takoder, uvijek spreman na pregovore, tocnost, ma sve 5:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Printable View
takoder, uvijek spreman na pregovore, tocnost, ma sve 5:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Poslovao s hidegom sve prošlo bez ikakvih problema :thumbup:
zamjena sa sfreakom prosla odlicno, dosao do naplatnih u luckom, sve je bilo kako je rekao, ne kasni, sve 5, preporucam :thumbup:
poslovao sa članom vkosalec, i to na način da mi je poklonio vezicu, no što je najbitnije u svemu, uz to što mi je poklonio, zbog mojih obveza, ćak mi ju je doneo doma, te sam mu jako zahvalan. 5+ ;)
trgovao sa clanom BONA - sve 5 , preporuka sa moje strane , covjek je posten .
nema na cemu, i drugi put...takoder hvala na cd-u= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
lcd na v525 nije ispravan, ali kako dokazat da je bio ispravan kad smo se nasli kad se mob nije dao upalit i bio je dogovor ako je samo sftw u pitanju da cu sam platit, ako nije da ce on, ali posto se on ne drzi tog dogovora, tj kaze da sam ja to strgo, ok..= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
sam sam si kriv...:-/
"JA kazem:
ako je na V525 otisao samo software, moze...ako nakon sto ga strucija osoba pregleda i ustanovimo da treba jos nesto napravit, morao bi mi nadoplatiti vrijednost mobitela v525 u iznosu od 250 kn,ok?
SFREAK:
Ok.Nosio sam ga u servis danas,i likovi su rekli da je software u pitanju,kazu da je treba flexat,ali nije mi se dalo njima placat.A naime ja sam zbrisao flas s nje i ne kuzim se u motorole pa ga nisam znao vratit natrag. "
Hvala, Router, takodjer ti uzvraćam komplimentom vezano uz tvoju prodaju meni. Toplo preporučam svima koji imaju ikakvu namjeru kupiti nešto od Routera da to i učine. Uistinu je lijepo znati da u ovo doba muljatora i prevaranata nekim ljudima doista možeš vjerovati na riječ, a da ih nikad u životu nisi vidio...Zahvaljujem ti još jednom uz veliki veliki pozdrav iz Splita!= Citat =:
Izvorno postao Router
Trgovao sa MadMataxom sve proslo 5...
s kosalcem 2x sve 5,izašao mi je u susret,svaka čast...čak mi dostavio robu bez pogovora...preporučujem obavezno:thumbup:
takoder s moje strane, preporucam :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Kupovina panasonica VS3 od BM0021 je stvarno uredno prošla.
Dečko je sasvim ok i poštiva dogovor.
Ako imate kakvih razmjena sa navedenim kolegom mogu Vam reći da nemate brige oko nepoštivanja dogovora.
Pozdrav svima i sretno!
Zamjena sa korisnikom Kiki1989 prosla odlicno, preporucujem...
RoyalFlash trgovina sve 5:thumbup:
jucer obavljena zamjena sa rospaya-om,zadovoljan sam, preporucujem
izbjegavajte trgovinu sa clanom nicka Zvonimir - radi se o klasicnom muljatoru koji prodaje poluispravno glumeci postenje a onda mijenja brojeve mobitela . ali i taj ce dolijati uskoro , nadam se meni .
kupio sam od njega mobitel i sam sam kriv sto nisam provjerio ispravnost kamere , ali sad sam otkrio jos nesto - naime mobitel ima i drugih problema , konkretno koliko god dugo da je na punjacu ko da nikad nije pun . inace , bit cu zahvalan za svaku informaciju o doticnom clanu , iako i sam sam pokrenuo svojevrsan quest za navedenom personom .
Kupac: Ja
Prodavac: Vkosalec
Predmet: Njoka 6680
Dogovorili se za razmjenu on poslao Njoku prvi a ja autobusom po prijatelju mome poslao i sutra bi se trebali naci da mu on preda moj W800i pa nek Vkosalec rece svoje!
Ocjena 5/5
Covjek je fer i korektan preporucujem trgovanje s njim!:thumbup:
danas cu se naci s frendom koji mi se javio i sve smo se dogovorili...= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
ocjena takoder 5, sve islo po dogovoru
a sto se tice onih 150 kn od Stric Dobby-a, uplaceno i mi smo sve rijesili i preporucam trgovinu (covjek je imao nekih problema za koje ja nisam znao i mislio sam da me mulja, bio je cisti nesporazum)
svaka cast obadvojici :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kupac: Ja
Prodavac: sfreak
Predmet: Nokia 6310
Nakon viđenih slika; danas preuzeo nokiu i prezadovoljan kupljenim (i cijenom ponajviše :thumbup: )
Ocjena 5/5
Sve na mjestu
BM0021 došao do mene, donio mi mob, sve za 5, preporučam ga za trgovinu
1.poslovao s ipavli19, bilo malo problema (kasnio sa slanjem, strgan punjac) nije strasno, al je bar mogao napomenuti, a ne napisati u pismu "sorry zbog punjaca" al ajd, kaze da je imao nekih problema, pa nek mu bude:mega:
2.poslovao s wranglerom... sve po dogovoru, preporucam trgovinu s doticnim:beer:
Također, sve proslo po dogovoru:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mmarko
= Citat =:
Izvorno postao danyx
Vice versa.. :turn:
Također i ja preporučujem Danyxa :mega:
Poslovao sa prpićem,
poslao mu mobitel na povjerenje,
on dobio i uplatio lovu na račun.
Svaka čast:thumbup:
5/5 ocijena.
Evo ja sam poslova sa "Stric Dobby"
Sve je odlicno proslo...
Preporucujem ga :thumbup:
Poslovao sa Reneom.
Bila je zamjena u igri,
oba smo pre zaposleni i neuspijemo nista stici, al smo ovo izveli bez greške.
5/5
Poslovao s Inovatorom i nemam riječi.
Bilo je to jako zanimljivo, ali i začuđujuće. Sumnjam da je netko ikada tako poslovao!
Ovako, ja njemu E1000 na repair i pošaljem lovu za dotičnu radnju i poštarinu. Stigne paket i javi da je mob sređen. Na to me pita jel hoću možda shebane v525 i v600 za dijelove. Reko ja zašto ne! No meni problem lova. Pitam ja njega koliko, on meni koliko daš. Kaže on meni: ja tebi sve pošaljem, pa ti vidi kakvi su i procijeni! Lol. stvarno, stignu mobiteli kući, ja ih pogledam i velim si: "Pa koliko bi to moglo vrijediti?". Kontaktiram ja opet Inovatora i kažem mu da će mi biti neugodno ako ponudim malo, a kaže on da blebnem i da će me korigirat. Ja blebnem i on korigira tako da još SPUSTI CIJENU!!! :rotfl:
Mislim da nema većeg čovjeka u ovoj zajednici što se tiće poštenja i poslovanja.:)
Iz ovog svi možete zaključiti da su komentari suvišni!
Skidam kapu.
Poslovao s imatic-om, preporučam :thumbup:
posloval s danyx-em... poslal sam ti strgani punjač jer ti meni nisi poslal slušalice... a rekel si da je oprema koja ide s mobom... a to kaj je kasnilo nisam jednostavno stigel poslati... moral sam se učit za školu jer sam imal popravni brzo...= Citat =:
Izvorno postao danyx
takoder :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mulder
poslije zadnjeg iskustva malo sam bio oprezniji ovaj put i trgovao sa clanom Luka2000 mislim , predmet motorola , ocjena 5/5 . i cijenu spustio , i vrijeme odmah uskladili jer mi je bilo hitno za mob .
Član: Vatrogasac1
Roba: Zamjena x660+doplata za 6680
Mjesto Radnje: Kašina (diskoteka Mungos)
Vrijeme radnje: 06.07.2006.
Ocjena: 5/5, dogovorili se, našli se, rješili to i to je to ;)
ti si mene pitao sta ide uz mob, a ja sam ti rekao original 32mb mmc i punjac, nitko nije spominjao slusalice, tak da ono...:rolleyes: al dobro... proslo. :closed:= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
ok. nikom ništ:spin:= Citat =:
Izvorno postao danyx
s moje strane isto +5= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
valjda cemo biti manje zaposleni :thumbup:
Trgovao opet sa Mobyyem za nokiu 6030 - sve najbolje 5/5 , ko i prvi put za nokiu 1600 , opet covjek prodaje tako reci novi mobitel sa folijama za super lovu . Preporuka bezuvjetna jer se radi o postenom covjeku .
Oprez Ljudi Hrvoje MiŠkec I Dalje Hara. Nova Žrtva Je Afroman
sto je bilo?
tko je hrvoje miskec? koje nickove koristi? koga je zeznuo i kako?
da, i mene zanima . inace, uz ovakve informacije ,trebali bi biti malo opsirniji .
ovo je ko kad netko kupuje neki mob , pa netko napise imam isti takav za prodaju , koliko nudis ?
kroz prosle postove je sve objasnjeno. trazi da mu uplati neki predujam na racun a on ce ti poslati mob, kojeg naravno ne posalje. zapravo prevarit ce te na bilo koji moguci nacin.
jer to onaj ciju si adresu naveo ? po posti je iz dubrave negdje, mogli bi ga posjetiti malo ak ste za . samom mi se ne da , ali sve za drustvo .
posjeti ga, posjeti :)= Citat =:
Izvorno postao Router
Trgovao sa cvrlj50-om, kupio SX1, sve ok, sve je na mjestu:thumbup:
Jedino kaj smo poslovali preko horvatszke nam pošte, lol pa je došlo u rekordnom roku od tjedan dana :p
@ruter,bit cu ovih dana u dubravi:evil:
samo neka mi neko pokaze di je ta adresa otic cu ja sam i slomit ga. ja sam sad u zg pa neka se javi ko zna di je to. molim na pm radi dogovora jer on vjerovatno ovo cita!
ja sam malo njuska po dubravi ali nikako ga nemogu skuzit...= Citat =:
Izvorno postao aksicni
htio bi da me netko iz dubrave bas uputi tamo jer ipak nisam od tu pa da ne uletim u tuđu kuću
javi se routeru na pm. on ti je iz dubrave.
izvršio sam zamjenu moba sa OMAHEN i mogu reć sve najbolje,od komunikacije do isporuke ,uvjeka sa njim poslovat:beer:5/5
poslovao sam sa master-slave
ne mogu reci da sam nezadovoljan ocjena 4.5 od 5
jedina zamjerka je sto mi nije poslao olovku za ipaq
i tvrdi da ju je poslao mozda ju je koperfild zacarao
inace sve OK iako smo se culi samo preko pm-a nije bilo greske u komunikaciji
Poslovao s vatrogascem opet i sve 5 ;)
neman šta za dodat...jedino V3rt!g(o) :thumbup: a pošta :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Poslovo sam s "malimrav" ja mu poslo mob prošlo srijedu javio mi da je sve ok da će mi platit na račun tokom dana i od onda ni traga ni glasa od čoveka neznam šta da mu radim imam adresu ime i prezime itd. Nije neka lova 100kn al opet:thumbdown
Poslovao sa Routerom,preporučam 100%.
Poslovno sam bio u zagreb i izvršio kupnju moba onako kako ga je opisao u izvrstnom stanju.:beer:
Ocjena5/5
i ja moram reci ocjena 5/5 , lijepo je vidjeti da jos ima postenih ljudi koji se drze dogovora . :)= Citat =:
Izvorno postao Aaron
u petak poslovao i sa khideg-om , isto 5/5 .
poslovao s khideg-om, čovjek došao do opatije i tamo pokupio mob, sve 5, preporučam ga svima. Ubuduče s njim i preko pošte...svaka čast
evo trenutno poslujem sa Tommekom sve je ok,covijek salje city expresom ja cu da platim kada dodje,za sad sve 5
poslovao s tomy81 sve prošlo 5.
i poslovao sam s khidegom sve prošlo za 5
poslovao sa domy os. za fer cijenu dobio skoro nov mob s jos nesraspakiranim punjacem i futrolom.:thumbup:
svaka pohvala:thumbup:
Poslovao s RVS_gamerom, poslao mu 6680 hp express, stiglo mu jučer, on veli da je zadovoljan pa sam i ja. Ocijena 5/5 :japan:
Sve preporuke za poslovanje sa tommekom!:thumbup: :kiss:= Citat =:
Izvorno postao Tommek
poslovao sa Osvetnikom88, sve proslo kak treba
-i s moje strane sve pet kak smo se i dogovorili!!!!= Citat =:
Izvorno postao Qwasy6
da,nedavno sam poslovao s ttpericem,preporucam za trgovinu,sve 5:thumbup:
Poslovao sa mobyy-em i sve proslo OK. Jedino je posiljka kasnila, ali ne njegovom krivnjom, nego HP Expressa
Preporucujem :thumbup:
poslovao sa Marinom ,prošlo sto posto ok ,thx ocjena 5/5,uvjek poslovat sa njim:thumbup:
Također, prezadovoljan trgovinom s imaticem.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Čovjek je ozbiljan i drži do riječi.
Preporuka svima!:thumbup:
Poslovao sa Sodomom,
bez greške, ja njemu poslo poštom mobitel,dobio ga u četvrtak
Čovjek testirao, te se našli jučer u ZG pa on meni predao svoj mobitel.
Svaka čast majstore:thumbup:
Ocjena 5.
PS. još sam mu dužan futrolu za mobitel, a nju ću poslati kroz tjedan.
Striček Dobby,..ovo je bila moja prva transakcija poštom(uvjek to obavljam uživo),...šta reči čovjek je prvi slao na poštenje,mislim da to dovoljno govori...što se tiče futrole,nije vrijedno trošenja vremena kamoli dodatnog novca,mobitel sam več ionako utopio :) zahvaljujem, ljep pozdrav!
Već ga utopio, nevjerovatno.= Citat =:
Izvorno postao sodom
jedan dan je samo bio kod tebe..
E jesi Car i gotovo..:thumbup:
Poslovao s članom "pugy", našao se u Kašini s njegovim frendom dao mu mob, on meni lovu i od mene sve 5. :thumbup:
pohvale clanu vkosalec! kupio sam od njega w810i i mogu ga samo pohvalit i najtoplije preporucit drugima!
malo kasnim sa ovom pohvalom, ali sam imao bananu u vrijeme kad sam kupio mob, a poslije sam zaboravio.
Tommek je sve rekao-i moja ocjena za njega 5
Poslovao s korisnikom nkos500, i sve je onak kak smo se dogovorili...
Preporučam:thumbup:
Poslovao sa ExCenTricom i sve proslo super :thumbup:
nisam uopce vidio da si taj mali poslic objavil. evo i ja izjavljujem da sam zadovoljan. evo i tebi jedan :thumbup:
Poslovao sa Andrijom, sve ispalo dobro, ja sluchajno poslao bez otkupnine (700kn) prvo sam mislio da sam ostao bez tih para :D no onda ga lijepo zamolio da mi uplati na rachun- on je to i napravio- spaljen lik :)
Trgovo sa članom SeaMan, i sve je prošlo kako smo se dogovorili...svaka čast majstore:thumbup: :thumbup: :thumbup:, preporučujem poslovanje sa njim!
poslovao sa vkosalecom.
kupio od njega e900 novi.
Sve proslo odlicno.
Covjek poslo po busu mobitel, ja uplatio lovu na rn.
5/5.:thumbup:
Još jedna uspješna zamjena s članom Vatrogasac, sve preporuke :thumbup: :thumbup:
Poslovo s sfreak-om sve prošlo u najboljem redu možete slobodno poslovat s njim. :thumbup:
poslovao s khidegom, i sve je prošlo kako treba,, u čovjeka se stvarno može imati povjerenja.. telefon nisam ni vidio ali je stvarno kakav je i rekao.. i ćim sam mu uplatio odmah ga je poslao..
svaka čast..:thumbup:
Nikako poslovati sa, bar preko poste ne, galeb147 te Ibiza Privilege, nepoznati su na forumu, a niti daju slike svojih telefona niti, daju ikakve garnacije, spika ime je "uplati mi na racun pa ces ga dobit" na kucnu adresu, a svi znamo sto to na kraju ispadne.. npr tel potpuno ostecen ili slicne stvari.
Poštenje se u mom životu podrazumijeva :angel:= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
Upravo poslovao sa BM0021. Sve po dogovoru, sve kao po spagi. Preporuka.
jesi trgovao sa njima?ili to pišeš na temelju vlastitih predikcija?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Poslovao s Stric Dobby-em, sve prošlo uredu, PREPORUČAM;) :thumbup:
biti ćeš sretan ako uopće dobiješ mobitel.= Citat =:
Izvorno postao khideg
opekao sam se već 2 puta, ali nikad više!
Imam priznanje :flame:
Khidegu sam trebao prodati v360v pa je bilo nekih komplikacija, a ja sam danas dobio dobru ponudu i prodao ga.
Sorry khideg, nadam se da ces razumjeti...
poslovao s BEROM čista petica. momak je iznad svega pošten.
Bero svaka čast!
Ja i Vkosalec 2 moba u dva dana sve uredno prošlo...rješia jedan mob za mene a dr. za priju...i to je to trgovati s njim i to je to...imaš veliki plus:five:
takoder sto se tice aksicnog sve pet
preporucam trgovinu s njim
ljudi smo..dobre ponude se nikad ne odbijaju..ali trebo si javiti.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Do sada sam poslovao s Routerom, tj1, Mclaren Mckillah ( ili kak se već piše), tomy81 ... i sa svimn poslovima sam bio zadovoljan
= Citat =:
Izvorno postao aksicni
S kim si se opekao .. sa mnom?? :).. ne sjećam se da sam tebi nešto slao..
@khideg... nemoj mene trpat s nekim galebovima... Ja svoj identitet uopće ne skrivam niti imam razloga, a pogledaj malo, htio si od mene kupiti onu v3, i ti si tražio da ja tebi njega pošaljem, pa ćeš onda ti meni uplatit lovu (slike nisi tražio!!!), samo si me pitao u kakvom je stanju i ja sam ti rekao da je mob bez crtice osim onog na poklopcu od baterije,
ali evo, ja vjerujem da si ti čovjek od riječi, kao što kaže @azzaman77, on ti je prvo uplatio lovu i onda si ti njemu išao slati mobitel, a zašto ti meni nisi mogao vjerovati, pa mi uplatit lovu i onda da ti posaljem mob, koliko sam ja upoznat sa svime logično je da kupac prvo uplati na račun (ako će već tako), pa da mu se onda pošalje mob, kao što ti radiš kada prodaješ, ali ne i kada kupuješ :thumbup:
oprosti, ali ako si ti pošten to ne znači da trebaš sumnjati baš u sve ostale, i ja uopće nisam nepoznat, kao što sam već naveo, zato nemoj krivo navoditi.
NHF
pozdrav!
Vi nikad niste čuli za preporučeno. Stigne, platiš i sve ok.
Pa to mi i je još najnormalnije...ali evo, konkretno@khideg, ne želi tako poslovat, samo mi još uvijek nije jasno, on je htio da ja njemu pošaljem mob i kad ga on vidi ako mu se svidi onda bi mi platio... :-/
[QUOTE=Ibiza Privilege]S kim si se opekao .. sa mnom?? :).. ne sjećam se da sam tebi nešto slao..
nisam rekao da sam se s tobom opekao, nego da sam se već 2 puta na taj način opekao tipa uplati pa ćeš dobit!
ali vjeruj mi sve to dođe na svoje.
sorry ako si mislio da je tebi upućeno nisam imao nikakvu namjeru.
Ovo je stvarno licemjerje s khidegove strane, od drugih da očekuje da oni prvo uplate, ali kad on kupuje onda neće prvi uplatiti... ako je stvrano tako...= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege