pa to bila skroz realna cijena za taj aparat s obzirom na ugovor od 18 mj.
sigurno je jedno, a to će i vrijeme pokazati, da će tele nuditi sve više aparata i sve više i više tarifnih modela jer ipak ljepota je u raznolikosti:)
Printable View
pa to bila skroz realna cijena za taj aparat s obzirom na ugovor od 18 mj.
sigurno je jedno, a to će i vrijeme pokazati, da će tele nuditi sve više aparata i sve više i više tarifnih modela jer ipak ljepota je u raznolikosti:)
ali ne mogu ni oni poklanjati telefone.treba biti realan.
neboj se (skoro) ništa se u životu ne poklanja, imaju oni svoju računicu, vratiš ti sve to njima kroz ugovor....= Citat =:
Izvorno postao zmija
od cetrvtka u ponudi NOKIA 6230I uz ugovor na 18mjeseci tarifa 48 i 85. 1695,00 kn
informacija sa newsa. po meni malo preskupo..komentari
Nema šanse da toliko košta na pretplati, odnosno ako bude toliko koštala, onda će ju rijetko tko uzeti, jer na T-Mobile Tarifi 150 na godinu dana košta 1699.
nadajmo se to je malo previse ipak nadajmo se samo nam to presotaje!!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
tak je isto negdje cijena u oglasniku . ako je istina - jako dobra ponuda .
realna cijena bi bila 995kn na ugovor 18mj.
Mislim, kaj bi to bila dobra ponuda? Skoro 1700 kuna za takav uređaj na godinu i pol? Ako je jedan V3 895, onda nema logike da jedna 6230i košta toliko.= Citat =:
Izvorno postao Router
po meni je dobra ponuda za takav telefon . ne moze sve biti besplatno - uz ugovor od 18mjeseci i 48kn mjesecno - meni se to cini realna cijena kad uzmem u obzir gdje zivim . a usporedjivati V3 i 6230i - ni pod razno .
a 12x150kn je itekako manje nego 18x48kn .
Čuj, ako je tebi to povoljno, a na crno nova košta oko 1700 kuna, onda samo naprijed. Nije to neki friški uređaj da bi sad mogao imati toliku cijenu. A V3 sam usporedio samo zato jer su preklopni mobiteli uvijek skuplji od običnih, a oba imaju megapixelnu kameru, a iz nekog razloga 6230i bi trebala biti skuplja za 800 kn. Nije mi logično.
da je 800 isao bih po nju...v3i ima megapikselnu kameru ne v3 malo si se zbunio..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
v3 ima vga kameru . v3 ima samo 5mb memorije . v3 nema utor za memorijsku karticu . i najvaznije - v3 nije nokia :)
v3 je samo fashion telefon , dok 6230i cak i ima neke funkcije poslovnog telefona i po nekima detaljima ima veze i sa k750 . tako da 800kn razlike se topi i po karakteristikama , a v3 kosta 900 + 1800 = 2700 , 6230i ( ako je istina uopce ovo ) ce biri 1700 + 800 = 2500 .
Ma mislio sam na Panasonic, ne na Motorolu.
onda ti fali jedno S :)
previše za taj aparat....
danas sam u prolazu pogledao na 2 tele2 prodajna mjesta - i nisam vidio nigdje ovu nokiu u ponudi .
za 6230i je to definitivno previse novaca.pa taj phone je na trzistu skoro godinu dana!!!
Evo reklama u novinama, 6230i dođe 1695,00 kn uz ugovor na 18 mjeseci.
To ima je van svake logike. Kaj će sad dizat cijene svih uređaja? Idiotski. Preskupo.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
mi i jesmo narod da sve ocemo zabadava . taj telefon skoro isto kosta i kod konkurencije - 1499 u t-comu na 24 i tarifa 150 , odnosno 1491 uz ugovor od 24mjeseca u vipu . ne vidim razloga zasto bi ovdje trebala biti toliko povoljnije .
Pa da. Cijena je skroz pristojna s obzirom na uvjete.
Uređaj je star preko godinu dana i na crno toliko košta i velim da je preskup s obzirom koliko ima ostali uređaji koštaju. Meni tak svejedno, jer me ne zanima.
Ali mora se priznat da je počelo - ponuda boljih uređaja. Čekamo nastavak.
Nece oni tako osvojiti ni 5% trzista a ne 30% kolike su najave. Pa normalno da se ocekuju mobiteli za džabe, to funkcionira u cijelom svijetu (naravno uz neku pretplatu i simbolicnu cijenu uredjaja). Kako bi prosao neki operater u EU kada bi izdao takvu ponudu! Sve je ovo za sad jadno, taj mobitel mogu nabaviti i za manje pare.
ma rađe ću ostati na tarifi 0 i kupiti mob. na crno i uštedit 100kn i biti slobodan 18 mjeseci:)
istina bolji uređaji dolaze, kao što je bilo i za očekivati!!!
taj phone mora imati nizu cijenu,jer ipak se radi o tele2,koji je najavio puno nize cijene.
sta da kazem, osim, bezobrazno.
vani se najnoviji modeli i puno bolji od te nokije uz ugovore daju za 1E
no nije bitno, ali definitivno previse novaca, nazalost cini mi se da tele2 pocinje liciti na druga dva operatera po tom pitanju.
nadam se da u planu imaju nekakve atraktivnije modele, za razumnu svotu jer ipak se radi o vezivanju za njih na skoro 2 godine.
u suprotnom, osim niskim cjenama razgovora neznam kako misle privuc korisnike
daj prestanite usporedjivati vani i tu .
bas smo Balknaci - valjda da ponude pa 1 lipu mobitele vi bi prigovarali .
a zar nije bilo realno za ocekivati da ce i Tele biti kao i konkurencija ? ipak smo mi zemlja u razovju gdje svi ulazu zbog ekstra profita a ne da nam pomognu .
daj prestanite usporedjivati vani i tu .
bas smo Balknaci - valjda da ponude za 1 lipu mobitele vi bi prigovarali .
a zar nije bilo realno za ocekivati da ce i Tele biti kao i konkurencija ? ipak smo mi zemlja u razvoju gdje svi ulazu zbog ekstra profita a ne da nam pomognu .
ma glupost, dosta mi je tih prica kako smo na balkanu i kako smo zemlja u razvoju..... to su price za malu djecu koja cuclaju prst.
neka nam vec jednom ponude nesto konkretno.
ne trazim ja da oni ponude navedenu nokiu za 1kn ali ova cijena je prevelika htio ti to priznati ili ne
A tebi je sve crno ili bijelo. Nitko ni ne traži, odnosno barem ja, da se dijele uređaji za 1 kunu, već da je ova cijena za ovaj uređaj prenapuhana.= Citat =:
Izvorno postao Router
nema veze sa tele2 ali ima veze sa nabijanjem cijena mobitela, neki dan sam bio u vip centru i vidio u izlogu nokiu 6600 sa cijenom pokraj nje od oko 3500kn ne sjecam se tocno, na internet stranici nije u ponudi ali oni je u centru uredno prodaju (podvaljuju) eto kako se odnose prema korisnicima kao prema zadnjim budalama.
Bilo je već na forumu u nekoj od tema o tome kako se drže "prahistorijski" uređaji sa nebuloznim cijenama koje vjerojatno drže da ih neka budala kupi...
T-mobile je nudio prastare uređaje- 7650, 3650,m55,7250i za cifre od cca 500 kuna skupa sa Simpom.Frend moj je kupio 3650 za 498kn i to nezaključanu.
A,ovo s Balkanom i Zapadom,o tome smo pričali u par tema.Mislim da je Nered kazao pametnu-nećemo nikada imati mobitele za 1 kunu jer je takvo naše tržište.Baš sam se pitao kad će nas i TELE2 početi "buditi" iz ružičastog sna.
Ja fakat ne kužim kako oni uspijevaju raditi u plusu s obzirom na nacionalni roaming i s ubjedljivo najnižim cijenama na tržištu. Negdje moraju napraviti rez.
da nebi otišli predaleko činjenica je jedna oni ne moraju niti će nuditi telefone za 1kn (bar ne još neko vrijeme). ova cijena za 6230i ni u kom slučaju nije opravdana, ali cijena sama po sebi bila opravdana da je ponuđen neki top model tipa d600, ili w800, jer ta cijena te veže još 18 mjeseci na njihovu mrežu a to nije mali period!
znači mi netražimo mobitele za kunu nego tražimo (očekujemo) razumne cijene za određene modele koje nisu prenapuhane i koje mogu privući korisnike, a to je i samom teletu cilj. sigurno da je ova nokia par stotina kuna jeftinija da nebi bile ovakve reakcije.
baš ćemo vidjeti koliko će ih se prodati...
ako taj telefon toliko vrijedi u oglasniku , onda po mom vrijedi i toliko u ducanu sa pravom garancijom .
i stvarno sve vidim crno ili bijelo - dakle po meni je nesto dobro ili je lose . a ova ponuda je dobra . a sta je losa ? npr. lov na sony ericsson k700 u t-mobile na 24 mjeseca i tarifa 150 za kunu ( 24x150 = 3600kn min )
kako 6230i moze vrijediti 1600kn na ugovor?pa u oglasniku ih nadjem pod garancijom za 1500kn i nisam vezan nikakvim ugovorom.
Ovo stvarno ne razumijem. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Router
onda ocito ne ciitamo isti oglasnik . prije koji tjedan sam zvao okolo za taj mob , i cijena je 230eura iliti 1650-1700kn . i to bez garancije .
i btw. koliko je 6230i u mobisu ? ;D
Ja mislim 2999 kn. Sa svime.
pa nisam lud da kupujem u "mobisu"!!!
ali ako hoces kupiti mobitel sa valjanom garancijom - izbor je ili oni ili operateri . jer garancije iz oglasnika - vrijede samo u nekoj drugoj dimenziji
ali mogu kuoiti rabljen mob star par mjeseci sa garancijom!
u svakom slučaju se ne isplati, da je 1400 bilo bi ok ali 1700..... hm, previše za moj sud, ali tko voli nek izvoli
Ma nikakav ja mob ne bi više kupio u Hrvatskoj. Kupio sam tako k700i i ono made in China me koštalo moba (Rekli su mi da je neka tvornička greška ili tako nešto i ništa od novog moba!!!!!!!). Sisterka kupila N6600 u Njemačkoj i baš sam iz znatiželje išao maknut bateriju i iznenadio se ono piše made in Germany. I tako na SVIM mobovima koji su iz inozemstva. A ovi što su kupljni kod nas se izgleda samo još u Bosni ne proizvode.
Blago ti se ako imaš love za takve eksperimente. Meni jamstvo (naše) ipak nešto znači. Ne znam što bih radio npr. s novom N70 kupljenoj u recimo Italiji, a stane za*ebavati soft. Ili potpuno krepa :) .= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
Treba odmjeriti situaciju kod operatera, što se isplati, što ne i to kupiti. Zar Nokia 6170 u BlaBla paketu nije jako dobra investicija, za 1200kn?
Generalno govoreći, vani je u pravilu postpid puno jači od prepaida, a razlog je osjetna razlika u cijeni. U postpaidu dobiješ mobitel za kunu (euro), razgovori unutar mreže obično su besplatni, a cijene munute poziva je dosta jeftinija od cijene minute poziva u prepaidu.
ako potpisujem ugovor na 18mj. ocekujem znatno povoljniji telefon nego u slobodnoj prodaji!
a 1400kn nije dovoljan popust ?
ova ponuda tele2 nije ono vrhunska da idemo svi u ducane cekati za jedan , ali njima to ni nije namjera - namjera im je ocito dati malo bolju ponudu od konkurencije i u tome su uspjeli .
što se tiče aparata..........teško...= Citat =:
Izvorno postao Router
995kn bi bio vrhunski popust!!
se taj čuveni 31. 1. baš ćemo vidjeti što je novo...
Ne znam da li je već spomenuto u nekim drugim temama, ali na tele2.com su novi aparati u ponudi i malo drugačiji izgled podstranice... Vidim čak i UMTS Sony Ericsson K601...
Baš sam stavljao cijene u Cjenik ali ljudi ovdje prije provjeravaju pa ne škodi obavijest.
Evo i link za ubuduće: Tele2 ponuda mobilnih telefona
jel to njihova nova stranica?= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Nije ništa nova. Samo su malo raspored i sučelje promijenili...
kako ne? a Sony Ericsson K600i? ja ga prije nisam vidio u ponudi= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...e prijatelju, stavi ovaj link - http://www.tele2.com.hr/rates/mobile/ ... tvoj ne radi...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
ima novih mobitela ali cijene mi nisu bas povoljne s obzirom da se radi o potpisivanju ugovora na 18mj...naravno mislim na nokiu 6230i i SEk600
panasonica vise izgleda nece biti .
realne su cijene , jedino bi pomoglo da su i nasi novcanici realniji
Evo updateali su tele2 stranicu imaju nove mobitele ;)
Evo i šta se sad najviše isplati uzet??
Nokiu ne ima mali ekran na to sam alergičan, Sony Ericsson K600i (pomalo ružan (prekockast:))) je moj izbor ili Sony Ericsson Z520i kojeg koristim i pre zadovoljan sam, ima ugrađen brži bluetooth video ne šteka dok snimaš, super brz software... ostali mobiteli su za plakat ;D= Citat =:
Izvorno postao @l@n
Mislim na to da je stranica stara, odnosno da nije drugačija. A i sam sam spomenuo da ima nešto novih modela...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
6230i . . . kamera pristojna , utor za kartice , ma samo kaj gumbe ne siva . . .
ja sam se koncentriro na tvoj post a posto je ovo tema koja govori o novim mobitelima u tele2 pa sam automatski mislio da na to mislis.
:thumbup:
ovaj K600 je jedini mob koji ja uzeo iz njihove a ponude, ali necu ga uzet previse para
k600 na slobodno kosta oko 2500kn.
njihova nova stranica je www.tele2.hr= Citat =:
Izvorno postao Eminem
tako da ne treba stavljati ovu.
nije ali ne vidiš da je to neko poduzeće iz metkovića, njihova je još ona www.tele2.com.hr= Citat =:
Izvorno postao khideg
P.S.
očekivao sam bar malo bolju ponudu telefona, nije skup k600i ali je nokia ipak koju stoćku previše...
@aksični
Nisi baš u tijeku, očigledno. Već prije nekoliko dana Tele2 je dobio arbitražom pravo na adresu www.tele2.hr.
EDIT: Zabunom sam napisao .com umjesto .hr.
ja mislim da oni već odavno imaju www.tele2.com , a daj molim te otvori www.tele2.hr pa mi raci što ti je otvorilo....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Otvorilo mi je stranicu od Tele2. Ne kužim u čemu je problem... I odosmo u off. Riječ je o mobitelima u njihovoj ponudi. Ima nekolicina novih, a Panasonice su izbacili...
evo zadnji off... ne kužim meni i dalje otvara onu poduzeće iz metkovića....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To je stvar (propust) tvog davatelja usluga koji u svom DNS cacheu ima jos= Citat =:
Izvorno postao aksicni
uvijek stari DNS od tele2.hr
izlgeda da si ti pretplacen na poduzece iz metkovica..:)= Citat =:
Izvorno postao aksicni
www.tele2.hr je njihova nova stranica i nju ce oni sada updejtirati regularno.
sorry
Nisam vidio da je itko komentirao i Motorolu C261 u ponudi za 695 knu bla,bla paketu. A i na njuzima se pojavila vijest o V3 za 1395 od 10.2. Zna itko sigurno jel V3 dolazi?
Ako je ovo istina, isplatilo bi se. Inače nisam Motorola fan, ali vidim koliko su ljudi popyzdili za tim modelom...= Citat =:
Izvorno postao xianfu
pa i nije mi bas neka cijena mozes je kupit u simpi za 200kn vise a toliko se isplati dat vise ..bolje nego potpisat na 18mj..= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
informacija je tocna, i ovdje je potvrdjujem, tebi i ostalima! :)= Citat =:
Izvorno postao xianfu
dakle tele 2 pretplata uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci motorola v3 za 1395 kn
od 10.02. 2006
Kako i jdabic1 kaze, i nije neka ponuda. Vezes se 18 mjeseci, za 200kn ustede. Ne isplati se.
Sori, postao sam prije nego je Mean Machine napisao da dolazi uz pretplatu. Ja se ne volim vezivati ugovorima s operaterima, pa se ispričavam na istrčanoj reakciji. Naravno da je bolji Simpa paket. Ja sam mislio BlaBla za 1395.;D= Citat =:
Izvorno postao xianfu
E da je bar BlaBla za te noce, to bi vec privuklo im novih korisnika.
recimo nokia 6230i kosta koliko i u vipu cak je on jeftiniji za 4kn..al bitna stvar je da je ugovor na 12mj a ne 18 mj sto je znatno manje..= Citat =:
Izvorno postao xianfu
ako ce v3 stvarno biti 1395 kunica,to je zaista povoljno.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
sve je tocno al sada me zanima mobitel samo kad bi kupovao v3 uzeo bi je u simpa paketu i dekodirao prije nego potpisao njima na 18mj...= Citat =:
Izvorno postao Router
Ako kupiš u tele2 barem ne piše gore na mobu --T-Mobile-- ;D= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
= Citat =:
Izvorno postao zmija
da negovori gluposti...nemoze nikako biti povoljno..ipak moras biti na mrezi 18 mjeseci...
kako to moze biti povoljno???????!!
isto je to malo puno za v3, u zadnjih par mijeseci cijena joj je drastično pala, a i pun ku*** ekipe ima taj mob...
Slažem se, za par stotina kuna obveza 18 mjeseci... treba kao vani besplatan uređaj uz ugovor na 12 mjeseci (razni modeli uređaja, kod većine europskih mobilnih providera)= Citat =:
Izvorno postao revo
Ili za 1 Kunu;D;D= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Jedna ko nijedna ;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
a jesmo ogorceni na nekoga tko nam dade jeftine razgovore i sms poruke...jadno zasto?? su tebi sve na broju??= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
Pa, čovjek valjda očekuje "vrhunsku" uslugu i ponudu, ali i paprene cijene uz to. Bar ima na biranje...
vi svi ko da stalno zaboravljate da uz telefon za kunu ide i recimo 24mjeseca po 150kn min sto je bar meni - mnogo .
ovo za v3- ne bi je uzeo ni pod razno kad za 1695 kn ide 6230i sa pravom garancijom i 18mjeseci sam tele
Kao što Frish reče, dosta je meni tih "vrhunskih" usluga.
A glede yebačkog moba za 1 kunu, zaboravite. Nije u pitanju samo konkurencija, nego i veličina tržišta, a ono je relativno malo.
Tele2 je jeftina imitacija!
Kako ne kužite? Sada daju sve jeftino kako bi privukli kupce i probili se na tržište,a onda kad ostvare naum bit će isto kao i kod drugih operatera,ako ne i skuplje!
Kako bi rekla seven of nine - explain!= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
Daj neki primjer. Ima li neki presedan?
Da. Vjerojatno su uspijeli cijelu Europu tako zavarati. Svi su nasjeli na Tele2 trik i sad svi plaćaju danak... Eh, naivni narode...
;D
pa nek bude,tako. tada cu svoj zlatni tele broj prodat nekom naivnom za dobre pare i prec na jeftinijige operatera. sada mi je sasvim udobno