Obavijest za korisnike G3tweaksboxa, izašla je beta4 verzija pa si nadogradite jer beta3 više ne radi. Post 2 updejtan.
Printable View
Obavijest za korisnike G3tweaksboxa, izašla je beta4 verzija pa si nadogradite jer beta3 više ne radi. Post 2 updejtan.
g3 rootan i stavljen custom recovery hvala bender
Odlično :). Samo polako. Pitaj ovdje iskusnije članove u vezi romova itd
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3094514 xposed installer(root I twrp potrebni dok ne sredim drugačije )
stavio sam xposed instaler da vidim radi li iako baš nekoristim xposed
Pozdrav,dali netko zna dali je System ui isti na Kitkatu i Lolipopu ?Osobno mislim da nije.
To me zanima zbog 3minit battery moda kaj sam nasel na netu i po uputstvu mi to i radi pa imam brdo ikonica za bateriju.
Radi se o tome da se modificirani system ui stavi umjesto originalnog i jos naprave neka podesenja uz instalaciju 3minit aplikacije i nakon restarta ljepe ikonice.
Znaci bojim se staviti lolipop i da mi onda to sve ne radi.
Drugo pitanje ako napravim backup od kitkat i ako flesam lolipop dali onda mogu samo vratiti kopiju natrag ili moram prvo flesati natrag kitkat?
Kolko sam vidio 3minit radi i na Loliju.
Možeš vratit backup kasnije (ako misliš na nandroid).
Mislim na kompletnu kopiju systema i aplikacija koju sam napravio u custom recover-iu.Ovo sa 3minit moram jos provjeriti naime to mi je od svih modifikacija najljepse.
Trebam pomoc oko xposed na Lolipop,sinoc sam flesal Lolipop i imam problem.
Root je odradjen da valja i recovery.
Link za Xposed framework ne radi na Xda,nasel sam nekaj drugo ali ocito da to ne valja nekaj.
Napravio instalaciju Xposed-a dva puta po uputstvu i oba dva puta nisam mogao vise u meny zbog onih dviju gresaka .
Kako dalje ima tko savjet?
koristi link od bendera_007 i njegov instaler - to sam ja koristio i sve radi iz prve
imaš ga malo poviše
Nisam imal vise volje sad sam evo skinuo Candy 5 i bas ga flesam preko originalnog Lolipop-a.
Ako mi se dopadne bude mozda i neko vrijeme a ako ne skinuo sam i offizial Cyanogenmod 12 pa cu i to probati.
Evo prvi dojam ,slicno je na prvi pogled na Cyanogenmod 12 (koliko sam shvatil i baziran je na njemu).
Sad cu jos probati da flesam Candy extra pack .
Evo odmah da dodam nije extra pack vec Sweetner pack,flesa se u Recoveriu i ima uglavnom opcije za mijenjanje signalnih ikonica i na nav baru isto.Sa daljnjim flesom se moze vratiti na stock ili pak jos mijenjati. Uglavnom mislim nikaj posebno.
nisam još fleshao rom, gledam malo ovaj 20h ali mislim da ide neki rom
još nisam odlučio koji ali želio bih neki skroz dark-crni!!
ako imate koji prijedlog ..........
Author, medju verzijama ne mijesas sistemske datoteke. Jedino sto može su naredbe ali one nisu dio lg sistema nego androidovi binaries.
miceki ima pitanjce...nakon porčitanih 49 stranica ovog topica malo sam se pogubio u svim tim silnim informacijama...
imao sam verziju v20h koja mi je poprilično zadavala glavobolje, pa sam ga zahvaljujući tutorijalu sa prve stranice spustio na v10n i sad to radi ajmo reći relativno dobro izuzev baterije :-(
e sad mi neda vrag mira pa bi dao šansu lizalici još jednom, zanimam me dali moram stavljati verziju prema IMEI broju koja je v20h ili mogu slobodno staviti v20I
Stavi slobodno v20i, nije obavezno stavljati ono što ide po IMEI broju ili preko OTA
Ok, hvala na brzom odgovoru...
Na kojoj si ti verziji sada ako si uopce na stock romu ?
Na v20i
bpodnar kratko pitanje - radi li ti bolje v20i nego v20h?
Nisam koristio v20h, već sam to napisao nedavno.
oprosti nisam vidio, onda kako ti radi v20i?
meni se čini da ovaj v20h šta je došao sa novom matičnom ima neke male bubice
de napiši konkretno o kakvim bubucama se radi, meni su to bile bubetine na v20h hehehe
evo npr želim prominit navbar keys ali neda mi čak nema u softweru ni opcije?? ispravak ima opciju Color /tu se oni nalaze/ ali kad ih instaliram nepojavljuju se i uopče nema opcije transparent background
čak mi to neradi ni sa xposed modulom kako treba
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:33 ----------
baterija je ok
ostalo uglavnom izgleda ok ali dobio sam ga iz servisa u pon popodne
Ja jucer i danas isprobao Lolipop 20i ,Cyanogenmod 12 i Candy 5.1.1.
Sve je to mozda zgodno ali vracam se natrag na Kitkat 10N,tu mi bar sve radi kako spada a razlika je nikakva (bar za mene).
Ne kužim kaj toliko dramite... Kaj Vam ne radi? Ja sam na Cloudy G3 2.2 i sve normalno radi i fluidno. Prije toga sam malo testirao Chupa Chups i isto sve ok...fkt ne kužim.
Slažem se sa @n3m3s1s
Koristim CC od polovice veljače i stvarno neznam što to nevalja na Loliju???
Sa brzinom sam zadovoljan, ne ruši se, fluidan je, bateriju ispraznim za cca 12 sati ako mob maltretiram konstantno par sati zujanjem po netu, gledanjem filma i sl inače bez problema drži 2 dana (i to sam testirao)