mobis tj mesc...danas sam opet odfuro na servis, zbrejko mi se tam na pultu kad sam ga predavo! poludit cu ako mi to ne srede....
Printable View
RIJEŠENO!!!!
Dakle, problem je bio u CSC-u. Iz tog razloga je pisalo CSC unknown i zamijenjena su slova y i z. Riješenje je vrlo jednostavno. Odin ,nekada iz nekog razloga, ne update-a csc kada se stavi novi rom u pda kučicu. Rijesenje je da se ponovo update-a isti rom preko odina samo sto ga ovaj puta update-ate iz kučice csc i to je to. Sve radi.
http://www.sammobile.com/2012/11/15/...aked-firmware/
opa 4.1.2 je na vidiku, donosi podrsku za multiview između ostalog. flashat cu poslje, pa javim dojmove!
Edit: koristim ga eo sada vec nekih 12 sati, niti jedan FC nisam imao, sve radi odlicno. Baterija mi se cini ista. Sto me ugodno iznenadilo je tipkovina, koja podržava swipe, pri tome prepoznaje i hrvatski jezik i jako dobro funkcionira. Prezadvoljan!
Wow.
Ono kada odete pokupiti mobitel sa servisa (zbog problema s punjenjem) i umjesto nebrandiranog (SEE) rom-a na mobitelu vas dočeka, I shit y'all not, njemački vodafone rom krcat bloatwareom (VD2).
AP: I9300XXDLIH
CP: I9300BUDLI2
CSC: I9300VFGDLJ1
Edit: super, obavim jutros razgovor i nakon toga se sve smrzne, soft reset 0 bodova, morala sam vaditi bateriju da proradi.
Oce li taj crni SGS3 vise kod nas? :)
Ima li tko saznanja osim onog da tmobile ima ali nije u ponudi?
Ne znam, ja sam korstio sve leakove 4.1.1 i zadnja verzija mi je ista kao i sve prethodne, svi spominju neki lag u kontaktima, u galeriji, ja to ne vidim :) ma da netko tko okida dnevno 10 15 fotki, i non stop je u galeriji vjerojatno "osjeti" te bugove, ali eto ja npr. ne vidim. :)
da se ja opet malo javim...
danas opet iso pokupit mob sa servisa, kao flashali su ga i sad sve radi...uzemem ga u ruke, mob se zbrejko u prvih 5s!!!! lijepo im ga opet vratio i reko im da se malo saberu i da mi daju novi mob vise!!sad oni moraju slat zahtjev samsungu da oni odobre zamjenu ovo ono, sto ce trajat tj dana...e lud sam!!!mob je od ovih 16dana sto sam ga kupio 15 dana na servisu!?!?pa wtf?! jebeni gejfon sam dr dan dobio novi i to na osnovu kaj je malo steko gumb!ah....sva srece da S3 ima 2g garanciju! mozda ga dobim prije nego istekne bar na 1 dan :)
eto..sad mi je malo lakse :D
Eh da ja uletim s jos jednim pitanjem vezano za standardnu tipkovnicu na S3
Dakle prije sam koristio SmartKeyboard Pro, i ono sto mi poprilicno fali na stock tipkovnici je sto ju ne mogu rucno prebiciti u "digitron" mod, ili samo numericki dio. I druga stvar preko koje bi jos kako tako mogao preci je to, sto se tipkovnica pravi pametnija nego sto je...dakle ako krenem kucati neku rijec koja ona ne prepoznaje automaski stavlja ono sto ona misli da je bolje. A ja bih radije neka odkuca ono sto sam stvarno otkucao, pa da mi ponudi sugestiju koja ja mogu ili ne moram prihvatiti klikanjem na tu sugestiju. Dakle tako radi smartkayboard pro....
Dakle jel da instaliram smartkeyboard ili se barem prvi dio moze nekako rijesiti (numericki dio preko).
samo iskljuci predictive text u opcijama, to je to.
hakiaj, a zašto telefon nisi odnio u ovlašteni servis, Europatrade?
+1 za SwiftKey, super je. Prva stvar koju sam vratila nakon tvorničkog reseta :)
pa do sad sam imo jako dobra iskustva za mobisom, sve je uvijek bilo gotovo dr. dan + jako mi je blizu posla a ja radim 8-19 pa nis ne stignem :/
1. put sam iskljucivo morao vratiti u tmob jer mi u servisu nisu htjeli zaprimiti mobitel kako je bio star 1dan - kao neka politika samsunga ?! u tmobu su lose opisali moju gresku pa je na servisu nisu skuzili, jer testiraju preko kompa
2. je serviser jednostavno napravio lose testiranje
Pozdrav,
Da li netko zna/ima iskustva da li je S3 iz vipa kodiran i ako jest koji je postupak s dekodiranje i cijena?
Kako koji, moji konkretno nije kodiran...
Ali dekodiras ga sam za par minuta, prvo ga trebas root-at, i nakon toga imas app na store-u s kojim ga otkljucas, sve free i prilicno jednostavno.
BTW vezano za moje pitanje od nekidan za tipkovnicu, ja sam se ipak vratio na smartkeayboard pro koju sam i prije koristio na desire-u i to je to...
Gledam jučer u Svijetu medija, galaxy S3 1000 kn jeftiniji od ostalih dučana. Pitam ja tamo djelatnika zašto je to tako i dobijem sljedeči odgovor:
"Telefoni su uvoz i Austrije, imamo svoje dobavljaće, dobijete našu garanciju 24 mjeseca, ako što ne valja, šaljemo ga u Austriju na popravak", i ne budi lijen, odem i do Samsung Brand Store-a i tamo pitam isto, oni odgovaraju da telefone nabavljaju od Agramservisa. Kupim ja kod njih Galaxy S2, cijena 3900, otključan, dođem doma, instaliram sve potrebno uključujući i sammobile paid verziju kad ono CSC telefona na tele2 TWO. Tko tu sad koga hebe s uvozom i distribucijom istih telefona. Zarađuju na našoj grbači ili sam ja nešto propustio? Znam da je off topic, ali gdje u našoj lijepoj pm kupiti galaxy s3 unbranded full bez ovih shitova od vip. tele2, t-mobile? Naravno, dobio sam novce nazad od uljudnog djelatnika iz Samsung Brand Store-a za svoj S2! Koga tužiti i kome pisati za ovakove probleme. Ako postoje CSC za Hrvatsku posebno, kao i za operatere posebno, zašto je nemoguče kupiti neki uređaj bez brand sw-a. Ispada kao da sam ga sam flash-ao i zahebao.
Bok..imam SGS3 zanima me kako da maknem trokut sa usklicnikom u obavijestima, upozorenje o koristenju podataka..ako netko zna
I ako možda netko zna kako mogu maknuti oznaku propustenog poziva sve sam pozive izbrisala a još uvijek stoji...
Hvala unaprijed
Evo nisam stigo prije napisat...u pet napokon dobio svoj s3 nazad!
Kao...politika samsunga je da se mob nikad ne mijenja za dr novi nego se svi moraju servisirat do kraja dok se fizicki ne uniste!tako je bilo i s mojim...lik je iso mijenjat cipove pa skurio je maticnu pa su mi morali dat novu!i tak sad staro kuciste i nova maticna!evo vec 2 dana i nisam cuo onu iritantnu melodiju od tmoba ;)
Sad se polako upoznajemo...
Sad sam na 4.1.1 i trazim preporuku za neki switch za palit gasit 3g ko wifi al da me ne baca u settings i zanima me dal postoji undo na ovom telefonu ili androidu opcenito?
Trokut s usklicnikom o upozorenju korištenja podataka sam shvatila kako maknuti...ali oznaka jedan kod propustenog poziva se ne miče, a sve sam pozive izbrisala