:comp: ja korisnik od prvih dana na tarifi 85, a oni od prvog dana usluge najavljuju za "mjesec-dva". zadovoljan sam računom , ali signalom nikako.
Printable View
:comp: ja korisnik od prvih dana na tarifi 85, a oni od prvog dana usluge najavljuju za "mjesec-dva". zadovoljan sam računom , ali signalom nikako.
Da se ne ugasi ova tema, Još ništa od GPRS i MMSa itd? Mjeseci prolaze u godine, godine u desetljeća, a ništa!!!
Zadnji rok je do kraja godine ako ne zele izgubiti koncesiju. U intervjuu Mobilu i sam je Mats Tilly najavio da ce rok ispostovati. Mogao bi to biti njihov poklon za prvu godisnjicu korisnicima, maybe.
Poklon???= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ma neee, uopće nisi subjektivan ;D
Mislim, daaaaaaaaj ;) pa nismo smi ovdje sa IQ<80 :retard: Mislim, ima nas i sa 90 :notooth: i da nam ovakve izjave dođu kao "za jedan super krečko, poklanjamo vam još 10^18 kompleta za krečenje"
Ili još luđe, zvuči kao neka izjava uznapredovalog i nadobudnog prodavača na "Amway" sastancima :evil:
Sori stari, NHF, ali malko si me oraspoložio ;D
hahhahah...super bajka...ima li jos koja...= Citat =:
Izvorno postao JBT
Vidim da ste me predoslovno shvatili, ono poklon je trebalo ici u navodnike. I zivo me zanima koliko ce ovih sto tu vec godinu dan placu za GPRS-om, taj GPRS uistinu i koristiti kad dodje.
koristit ce se mms ako cijena bude povoljna i to je sve.
mene zanima zbog mms-a.
ne vjerujem da ću baš surfati netom putem mobitela, jer iako će možda imati cijene niže od konkurencije, opet to nije malo...
jedino ako promotivno ne ponude 1mj besplatnog GPRS-a kao što je to svojevremeno davala Simpa...;D
A valjda mogu smisliti nešto jeftinije of web'n'walk ili Vipovog mobile interneta
Ako daju GB/50-80 kn već su na dobrom putu :)
Ovakve cijene bile bi super ali samo neka daju u prepeidu.= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
U prepaidu nikad neće bit takve cijene, ni pri jednom operateru.= Citat =:
Izvorno postao Denis
ne vidim kako je to poklon ako su prisiljeni na to.. ja kad platim parkirnu kaznu ne hvalim se da sam donirao ZagrebParking= Citat =:
Izvorno postao JBT
svaka cast tele2 na niskim cijenama kad su dosli na trziste, ali sveukupni dojam-loš!
ja sam se nadala da će povodom svog "rođendana" aktivirati i sve usluge, ali zasad je samo stavljena obavijest o proslavi, tzv. "Mukte party".
http://www.tele2.hr/rates/promotion/mukteparty/
mislim da bi bio red da se i uvede mms i gprs... iako mi nisu neki kljucni faktor
Dobar paket bi bio 50MB za 30kn, ali u prepaidu. Da imas nekakvu opciju nadoplate paketa putem postojeceg bona. A ako ponude paket kunu za 100kB i to bi bio napredak.
ma samo da ga ponude pa onda mozemo komentirati.:king:
dobro koje godine i koje to proljeće misli Mućke2 aktivrati sve usluge????????????
LOL...Mućke2 :)
Pa rok im ističe krajem godine (za pokrivenost), ali to se može još otegnuti jako dugo :)
Tele2 je i prije radio nakon isteka rokova, dobijali su opomene pa bi se lagano pokrenuli i nikom ništa. Tako će biti izgleda i ovaj put.
kako ti znaš utješit čovjeka...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
LoL. Trudim se :-)
Salim se, ali mogu oni ispuniti koncesijske uvjete, ali nitko ne kaze da moraju uvesti odmah i GPRS i MMS.
znaci naslov bi trebao glasiti...
''Mućke2 u rano proljeće 2025 će aktivirati sve usluge''...;D
ja danas pogledam na mob i vidim uključenu oznaku za gprs signal.
budući da sam kraj zaprešića, očito su proradili i drugi odašiljači, a ne samo onaj u vukovarskoj.
i danas imam signal cijeli dan i u zagrebu i u zaprešiću.
jesu li to oni napokon aktivirali taj gprs ili se meni čini?;D
mislim da ne radi gprs jos... sad sam tu u VZ-u vidio ikonicu gprs-a, al kad sam se pokusao spojiti (sa onim nekim prastarim postavkama s kojima je radilo u zg-u) napisao je "Unsuccessful" i skinuo ikonicu... tako da jos nis cini se...
ja doduše nisam probala spojiti.
probala sam se jednom spojiti i...duga pričica. uglavnom, sad ni neću pokušavat dok ne bude službeno.
a možda su nešto izmijenili u postavkama pa sad ne funkcionira?
Ja pokušao u Splitu, prije nije moglo, danas mi je prikazalo ikonu kao da se spaja na gprs (one strelice na Nokiji), ali opet je izbacilo poruku da se ne može spojiti, a poslje toga opet po staromu, ni ikone ni ništa.
izgleda da su uključili GPRS na svim odašiljačima ali internet i mms još ne radi.
citam danas izjavu Matsa Tillya koji kaze da mms i gprs planiraju ponuditi najranije u prvoj polovici sljedece godine.
Eto, ipak će biti u proljeće. ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
Hmm ovdje još nema GPRSa, ako je netko uspio šta uloviti u Puli nek javi..= Citat =:
Izvorno postao mateob
evo Mućke2 znaci ipak startaju u proliće...:notooth:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Evo jos svjezijih informacija:
http://www.business.hr/show.php?id=14906
Zanimljivo je kako će, unatoč suprotnim očekivanjima, do kraja ove godine pokrenuti i UMTS, odnosno treću generaciju mobilne telefonije koja omogućuje iznimno velike brzine prijenosa podataka.
UMTS će pokrenuti, ali zasad samo u zagrebu, koliko sam ja čula.= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
a što se GPRS-a tiče, Mats Tilly je izjavio da ce doći tek sredinom sljedeće godine, jer ga ne bi mogli koristiti korisnici koji nemaju tele2 signal, već vipov .:-/
300 000 korisnika... dobro, nije lose :) toliko o onima koji su rekli da ce propasti nakon 6 mjeseci ;D
Zar nije rečeno da je dogovrom uprave zabranjeno govoriti broj korisnika :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
kao i onaj da će do kraja godine aktivirati GPRS...:-/= Citat =:
Izvorno postao jay
Ne lupetajte, bila je pressica i to je tamo receno od starne uprave, sve gore navedeno.
nisam ja ovo izmislila, čitala sam intervju s Matsom Tillyjem u kojem lijepo kaže da nema ništa od gprs-a do sredine sljedeće godine!= Citat =:
Izvorno postao JBT
(ovo za broj korisnika ne znam)
Ne znam sto Tilly mulja, ali novinari sigurno ne izmisljaju takve stvari nego prenesu ono receno na pressici.
da, poznato je da novinari NIKAD ne griješe...;D= Citat =:
Izvorno postao JBT
ja sam na ovu informaciju naletila u njegovom razgovoru s novinarima moby-a. (znam da sad spominjem konkurentni časopis, ali što mogu kad se njega dočepam besplatno:) )
eh sad, pitanje je kome vjerovati...
bla bla....sve su to prazne riječi....jos nista nismo vidjeli u zbilji....to su sve gluposti kao i kao ce gprs doci u proljece ove godine....samo nam mažu oči oni u Mućke2...= Citat =:
Izvorno postao JBT