ajde da čujem, kaj?
Printable View
:lol:
:klap: :notooth:
pa i ja , al ne valja se s rogatim bosti. :slijeze_ramenima:
mali soni se prometnuo u pravog revolucionara..bit ce nes od njega.
ja lagano skicam na tekmuz , gledam kak Niskozemci dominiraju , bravo bravo.
Tako je...sonyck je legenda :hrv:
Nego vidim Nizozoemci su bolji....baš bi htio da pobjede šugave talijane,mrzim njihov nogomet...:banme:
ja bi radje da nizozemci...nego da umoram sam doso s puta ...uglavnom...dosadno...
Gorane kralju pa sta ima?
Gledam konacno dobru tekmu:)
u zenska pa tekmu gleda
a otkud si dijete drago
Ova tekma Nizozemaca i Talijana po meni jedna od boljih do sad... čak i najbolja... Turska - Portugal mi je bila skroz dobra tekma... ali ova je još bolja...
A akcija za drugi gol Nizozemaca je stvarno odlična... :)
hihi
ovo dobro zvuci http://img52.exs.cx/img52/271/l9iblush.gif
@ pečat1: Dao si se u zavodnike... :belj:
Tekma je bila fenomenalna...:respect:
Živio nam sonyck...taman će doći kad bude sveti Nikola...pa će nam svega donjeti...;D
Danas fine ocjene u školi, zakrmio doma ko prase, ujutro se treba u 6 dic a meni se ne spava, bemti ujutro skolu.
A hebemu sonyckče, kud već prije. Nisam imao priliku ni čovjeka pozdravit kako spada :)
Dosta o sonycku i tome što ga nema na forumu! ne želim da još netko krene njegovim stopama...
:ontopic:
Dobar jutar svima...
gledam šta ima na forumu.
spremam se za praksu... biti će to dug dan...
Ah...
Jutro
tak je. slusat Icu! inace ce frcat banovi k'o perje ;D
salu na stranu - ajmo jos jednom - cetaona nije mjesto na kojem se komentira rad moderatora i vi to dobro znate. ako je netko dobio ban, vjerujte, dobio ga je opravdano! a to kaj je vama promakla spica zbivanja (citaj: postevi su obrisani (a vrijedjanje i slicne stvari nece stajati u nekoj temi samo da bi "zabrinuti" forumasi mogli imati uvid u neciju kaznu)), ha jezi ga, kaj da vam velim ;D vise srece iduci put ;)
on topik
iđem na đob
Jutro :wave:
I hate dentist,I must go....:crazy:
----------------------------------------------------------------------------
Evo preživio sam i to :respect:
Vidim tu mrtvo...;D
Dobar dan svima... Evo mene na praksi... radi se... ;D :p
Evo mene u fotelji...ljenčari se ;D
Đizus, jesu neki ljudi ovdje on edge...Bio se malo šalio oko toga i svi odma' dižu halabuku oko toga. Nije ni čudo zašto svi pi***. Nema veze. Neću ga više spominjat.
maco, čil!
nije se odnosilo samo i iskljucivo na tebe :p ima postova koji su puno diskutabilniji od tvog
OK. Vidio sam da je odgovor bio iza mog posta, pa onda zato. Niš...OnT.
e, i bolje ti je! tebe ne bih zbanala. tebe bih izmlatila ;D http://www.comicguide.net/images/smilies/peitsche.gif