i mi smo na audi forumu presli na ovaj vbulletin .. ista pizdarija je i kod nas..
ova tema bljesti previse..
Printable View
i mi smo na audi forumu presli na ovaj vbulletin .. ista pizdarija je i kod nas..
ova tema bljesti previse..
uvijek se vodstvo foruma trudilo da forum bude sto pregledniji, i jednostavniji/ozbiljniji, pa se nisu dozvoljavali veliki avatari, slika u sigu, i slicne gluposti (sto je fakat bio pametan potez).
prelaskom na ovu verziju foruma godine tog truda da forum bude uredan kompaktan i ozbiljan su sada pale u vodu jer se ni meni kao ni mnogim drugim ozbiljnijim i starijim forumasima ne dolazi vise na forum. forum vise ovim skinom nije baziran na kompaktnost funkcionalnost i jednostavnost nego na izgled/design/visual style... te je postao poprilicno nepristupacan.
dobro ljudi ja stvarno ne kuzim u cemu je TOLKI problem, kakva nepreglednost, kakva nepristupacnost(ako se misli sa vizualne strane)?
mislim, ok, i meni je bilo sve cudno kad sam prvi put vidio, i tesko mi je bilo snaci se. al evo nakon dan dva, ko da se nista nije promjenilo..
@X-FusIOn: IMHO glup razlog ne dolaska na forum SAMO zbog izgleda...
jedino u cem te podrzavam je ovo ;)
iskreno, trebala je promjena, jer se ona tema vukla vec hrpu godina.
EDIT: eventualno, bi mozda stavio veci font na "kazalo" "Forum-> Mobil-> Mobil -> Forum -> Obavijesti Što Biste Promjenili Na Forumu?!?"
i mozda malko manji header
kako ovaj davor500 opet otvara glupe teme iako je sinoc dobio ban??
još ga nitko nije sproveo, čeka se s.mod ili admin
Evo još nekih nedostataka:
1. iz pregleda novih postova se ne može vidjeti na kojoj temi je uključena pretplata/praćenje, nema nikakve ikone kao što je prije bilo
2. duži naslovi su odrezani i ne vide se do kraja
3. linkove "akcije na forumu" i "brze linkove" bi trebalo kopirati i u grupu "što je novo na forumu"
nemoj me pogresno shvatiti, necu se ja tako lako odreci ovoga foruma, pogledaj koliko sam dugo tu, potreban mi je ovaj forum jer je koristan, i jer sam se navikao na ekipu i sve ostalo, nego treba jos dosta toga usavrsiti na ovim promjenama ;)
ok, nisam na forumu naletim tu i tamo ali nemozes stavit logo koji sada totalno ispada ruzan i jos banner vel 728x90 koji se uklapa katastrofa...
ostalo se rijesava u hodu i sretno vam ali ove dvije stvari me bodu u oci totalno a 5min je za napraviti da to bude bolje poslozeno
lp.
sve najbolje
logo je novi napravljen i biti ce stavljen. strpljenja malo
naravno trebat ce jos puno rada i truda da bi se dovelo do malo reda ali polako ...
Jel postoji mogućnost da se u text editor stavi shortcut za strikethrough font?
strike
Mislim da je to stvarno korisna funkcija za npr. ispraviti post kada ne želimo bespotrebno postati novi...
za to imas opciju edit (uredi post)
Zar zbilja? A kako misliš da ću ispraviti post nego pritiskom na tipku edit (uredi post)?
Strikethrough je korisna funkcija i ne vidim razlog zašto se nebi implementirao shortcut u editor. :thumbup:
Jos jednom hvala na konstruktivnim prijedlozima (pogotovo domy).
Uvrsteni su u "To do" listu.
Tocan rok implementacije ne mogu navesti, ali potruditi cemo se da to bude sto ranije (za stvari koje su izvedive).
Kad temu otvaram preko one ikonice koja odmah baca na prvi nepročitani post, nekad se dogodi da mi taj novi post bude na dnu prozora, a prije je uvijek bio na vrhu. Ako nekome nije jasno o čemu pričam, stavit ću slike...
Browser: Mozilla Firefox 3.6
jel glupo da kazem da ja tu opciju vise i nemam ( ili je ja ne vidim :S ) imam samo "idi na posljednji post"
nigdje nemam prvi neprocitani
edit, ima ali tek kad se udje u temu, prije se mogla odabrati prije ulaska u temu, ili haluciniram?
@dummy da desava se da je nekada na vrhu nekada na dnu, pokusavam shvatiti u cemu je stos
Imaš i sad u obliku ikone, tako je i prije bilo...
http://www.imagesforme.com/upload/2d43dbdc.png
sve je to super dummy ali ja te opcije NEMAM :)
http://slike.hr/slike/u/untitled_79875.jpg
a sada obracanje bimbiju :) zelimo natrag opciju hvala i po mogucnosti brojac zahvala prema useru :)
LoL
Pa naravno da je nemas kada si tu temu vec procitao, tj procitao si zadnji post :)
Pogledaj recimo pod bilo koju sekciju di imas nove ne procitane postove i imat ces tu opciju da te prebaci na 1. ne procitani post ;)
EDIT: Na ovoj slici ti je ikona za taj thread zatvoreno pismo, dok odi na neki thread di imas ikonicu otvorenog pisma sa vise listova unutra ;)
EDIT2: Bimbi, ako bi mogao ikako promjenit da se kod opcije "Uredi svoj post" nekako povecaju ikonice tj emotikoni.
Jel ja to jedva nekaj vidim xD
Eto ovako to kod mene izgleda:
http://img255.imageshack.us/img255/2135/dado.jpg
khm, znam ja to cion, ali ubijedjen sam da te opcije nemam nekad i kad ima novih postova... nevermind, jos cu provjeriti, a to za emotikone je i kod mene tako.
Navedena ikona mora biti prikazana kada ima novih postova u temi, sve ostalo je anomalija...koliko sam ja uspio primjetiti, a pripazio sam na ovo od kada sam vidio da se o tome raspravlja u temi...sve radi uredno.
Sto se Emoticona tice...ja sam da ostane ovako...vise ih je prikazano i vide se koliko toliko (uvijek se moze otvoriti dodatan prozor za one koji to rabe cesce ili za odabir nekoga od emoticona kojemu vec ne znas kod na pamet http://cafe.mobil.hr/misc.php?do=get...=vB_Editor_001).
Sto se tipke hvala tice...rekao sam da ce biti vracena, prvom prilikom...
...stvari vezane uz pristup serveru moze odraditi samo joker, tako da je vecina stvari na njegovim "plecima".