evo tu pogledaj sve ispravke u firmware-ima
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
Printable View
evo tu pogledaj sve ispravke u firmware-ima
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
Evo ti i stranica koja ti pomaze potpuno za skidanje firmware-a. Potpuno je postupak lagan.
Evo, i ja sam saznao da je bug istinit. Mislio sam za ovu tipku skroz gore lijevo. Ne sluzi joj vise funkcija za pregledavanje slika, tj. za listanje. Ali to nema veze, brzo ce i novi doci.
Posto putujem danas na more, pa da ne ispadne da necu da se javim :)
Ovako telefon je odlican, nisam jos nasao nekakvu manu ;)
Sta da kazem ostao sam bez reci, ovo je prvi telefon koji sam uzeo i da je u original kutiji i da je sve original, prosto je odlicno.Imam poslednju verziju softvera, sve odlicno radi.Malo je usporio sa 1GB ali nije toliko spor, slusalice koje idu sa njim su sasvim dobre, krckanja telefona nema, sve je cvrsto i na svom mestu.
Jedino sto mi se uopste ne svidja jeste leziste kartice :) izgleda radi po principu ubacis jednom nikad ne vadis :) ali posto ja imam 4 kartice menjam ih, izgleda da na k800i to necu moci.
USB veza je odlicna, sve prosto leti evo 600MB muzike sam ubacio za jedno 15min.
Stvarno telefon je odlican, mislim da do nekih 220e nema boljeg telefona, java telefona, ako nekom treba symbian k800i moze da zaobidje.
Sledi opsirniji review cim se vratim sa mora, pozdrav ;)
da to sa karticama je uzas, ali naviknes se nakon vremena i razradis metodu vadenja kartice ;D
Ma nije to toliko strasno, 6630 je bio sporiji :) Uh kako sam se uplasio za memorijsku karticu, ja krenuo da je gurnem ono krenulo nesto da koci i stanem ja negde na polovini i kao da je izvadim ono se prosto zaglavilo i jedva je izvadih i probam na drugu stranu kad ono nece, ja sam gurao na normalnu stranu ali izgleda nije bilo podmazano :)
A sto se tice SIM kartice, mislim da mi je potrebno vremena da se razradim oko vadjenja :d
Nego pre neki dan sam skinuo neke teme za k800i i video sam da su neke .dm saznao sam da su to drm teme, i nasao da se mogu ubaciti preko my phone explorer, ali meni nikako ne uspeva :( ja ih ubacim ali ne mogu da otvorim u telefonu. Moze li mala pomoc??
edit: ja sam kriv nisam citao upustvo lepo, pise kad treba da se izabere phone mode ili transfer da se ne bira nista, ja sam bio izabrao phone mode pa nije htelo ;)
u k800i idu .thm teme
imaš ih tonu na
http://gallery.mobile9.com/
ili si sam napravi sa programom: Themes Creator
Dal netko zna nacin za otkodirati k800i? Je li puno 200kn za otkodiravanje ovog mobitela? Hvala unaprijed...
imaš na forumu tema raznih o otkodiranu moba,200 kn nije za puno za takvo odkodiranje,pošto mislim da su to ljud plaćali i skuplje...
samo jedno pitanje:
dali su punjač i slušalice za k800 isti kao za k750?
Isti su.
.
hvala .
nisu isti ;) Punjac je potpuno nov i sad se na njega mogu okaciti i slusalice ;) Takodje i slusalice nisu iste, uz k800i idu HPM62 ;)
Ajd i ja u kratkim crtama da ga predstavim Necu ulaziti u neke dalje komentare, jer pola ima u testu telefona
-Telefon sam uzeo u full pakovanju(original), pakovanje i oprema su stvarno na visokom nivou, nekom ce mozda smetati nedostatak neke kartice ali tako je.Meni je bas dobro doslo jer sam odmah uzeo 1GB karticu, ali opet tu je interna memorija koja je oko 70MB.
-Sva oprema je slicna kao kod k750i, slusalice su malkice napredovale i dobile su drugu oznaku i boju(HPM62 u crnoj boji), na punjac se mogu staviti i sluske, tako da kad punite telefon mozete u isto vreme i da slusate muziku/radio.Uz telefon ide i vezica za nosenje oko ruke, koja je odlicno odradjena, od prave koze je i ima utisnut natpis SE.
http://img105.imagevenue.com/loc790/..._123_790lo.JPGhttp://img169.imagevenue.com/loc639/..._123_639lo.JPGhttp://img166.imagevenue.com/loc875/..._123_875lo.JPGhttp://img159.imagevenue.com/loc996/..._123_996lo.JPG
-Telefon je odradnje od odlicnog materijala, nema nikakvog skripanja i kvrckanja telefona, osim sto meni smeta poklopac baterije, kao da ima lufta i kad se sticne ono kvrcka.
-Poklopac kamere ima kao neki luft sa jedne strane tako da moze da seta jedno 1mm sa te strane gore dole, inace poklopac je odlican otvorio sam ga vise od 100 puta i za sad se nije olabavio.
-Kad se maska dodirne sa mokrim rukama ili mozda masnim tragovi su vidljivi i sa prednje i sa zadnje strane i pomalo to nervira.
-Sa ekrana jos nisam skinuo zastitnu foliju koja je tu 14 dana i odlicno stoji ali kad sam skinuo i dodirnuo ekran otisci prstiju se bas lepo vide, sto mene jako jako nervira, tako da kad bude zavrsila karijeru ova folija moracu da kupim neku kvalitetnu krpicu za brisanje
-Tastatura je veoma slicna tastaturi na k750i, takodje i dzojstik koji je malcice tvrdji i treba malkice jace da se pomera jer na neko lakse pomeranje nekad nece da reaguje.
-Tasteri +/- su na drugacijem mestu i drugaciji su nego na k750i/w810i, tako da je meni trebalo da se naviknem na njih i nisu iz jednog dela vec su odvojeni...
-Dva tastera koja se nalaze pored zvucnika vrse odlicnu funkciju i tokom slikanja i kad nisu za to namenjeni(veoma veliki plus)
-3G kamera mi i nije toliko potrebna ali koliko sam video radi slike se sa nje ne mogu uhvatiti...
-ekran se na suncu odlicno vidi, ali posto ja jos nosim zastitnu foliju sa njom se skoro nista ne vidi :(
-Sa 1GB karticom odlicno radi bez ikakvih duzih kocenja
-Ceo softver telefona je promenjen i dosta je napredovao, neke funkcije koje su se meni svidele:
-Pomeren je sat na istu stranu kao i datum, moguce povecanje sata sto odlicno izgleda
-RSS reader
-slanje slika na blog
-mogucnost postavljanja 5 alarma
-novi browser koji je sasvim odlican
-Video player koji je smesten u delu entertainment
-Flight mode
-Kameru ste videli o tome ne treba pricati takodje i video evo i jedan mali video: klik
-Ekran ne mogu da opisem, treba ga pogledati
-Sve igre i aplikacije namenjene za ovaj model odlicno rade
-Player veoma slican onom na k750i samo je malcice napredovao, i nema Mega Bass, ali po preporuci ljudi koji koriste k800i i posebna podesavanja EQ, i ja sam tako namestio i sasvim sam zadovoljan kvalitetom i jacinom reprodukcije(k800i ima odlicnu jacinu u odnosu na w810i koji je bio dosta tih, verovatno zbog novije verzije koju sam imao na w810i)
http://img145.imagevenue.com/loc850/..._123_850lo.jpg
-Moj k800i poseduje poslednju verziju softvera R1KG001, i CDA 102568/2 koji je namenjen za Cent. Evropu.
-Neke mane koje su meni zasmetale:
-Vadjenje SIM kartice(treba dosta da se naviknete)
-Ubacivanje mem.kartice(prvi put kad sam krenuo da ubacim karticu ona je zastala i zaglavila se, jedva sam izvadio i probao na drugu stranu ali nije htela da udje Ipak sam je ugurao na dobru stranu ali izgleda nije htela lepo da udje, sada nema problema.
http://img34.imagevenue.com/loc740/t..._123_740lo.JPGhttp://img165.imagevenue.com/loc674/..._123_674lo.JPGhttp://img41.imagevenue.com/loc1135/...123_1135lo.JPGhttp://img148.imagevenue.com/loc709/..._123_709lo.JPG
http://img131.imagevenue.com/loc600/..._123_600lo.JPG
I 2 slike sa BestPic, bez moda za nocno slikanje jer se tad ne moze aktivirati(nevreme u CG)
http://img182.imagevenue.com/loc117/..._123_117lo.JPG http://img136.imagevenue.com/loc56/t...2_123_56lo.JPG
E ljudi da vas nešto priupitam.
Kupila sam svoj K800i prošle godine u 12mj. i do sada nisam nadograđivala softwer. Kako to najjednostavnije napraviti i gdje? Probala sam na službenim stranicama SE-a ali mi baš nije pošlo za rukom.:angry:
Mislim mob radi ok i ovako, pa ne znam da li treba nadograđivati ili ne?
Ima li puno promjena u softwerima i kako vidjeti koji softwer uopće imam?
Vaša iskustva molim.:respect:
Puno HVALA!
Sto se tice update-a pogledaj ovu temu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407
Proveravanje softvera ide >*<<*<* pa service info,pa software info i prvo sto pise je tvoja verzija softvera, i pogledaj CDA sta pise i napisi ovde ;)
Poštovanje!
Čitam malo ovu temu iako nisam ponosni vlasnik K800i ali eto želio bih nešto podijeliti sa Vama. Naime jedna moja poznanica posjeduje K800i od 11. mjeseca 2006. i u zadnje vrijeme joj počeo štekat joystick, a u zadnjih nekoliko dana toliko da uređaj skoro nije moguče korisit, baš ono šteka big time...
I sada još ne može pronači garanciju ali to sad nije bitno...
Uglavnom toliko od mene za sad...
Srdačan pozdrav:respect:
"Trenutna inačica softwera: CXC1250210
R1ED001
060831"
Tako mi piše na ekranu kada odem na "nadogradnju softwera" pod "inačica softwera".
Ne znam je li to to?:angry:
To je to ;) Imas RIED001, to je stariji softver posle njega ima 5-6 koji su izasli ;)
Night Rider, pa verovatno kad nije cistila prasinu... sve se to uvuklo unutra i zablokiralo dzojstik, nek odnese u servis da se telefon otvori i da se sve lepo ocisti, kosta oko 10e ;)
Dajte ljudi, neka mi netko kaze kako se skida ovaj poklopac da mogu umetnuti m2 karticu (naravno na k800)?
Treba li noktom zadignuti ovaj dio di ima udubljenje ili sta? Probah tako, ali ne ide i strah me potegnut ko konj, da se ne slomi. :dunno:
Da, to je to... trebalo je samo malo jace.
Ali, bolje pitat, nego selotejpat :-) :beer:
Daj mi molim te reci još koliko ima razlike u tim novijim softwerima u odnosu na ovaj koji ja imam? Koja su poboljšanja?
Hvala!:respect:
p.s. Da editiram...probala sam napraviti update onako kako je tu navedeno, i sve je ok do koraka 6. Dakle napunila sam mob do kraja, skinula sve programe, otvorila "update service", isključila mob, izvadila bateriju, vratila je unutra, stisnula C i uključila kabel u telefon. Čekam da se pojavi "7.Pustite c" ali ništa.
dalje od toga mi neide!:angry:
Što radim krivo?
Sjećam se da sam to isto probala nedugo nakon što sam kupila mob i nije mi išlo pa sam odustala.:crazy:
I zato imam još uvijek stari softwer!:tomato:
Pa nema velike, bolji zvuk, mozda bolje slike...
Mozda je problem do drajvera... Probaj ovako(izvuceno iz teksta koji sam ja pisao...)
I drajveri koji su potrebni da bi ste mogli da uradite bilo kakvo fleshovanje ili patchovanje vaseg k800i.
http://rapidshare.com/files/49812268/drivers.zip.html
Drajvere instalirate ovako:
Iskljucite telefon, stavite USB kabal u vas racunar(jos ne prikljucujte telefon na USB), onda na telefonu dok je iskljucen drzite taster C(koji sluzi za brisanje) I prikljucujete ga na USB kabal.Kad to uradite windows ce pronaci novi hardver, vi samo ignorisite to I ostavite telefon prikljucenim na USB.
Raspakujte drajvere koje ste skinuli, prvo instalirajte usb_flash_driver, znaci udjite u to sto ste raspakovali I rucno uradite instalaciju, posle toga uradite instalaciju drajvera 4in1cable_driver.Kad sve zavrsite, skinite vas telefon sa USB.
Opet ga prikacite sa drzanjem taster C, trebalo bi da windows opet prijavi da je nasao novi hardver, kliknite na balon koji vas obavestava, I on ce od vas zatraziti da ubacite CD sa drajverima, ili da mu pokazete putanju do drajvera koji se nalaze na desktopu ili u nekom folderu(gde ste ih stavili).Uglavnom kad nadjete obelezite drajvere 4in1cable_driver I kliknite next, tada bi drajveri trebali da se instaliraju.
Kad ovo uradis probaj da uradi update preko SEUS-a.Ali ako ti je telefon bio sa neke mreze ili je sad dobices opet softver od te mreze ;)
Slab mu je zvuk, kako se moze pojacat?
Stavi novu verziju softvera R1KG001, ako ti i to ne bude dovoljno, ubaci w880i acoustic ili neke druge, i podesi EQ...
Evo da ne otvaram novu temu,pitat ću ovdje.
Naime,primjetio sam da mi se ekran (tj ono staklo koje štiti ekran,znate na šta mislim ;) ) na mom K800 izgrebao... E sad,pošto to mene jako iritira,jel se može to negdje promijeniti i koliko bi me to izašlo (budući da znam da to ne spada u garanciju) ?
to možeš riješiti samo zamjenom kompletnog oklopa..........
u BiH sa originalnim oklopom to dođe oko 25 Eura
he he primjetio?!
da to možeš samo promjenom maske imaš u crazy shopu to si narućiš i doma ti dofuraju košta 130kn + istogradska poštarina ti je nekih 30kn(hp express)znaći sve te ispadne 160kn a masku si sam zamjeniš jednostavno je ili odneseš nekom majstoru koji će paziti da se šarafi ne zgule i to!
Jel rade ove slušalice na k800? Vidim da mob nije naveden na službenim stranicama ali me zanima jel netko probao spojiti?
I ako netko zna gdje se mogu kupiti u Zg ove slušalice i koliko koštaju?
Ne znam zašto ne bi radile.
Ima isti utor kao i k800 i k800 je naveden kao kompatibilan.
Nisam isprobao osobno i ne znam koliko koštaju :)
Samo sam ih tu našao za 265 kuna.
Jel se može kako na K800i pjesme prebacivat kad nisi u Media Playeru, npr. na tipke glasnoće? Ili jedino mogu na onu tipku sa strane palit i gasit Media Player?
Mogu, tim tipkama:)
Držiš malo dulje + ili - i prebaci se pjesma.
Cool, hvala.
evo ljudi otkrio sam da k800i ili k810 može snimat razgovore prilikom poziva,znam da nisam otkrio svjetsko čudo ali eto toliko da se zna,pozdrav svima
Znaš šta je fora kad sam tražio neki patch za snimanje razgovora nitko nezna,a ono sam telefon po sebi može snimat.Nekome treba malo duže da skuži sve,a šta češ.
Ali imam neki problem sa kamerom na k810 trebam bar 10 puta stisnut tipku slikanja da bi on tek prihvati i slikao to me izluđuje,probao sam staviti i druge drivere ali ništa .
mozda ti je hardverski problem,u samoj tipki
nevjerujem kad se kad pritisnem pali ona crvena lampica i ništa trebam sto puta stisnut da prihvati
Ipak, nista od ovog nema veze sa flashanjem K800.
@koimiki,
Drugi put pazi kud postas.
Novi sam na forumu, pa ne znam gdje da pitam. Mislim si uzet K800, pa koliko mi je to dobro jer tražim mob za moddanje.
Svaki prijedlog je dobrodošao.
Dobro je, samo što su sad svi novi k800- i cid53.
Cid53= nema patchanja (barem za sad).
A patchanje je meni jedan od boljih dijelova moddanja.
Cid se besplatno smanjiti ne može.
Možeš ga smanjiti jedino preko neta (ali košta, mislim da 12€).
Sad, ili si kupiš iz oglasnika cid52 ili si kupiš novi pa mu spustiš cid preko neta.
Dobro ti kaže geco, moguće da je hardverski problem. To što se pali AF assist lampica je samo znak da reagira na to kad gumb stisneš do pola. Ako svaki put kad slikaš moraš 10-ak puta stiskati tu tipku da bi mob prihvatio, vjerojatno je problem fizičke prirode.
Ako kupuješ novi K800, nema teorije da ćeš ga naći a da nije CID 53. Imam K800 CID53 i nemam puno iskustva u moddanju mobitela, ali su mi dosad sva bila uspješna, tako da ti mogu reći par stvari. Malo je drugačiji način zbog tog CID-a 53 i najveći je minus što ne možeš patchati. Patchanje ti možda i neće falit jer i bez toga možeš dosta stvari na mobu izmijenit - menije, audio drivere, drivere za kameru, promijenit određene slike i zvukove itd. Ako ti nije važno da baš totalno možeš moddati mob, uzmi novi sa CID53. Ako ti je važno, probaj naći u oglasniku - proći ćeš jeftinije, a dobit ćeš dobar mob s dobrim mogućnostima moddanja.
Što se tiče samog uređaja, K800 je fenomenalan mob koji gotovo da nema funkciju koja će ti falit. Odličan ekran, brzo sučelje, 3G, ksenonska bljeskalica, puno zanimljivih opcija za fotkanje (BestPic), podrška za puno AV formata... S acoustic driverima imat ćeš zvuk ko na Walkman telefonima, a uz Raiderov driver za kameru (a i ovako) imaš kameru kao malo koji mob na tržištu. Najveći minusi su mu nešto robusniji dizajn (ako ti to smeta), memorijska kartica ne dolazi u paketu, a meni najmrskije je to što video ne snima u malo boljoj rezoluciji od QCIF-a (iako sam se razveselio kad mi je Raiderov driver digao video na 25 fps, odmah bolji dojam). Ako te još zanima što o mobitelu, samo pitaj. Sve u svemu ovim uređajem sam jako zadovoljan.
Uvijek me kopkalo što to radi Photofix, funkcija koju ima K810i, a K800 nema. Zna li tko? Pretpostavljam da samo automatski sređuje kontrast i svjetlinu, nešto kao PhotoDJ, ali čemu onda posebna aplikacija za to? I ima li to na još kojem modelu osim K810?
Googlao sam danas o tome, ali sve što sam uspio naći je jedna rečenica koja se stalno ponavlja na mjestima gdje predstavljaju, reklamiraju i prodaju K810.
Ma, meni je ta opcija bezveze, nikad mi nije poboljšala sliku.
Ali je to valjda za one kojima se ne da igrati u photodj- u.
Imaš to na nekim novjim cybershot (ako ne i na svima), npr. imaš na s302.
Vjerujem da su aplikacije Photo Fix i Smart Contrast na novijim telefonima marketinške naravi
Problem: K800i
Ponekad mi se nesto s displlayom događa. Npr. kad uđem u meni ostaje mi datum s desktopa i nikako se neće maknuti dok ne isključim mob.
Druga stvar, ona šipkica(bar) kojom scrollam kroz izbornik poprimi crtice i nijanse raznih boja. Opet pomaže samo gašenje i ponovno paljenje.
U čemu je problem???
Prema opisu mi baš nije jasno. Kažeš da pomaže paljenje i gašenje, iz čega slijedi da je problem softverski i da bi mob trebalo flashat. Al onda ovo mijenjanje boja na ekranu...
Kao da je područje layouta otišlo... I display drivera. 100% treba reflashat softver.
Moguće, meni se cijeli firmware na K610 zbloko samo zbog java igara i neformatirane memorijske.
Evo ja sam novi ovdje pa vidim da je otvorena tema o ovom modelu.
Uglavnom, kupio sam ga prije 4 dana i za sada sam oduševljen. Do sada sam uvijek koristio Nokie, ali u posljedne vrijeme sam zasićen, a i razočaran kvalitetom Nokia mobitela srednje klase, tako da sam se ovaj put odlučio za SE K800i i nisam pogriješio!
Jedina mu je mana onaj poklopac za kameru koji klizne samo što ga dotaknem, no dobro - da se preživjeti.
razmišljam o tome da kupim k800 u tele 2, budući da mi je s500 riknuo bez ikakvog razloga... e sad, znam problem s joystickom, i sama sam imala tih problema na k750, ali..jel mu treba puno maltretiranja da počne štekat i da li se očuvat normalnim, kontroliranim korištenjem? :kitty:
ja imam k800 nesto vise od pola godine(isto kupljen u tele2) i nisam bas njezan prema joysticku,mob zna dosta puta biti na prasini i tak,ali joystick radi savrseno,kao i prvog dana kad je kupljen,pa vjerujem da bi normalnim koristenjem i joystick trebao ostati normalan :)
Imao vise od godinu dana, nikad nije nista zastekalo.SE ce ostati zampamcen po tome mobitelu,ja isto razmisljam da ga uzmem opet.Moja preporuka za kupnju iz svih razloga :D
Ja osobno nemam problema sa joystickom, ali moj je relativno nov i uscuvan... :)
K700 i K750 su bili bas poznati po tome da im je odlazio joystick, a za K800 nisam cuo da mu tako lako ode joystick...
istina,zato jer k800 ima bolje zasticeni joystick od prasine,ima onu membranu
http://img221.imageshack.us/img221/7...embly140er.jpg
P.S. nadam se da se ravilov nece ljutiti sto sam koristio sliku iz njegovog tutoriala
hvala vam svima :respect: (kupit ću ga :kitty: )
pametna odluka,gledavsi sadasnju cijenu u tele2 i kvalitetu moba definitivno se isplati :thumbup:
Definitivno. Mislim 895 kn za sveukupno superkvalitetan uređaj, izvrsna kamera (pogotovo s moddanim driverima, dobije se još dosta mogućnosti). Samo pogledaj šta se još na tržištu nepolovnih mobitela može dobit za 900 kn - ništa ni blizu K800. U omjeru kvaliteta/cijena sigurno best-buy mobitel trenutno. A sad se može i besplatno unlockat otkad je CID 53 modabilan.
Zapelo mi je za oko i kako su sad naglo spustili cijenu LG-a KE970 Shine pa ako kupuješ novi mob a želiš proći povoljno pogledaj si i njega. Isto dosta kvalitetan uređaj, iako više modni nego funkcionalni po mom mišljenju i vrijedi ono da za 550 kn sigurno ne možeš naći ništa u tom rangu. Kad je izašao prije godinu i po koštao je preko 3000 kn.
s tim da imam tele 2 preko godinu dana, još ga dobijem 100 kn jeftinije, isplati se definitivno.. nisam ga još kupila, sad ću za koji dan.. jedva čekam :D
e a lg shine sam imala, i nedaj Bože da se vratim na to :D nema do se :)
Evo da i ja nešto kažem. Kupio sam ga prije nešto više od mjesec dana i još po 100 kn višoj cijeni. Zadovoljan sam. Jedino ne sa joystickom. Koji puta radi dobro a onda ne radi dobro. Najgore je kad listam tel. imenik prama dolje a joystick reagira kao da sam stisnul OK i zove kontakt. Užas. To me nervira. Čitao sam mnoge rasprave o tome i nije mi jasno postoji li rješenje. Ak staviš novi u servisu i s njim zna biti problema a nekako mi glupo novi mob. i odmah u servis.
Možeš sam otvoriti lagano.
Pa pogledaš možeš li počistiti.
Ja sam svako malo čistio štapićem za uši ono oko joysticka i probao sam što više toga raditi pomoći tipaka (ne joysticka, npr. rijetko sam stiskao joystick).
A možeš izvaditi joystick samo sa čačkalicomhttp://forums.se-nse.net/index.php?s...55&hl=joystick (bez otvaranja kućišta).
Meni je uspjelo iz prve. :)
Ne mogu vjerovati , čega se sve ljudi ne dosjete. Ipak nisam siguran da ću to pokušavati.
Nije uopće teško.
A ja sam 50 puta vadio i nisam strgao.
A nisam inače baš mirne ruke. ;D
Pa jel pomogne?
Evo da se i ja malo ukljucim u raspravu...imao sam k800 prije nekoliko mjeseci i prodao ga, pa mi je "falio" ;D i sad sam ga nedavno uzeo ponovo u t2 paketu (945kn - bas sam mogao pricekat jos koji dan da ustedim tih 50kn ;D ).... Mob je trenutno uvjerljivo best buy na HR trzistu...cijena je mizerna (naspram slicnih telefona), moddanje je dovoljno rasireno da ga slozite po svojem ukusu i zaporavo jedini minus mu je velicina, a ako vam to ne smeta - imate gotovo savrseni mob za malo love :thumbup: Ja sam na svojem odvalio flash u k810 ali mi se nije dopalo, pa sam ostavio genericki k800 sw i strpao druge ikone i kamera drivere - nije puno ali covjeka veseli.... Odlucio sam ga zadrzat u trajnoj kolekciji (u zadnjih 10 godina tu se jos jedino nalazi t39m) tako da stvarno sve preporuke... Kaj se tice joysticka moj radi odlicno fala Bogu, a tutorial za skidanje i ciscenje je vrhunski...do sada sam koristio samo stapic za usi ali bas cu sutra probat ovo odradit ;D btw ja sam bio uvjeren prvi dan da mi steka ali onda sam skuzio da je to samo na pregledavanju slika radi brzine kartice....bila je original sonyeva...stavio sandiskovu i radi ko vurica ;D
kupila ga, kupila :kitty: za 795 kn :D pa da, malo je velik, al kakve veze ima :) zasad je odličan :D
vjerujem, prezadovoljna sam..točno ono što sam tražila :D
ma mob je prva liga još kad ga fleshas u k810 :five::five:
Molim vas, htio bih sinu kupiti SE, nije bitno koji model (ne naravno najskuplji modeli i najnoviji), samo mi je bitno da mu ga onda ja mogu nakrcati dobrim igrama, besplatno naravno.
Osobno mi se sviđa K800i. Zbog joysticka i tako, velik i sve.
Molim vas, jel' K800i dobar za igre, jel' ih relativno lako za pronaći na internetu?
Jel' imate bolji savjet a da zadovoljava ta dva kriterija, da je dobar za igre i da ih je lako pronaći puno na internetu, besplatno naravno.
Hvala unaprijed i pozdrav!
@8oy5cout,
Ovo je strogo tematski forum, ne mozes u bilo koju temu napisati bilo koje pitanje. Drugi put please pazi na to.
Sto se tice K800, pregledaj malo ovu temu, pa sam zakljuci jel to dobar mobitel. :)
Igara ima prilican izbor, ali ne znam sto tebi znaci "dobra igra", to je individualno...
OK, isprika, hvala na upozorenju.
Evo i ja kratki odgovor izvan teme:)
k800 imam i super je, igara za njega ko u priči i vrti ih bez problema, brzo ulazi i izlazi iz java aplikacije! Preporuka!