Oj V3rt!že,nema ti spasa... :beer:
Printable View
Oj V3rt!že,nema ti spasa... :beer:
Ma ko hga *** daj!
Supertange?
Visualising...
Visualising...
Visualising...
Visualising completed!
gledam malo po forumu, čitam postove...
i tako naletim na jednu temu. član otvori temu da mu se razjasni pitanje, i onda kada mu drugi odgovore, onda on odgovara u drugoj temi i tamo piše zašto je jedan mobitel bolji od drugog ...
stvarno svašta...
idem se lagano spremati...
Vidim, ovdje je sve po starom... :-/
Spremam se malo uciti, sutra imam ispit iz predmeta kojeg zbilja ne volim :bat:
Popio 1litru PAN-a i mislim se prešaltat na kauč! ;D
Išao u neki salon namještaja da malo razgledam, tražim neku TV komodicu :notooth:
Idem jest....:wave:
Ah napokom doma! Čistim antifouling ispod noktiju.. i to plavi :notooth: kakva francuska manikura, ovo je puno efektnije ^^,
Kakve tehnike koristiš?
Tehnike za što? Danas matirao podvodni dio: vlastite ruke, papir 40 il 60 (ovisi jesam li pri kraju s barkom ili tek počeo :D na početku uvijek finiji naravno) i maska za lice (zahebi priču, oću zdravu djecu sutra). Sutra me čeka farbanje tog dijela i besplatno inhaliranje :notooth:
Digo neke ocjene, kemija na 3 pala. Ako mi da 3 iz matematike (prije ce sjekire padat) imam dobre sanse za s 5 proc, OMG G33Kzor!!!
;D
nemoj se trgat za peticu.
pogotovo ne tak nategnutu..
jer time si odmah nameces anormni stres za preostale 3 godine, zbog mature.. a matura je pljugica, fakat je..
ja sam u prvom srednje imala prosjek 4,46. babac iz dojča me skrud ap. no vrlo brzo sam shvatila da mi je to zapravo bila usluga.
Mislil sam na tehnike ciscenja zle strane noktiju! Ovdje su cvikcange, probirštift i svicarski nozic. Samo najbolje za muske nokte. :D
Gledam tu nekakve konje.
Bio u na drugom kraju otoka kao kupit nove presvlake za sjedala u autu,kad ono samo potrosio gorivo,a od presvlaka nista... Mislio sam da je Korcula rupa,al fakat ima i vecih...
EDIT: je**š sve,idem na pivu...
A zooo, aceton samo.
Nema u puli konja šta pričaš? Btw gdje si u petak za vrijeme tekme, možda se spustim do grada po špežu i tako :D
Kakogod odo u krpe, živili.
Da li tko namjerava ići ovaj vikend do Bundeka?
Zanima me za ovo natjecanje u vatrometu...se to plaća kakv ulaz možda?
Imam namjeru u subotu i nedjelju ići ako će vrijeme biti dobro...
Evo link tko želi pogledati...
http://mirnovec.hr/vatromet/start.html
Mislim ja sutra na Bundek na to.
Mislim da se ne placa ali nisam siguran...
Bas me zanima kako ce vam naplatiti gledanje vatrometa :D
daj, ote spat!
kaj ste se raspisali sad tu?
;D
tko nije pio magarac je bio...