Nema nigdi mms, a vibra je ukljucena i radi za pozive al ne za sms. Proba san sa upaljenim i ugasenim zvukovima
---
- Sent from my iShit 4 using Tapatalk
Nema nigdi mms, a vibra je ukljucena i radi za pozive al ne za sms. Proba san sa upaljenim i ugasenim zvukovima
---
evo san slika (valjda ce radit link)
i jos nisam uspija da mi proradi bluetooth sta se vidi na trecoj slici sta i nekuzim sta tocno sve znaci.
http://imageshack.us/g/695/resizeofdsc04736.jpg/
1. Koj iOS imaš? :wtf:
2. Od kud ti onaj meni za BT?
3. De si kupil taj iPhone? :-/
Meni je ovo sve čudno...
@smarty Probaj u postavkama "Reset network settings"
@fico BT stack je app za povezivanje GPS uredaja na iphone. Makar ne kuzim zasto to ima kad iphone 4 ima gps. To sam ja imao na ipodu
Za MMS moraš unjet postavke u network settings. Nakon toga dobiješ ikonu za mms u porukama.
Os je 4.3.3 i napravljen je JB priko stranice jailbrakeme.
Mob je dobiven iz amerike.
BTstack je vjerovatno slucajno instaliran u bezuspjesnom pokusaju osposobljavljanja bt-a da se spoji sa drugim uredjaima i sad ga vise neznam maknit.
S obziron da sam na Tele2 nemogu namistit postavke za mms, sad san gleda na njihovoj stranici.
Vibra za sms jos uvik neradi iz nepoznatog razloga.
Jel postoji sansa da sve vratim na stock 4.3.3 unatoc tome sta nisam napravi beckup na itunes? Ako sad odem na ristore na itunes salje mi odma upozorenje da ce mi automacki stavit 4.3.5
Btw. Za vibru neznam jel pri radila jer cin sam dobi mob odma san jb.
---
Može ti bit i da je neki tweak ili nekaj iz cydie da ti smeta mobu, pa nece vibrirat. Ko ce ga znat.
A jel si probal resetirat mrežne postavke? Tako ti mob povuče postavke za mob, probaj tak, trebalo bi radit.
Neznam, možda bi restore pomogao, ali, ako je iz amerike, i nije otkljucan, onda bolje nemoj prckt po tome jer mozes izgubit unlock. Sta nemres sa cydie maknut taj BTstack? :-/
A hebemu nemogu, nema ga nigdi ni u installusu. Ko zna odakle ga je povuka jer san vidija da mi je sam instalira activator na mob kojeg san izbrisa.
Mob je dosa otkljucan na sve mreze, al nadam se da je tvornicki jer je mob novi ni nije bia aktiviran.
Sta se tice mreze mob je sam povuka postavke za net al ne za mms.
Nevjerovatno, ima bit da san skuzija zasto nevibrira. Posto saljen puno sms-a onda me nervira melodija pa ugasim zvuk za sms i ostavim samo vibru a pozive ostavim melodiju al to vjerovatno nepali na iphonu unatoc sta je stavljeno da vibrira i kad je na silent. Eto ako netko ima isti problem sad zna razlog
---
bt stack - ides na cydia - manage - packages i tu nades btstack i deinstaliras ga
za vibru - u postavkama imas dvije opcije za vibru, ukljuci obadvije
Btstack izbrisan, thnx. Jel znas sta triba instalirat da mogu priko bt-a slat na druge uredjaje? Oni program celeste kosta 10$ a krekanog nisam nasa da valja.
Sve je ukljuceno sta se vibre tice, to vidis i na slici, stvar je da mora bit dodjeljena melodija sms-u da bi vibrira tako da cu morat nac neku klik melodiju :)
---
Centara si skines crackanog, pogledaj na sinfuliphonerepo.com (odi na manage, sources, edit pa Add, i napisi ovaj url gore kaj sam ti napisao http://sinfuliphonerepo.com), tamo bi trebao bit crackani celeste. ;)
Nestale su mi push obavijesti i pojavilo mi se: "Za korištenje Prosljeđenih obavijesti spojite uređaj na iTunes. "Messenger" obavijesti mogu uključivati podsjetnike, zvukove i bedževe ikona"
Spojio sam s iTunesom ali neznam šta očekivati. Nije se niš desilo.
Prije tog mi se mob zaledio i restartao nakon par min i nije bilo više pusheva. Od tweakova imam samo SBsettings i neki program koji pretvara lock screen u 1 velku sliku koju mičem
Zna tko kako to rješit?
EDIT:
Zaboravio sam navest da mi neće niti puštat na youtube više
EDIT 2:
Shvatio sam u čem je problem, skinuo sam neki loši tweak s lošeg repoa i smrdao mi je youtube i push notife. Može se rješiti push doctorom no on meni ne radi, izbacuje mi errore za sve komponente koje instalirava. Da li netko zna rješenje za to??
bump... :(
Paa, jesi probal izbrisat zadnji tweak koj si stavil na mob? :dunno: odi u cydia-u, i sve ono kaj ti netreba makni si, i svaki repo koji ne koristiš ukloni, pa možda proradi. A i ujedno ces se rjesit nepotrebnih tweakova i stvari :)
Nije pomoglo. Nisu baš nepotrebni tweakovi jer sam navikao na neke stvari s androida pa sam samo malo prilagodio s 2-3 tweaka.
Nisam rekao da su svi nepotrebni, nego ako imaš neki da ti nije važan (npr neke gluposti ko Gravity Board (il tak nekak)).
Se to dogodilo samo odjednom, ili nakon neke radnje (update, tweak, WB tema, bilokaj), ili "preko noći"?
Jedino možda da vratiš backup od prije neki dan, ako imaš spremljene backupove...
Ja sam skuzio odjednom, sto ne znaci da se to moralo desiti odjednom. Vjerojatno nisam skuzio odmah. I backup sam vracal al nikaj od tog...
:hm: eventualno da probaš clean restore, i da vidiš jel radi push. Ak ne radi, na servis, ak radi, onda ga opet digneš sa backupa i napraviš JB i sve staviš kaj si imal jedno po jedno (na papirić si zapišeš sve tweakove i stvari, i repoe), i možda skužiš o čem se radi. ;)
Jel ima tko problema sa slanje MMS-ova? Imam mob kupljen u Americi i prek unlockit.co.nz sam mu ubacio apn settings. Nikako nisam mogo slat MMSove odkad sam ga dobio, i prije 3 dana napravim restore i prvi dan sam mogo slat normalno, danas probam i neće. Inače, nemam opće cellular data network opciju da pogledam točne postavke za MMS.
Znali li netko sa kojim fw-om dolazi iPhone 4 u vipu ili je to lutrija?
Ovisi koliko su stare zalihe
Vjerojatno s 4.3.x
Ljudi, imam problem: sve je bilo u redu već preko 3 godine sa syncanjem... sve je radilo uredno; kontakte i kalendar sam syncao sa Outlookom. Od prije neki dan, to više ne radi. Pjesme i videe normalno prebacuje, ali, kontakte i kalendare ne.... čak sam probao napraviti još jednu grupu kontakata (imam već 2, od žene i sebe), čisto da vidim hoće li se pojaviti kao opcija u Tunesima... međutim, uopće ju nije prikazalo; kao da ne postoji više komunikacija između Tunesa i Outlooka... ima li netko neku ideju?
Imam iPhone 4, Tunesi su novi, 10.4... probao sam ih deinstalirati pa vraćati... ništa... koristim Windows 7 i Outlook 2007.
Ima li netko neku ideju?
Hvala
htjeo sam da jailbreakujem drugov iphone 4, skinuo sam 3.3.5 i pokusao sa 0.96rc19 verzijom redsnowa,ali nije mogao da prepozna IPSW.Pa sam nasao neku drugu verziju,jailbreakovao ali to je bio tehtered tako da sam se zeznuo.Posle sam pokusao da downgradujem na 3.3.3 sa tinyumbrella,ali sam zaglavio u recovery modu,zato sto itunes pokazuje razne errore pri restoru.Pokusao sam i sa recbootom i sa kombinacijum power plus home ali nista.Pomozite molim vas,morao sam mu dati svoj samsung galaxy s2,zato sto sam zeznuo njegov.