@coma....pa da odma ujutro odeš u školu....e,nemože....
Printable View
@coma....pa da odma ujutro odeš u školu....e,nemože....
a jesi *****, kad si ti imo za strebat ili kada je gog bio bolestan! zadnji dan je da se sa ekipom ode u grad zajebavati, cugati, jer ima pun k.... rulje u gradju! uostalom na zadnji dan praznika sam prije gdinu i pol pokupio mononukleozu :) znaci bilo je veselo
pa to ćeš upravo i napravit - ići u grad s ekipom cugat i zabavljat se - a ekipa smo mi.
ma gle, neću te ja pištoljem ganjat na sastanak, samo se pripremi na ban. ;D (šalim se)
budemo se mi vidli pa cu te nabit!
kaj onda vi neke maloljetnice dofurajte
pa imamo maloljetnice - tebe ;D
a sorry, sad sam shvatio da nemate maloljetnica, jer da imate, nered me nikada nebi trazio da mu namjestim jednu
a daj dečki, pa ne u subotu. mene tata ne pusti van dok sam bolesna. ali sad sam full ozbiljna. a nemojte se naći, dajte slijedeći vikend. pleaseeeeeeee:rolleyes: :(
kaj nisi ti rekla da te tata držao u podrumu do 15-te, pa si sada ti gazdarica? Pa onda mu lijepo reci - čale, popij si pivce za živce i ne zajebavaj. :)
@coma: pa ti ćeš dofurat maloljetnice... one svoje s nove godine...
a i sister si obećao (inače slijedi ban ;D ) da mi vidimo s kim imamo posla... a pošto nas ima preko nekoliko, sister mora da ti ima i neke okej frendice pa sve to skupi i dofuraj.
a i pesa bi isto mogel dovuć da vidimo mrcinu uživo. postavit ćemo ga za maskotu našeg foruma, a možda i mobila (za to moraš s neredom pit pa ak ga srušiš pod stol, onda je cucak nova maskota mobila)! ;)
dofurat cu caja, samo za capana!
imam ja dva cucka, a nereda cu rusit desnim kroseom
wb a i ti isto se loviš za svaku riječ....gle nemrem mu to reći...ima me pun nos, sad mora iskeširat brdo love i bolje da šutim. reci ti čovjeku od 2 m i 130 kg čale, popi si pivce za živce...! i ne pije pivu nego škropece....
ja cu ga razbit ako oces
e... a zakaj ne bi u medi? u budweiseru nema crne pive :) uostalom, budweiser radi samo do 11, brijem da medo radi do kasnije pa možemo tulum produžiti....= Citat =:
Poslao: whiteboy
ovako, sastanak je u subotu u 8 navečer, može opet u onoj istoj pivnici kod kvatrića (budweiser). Evo, obaviješteni ste.
opet ništ od sastanka :)
OK, može i u medi, ajde, sastanak je u medvedgradu (pivnici), više odgovara meni i zappanu, ima crne pive, radi do 12, a blizu je svim smjerovima pa lako poslije nekam odemo. ima i tam nekaj za pojest ak netko ogladni, jedino mjuze fali ali pozvat ćemo tomu da nam PEVA!
vidim da niste baš entuzijastični u vezi ovog sastanka tako da ne očekujemo preveć od vas, pa možda i dođe do nekih promjena u planovima, pa ako se nekom da nalazit s nama nek posta da ga obavijestimo, ili nek mi pošalje broj pa ga ja lako zvrcnem.
coma cucak ti je fakat mrak i moram ga upoznati ;) pa ajd reci kad se može do tebe (il se naći s tobom) da mi daš cd sa slčikama sa prošlog sastanka, a zappan bi jako rado upoznao tvoju sestru (i on je, kao što vidiš, animalan tip). A ti na sastanak ne moraš sad doći ful, dođi na čuku vremena, dve pive, pa se nađi poslije sa svojom ekipom...
na sljedeći sastanak (nakon ovog, na kojem će, sve mi se čini, biti samo mobilovci) ćemo onda svi (nadam se) i ostat do kraja, tj. dok im ne popimo svu pivu u pivnici ;D
vidiš, neki dan me tražio tvoj broj telefona, ali nije mi pedofilčina htio reči za kaj mu treba... ;D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a sorry, sad sam shvatio da nemate maloljetnica, jer da imate, nered me nikada nebi trazio da mu namjestim jednu
ajde,pišite........jedan po jedan,ko dolazi?
nema isprike........ :fried:
killa, vjeko,šljaka,andrea,bubbles,eminem su obavezni...ispričnice ne primamo.....:)
ja dolazim, zappan i gog isto. Očekujem naravno nereda i tebe da mi pevaš kako si nesrećan :)
pa zakej u subotu?? pa zar ste zaboravili dane kad ste bili srednjoskolci;)?? pa kaj ne moze u drugu subotu?? kaj se ne mozete strpiti tjedan dana..uostalom do kraja tjedna sam zaposlen ljubavlju:love: :)
kad bi ti ak ne bi u subotu?
OBAVIJEST: ne mogu!!!Došao bih,stvarno,al ne mogu...sorry...
slazem se sa vjekom, kada wb nije mogao, nije bilo sastanka, kada je gog bio bolestan (fizicki) onda isto nije bilo!
@wb ulicu sam reko, broj je 28
inace, ja bi htio da konacno budemo na nekom sastanku na kojem cemo zaruziti preko cijele noci, da se ubijemo ko pi*ke
ajde onda odgodite taj sastanak za subotu za tjedan dana, jel moze tako???
ili subotu ili petak, kako ekipa oce
i nek dojdu svi vezani za ZG i OKOLICU!! obaveznoo!!, a ostali iz drugih djelova HRV i INOZEMSTVA neka dojdu ako mogu:)
e da, daj mi recite nesto u svezi placanja cuge(nisan bia na prijasnjim sastancima)?? and posto WB i GOG misle da su glavni(odlucuju kad ce biti sastanak i ostaloo..) - mogli bi i pocastiti forumaše:)
neznam tocno ko placa cugu, samo znam da su decki ekipa i pol kaj se toga tice, bio sam dva puta na sastanku, i platio nisam niti jednom, iako sam se ponudio! tako da deckima skidam kapu! ocaj put bi mi njih mogli pocastiti
i kaj bu onda opet slijedeći tjedan isprike kak neko nekam nekaj mora ić/radit/bit/dodaj_po_izboru (recimo meni idu kolokviji na faksu, to je pred zadnji tjedan pa bu panika) pa ne bu mogel doć... e ljudi moji, nikad na zelenu granu sa sastancima :(
cca. jednom mjesečno se wb/gog/nered/netko potrudi potaknut taj sastanak pa nikad nitko nemre... pa nismo tak opasni za kriglama ko što se stekao dojam u zadnje vrijeme...
a zasto ti nisi bio na prvom?
e sad ja neču doć ni ovaj ni drugi tjedan:p :p :p :p
kad ste takvi.
ajde ne serite, kaj smo takvi, wb je reko kad je sastanak i nama koji idemo u skolu to ne pase i onda smo odma mi picke, kako je vjeko reko "sjetite se da ste i vi isli jednom u srednju"... ma uostalom nema veze, radite kaj ocete
@coma - vidi samo prvu lajnu siga i sve ti je jasno :)
eee... imam odma i kaj dalje kad se zatvori medo u subotu. BESTovci organiziraju tulum u tulumari na cvjetnom pa možemo tam navratit na jeftinu cugu i vidit kaj ima od studentica tam... u svakom slucaju, to je blizu mede...
ne kužim baš ovo da vama koji idete u školu subota ne paše - kaj ti imaš u subotu navečer školu (kod pervana :)) ili možda u nedjelju u jutro imaš vjeronauk pa se moraš naspavati pa nemreš doći?= Citat =:
ajde ne serite, kaj smo takvi, wb je reko kad je sastanak i nama koji idemo u skolu to ne pase i onda smo odma mi picke, kako je vjeko reko "sjetite se da ste i vi isli jednom u srednju"... ma uostalom nema veze, radite kaj ocete
Fakat mi nije jasno - pa subota je idealan dan - nema škole/faxa/kur*a, a sljedeći dan možete spavat do mile volje i ne morate rano u jutro po kruh kad ga ni nema za kupit. A za svoju ekipu si imao cijeeeele praznike da se s njima smucaš okolo. No dobro, pa nitko vas pištoljem ne sili da dođete, bit će još sastanaka, nije bed... al ovaj sigurno nećemo sad otkazat jer se mi fino idemo nać i u nedjelju pred jutro možete očekivat zanimljive teme na forumu...;)
tomo i ostali, kako da dođem kad sam bolesna? i tata me ne pusti? došla bi ziher jer jedva čekam da neke ljude upoznam
@wb,gog,capi.... stavite se vi u nasu situaciju
@capi ice biti maloljetnica tamo?
dakle da ponovim, KOJU SITUACIJU? NE KUŽIM? Vidi dolje:= Citat =:
@wb,gog,capi.... stavite se vi u nasu situaciju
ajd objasni.= Citat =:
ne kužim baš ovo da vama koji idete u školu subota ne paše - kaj ti imaš u subotu navečer školu (kod pervana ) ili možda u nedjelju u jutro imaš vjeronauk pa se moraš naspavati pa nemreš doći?
Fakat mi nije jasno - pa subota je idealan dan - nema škole/faxa/kur*a, a sljedeći dan možete spavat do mile volje i ne morate rano u jutro po kruh kad ga ni nema za kupit. A za svoju ekipu si imao cijeeeele praznike da se s njima smucaš okolo. No dobro, pa nitko vas pištoljem ne sili da dođete, bit će još sastanaka, nije bed... al ovaj sigurno nećemo sad otkazat jer se mi fino idemo nać i u nedjelju pred jutro možete očekivat zanimljive teme na forumu...
@wb...zakaj se mi uopće trudimo?......pa fakat ak nemrete u SUBOTU za vrijeme PRAZNIKA, u 8SATI.........e onda nemrete NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma fuck them, idemo mi tomo solo, ja bum ponjel jogurt. ;)
zato kaj je zadnja subota u praznicima, a onda se ide sa ekipom piti i zajebavati loviti trebice, obicno je ta zadnja subota uvjel totalno luda! kaj je to na cvjetnom? to samo starija ekipa ili...?
@wb...može,ti pij jogurt a mi bumo pive....
kaj to znači da do sad niste dovoljno lumpali? Zakaj s ekipom nejdeš petkom van, ko svi normalni ljudi? :) ma rekoh da ne trebaš dolazit na dugo, uostalom nemoraš uopće doć, nije bed, bit će još sastanaka. Mi idemo. A samo ću ti još reći da kad sam ja išao u školu nama je svaki dan bio na praznicima totalno luuud, a zadnje subote sam već jedva čekao da počne škola da se mogu malo odmorit od toga... :)= Citat =:
zato kaj je zadnja subota u praznicima, a onda se ide sa ekipom piti i zajebavati loviti trebice, obicno je ta zadnja subota uvjel totalno luda! kaj je to na cvjetnom? to samo starija ekipa ili...?
u petak imam trening! ajde ako bude sutra, roknite ga ranije, 7, pol 8! i vozis me do moje ekipe oko pol 9, moze?
nisi odgovorio na ono o cvjetnom
hvala kaj me nitko ne doživljava.
ma gle bolje da ne forsaš ak ti nije do toga... velim ti bit će prilika.= Citat =:
u petak imam trening! ajde ako bude sutra, roknite ga ranije, 7, pol 8! i vozis me do moje ekipe oko pol 9, moze?
nisi odgovorio na ono o cvjetnom
ja bum valjda bez auta išo da mogu bez grižnje savjesti popit, a i cura mi ide nekam van s frendicama pa je lako zvrcnem kasnije da me doma vozi ;D
a o cvjetnom ja pojma nemam, to zapp neš brije...:)
@andrea: a kaj te imamo doživljavat? Bolesna si, stari te ne pusti i bok! :) Niš, ozdravi nam što prije pa ćeš na sljedeći sastanak valjda doći. Od ovog ovak i onak niš koliko vidim, samo mi mobiloci idemo...
dobro
ma andrea koje su to fore, na posao mozes ici, a van ne :)
old school zakon
ajde recite vrijeme i mjesto konacno pa cemo vidjeti
meni je jako žao ali bolje da me ne vidite kak izgledam. bez šminke sam i oči su mi crvene, imam podočnjake...nos mi je crven...= Citat =:
Poslao: gog
ma andrea koje su to fore, na posao mozes ici, a van ne :)
znači i to je razlog zbog kojeg bolje da ne dolazim, da se ne prestrašite.
...malo mutno,al dobro... :) ...
sta ti nisi ni bor jos otkitila???:confused:= Citat =:
Poslao: andrea
meni je jako žao ali bolje da me ne vidite kak izgledam. bez šminke sam i oči su mi crvene, imam podočnjake...nos mi je crven...uostalom pogle
znači i to je razlog zbog kojeg bolje da ne dolazim, da se ne prestrašite. nemrem vjerovat da sam stavila ovu sliku.....to se zove hrabrost
...e,ljudi,moj je najveći problem UDALJENOST...150 km od Zagreba,treba kupit kartu(a trenutno tolko para nemam),treba se snać na putu do birca i na kraju,treba otić kuć...stvarno bi došo i upoznao vas već jednom,al kad ne mogu...
@andrea kak to da imas crvene oci?? novi imidž - crvene leće??
@eminem ak mi stara da, bum dosao s helicem po tebe:)ok??
pa meni je sad tek bio Božić:D= Citat =:
Poslao: bigboss
sta ti nisi ni bor jos otkitila???:confused:
šalim se naravno....htijeli smo na sveta 3 kralja ali na tv-u su rekli da se 11.01. skida nakit...tako da smo ostavili do nedjelje
šta si se prepao?:angel:
koliko košta povratna karta za vlak? ako neznaš, raspitaj se. možda ako na svaki sastanak dođeš, dobimo neki popust:cool:= Citat =:
Poslao: Eminem
...e,ljudi,moj je najveći problem UDALJENOST...150 km od Zagreba,treba kupit kartu(a trenutno tolko para nemam),treba se snać na putu do birca i na kraju,treba otić kuć...stvarno bi došo i upoznao vas već jednom,al kad ne mogu...
ako dođeš onda kad se svi već sastajemo moramo ostati do jutra tj. kad ćeš imati povratnu...
vjeko- napušila sam se marihuane pa su mi crvene...šatro prehlada:afro:
@eminem bude se andrea zaletila po tebe
bigboss...ovo ti je super ideja......
ajde recite onda tko sutra sve dolazi, kada i gdje??
pa u osam u medvedgradu
ja cu najvjerovatnije doci ali tek oko 9 - 9.30 sa vjekom
di je sastanak i kad i zašto i koće doć i sve.
pa sutra u 20:00 sati u pivnici medvedgrad. Zašto - zato, doći ćemo mi i sve.
ajde ljudi vi ste ludi, oce biti cuge? cvarci i luk! jogurta sam sad jeo, onog u boci od pola litre! di ste poslje ? do kad ste u medvedgradu~?
@coma to ti je tulum studentske organizacije BEST, tak da su neki studenti i neke studentice u igri... ono, nisu više maloljetnice :) bumo išli vidit ak će bit raspoloženih, pa ak ima kaj pametno, super, ak ne idemo dalje ;)
osim ak odma ne završimo negdje na bureku ;)
ma decki nemojte vi misliti da ja necu studentice, ali brale to je malo teze za zbariti! :)
ove tvoje maloljetnice se pale na starije, dok studentice (pogotovo one malo starije) se pale na mladje pa to ti je prednost :)
...po tom ti nespadaš u nijednu grupu(po godinama).....:)
...ja možda nebum došel,imal sam sranja sa autom.......
on je za penzionerke!= Citat =:
Poslao: tomo
...po tom ti nespadaš u nijednu grupu(po godinama).....:)
kako kome ;)= Citat =:
ma decki nemojte vi misliti da ja necu studentice, ali brale to je malo teze za zbariti! :)
da ne seri, pa nisi se rodil u autu. Nema isprike za tvoj izostanak!= Citat =:
vidiš andrea, vjeko će ti doć, a ti ne... ccc, koji propust... :)= Citat =:
Poslao: bigboss
ja cu najvjerovatnije doci ali tek oko 9 - 9.30 sa vjekom
da andrea ;)
vozi ga u cetvrtoj, valjda si se vec naviko :)= Citat =:
@coma jel ti dolazis
na pocetku ne, idem sa frendovima, a cujemo se uglavnom, pa se mozda onakvi razbijeni negjde najdemo, neznam di cete vi poslje
ja mislim da nitko ni nezna di cemo mi poslje.
nered ima jokera u rukavu :)
....hebite se...bili smo na cugi i super je bilo...bio je i Vjeko....ja sam moral ranije ić doma ,al svejedno bar smo se našli.....
vjeko daj malo slika sa sastanka.......
evo ja upravo stavljam slike na net, tak da ce se moci vidjeti kroz 10min
osim piva pilo se i ovo
http://web.vip.hr/bigboss.vip/sastan...a/Slika066.jpg
svaka čast na konzervi,nakraju sm ju ja uzel al bum dal neredu da odnese u redakciju..........
@vjeko........jelda je bilo OK....čak si i sa Andreom razmjenil par riječi....:)
slike su na
http://web.vip.hr/bigboss.vip/sastanak_forumasa/
slike su dobre,al kad vidim onu pepeljaru smuči mi se život......:)............pa tebe i Vjeke nema ni na jednoj......
evo i mojih:)
-za pocetak-sjecate li se one friske-bart?
http://www.geocities.com/mgavrano/SL...A/bart.jpg.txt
-evo jedne legende, tomo :beer:
http://www.geocities.com/mgavrano/SL.../legen.jpg.txt
-evo malo pepeljarki->to vam sve govori;D
http://www.geocities.com/mgavrano/SL...usiona.jpg.txt http://www.geocities.com/mgavrano/SL...siona1.jpg.txt
-capan u sjedecem polozaju
http://www.geocities.com/mgavrano/SL...app222.jpg.txt
-nered takodjer:)
http://www.geocities.com/mgavrano/SL...ed1111.jpg.txt
i za kraj mobitel/oruzje godine(capanovo:))
http://www.geocities.com/mgavrano/SL...pporuz.jpg.txt
-- ostale slike se nalaze ovdje:
klik ovde
ima vjeke, ali nema mene kad sam ja slikao, mene ce biti na vjekinim i neredovim slikama
@GOG daj stavi onu snimku na net
@BIGBOSS zahvaljujem puno na voznji :beer:
e,slike su zakon....dobru facu sam složio......al onaj frajer sa frizurom je živi smjeh............:lol:.........sad mi se javio ostatak ekipe,strgani su :lol:..........
ma i drugi put
@wb ti isto stavi onaj razgovor
= Citat =:
e,slike su zakon....dobru facu sam složio......al onaj frajer sa frizurom je živi smjeh............:lol:.........sad mi se javio ostatak ekipe,strgani su :lol:..........
sta su jos uvijek tamo, sva sreca da se nisam vracao
ma da, wb nezna za sebe a za ostale neznam.......bome kolko sam vidio i ti i Vjeko možete potegnut po pivici...:)......nebi bilo loše kad bi drugi put došlo više ljudi...........
ma kaj bi se vračao,bumo se mi još našli...:)
@vjeko....mogo bi organizirat neke komade iz škole za sljedeći sastanak,nisam znao da ideš uškolu di ima puno trebica........:)
BTW....ja sam išo u kemijsku,bilo nas je u razredu 37,od toga 29 cura.......raj na zemlji......:)
@tomo jel si siguran da ne zelis da ja organiziram komade iz moje skole??? ;) ;)
ma vi steeeeeeeeeeeeeeee luuuuuuudi
mi smo došli doma i sad gledam kak ste nas ogovarali.
sramota i stid da vas bude.!!!"#$%&/
ma kakav je to sastanak bio kad su došla dva forumaša (vjeko i Bigboss) ovo je bio sastanak redakcije.
a čuo sam da su Comu oteli na sred Savske :)
e da ste još probali onu cugu(iz limenke (za budale)) kojun smo nabavili. ime negdje nekih slika pa nek neko pusti link.
ti fakat lose vidis, pa imas na prosloj stranici sliku... drmni si jednu ljutu da ti se vid unormali