Flightplan-8/10
Printable View
Flightplan-8/10
"Samo nebo zna" (Just Like Heaven) - prije nego sam posuđivao, provjerio sam da nije još jedna ljigava romantična komedijica. Ovo prvo baš i nije, a ovo drugo dvoje jest. I zato prolazi.
6.5/10
"Plavi baršun" (Blue Velvet) - još sam si ga prije par mjeseci skinuo, ali kako je jučer bio na TV-u, tada sam ga prvi puta pogledao. Znao sam što mogu očekivati kad je Lynch u pitanju, pa me ništa nije previše začudilo. Kyle MacLachlan je stvarno idealan glumac za njegove filmove...
8.5/10
evo ja nakon godinu dana počeo gledati filmovi.....(a šta možeš nije mi frka u školi pa se mogu opustiti)
gledao sam bitku za školu...ocjena:dobra šestica..
upravo sam gledao djevojku od milijun dolara...film mi je mrak....8/10
još imam puunoo puuno filmova za pogledati..ako ima netko kome netrebaju neki noviji neka se samo javi hehe
"Lovci na djeveruše" (Wedding Crashers) - iskreno? Iskreno sam se nasmijao. Vince Vaughn je fenomenalan, Owen Wilson klasično dobar u kombinaciji sa prekrasnom Rachel McAdams... Nadam se da će biti kakav barem upola dobar nastavak... :)
8/10
The legend of Zorrohttp://img93.imageshack.us/img93/608...lamingz4hg.gif8/10..zabavan filmek.
Wedding Crashers isto dajem 8/10
Syriana - e to je film :) 9/10
SJEĆANJA JEDNE GEJŠE - 8.5/10
Super film, ako ga idete gledati sa curom...
Edison 7/10
Fantastic Four 8/10 jedna ocjena više zbog naravno Jessice Albe;)
Sin City 9/10 i da Jessice nema film je stvarno predobar!
The Dukes Of Hazzard 8/10 ocjena više zbog Jessice Simpson ;);D damn that girl is fine
War Of The Worlds 7,5/10
Wedding Crashers 8,5/10
Four Brothers 8,5/10
Flight Plan 8/10
Hostage 8/10
The End Of Evangelion.(anime-film) 9/10.
Bolesno do kraja.
Prije ovoga pogledat seriju(Evangelion jelte) jer inače nećete kužit niš.(svih 26 epizoda,da se lako i film i serija nač na limewire-u)
Iako neki odma pomisle ako je anime da za djecu-ali ovo definitivno nije.
O čemu se radi,imate google...
gol----jedan od naj filmova o nogaču koje sam gledao...obavezno pogledati8/10
"Harry Potter i Plameni pehar" (Harry Potter and the Goblet of Fire) - još jedan prilično solidan nastavak u nizu iz serijala o Harryu Potteru. Nimalo neloše.
7/10
od tebe friški sam za pottera bar 8 očekivao...
kuća debele mame 2
10/10
americka pita 4 10/10 ,super film :D
glup&gluplji po xx put jim carey je car 9/10
??? :confused:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Sad, jel to zafrkancija ili....?
Daj 10/10 V for VENDETA, film je strava, animacije su perfektne i film osobno je strava. Preporucujem za ljude koji vole akciju sa animacijom.
ja gledao Malibu's most wanted...7/10...onak dobra parodija...recimo....na 8mile....ak sam dobro skužio a mislim da jesam...i bezveze maloprije gledao spotove i naiđem na Eminema-real slim shady i vidim face iz filma kak im em nabija stražnjicu u facu...hehehe
genti di roma (rimljani) 8/10 film, snimljen vise kao doku, ukr. prikazuje svakodnevne probleme gradjana, na dosta realistican nacin preneseno u film
"Legenda o Zorrou" (The Legend Of Zorro) - jednostavno, original je bolji i zabavniji. Nije ovaj toliko loš, ali opet nabacali su takve akrobacijske nebuloze da boli glava... Počeo me podsjećati na Batmana.
5/10
devils rejects-odličan film...malo brutalan...pogledati ocjena 8/10
frishki nije zajebancija....
Ako nije, onda ju ne kužim...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
i love huckabees.... bože dragi bolesnog li filma!
gledam ga prvih 15 min i reko WTF??!! odgledam i drugih 15 min i reko WWTF??!! ali kako ja volim filmove koji na moje lice bacaju izraz dubokog čuđenja... ocjena 6/10