E da a s cim da ju flasham,koji bi firmware bio ok zanj i jel znas gdje bi ga mogao nac?= Citat =:
Izvorno postao prpic
Printable View
E da a s cim da ju flasham,koji bi firmware bio ok zanj i jel znas gdje bi ga mogao nac?= Citat =:
Izvorno postao prpic
u tripletse se ne razumijem bas... pa tako da ne znam :)
Ej ljudi jel neko zna gdje mogu,i koju verziju firmwarea skinut za v525,i kako da ju bootam sa repstudiom?
v525 site
A flashas sa RSD lite-om ili multiflasflex-om :)
Thanks.Nego zanima me kakav je to fullflash 55r?= Citat =:
Izvorno postao prpic
pa cijeli FW 55r
a da sam na tvom mjestu stavio bi 72r
ok.Sad mi se cak phone nece spojit sa kompom,malo zasvjetli i u desnom cosku na kompu mi izbaci device not recognized.Ma nek sve ide dodjavola!
događa se...
a i ako si ga sad flashao, i ako si ga imao spojen kao v525, i flasho ga na v600, mislim da ces opet morat instalirat drivere, al nisam siguran..
Da ali nije problem u driverima,jucer sam instalirao drivere i nasao ga je,ali nece ga svaki put nac.Od 20 pokusaja 1 upali,a sad niti jedan.= Citat =:
Izvorno postao prpic
ne znam.... meni sada nikako nece jer imam problema sa kablom...
A i meni isto tako nekad oce , nekad nece
A u najgorem slucaju moze riknut:licklips:
Ovako, V525 nije problematičan, mogao si to i jednostavnije i nebi morao ponovo sve instalirati, ali što je tu je.
Ponovi ono s repstudiom, pokreneš rep studio, dobro očistiš kontakte na motoroli i kablu (možeš koristiti štapić za uši i alkohol) i upališ motorolu.
Trebao bi ju prepoznati, ako ju prepozna, možeš ponoviti postupak, nemože štetiti, a repstudio to nekad ne obavi od prve (ako je izbacio grešku).
Ako upališ motorolu tako da držiš * i # i tek onda tipku za paljenje upalit će se u boot loader modu kada se može flashati.
Moja preporuka je multi flash flex (tako nekako) i ako imaš instaliran PST i ispravno crackiran, nalazi se u folderu gdje je instaliran PST
Ja sam radio i sa flashbackup-om sa nekom starijom verzijom kao 1.6 ili 1.7. U njemu možeš birati što češ sve staviti na mob, ali pošto je repstudio SVE obrisao, onda moraš sve i instalirati.
Monster pack 72R je dobar i neproblematičan
Dakle, prvo vidi koji ti program prepoznaje motorolu, pa se prilagodi.
Ako multi flash flex prepozna kada je upališ u boot loader modu (* i #) onda je možeš odmah flešnuti sa 72R
Ako je prepozna repstudio, ponovi sve i drži na kraju * i # dok ti ne napiše da je sad možeš upaliti i fleshati.
Još malo sam online pa javi kako ide
ma nemojte čovjeku pričati bajke!! Kakav 72R??? Kad se koristi repair studio, on popravlja PDS zonu i briše sve iz flash memorije, te PDS zonu konvertira u 4001 verziju, a ta verzija prima samo 55R fullflash i 58R monster pack! znači, možeš odabrati samo ta dva flasha kada koristiš repair studio! no ako hoćeš na neku noviju verziju flasha, recimo 72R ili 75R, onda treba PDS konvertirati u 2006 verziju da bi se mob mogao flashati sa bilo kojim flashom!
evo i postupak poslije repair studia.
Dakle, repair studio i zatim 58R preko MultiFlashFlex-a i mobitel je otključan!
Je, upravu si GoGs.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Potpuno sam to smetnuo s uma da je SVE obrisao. Dakle, moze, ako je ispravan backup, sve vratiti i uraditi nesto drugo, ili staviti 55R ili 58R.
Mislim da nis od unlockanja,ova moja krntija ide u kantu za smece.Jednostavno komp ju nece nac i gotovo.valjda sam nekaj sje..o:-/
Imam neki kabel DKU2.Jel taj ok za radit takve stvari?
Jednostavno kad spojim kabel i stisnem crvenu tipku samo zablinka i nista.Uopce se nece spojit s kompom.
Jel neko ima neko rjesenje,osim onog mog prvog:thumbup
DKU2?= Citat =:
Izvorno postao sfreak
taj je kabel za Nokia aparate
Ma daj ne paničari. U najgorem slučaju češ morat testpoint. Taj mob je jednostavno nemoguče softverski skros skurit.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
ma da?= Citat =:
Izvorno postao darius
pa varaš se, napravi mu full flash erase i stiltaj PDS i mrtav je 4 ever. ni TP ni mila majka mu više ne pomaže.
ili mu samo BL overload napravi i opet je mrtav. no za te radnje zbilja treba biti kamikaza :thumbup:
Čm, pa kod ful flash eraze pomaže repstudio u kombinaciji sa testpointom, mislim da sam ja to uspio svojevremeno al na E550. Zajebavao se s repstudiom, i kad napravio erase nešt se sjebalo i mob mrtav, al ponovno repstudio i malo prčkanja po testpointu i tipkici paljenja riješilo stvar.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
kažem full flash erase, to ni nemaš u rep studio, a plus kombinacija sa tiltanjem PDS...= Citat =:
Izvorno postao darius
ako samo sjebeš flash memoriju full, sve se riješi, ali ovako, ne
Aha. Ipal sam ja kemičar, nemoram ja sve znat ko da sam s FER-a:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
nema sa tim FER pretjerano veze, upiši pa ćeš vidjet.= Citat =:
Izvorno postao darius
ne znam, možda imaš samo gore tu naljepnicu, DKU2 je tvornička oznaka kabela za Nokiu, i isključivo za nju. ili neki divlji proizvođač. uostalom, bitno da radi= Citat =:
Izvorno postao darius
Pa sta mi vi ljudi prporucujete?sta bih uspio napravit sa test pointom,i kako bih onda opet stavio flash na phone.jel uopce ima kakve koristi od toga?
Pa ak ništa ne oživi taj tvoj mob jedino ti ostaje probat testpoint= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Pa stvarno ne znam st da vise radim.Nesto mi je ovaj kabel sumnjiv.Pa zar je moguce da se s USB-a direktno spoje 4 zice na konektor od telefona bez ikakvih dodatnih elemenata(Tako je spojen moj kabel)?= Citat =:
Izvorno postao darius
ne da je moguće, nego u ovom slučaju i mora biti!= Citat =:
Izvorno postao sfreak
OK,to stima.Ali svaki put kad ga ustekam pise mi DEVICE NOT RECOGNOIZED,a mob je iskljucen.A naravno ne mogu ga upalit jer sam sve izbriso s njega,jedino kad malo duze drzim crvenu tipku malo zasvjetle tipke.U cemu je fora?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
nema veze što je mob ugašen.= Citat =:
Izvorno postao sfreak
digni ga u flash modu dok je spojen na kabelu, pa onda vidi šta se događa
Kako mislisu flash modu.Probao sam sa repstudiom ponovo i ne daje nikakve znakove.Naime bio mi je instaliran kao MOTOROLA USB MODEM iliti tako nesto,i kad sam ga prije ustekao cuo se zvuk u windowsima i u control panelu/modem and phone options/modems bilo je odjednom pisalo blablabla COM3 npr.Sada tog vise nema.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
*+# i onda ON= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Ma kakvi ne trza.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ni neče.
To se men desilo s V550
Upali repstudio, prištekaj mob i opleti po tipki za paljenje. Možeš i držat # i *.
Kad ti repstudio izbaci conected (bez obzira što ovaj izgleda mrtav) lijepo odi na repare i ovaj put drži # i * kad te pita dok got ne napiše da je gotov. Znači, ne sam stisnut neg i držat.
na tripletsima i nekim verzijama BL-a na R376 seriji na displayu ne pokazuje flash mode, već ništa...ali mob je svejedno u flash modu, ako je BL dobar= Citat =:
Izvorno postao darius
A jel bi moglo bit da je baterija pri kraju,jer sam od juce cackao s tim,a nemam pojma kad mi nis ne pokazuje na displayu.
gle, a da napraviš kako je rečeno, jednostavno?= Citat =:
Izvorno postao sfreak
i daj malo prelistaj ovu temu, pa sve je opisano masu puta!
gle stvar je u tome da sam probao milijun puta,i 100% sam sve dobro napravio kak si rekao,ali nista se ne desava.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
ako nisi skršio flash IC i BL, odnosno eeprom i samim time PDS zonu, jedino što trebaš je dobra baterija i dobar kabel. ako to imaš, mobitel se MORA upalit u flash mod= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Ajmo kolo u krug....
Kat to napraviš, šta ti piše u repstudiu? NEMAS VEZE AK TI KOMP ISPIŠE NOT..... , ŠTA ISPIŠE REPSTUDIO KAD OKINEŠ PO TIM TIPKAMA NAKON ŠTO ZABLINKA.
Ma dok on blinka, ima tu baterije bar za uč u flesh mod, možda nema za fleshat, al za uč bi trebalo bit, ak more blimkat.
E u tome je fora,bas nista ne pokazuje ja stisnem sve,a on nista ne pokazuje.I prvi put kad stisnem zablinka,a kasnije nista.= Citat =:
Izvorno postao darius
Ajd ponovi cijelu priču. Ja sam sad čitao iz početka i nisam shvatio, jesi ti šta uspio nakon repstudia (mislim jesi je fleshao s čim i ak jesi, s čim) ili nisi. I kad je prestala pokazivaqt ništa. Čisto da to imamo na jednom mjestu.
I po mogučnosti, kolko traje ta tvoja V525 saga.
I nebrini, večina nas je tak shebala mobove dok nisu skužili šta rade.
Evo ovako je krenulo.Spojio sam mob i komp i upalio repstudio.Odabrao sam V500 i stsnuo repair,i nakon toga je on obavio sve,i obrisao, i napisao Erase Done.E i to je bio taj put,i vise se nije htjeo spojit s kompom.Poslje toga se nista nije dogadjalo.= Citat =:
Izvorno postao darius
Na kraju postupka te repstudio (ili repstudio demo) tražio da stisneš i držiš # i *.
Dali si to držao do kraja? Ako nisi, tu je zajeb. Naime na kraju ti je trebalo pisati conected, i nakon toga si ga trebao Fleshati s nečim (preporuka multiflashflex).
Ako ti nije postupak prošao do kraja, tj nije pisalo conected, izvadi bateriju, ponovno spoji mob, uključi repstudio i vrati bateriju. Tad ga pokušaj upaliti. Trebalo bi blicnuti i repstudio pisati conected. Ako neče, ponovno izvadi bateriju i vrati je držeči # i * te ako ne ispiše conescted stisni paljenje držeči te tipke. Možda neče upaliti prvi put, pa ponavljaj postupak dok ne dobiš conected.
Kad napokon dobiješ conected ponovi cijeli postupak s repstudiom i VAŽNO: KAD TE TRAŽI DA STISNEŠ # I * STISNI IH I DRŽI DO KRAJA POSTUPKA (MALO NESPRETNO JER JEDNOM RUKOM MORAŠ DRŽATI TE TIPKE NA MOBU, A DRUGOM STISNUTI OK NA COMPU). TE TIPKE PUĐŠTAŠ TEK KAD ISPIŠE DA JE GOTOV I KAŽE DA MOŽEŠ FLESHATI MOB. NAKON TOGA IZAĐI IZ REPSTUDIJA (NE OTKOPČAVAŠ MOB NIT GA DIRAŠ ) I ODU U NEKI PROGRAM ZA FLESHANJE TE GA FLESHAJ S 55R MONSTEROM. I nakon toga bi trebao raditi.
Jel ima šta novo u vezi v360v, ili se još uvijek treba rastavljeti da bi se otkljucala?Vjerojatno na mobu ostanu tragovi rastavljanja, a ja sam picajzla što se toga tice, pa cu radije sacekati da omoguce rješavanje toga samo kompom. Koliko inace košta to otkljucavanje sa rastavljanjem moba.
da, mora se rastavljat.= Citat =:
Izvorno postao konan1
ne znam, ja sam radio dosta njih, i ljudima sa foruma taj model, koliko znam nema ni najmanjeg traga rastavljanja, jer sam i ja picajzla :-)
za cijenu mi se javi na PM
Potvrdjujem kvalitetu Inovatorovog unlocka. Meni je otvarao dvije L7 i V360v i nemaju ni crtice na sebi. Preporuka:thumbup:
Ciao drugari,
Zanima pomocu kojeg programa mogu dekodirati MOTOROLU C261, jel pase ovaj progrram odavde za nju http://www.gsmserbia.com/forum/showt...ighlight=c261# i kakav mi je jos potreban interfejs pored samog SOFTWARE !!?
hvala svima
to je acer based uređaj i ako ju skršiš ideš u dućan po novu,popravka nema. kao i sa panasonicom, zato dotičnu radi infinity= Citat =:
Izvorno postao hwk crack
MSS je donedavno bio i najbolji...= Citat =:
Izvorno postao Alfa & Omega
poznat kao Victor. ali i dalje ima najbolji support (flasheve)
tu je i ultima od boljih.
Motorola c118----IMEI-358925000302733-----unlock preko IMEI-a i kako?
Ako je ikako mohuće da netko objasni....step by step.
Mobitel je od cure i bio je na Tele2,a sad bi stavila 091.
:wstupid:
Posto nisam bas in u motorolama mozete li mi rec koji programi mi trebaju da otkljucam V3 black iz T-mobajla na sve kartice!
trebaš spojiti mob sa kompom, prvo provjeriti koji bootloader imaš, zatim skinuti program Flash backup, napraviti backup svega (cijelog moba, flasha, sve!) i onda izvaditi PDS, i u flash backupu samo jednom stisnuti na "Remove subsidy lock"= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Bootloader provjeravaš tako da ugasiš mobitel, stisneš tipku za paljenje i odmah nakon paljenja (isti tren) stisneš *# i držiš.
Ako imaš možda 8.26, onda moraš raditi downgrade bootloader-a a ako imaš neki drugi, samo ga flashas sa 07.D0.
A pošto si novi i vjerujem da ti je to sve strano, evo ti mala pomoć...
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
Hvala GoGs!
Uf sad..ovao treba mi do ujutro sad moram ic spavat tako da ne mogu traziti i zezat se tako da bi molija da mi netko napise link neki za te programe koje trebam imat i postupak za to ili nek me netko doda na MSN: Bare_st@net.hr ili ICQ: 262675870 i pomaze mi sutra ujutro il popodne u tom postupku da mogu sve kartice u nju:)
http://www.motomodders.net/ download sekcija i potrebna besplatna registracija... :)= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Meni su otkljucali L7 za 110kn.
Pa ako netko treba da se zna.
Nema jeftinijeg.
Međimurje
ima vjeruj mi, samo nema ovdje reklamiranja!= Citat =:
Izvorno postao kart21
imam motorolu V3i i kad hocu napraviti flash backup ne prolazi... pojavi mi se prvo ekran s verzijom soft. na njoj a poslije toga ekran na kojem pise "Critical Error 84". mob se onda opet sam zgasi i upali i trazi pin... neko rjesenje? inace ima ona t-sranja po sebi pa bi to htio maknuti s flexom...
Pogledaj koja je verzija bootloadera...= Citat =:
Izvorno postao G@rfield
I ako se hoces tih shitova rijesit flashaj ga... sve mozes naci na BD-ovoj stranici
Ja sam novi ovdje, ali evo odmah jedno pitanje; naime pregledavao sam forum ali nigdje nisam uspio naći kako unlockat Motorolu L6. Ako neko zna, bio bih mu vječno zahvalan
kako ju mislis odkljucat??= Citat =:
Izvorno postao Codename Oskar
Softwareski ili hardwareski??
ovo definitivno ne kužim! kakvo je to hardversko otključavanje??= Citat =:
Izvorno postao prpic
Moraš otići kod lokalnog unlockera zato što se mobitel mora rastavljat da bi se mogao unlockat. Ima jedan program, ali je nestabilan i mogao bi vrlo lako ubiti mobitel, ali opet bi ga morao rastavljat i radit testpoint, zato bolje mir! Lokalni unlocker, cca 100 kn i imaš mob sigurno otključan!
Ako nemaš lokalnog unlockera, onda kontaktiraj Inovatora sa foruma, on će ti pomoći!
mislio sam sa TP-om na to harwaresko :)
pa bez TP-a ni ne ide! kad bi se mogao downgradeat bootloader koji je 08.D0 na 08.A0, onda bi išao bez TP-a... i uz malo ćuke i kod kuće...= Citat =:
Izvorno postao prpic
Moze li mi netko reci mogu li je otkljucati preko imeia ili nekom drugom metodom? I ima li negdje koji firmware koji je bolji od ovoga koji imam!? Nisam nasao niti na jednom forumu MP koji je za tu platformu!
= Citat =:
Izvorno postao Sator
vid ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11228
imaš u ovoj temi link. prva stranica teme, drugi post i tamo ti je link u kojem je objašnjeno kako!= Citat =:
Izvorno postao Sator
Poštovanje
a šta da ti kažem nego da si me preduhitrio! Ti imaš dsl, a ja dial up! :cry:= Citat =:
Izvorno postao prpic
Šta reći nego hvala dečki! Svaka čast! Nego mogu li ja koristiti programe P2K Commander i P2K Tools normalno ili ima nekih zapreka!?
Jel mogu ja kako otkljucati svoju V550 na siguran nacin? Kodirana je inace na Vip. Ako ko zna molim da mi kaze. Unaprijed fala. Oprostite ali nisam dugo bia na forumu pa nisam upucen. A da sad idem sve citat tribalo bi mi 10-ak dana. :wave: :beer:
Onda lijepo pretraži ovaj post na riječi : V550, pds editor, flash backup. Pa češ skratiti posao na par minuta.= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
Ja sam laik sto se tice toga pa bas i ne razumim. Pretrazia sam al opet nisam nista skuzia. Ako mi moze neko ukratko napisat koji mi program triba i sta triba radit. I di ima taj program za skinit. Stvarno ukratko! Bia bi mu zahvalan! :-/
po meni jednostavnije je ovako. pročitaj moj post kako sam ja napravio na v300. isto je samo radiš sa drugim monsterom.= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
Ovako. skini repstudio. Napravi korektno repair ( nisam bez veze podebljao korektno), zatim kad je repair obavljen, samo sa nekim programom (MultiFlashFlex ili RSD Lite) ubaci monsterpack. upali mob i on je otključan.
Pročitaj mojih prvih 5 postova u ovoj temi i znat ćeš 100% kako. Sretno :)
EDIT: sad sam se sjetio da se preko repair studio-a full možeš napraviti direktno unlock, a da ne mjenjaš soft. samo odeš na quick unlock... program potraži pod linkovi ili search foruma
EDIT: sad sam se sjetio da se preko repair studio-a full možeš napraviti direktno unlock, a da ne mjenjaš soft. samo odeš na quick unlock... program potraži pod linkovi ili search foruma[/QUOTE]
Nema ga na linkovima ni na pretrazivanju, pomozi pajdo kako da ga nabavim.
Jeli znas mozda zasto? Non stop mi napise mobile not conected
jel si ispavno prvo instalirao mobitel na komp? p2k driveri i to?= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
ako nisi, onda pogledaj Motorola Superthread, pa kad ga spojiš, javi se za daljnje upute :)
Ponovno isto not conected i kad instaliram pk2 drivere. Prepozna mi ga kao motorola usb modem. Sta da radim?
Ajd ovak. Instaliraj te drivere tj stavi ih u neki direktorij. Spoji mob i pokreni neki program tipa PST, ili RSD ili tako neki. E, onda če ti počet izbacivat da je našao novi hardver 8jedno 5 komada), svaki put kad te pita za drivere, ručno ga odvedi do tog foldera, ne automatski, več mu ručno reci gdje su driveri.= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
I nakon što to završi kreni s repstudiom i svim ostalim.
ako netko ima ideju kako otključati motorolu c118 jer sam ju kupio u tele2 paketu za klinca za samo 195 kuna
da li postoji opcija otključavanja preko softwera ili nešto slično.
znam da ide preko box-a ali to dodje 80 kn skoro 50% cijene mobitela.
Postoji mogućnost free unlocka, ali moraš imat kabel i free soft.
Kabel je od Panasonica x60 ili Motorole T191 koji dođe više od 80kn:smurf:
Hajde da kolega unlocker nešto zaradi :king: . Siguran sam da će ti dati jeftinije ako ga lijepo zamoliš
Sve sam napravia i sad se povezuje mob s kompom. Nego kad idem priko repstudia dekodirat mob na quick unlock pise sending status ili tako nesto. I on na onoj njegovoj traci od programa dojde do kraja i tako non stop stoji nikako da zavrsi. Zasto?
što ti dolje na dnu programa piše? jel je connected ili? neki komentar možda? koliko dugo stoji? koji si model odabrao? treba ti stajati gore na P2K i model koji imaš! ako nema e550, stavi na v550, isto je!= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
Pise mi connected. Pise mi da salje a na mobu da prima. Al to tako stoji i stoji i nista se ne mice niti radi. Stavia sam pk2 i moj model v550.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
već sam tako i napravio sa čovjekom popio piće i motorola je free.
imaju i oni obzir jer što očekivati dsa naplate punu cijenu kada taj mobitel dodje 195 kn ali za klinca dovoljno.
:closed:
taj se mobitel da unlockati uz pola sata čitanja na ovom forumu da se prikupi znanje, zatim USB kabal, preko programčića unlock i to je to.= Citat =:
Izvorno postao 123456
Kod motorola IMEI ne dolazi u obzir! U tom slučaju služi samo da prikaz serijskog broj uređaja. Dakle, niti jedan motorolin uređaj SE NE MOŽE UNLOCKATI PREKO IMEI-a U KUČNOJ RADIONICI!
Izuzetak je ono što ljudi daju imei ovlaštenoj osobi ili nekome koji ima vezu u servisu, pa preko imei-a dobije subsidy password od strane operatera, jer samo operateri mogu dati pass preko imei-a jer su oni svaki uređaj kodirali tako da svaki imei ima svoj subsidy password.
Nikako drugačije.
Poštovanje
Jel netko meni moze pomoc? Sve je opisano u mom predhodnom postu.
evo za sve kako odkljucati mob preko repstudia_demo:
Pokrenes repstudio demo, odaberes svoj model, i pritisnes repair.
On ce raditi svoje, i kada ti pokaze da trebas drzati * i # pritisnes OK, i na mobitelu drzis te dvije tipke dok se ono ne napuni, kada se napunilo, pustis.
I sada mobitel izgleda mrtav, ali nije.
Skines ga sa kabla, pa opet ukopcas, i upalis u flash modu(do tada upalite RSD lite) i ako nista ne pise na mobu, niti RSD nista ne pokazuje, onda ga iskopcate sa kabla, izvadite bateriju, pokrenete "flash backup"(zbog toga sto kada pokrenete flash backup, on ga odmah prebacuje u flash mode) i ubacite bateriju, i prikopcate mob na kabal.
Onda bi trebalo pisati negdje "conected" i loadas sada u RSD lite-u neki flash, i flashas, i to bi trebalo biti to(barem sam ja tako svoj odkljuco) :thumbup:
najjednostavnije. napraviš repair sa repstudiom, i nakon toga ga upališ u flash modu i ubaciš neki monster u njega i mob ti je otključan.= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
druga solucija je preko quick unlocka.
Pod MCC upišeš 219 a pod MNC upišeš 01. zatim samo klikneš quick unlock. kad to napraviš, onda jednostavno opet sve isto, samo umjesto 01 upišeš 10 i opet quick unlock. sada će ti mobitel raditi na vip i na t-shit
Zanimam me jel ima kakvih novosti u pogledu unlockanja L7 bez rezanja lima :chatter:
Thx :)
niti jedan uređaj koji je based na LTE2 platformu nije moguće unlockat bez rezanja lima nažalost :)= Citat =:
Izvorno postao Hennessy
EDIT: da se zna zbog početnika, rezanje lima je potrebno da se dođe to testpoint točke :thumbup:
wtf!?!
Kupih e550 i klasično Flushbackup i PDS Editor... wtf!? ovo ono to nije podržano za e550!?
help?!thx... mislim kada sam to na prvoj v525 napravio sve super radilo isto kao i na drugoj v525... i sada na E550 baš i ne... FALA!
de lijepo opet pojasni sta oces reci, jer ja te nista nisam skuzio...
zato ima model v550 (R376) i imaju istu PDS zonu tak da slobodno uzmi model v550= Citat =:
Izvorno postao sebac
A da napises koji boot loader imas na toj e550?= Citat =:
Izvorno postao sebac
Mozda ga treba zamijeniti za stariji da bi sve uredno mogao napraviti.
sekund .... e da, hvala svima na živcima!= Citat =:
Izvorno postao mali David
evo ovako:
boot loader: 07.E1
SW: R376_G_0E.65.14R_A
PS... rep studio namješten na v550:= Citat =:
Flash mode ok
Exec loader failed
Backup completed
= Citat =:
Izvorno postao sebac
Prvo trebas staviti ovaj boot_loader_07d0 nemam link, ali sigurno negdje ima.
Zatim sve ostalo, opisano je par puta :)
nadam se da je to samo izraz...ili?= Citat =:
Izvorno postao Hennessy
znači da i ne pokušavam ništa sam?
probaj...= Citat =:
Izvorno postao afterglow
I ja sam...:thumbup:
Pa je u reciklirana u šumi...:thumbup:
joj, joj... ajd skini flashbackup 3... i preko njega napravi backup, a ne preko repstudia!!= Citat =:
Izvorno postao sebac
Kako otključati motorolu c115 da prima sve kartice.
na ovaj način ne...= Citat =:
Izvorno postao ivica1965
morat ćeš kod lokalnog unlockera, riješi ti ju za 2 minute