcha i ako stisnem odma undo, odma ga napravi, nekuzim!
Problem je u tome.. da ako nisi ovak prepravil.. onda napravi brzo.
Zna i meni neki patch napravit brzo al ga napravi i radi..
aj probaj odma pa javi :)
meni ne radi onaj patch za optional invert display.
jeli tko probao taj ubaciti?
probo sam invert display, ali mi nece raditi! inace radi mi konacno flash
mislim, meni radi invert, ali onaj patch mi nije zamjenio opciju big letters sa invert opcijom...
ma na to sam i mislio, meni ne radi= Citat =:
Poslao: 3aTmr
mislim, meni radi invert, ali onaj patch mi nije zamjenio opciju big letters sa invert opcijom...
a daj reci jel treba imati onaj patch za invert display, pa na njega staviti ovaj ili samo ovaj staviti i gotovo?
Ja sam nekad stavio invert dispay.. pa sam ga maknuo i sad sam stavio ovaj i radi.
Znaci ne treba stavljati prvo invert.. nego samo ovaj.
@coma
nisam siguran 100%, ali meni ne radi ni ovako ni onako...
ocito da netrebas, super, budem probo pa javim
@3aTmr
Ma kak ne radi?
Meni radi.
Jel aktiviras to kako pise?
Profile#6->Service tones->On/Off : invert display
Profile#6->Service tones->Network found : flip horizontal
Profile#6->Service tones->Warning tones : flip vertical
Meni radi tocno kako pise.
Jesi malo promjenio u VKP patch? izbrisao one "0x"?
a jel u kari!!! nista nekuzim citati kada ga okrene, totalno sva slova okrene!
da, ali ne radi...
možda i jesam negdje pogriješia, nisam siguran, sad tako i tako nemam sl45 pa ne mogu ponovo isprobati....
od kud ti vadis te silne patcheve?
@coma
odavde: http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...186#post532186
:thumbup:
Evo ja aktivirao Hourly Beep i Incoming Call Filter :)
Fora su patchevi..
Penje se broj patcheva na mojoj eSeLki :)
Inace ga ne bih nikad prodao.. a ovako sve vise i vise NIKAD ;)
PRODATI sl45???? PA ko je toliko lud, nema prodaje :)
@3aTmr
Vidim da ti site jos ne radi.. aj tu kopiraj one entry pointe molim te.. trebaju mi nesto :)
Hvala
@Fabi
ma da, to ti je tako kad si na free hostingu. Imam samo 20MB transfer po danu :(
@Fabi
ne kuzim za koje zadnje ti trebaju entry pointsi?
@3aTmr
Fali mi text za Filter.
Slozio sam si ovaj patch i radi:
More_Fixed_Shortcut_on_Num_LeftSoft_and_Modify_Lef tSoft_Key_Text_V_s_Tom
samo sto za druge kad stisnem recimo broj 8 onda mi pise na leftsoftkey "Display" (jer sam tamo slozio taj shortcut).
E sad nemam taj text da napisem za filter. Vidis da u gornjim tablicama koje sam stavio ima texta pointa za vecinu glavnih shortcuta.
Al za filter nema..
Kuzis kaj mislim?
@Fabi
Imao sam jedan program koji bi ipisa entry point bilo koje opcije u sl45 kad bi kliknia na nju, samo neznam di mi je, ako ga nađem, poslati ću ti ga....
Ima li tko onaj patch za SMS bombu??
Ako ga tko ima, može li ga plizzz staviti ovdje.
Thanks!
Ista ova tema samo 5. strana :)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
Ima li tko onaj patch za SMS bombu??
Ako ga tko ima, može li ga plizzz staviti ovdje.
Thanks!
a daj mi reci kako napraviti da onaj blank display radi normalno, odn da kad ga zakljucam da radi a kad pritisnem red key da mi se upali cijei display a ne samo svjetlo?
pa to ce mi samo napraviti da nema svjetla, ali ja ocu da mi se pokaze display kad pritisnem red key! pise u onoj uputi od patcha da bi tako trebalo raditi a ne radi!
p.s. sada mi onaj meni aplication normalno radi, ali nemogu namjestiti auto display od normalnog sata, uopce mi se ne prikazuje sta god je namjesteno
Samo ti daj applay kaj sam ti napisao.. i vidjet ces sto ce se dogoditi :)
Slusaj starije od sebe grrrrrrrr
Prvo aktiviraj ovo
;*** APP. New Setup->Application Menu for Patch Setting ***
i onda ona 4 patcha koja sam ti kopirao u jednom postu.
Mora raditi.. jer sam ja tako napravio i meni radi.
aktiviro sam 3 patcha jer nisam znao kako rjesiti problem kod onog blank display, a sad ti mi reko pa cu vidjeti oce biti promjene! javim :beer:
e hvala sad ono radi, ubuduce slijedim tvoje upute bez pitanja :)
ali opet nema sata! u p. m.
I bolje ti je ;)
Nema sata?
Hmmm..
Imas taj patch s kojih si slozio sat?
Ako imas onda ga daj undo.. pa onda applay ovaj novi :)
Ako nemas.. imam ja pa ti mogu dat da taj moj onda napravis undo.. pa onda novi stavis. I ja imao problema s tim :)
A koji sat imas? Onaj normalni preko cijelog displaya?
Onaj prvi od rize?
evo napravio undo i ponovo aktiviro i opet isto, ocemo da mu jebemo kevu? :)
evo napravio sam ga i skuzio sam ga: ja stavim kvacicu na auto display, i kada se vratim on mi ga ne pokaze, onda moram sa desnom soft key uci u meni i kada se vratim onda mi pokazuje ista stvar kada ga ocu maknuti! lud je totalno, ali glavno da radi!
Ma da to je glavno..
a ja vec trazim, kopiram :) za bezveze.. hmm
coma coma.. mislim da ovaj moj trud vrijedi neku cugu ;)
naravnoda vrijedi! ali mislim da ono tvoje nije bilo bez veze, nije mi prije uopce htio nikako, probo sam ga ugasit i upalit i svasta, tako da nije bilo uzaludno!
puno hvala! :beer:
@coma_zgb
Uz ove koje si ti nabrojao.. ja ne bi mogao zamislit svoj SL jos bez ovih.
Naravno ima ih tu jos :)
1. Display time in MP3player_s_volume_OK
2. Insert_more_timbre_options_in_mp3_player
3. no_year
4. Filter modifing
5. invert_softkey_text
6. left_side_plus_for_profile_swapping
7. Modify_Date_Display_Format_s_HR
8. More_Fixed_Shortcut_on_Num_LeftSoft_and_Modify_Lef tSoft_Key_Text_V_s_Tom
9. Pseudo_Polyphonic_ringtones_instead_Classical v.2a
10. Removing_comma_between_Last_and_First_name_in_Addr essbook
11. cwc_outgoing_call_animation
12. alerts
13. [#] followed by [GREEN] is a shortcut to "Outbox",
14.[*] followed by [GREEN] is a shortcut to "Inbox",
15. [0] followed by [GREEN] is a shortcut to "Archive"
16. Unlock keypad by long-pressing #
17. [LEFT] arrow key is a shortcut to "Calendar"
18. Overwrite "VoiceDialling" shortcut with "Illumination Toggle"
19. Disable "Do you want to copy all SIM Card content to the phonebook" message when change SIM Card
20. Modify 0[UpperRight] from "Select Line" to "Answer-Message"
21. Modify #[UpperRight] from "View New CB" to "Java"
22. Eliminate "Keylocked" message box when locking the keypad
23. Unhide Calendar Menu while Call in progress
24. Eliminate the additional "_nnn_nnn" string when moving SMS to the archive folder
---------------------------------------------------------
To su samo neki :)
Reci npr. kako ulazis ti u INBOX?
Nemoj mi samo reci preko menija :) imav valjda neki shortcut..
Ako ne nadjes mogu ti ja mejlnut ili nesto..
Kako hoces.
ajd mi molimte mejlaj sta imas od toga!
@Fabi
evo, sorry, nije me bilo neko vrime na forumu...
thanks za bombu, a što se tič lng fajla, pošalji ga na tau6@net.hr pa ću ti napraviti, samo mi još jednom u mejlu nappiši što ti točno sve treba.
@all
Kako da skinem kompletni bin file s moba?
Kad probam s UniSiemensom.. skine do 99% i tamo stane.
I to onda nije komplet. Kako skinut 100%?
pa zasto ne radis sa v-klayem? odaberes flasher i onda na read memory
Aj idem probat.
coma jesi ti dobio mail one VKP fileove?
jesam, ali ti je mejlboks pun pa ti nece stici pm, puno hvala!
kada odes na read memory i kada ti ga izcita onda samo odes na sejv fajl
@Fabi
check your mail
sa V_Klayom će ti to skinuti bez problema....
@ALL
dečki, vezano uz ovaj zadnji set patcheva koji ubacuje novi izbornik u mob. Meni sve radi super, samo mi je sa ekrana nestao sat, datum (onaj klasični prikaz). Jeli i vama tako?
je meni, pokusaj uci u obican meni (ne graficki) i trebo bi ti se vratiti! ja nakon svake promjene toga dali ocu ili necu da mi bude taj sat moram to napraviti!
nego meni se kod patcha insert timbre options in mp3 stalno mjesaju pokazivac baterije sa natpisom DATA!
Nemam pojma, ali ubacia sam digitalni sat pa imam taj....
Ali nemam datuma, pa mi to ide na živce...
MA Riza je majstor... :D
mi vidio sam da je u tom patchu slicna jedna adresa kao i adresa slike "DATA"
BTW evo uspio sm srediti moj problem
evo ovako ako koga zanima: 1. undo sve patcheve (vezane uz ovaj zadnji setup)
2. SOL v4 - apply ovaj patch
3. Ponovo apply setup i ostale ptcheve bez SOL new version
4. Undo SOL v4
5. Apply SOL new version
i sada sve rado odlično....
evo fabi poslano ti je ono
Hvala coma, radi..
Evo na ovom linku mozete naci prve patcheve od Rize.. one kad jos nije postojao V_klay. Patchevi su pripremljeni za V_klay.. samo ih treba copy/paste.
Pozdrav
sjetio sam se onog patcha sa sifrom za gledanje sms-a zanima me dal se to moze iskljuciti ili stalno mora biti sifra?
evo da ali mi stalno govori "you do not have security code" ja upisujem npr 0*65535# [Left Side PLAY] vjerojatno ja nesto krivo radim, pa jel mi moze neko objasniti?
Hehe.. ne bi mi vjerovao.. ali ja sam se bas danas ujutro zabavljao s ti patchem i uspio ga srediti :)
Jesi ovo napravio?
Additional Info:
This patch use EEPROM block 0x1455 (decimal 5205). Use this to add the block into your SL EEPROM :
*) Download data file for block 5205 from my other z-soft site, http://groups.yahoo.com/group/zsoft...es/eep_5205.eep to be used with Skylord's Siemens_EEPROM_tools,
*) From the left side, press [Init], press the phone ON button, press [Load], select that file, copy to right side using the BIG Right Arrow,
*) From the right side, select that block ID (5205), press Save Selected ... and then press left side's [Exit]
Kad ovo napravis sve radi kako treba.
I da.. moze biti ukljuceno ili iskljuceno.
Mozes slozit i kad ga ugasis pa upalis.. dal hoces dal je ukljuceno ili iskljuceno..
To ti pise tu:
Code is entered as a non-permanent parameter, means: it will not saved in the
phone EEPROM. If the phone turn OFF then ON again, it will use the saved code values.
To save permanent code to the phone, use + instead of * as a delimiter.
Ako nesto negdje zapne.. pitaj :)
btw. jedino jos nisam probao mijenjati pass.
onaj link gore ne radi!
Taj sam i ja stavio..
a evo ja sam sad stavio ono (samo za tebe) :) na moj sajt.
Skini ovdje
Napravi po slijedecim uputama:
*) Skini gore navedeni zip file s Fabijeve stranice i reci mu veliko hvala te mu plati cugu kad ga vidis:) , te nadalje otvori Siemens EEPROM tool (onaj koji si skinuo) i slijedi upute na engleskom jeziku.. u nastavku..
*) From the left side, press [Init], press the phone ON button, press [Load], select that file, copy to right side using the BIG Right Arrow,
*) From the right side, select that block ID (5205), press Save Selected ... and then press left side's [Exit]
I to je to.
btw. Nije da link ne radi (jer sam danas ja s njega to skinuo) vec se moras pridruziti toj YAHOO grupi.
e sad si me zbunio(mi miocani smo ti priglupi)
ja trebam i aktivirati onaj patch i ovo gore napraviti, jel tako?
p.s. za pivu nema beda i HVALA
p.s.second edition: nabijem jahu grupu
Tako je.
Moras aktivirati ovo:
;*** PSA. Password for SMS Access Functions ***
i ono sto sam ti napisao post vise, ono sa Siemens EEPROM tools-om.
p.s. pamtim, ma jos bolje pisem :)
p.s. second edition: bez yahoo grupe nema passworda za citanje SMSa :)
Eto ti sad ;)
dobro budem to probo napraviti, pa javim
ovako meni krepava baterija, traje mi jako kratko, mozda sat vremena slusanja mp3ca, kolko tebi traje i di ima za kupiti neku dobru bateriju?
Nisam se ni ja bas proslavio s trajanjem baterije..
Meni traje recimo 1 dan (24 sata), sa slusanjem MP3a kojih 45 minuta. Ma mene ne brine. Punim svaku vecer.. kad idem spavat.. logicno mi je da ga stavim na punjac, a u noci kad idem pisat :) onda ga skinem s punjaca.
Gdje ima novih i dobrih baterija nemam pojma.. al stalno neki lik vrti oglas po njuzima.. :
Baterije za skoro sve vrste mobitela - 65 kn
Ja sam zvao i kao reko lik da ima i za SL45, al kao nije iz Zg.. pa se onda nisam htio zaebavat s postom i staff.
Ne znam kaj bi mu rekao na ovo kaj je napisao:
"Garancija! Slanje poštom u sve dijelove RH isti dan!
Poštarine neovisno o mjestu slanja iznosi 20,00 kn.
Sve baterije su ORIGINAL (ne zamjenske baterije)!"
Ma ajde.. koja original baterija za 65 kuna?
U Siemens servisu kosta kojih 600 kuna.. a on ima 10 puta jeftinije. Topla voda :)
Dosta za danas, idem spat. :)
evo radi ono, samo jel ti znas dali je izasla ona nova verzija koja omogucava zakljucavanje i arhive? da to ima bio bi savrsen patch!
u gsm diskontu je nova baterija koja je navodno original kosta 125kn!
kolko bi trebala nova original baterija drzati dugo jel znas?
i na kraju laku noć!
ja sam kupio koracell od 600mAh za 120 kn i za sada je jako dobra. Traje mi 3 dana bez punjenja uz "normalno" korištenje...
@coma
Koje zakljucavanje arhive? Mislis na SMS arhivu? S ovim patchem mozes otvorit arhivu al ne mozes unutra onda citat poruke.
Ne znam kolko bi baterija trebala tocno drzati.. al se sjecam da je moja original (nova kad je bila) dugo drzala, mislim cak 4,5 dana, tak nes.
@3aTmr
Gdje si to kupio i kad? Mozda je sad vec jeftinija :)
Gasis po noci?
ja sam bateriju kupio ovo ljeto u zadru i kažem, stvarno je dobra. Evo ja sad koristim non stop sl45 i traje preko 3 dana, s tim da ga NE gasim preko noći.
pa ja ću poluditi, taman kad sam lipo sredia sl45 da mi bude baš kako hoću, onda mi crkne ekran...
Mislia sam da mi to neki patch smeta, ali nije, proba sam ubaciti neki stari flash, ali isto. Ekran svijetli, ali nema ništa na njemu...
U siemensu je zamjena 550kn, a kod privatnika oko 300, a ja se sam nebi baš usudia mijenjati ekran...
ima neki tip u splitu koji to jeftino radi
da si bar u rijeci , ja ti ga sredim za 200kn
budem pito frenda buggya dali je tesko ekran promijeniti, on je rasturo jednu sl-ku
e ovako vrijeme je da si namjestim keyboard layout! zanima me kaj je to ini file i kako ga iscitati?
...nije teško promjeniti ekran!!
Naj teže je otvoriti kučušte!!!
Kad ga otvoriš trebaš jako paziti na bočnu tastaturu(folija sa vezama za tipke) ako se ne pazi ona se moža jako lako otkinuti!!!!
Treba ju pažljivo odvojiti od plastike displaya!!
Display se odkopča od pločice i preokrene se naopačke!!
Na konektoru treba podignuti smeđu pologu i display je otkopčani, samo ga treba potegnuti van!!!
Isto tako ga i staviš unutra!!
neću za sada ništa dirati, imam sl55 za zamjenu, ali prvom prilikom ću ga srediti...
@coma
ne trebaš ga iščitavati, u zadnjoj verziji V_Klay ga već imaš ubačenog, samo odabereš model telefona (sl45i naravno) i onda layout type (meni je fw5601 English standard) i to je to...
ja sam sebi ubacia č,ć,š,ž (đ ne može) za pisanje poruka i kod adresara. Samo kad pišeš sms, prvo takvo slovo i nemaš 160 znakova nego 65....
ali je fora :)
a kako dobijes onda to kao patch ili kako, jel mogu sve vratiti na staro ako sjebem?
iščitaj si layout iz flasha (kao backup), onda uvijek možeš vratiti. On to spremi kao neku svoju datoteku. Ma mislim to ti je pizdarija za napraviti. Ništa ne možeš pokvariti, samo pazi što na koju tipku napišeš. Ako hočeš mou ti poslati moj layout da vidiš kako to izgleda. samo mi napiši tvoj mail....
prima sve,ali ne SD, a MMC od 128, samo sa verzijom od (ako se ne varam) v.52 i na dalje....
pozdrav
= Citat =:
......taman kad sam lipo sredia sl45 da mi bude baš kako hoću, onda mi crkne ekran...
probaj sa drugom baterijom....mozda nije display otiso.....
pozdrav
prima ali ne sve proizvodjace, uglavnom one poznatije prima! verzija softa ti mora biti iznad 54 ja mislim a ne 52!
mejl mi je coma_zeko@yahoo.com pa mi molimte posalji
check your mail ;D
dobio hvala
kada je vec u ovoj temi rasprava o sl45, zanima me da li neko ima fw slik56w (fw za sl45 -> sl45i)?!
i kako raditi sa tim patchevima?! ja sam stavio gore verziju 56, ali ne vidim nikakve promjene kad stavim "apply patch" sa v_klay-om?!
mob ti mora biti ugasen i moras stiskati crvenu tipku dok se ne uspostavi komunikacija sa mobom
ok, toliko znam, ali imam v56 gore, li kad stavim gore patch, napise mi da je succesfully finisghed ali ne vidi nikakve promjene u meniu, ili bas mora imati podrsku za javu?!
jos jednom stavljam pitanje da li neko ima java activator koji stvarno ukljuci javu, a ne oni ljevaci koji samo pise da je java activator??!!!! ili ako neko zna di ima za download SLIK56w???!!!
ne trebaš imati javu za ubacivanje patcha...
odi na http://tau6.cjb.net tamo imaš sve objašnjeno kako sve ide i imaš dosta gfx menu-a za sl45...
Ima na ovom sajtu animacije za SOL (Selectable Operator Logo).
* by trustkill
ajmo decki, dajte neku dobru stranicu di ima jakoooo punoooo patcheva!!!
na mojoj stranici imaš gotovo sve, ako ne i sve patcheve koji su izdani do sada za sl45, s45i, me45, s55, c55 i m55
znaci smao u apointmetn stavis dva mjesta prazno i onda ovaj kod? to je dobro za diktafon i za svijetlo! a kaj znaci "and even multiple task
;in a single schedule, maximum 16 bytecode"?
ej decki, citao sam na nekom njemackom forumu da je tip uspio ubaciti MMC karticu od 256MB u SL45!!! samo da treba ubaciti neki patch, i mob ju normalno prihvaca...