neka vrijeđa...vratit ćemu se to kad tad,uopće ne sumnjam u to...
Printable View
neka vrijeđa...vratit ćemu se to kad tad,uopće ne sumnjam u to...
eto svi sretni i zadovoljni... titan ovo tebi nije trebalo. za smogovca se ne brinem jer ima vise zadovoljnih ljudi nego ti postova...
tebi ce trebat dugo da se vartiš u normalu ali ako opet nešto budeš prodavao kazi sve sto znas u vezi moba i stavi slike obavezno i tak...
i daj svoju pismenu garanciju na rok od par dana tj par dana za mogucnost povratka uređaja i novca...
Ne vidim da je titan ovdje ista zeznuo... Ne mogu nikoga kriviti, no cim je ponudio smogovcu mobitel da provjeri nesto, a ovaj to odbio, prica je gotova.
To je samo stvar pristojnosti i/ili dobre volje dal ce mu vratiti lovu ili ne.
sad je valjda slučaj riješen??
Je slučaj je riješen............od žrtve do čak krivca........ma fantastični su mi ovi
forumaši koji podilaze prijateljima "starim" forumašima koji "sigurno nisu krivi",
jer su na forumu dugo...dugo...pa su dokazani i nepogrešivi........
Nema veze ionako sam izgubio svaku volju za forumom poslije ovog današnjeg dana.
Pozdrav svima!!!
buduci da ti ovako vrlo lako "odlazis" zbog izgubljene volje i nepovjerenja u tebe ocit netko grijesi... pitam se ja sada... ali ko ga j.... idem spavat...
tebi titan da je stalo osto bi na forumu i nastavio trgovat (ako ti je to bio cilj) a ako ne onda se pomazi na SE forumu (vidjeh iz profila) i pitaj tamo sta te zanima i pronalazi se na ostalim forumima i izbjegavaj oglasnik i to je to...
a ocit nest ne valja kad se odustaje zbog jednog "nesporazuma" i vec prodanog mobitela za koji si dobio dobre novce.
:wave:
tako treba..a ovo sta krumpirko sere kvake o nekim susjedima su totalne gluposti.... 70%foruma se opeklo i preporuceno je pregledat detaljno mob, i stalno su tu svađe i covjek opet odbije pogledat mob pa ko je tu lud.... sta je tolko tesko pogledat mob dal ti se sviđa il ne, i ak ti se sviđa kupi, ak vidis sitnu sitnu greskicu,ogrebotinicu na koju nisi racunao reci necu kupit i nikom nist, sve je to rizik i tako moras racunat da se kupcu nece svidjet proizvod....
a to da l7 ne cita fino kartice od gige, se događa vecini ljudi i to je zbog softa, nemoj stavljat karticu il promjeni soft, isto ko sto na s.e. moras ukopcat slusalice(antenu)da bi slusao radio, tako na ovoj drek motorolo moras mjenjat soft, il ako je gore krivi nece radit il se mora kartica formatirat... i sta sad serete i svi cjepidlacite....vratili su si mobitele, titan je ispo ok jer je vratio pare...i gotova prica, nitko nije sjeban svi su super...i sa svakim se dalje moze trgovat, a ne ovako prepucavat i uvijek netko stane uz jednog drugi uz drugog, da smo vani sigurno bi netko nož izvadio:flame: dosta sranja o ovoj prici....provjerite jebeni mobitel da vam ga i stari prodaje mozda ni on sam ne zna da ne valja...
potpisujem.......
sretno sa provjerama.... (nema povjerenja kad su pare u pitanju to znajte)
Ja sam kupio podosta mobitela na ovom forumu, a kako nisam bas blizu Zagreba, uvijek sam kupovao na povjerenje, i nikad nisam imao problema.
Dakle, tko je provjereno posten, posten je i uostalom to se vidi iz postova. Tko se jednom obiljezi, ostaje prevarant zauvjek.
Nemojte misliti da sada uzimam ovaj primjer u slucaju Titan vs. Smogovac. Ovdje bih cak malo stao i na stranu Titana, jer je mob bas bez razloga vracen, ali necu ulaziti dublje u to.
Uglavnom Titan, nemoj ici. Ovo nije razlog da napustis forum.
samo da kažem,od 8 ujutro sam na faxu bio.ćuo se sa titanom i on mi javio kada do lisinskog doći,e sad nisam se sjetio otići doma po karticu( ili čitaj vremena nisam imao) da vidim dal će na nju l7 spremati,to je moj bed priznajem...isto tako fer od njega da je vratio lovu,ali ovakvo vrijeđanje i prozivanje zbog činjenice da nešta nije funkcioniralo nije fer...+možda to na mjestu ne bi ni vidio,jer danas je pola h funkcioniralo;)
uglavnom sorry kaj ste morali čitati 3 str gluposti+svi koji kažu da je mob bzv vraćen vidio bi njih da su uzeli mob pa neš rikava,šteka,kako bi reagirali...toliko,laka noć i LP
E Smogovac,Smogovac,pa jel čuješ ti sebe šta pričaš.......pa priznaješ da ti je mob. spremao slike (samo pola sata,naravno),.....šalješ mi poruke da si probao mob. sa karticom od 512MB i da je sve u redu.........(trebam li objaviti poruke ovdje od riječi do riječi)............a danas cijeli dan tvrdiš da je mob. neispravan................nisi ga htio uzeti čak ni sa karticom od 1GB na poklon za koju si se osobno uvjerio da radi i sprema slike.........
Šta bi ja tebi trebao još zahvaliti što sam ti vratio novce?.......i moliti te da se
ne ljutiš?
ja se ljutim,samo mi je bzv da me ovak prozivaš,da danas je pola h sve noramlno radili i to sam ti napisao i onda opet ne,i opet išo ja kupiti novu karticu i opet ne,a one drue kartice da ne spominjem(to po nekim mojim naćelima,nije baš za 5)..ti si htio kartice zamjeniti,nikakav poklon...jed. nisam htio opet nikakvu frku opet kasnije sa mobom...soft je neispravan,treba ga flashat,po koji put govorim i čujem se,ali opet ti neke stvari ne shvaćaš...daj dosta više,ideš u krug stalno..ja sretan dobio pare natrag,ti prodao mob i bok..a vrijeđanje na pm nastavi ili imaš moj broj nazovi..nema smisla druge više sa time zamarati...ko da starom neš obj. niš ne kužiš...
Opet kazem, nisam ni na cijoj strani, ali po mebi mobitel sa neispravnim softerom, nije u kvaru. Pa barem bi ekipa sa foruma trebala znati sflashat Motorolu :)
ja sam za da se pol ovog obrise...dovoljno je u 2 posta, svatko je skuzio sta je bilo, po meni nitko nije kriv, svi sve 5...idemo dalje, ovo dalje molim stvarno preko pm-a rjesite pa niste djeca...i svi koji imaju neki pametan komentar ili usporedbu nek zadrze za sebe il nek posalju njima na pm, ostale ne zanima vase mastovite price i ideje...ovo je zadovoljstvo trgovinom, sve je receno, neki zadovoljni neki ne...idemo dalje zivot tece,sutra se pije i tako...
EDIT:obrisano
Stvari se rješavaju riječima, pregovorima, pa ne vidim zašto ovo nije dobro mjesto. U 4 oka se jedino silom riješavaju stvari, a to baš i nije preporučljivo.
Forum je mjesto gdje iznosimo vlastita mišljenja.
Ja ako sam ono rekao o susjedima, ne može netko ( DUBRAVA ) meni reći da serem, nego lijepo prešuti ili napiši ne slažem se. Šta me ideš vrijeđat?
Jel sam ja ikoga uvrijedio svojim postovima? Jel sam ja ikome rekao da sere?
Samo sam rekao da se ne slažem i napravio poveći post o tome kako sam protiv. I to je to.
Mislim da smogovac ako si prodao preko 200 mobitela ko sto kazes - onda bi trebao biti malo oprezniji i isprobati mob ili bar detaljnije pogledati kad kupujes .
tragovao clanom "Gocznet " ....super decko...na sec. tocan,ljep razgovor...dobije 5+ od mene :D
Eh da i ja sam trgovao sa Gocznetom i saznao da mi je covjek susjed :)
5/5
Po prvi put trgovao sa RedKingom i sve prošlo za 5/5...
nino-naravno sve po dogovoru...
Trgovao sa smogovcem, sve prošlo za 10, zbilja zakon čovjek, preporučujem! :beer:
Poslovao sa članom Crash&Burn. S njegove strane sve ok, sve kak je rekao! 10/10
S moje strane sranje. Stigao mu mobitel, kaže da tipke štekaju, problemi sa paljenjem i tako da ne nabraja. Prije slanja sam sve detaljno provjerio, sve je uredno radilo. Sad, možda je to do transporta (mora biti jel ja ne šaljem shebane mobove) ili do nečeg drugog.
Poslao sam poštovanom članu PM, pa čekam da mi odgovori i da mu sredim taj mobitel ako je moguće i naravno ako pristaje.
Eto, ponižavam sam sebe ako sam kriv. :)