Kod mene nešto ne šljaka. Nikako ne mogu da dobijem file HELLOX potpisan. Sve sam uradio do tog dijela al sign-ovan file se nigdje ne pojavljuje, samim tim ne mogu ga instalirati na mob. Ako neko ima inteligentno rješenje iz Švedske :) nek pomogne.
Printable View
Kod mene nešto ne šljaka. Nikako ne mogu da dobijem file HELLOX potpisan. Sve sam uradio do tog dijela al sign-ovan file se nigdje ne pojavljuje, samim tim ne mogu ga instalirati na mob. Ako neko ima inteligentno rješenje iz Švedske :) nek pomogne.
Jel nam treba modo?
kako sam skuzio preko modo-a
"7. Instalirajte aplikaciju Modo, preko nje ćete raditi "read-write".
Sada možete pomoću Modo aplikacije prebaciti installserver.exe u C:\sys\bin"
Ja sam fajl installserver.exe prebacio u taj folder preko bluetooth veze. Zato i pitam je li moram instalirati modo (posto i meni izbacuje onu gresku access denied)? :angry:
jel koristis onu kinesku app signtool2? jesi li ukucao isti username preko kojeg si se prijavio na kineski sajt kad si podnio zahtjev za izdavanje certifikata?
Samo da kažem da sam jučer uspio hakirati N82 v31 ovom metodom, iako sam imao neki svoj certifikat sa dotsis foruma, i potpisao sam program SIGNSIS programom.
Uspio u minuti, sve savršeno radi.
Ico, napiši u postu još da radi i na N82, v31
Poštovanje! Evo nedavno sam kupio nokiu e52 i želio bih ju "haknuti". Sada malo se vrtim u začaranom krugu jer ne mogu instalirati skoro ništ jer mob nije haknut a s time ne mogu instalirati niti helloOX da bi ga haknuo jer više onaj site za potpisivanje ne radi... pa sad ako itko može objasniti kako vi to radite zapravo bio bih vam zahvalan.
I malo me zabrinjava to kaj moram davat svoj IMEI nepoznatim ljudima ima li tu kakvih prijetnji šta se tog tiče?
Malo nam noob u svemu pa isprike ak pitam gluposti..
Pozdrav,
zanima me da li se može hakirati v 400.21.013 ili sam popušio kaj sam update napravio ? :)
Može, imaš u ovoj temi, ekipa pisala. Pogledaj par postova unazad.
u subotu sam haknuo 5800 sa helloOX2 i ukljucio rompatcer+,deinstalirao hello i mob mi poceo brljaviti ,tj nece mi na pocetnom ekranu pokazati precice samo kad klliknem na mjesto gdje bi trebale biti imaju prazne kockice i mob ne reaguje na pocetne ikone za imenik i brojcanik. Jutros sam instalirao nanovo zadnjio software ali nista,sve sam deinstalirao sta sam mogao ali i dalje nece da radi. Kako da odradim hard reset ili sta vec da sve vratim na staro. hvala
Pitanje u vezi hakiranja ove najnovije verzije v35 na N82:
Znači, prvo pratim sve korake iz OVOG posta i onda kada sam to sve napravio nadogradim soft ?
prvo napraviš sve one korake 1-6.
kad si to napravio, napraviš update softa
nakon update-a, instaliraš rom patcher i to je to...
ICO,ako si to pisao za mene,tako sam i zeznuo stvar.ponovo sam reinstalirao mobilni i nista.Znaic ne mogu nazvati nekog ako ga nemam u imeniku.nemam brojcanik,ne reaguje na pocetnom ekranu na ikone. Samo hocu da ga potpuno restartujem i koristim bez igdje icega. Hvala
Prvi korak i već sam zapeo. Odem u X-Plore, na Y, make dir, upišem ime foldera SYS, i izbaci : cant crate dir: SYS
Ti je u ROMpatcheru upaljen open4all patch jer time dobivaš dozvolu za šaranje po sisemskim diskovima/folderima?
Nije bilo, zaboravih, evo uspio sam napraviti folder sys, idem sada dalje, editiram post i javim kako je sve prošlo..
EDIT: Napravio sam sve korake, idemo sada sa update-om softa..
EDIT 2: a ne, ne, nepravim još update softa, umalo zaboravih da gubim sve podatke s moba.. joj.. napravim to kroz par dana, trenutno mi treba mob, pogotovo za navigaciju, uglavnom javit ću kad sve napravim..
probao sam E51 hakirat sa hellox2.03 i zastane mi na unpacking files, probao sam i ponavljat i vraćat na tvorničko stanje, ali nikako ne mogu instalirat...
verzija softa je 300.34.56
mogu li nekako drugačije hackirat mob, jeli ovaj hellox2.03 radi na ovoj verziji softa??
HOX 1.03 se automatski otpakira na karticu (E:\hack\sys\bin), a HOX 2.03 na memoriju telefona.
v300 na E51 se može hakirati. Pretpostavljam da si potpisao HOX 2.03 aplikaciju prije instaliranja. Vidim da si vraćao neke tvorničke postavke (hard reset možda?). Moguće isti problem sam imao i ja, a rješenje je bilo samo reinstalirati trenutni firmware na mobu preko PC suita nakon čega se HOX normalno instalirao.
Samo jedno brzopotezno pitanje: mogu li hakirati mob ako nemam memorijsku karticu? Nažalost ne mogu više stavit memorijsku karticu u mobitel jer mi je onaj pretinac sav spigan (takvog sam dobio i nakon što sam izvadio karticu sad ju više ne mogu stavit :()...
Pretpostavljam da ne, ali eto da budem siguran...
Hm, jesi probao HOX 2.03? Pročitaj moj gornji post...
edit: Da dodam samo, HOX 2.03 dolazi sa novim RomPatcherom+, a novi RP+ se instalira na karticu automatski. Neznam da li postoji neka detekcija mem kartice u slučaju da je nemaš umetnutu tako da nebi ni znao hoće li se u tom slučaju RP+ instalirati na mem telefona.
Da li se može haknuti N95 8GB v 31.2.008 i ako može što koristiti
Može, ovom metodom.
Služi za korištenje Unsigned aplikacija.
Da li se moze haknuti N96 soft. verzija 12.043 i ako moze na koji nacin?
Hvala...