Ma ne budi lud, žablji baci pred jesen su ti smrznuti uvozni :)
Printable View
Ma ne budi lud, žablji baci pred jesen su ti smrznuti uvozni :)
Al zato nojevi trčkaraju po centru grada ;D
Pa ne baš po centru grada, šta ti je. Pa jel znaš kako prođe noj kad ga neko preplaši dok stoji na betonu?! SPLAT! :evil:
Dečki, dosta OFFtopičarenja...
vratimo se na temu...
organizacija, kakva god da je bila, pa moram priznat i malo traljava je, ali se uvijek nešto dogovori... pa makar spontano... :thumbup:
Valjda će idući put biti bolja...
Ićo, nemoj ti sad nas...baš smo se ufurali u gastro spike, a i sam vidiš da se čelavi ja kužimo u te stvari ;D
haha ti bi se trebao baviti turizmom ili bit neki vodietlj, organizator necega... :) tajnica :D volis organiziranost :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
BHAHAHAH! :D :D :D istina, ico je uvijek prvi da se naljuti na oftopičarenje, neorganiziranost i slično... :p= Citat =:
Izvorno postao malena01
Ljudi, zanima me jel netko gledao u kinu "Silent Hill" i jel bi ga netko htio ići gledati? Tražim neku žrtvu koja bi to išla gledati, al sve žive je frka...ima koji dobrovoljac za večeras? Mogu rezervirati karte ;D
gledo, kakva frka???? :p....pa nije to horor....
Igrao sam igru Silent Hill i znam da je fakat morbidna, a i čuo sam za ovaj film da nije za ljude slabih živaca, da ima odvratnih scena...ali pošto sam pogledao sve žive horore, šteta bi bilo da i ovo ne pogledam, samo ne znam s kim...
napravi peticiju: cure koje su igrale silent hill.....ili: curu za grljenje uz scene pyramid head-a;D
Još uvijek primam ponude, ko hoće ić gledat taj film jer me fakat zanima...
pa da te osramotim u kinu kad pocnem vristat i trcat prema izlazu :notooth:
Ak su mi već ljudi mogli skakat po krilu, raditi scene s vrištanjem i slično da bi najradije propao u zemlju, budem se i na to naviknuo :)
vrlo rado,ali horore ne gledam :) previse me strah za to :(
pa čuvat će te phyto....
koliko hrabrih dobrovoljaca! :rolleyes: ;D
Ja obozavam horore... ;D ;D
Hehe, ja volim horore, al ne mogu :D
Ja bi išao, ali sam straight :evil:
(malo politički nekorektnog humora, fali toga u zadnje vrijeme ovdje)
mene ni jedan horor dosad nije priplašio ni jedan niti kad sam sam egzorcista i krug 1 gleda sam oko 00.00
Išao sam gledati film s frendom i frendicom i baš je OK, onak za ubiti večer...al je veći gušt kad film gleda neka cura i onda kad dođe neku "buuuuu" scena, odmah ti se uvali u krilo ;D ;D ;D
da, i onda ti sjebe hlaće sa sokom, pa malo koljenom u glavu..... ;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
e da, evo, sad se sjetio...
ak netko hoće u subotu 30.09., Boogaloo, u 21:00 koncert "Pozdrav Azri", ja sam tamo, poslije toga turneja Petica-Sidro, pa ak je netko za, nek se javi.
pa mislim stavrno Zero... Zar bi tako postpio sa frendicom koji sa tobom pristane ić gledat hororac u kino? :-/ Ja bi postupio drugačije... ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Nego, oće biti možda kakava kava forumaša ili nešto prije no što počne fax i svi se razbježe po predavanjima?
bez paranoja...... ;D nisam nasilan ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico86