...sve pise.
Printable View
Zahvaljujem na odgovoru.
Sad me interesiraju još dvije stvari:
1. Kolika je šansa da dopustite slike u sigu?
2- Kod brzog odgovora, jel moguće napraviti da ne reloada stranicu već samo "prilijepi" odgovor. Jel moguće to na vB4? Znam da neki forumi na vB3 imaju to.
Evo, jedan mali bug.
Ne mogu se vidjeti "detalji o sebi" "kao što ih drugi vide" :D
Da, totalno zanemariv bug- ali, da pridonesem :notooth:
I, kada odem na "Pravila korištenja podforuma Oglasnik" ili "Obavijest o zatvaranju podforuma Oglasnik" na ovom linku- izbaci mi prozor:
:notooth:= Citat =:
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Nikad
Evo i moj doprinos :p
Kad idem na profil i želim vidjet svoje postove ili teme, pokaže mi se samo ono što sam postao otkad je forum na ovoj novoj verziji. Hoće li to tako ostat ili će sjest sve na svoje mjesto?
Inače, sviđa mi se promjena :)
Javi ti to jer su te teme bile u podforumu Oglasnik koji je ukinut, odnosno nemaš pristup njemu.
Tebalo bi ti ovo izbacit:
Edit= Citat =:
georgy, nemaš dozvolu za pristup ovoj stranici iz jednog od sljedećih razloga:
1. Tvoj korisnički račun nema potrebne dozvole za pristup ovoj stranici. Pokušavaš li urediti nečiji tuđi post, pristupiti administrativnim opcijama ili nekom drugom privilegiranom dijelu?
2. Ako pokušavaš poslati novi post u postojeću temu, admisnistrator je možda deaktivirao tvoj korisnički račun, ili korisnički račun čeka na aktivaciju.
Ukoliko si se tek registrirao i još nisi aktivirao račun onda pogledaj jeli ti došao e-mail s aktivacijskim linkom te klikni na njega!
@Sniper- bit će vraćeno. Bimbijev post
Hvala :)
Odmah da pitam pa da riješimo to :D
Još uvijek ništa od oglasnika- nema mogućnosti automatiziranog vođenja?
http://cafe.mobil.hr/threads/9225-Št...l=1#post923611
http://www.cafe.mobil.hr/admincp/misc.php?do=choose
Na 10 minuta zatvoriti forum i napraviti rebuild izgubljenih informacija (postovi/teme).
Definitivno treba promijeniti boje jer ovo je puno nepreglednije nego prije. Pored "Što je novo na forumu" mislim da nema svrhe ostavljati "Novi postovi" kad i jedna i druga rade istu stvar. Može li se ispod nicka staviti padajući izbornik u kojem će biti sadržane ostale informacije o članu, a ne da otvaramo novi prozor/tab?
Postoji padajući izbornik kad klikneš na Nick nekog forumaša (evo kako to izgleda u ff-u http://i40.tinypic.com/x3emo8.png uz napomenu da sam temu gledao kao gost [više opcija kao pošalji privatnu poruku ili posjeti web stranicu člana dostupno je ako se prijaviš]).
Ponovo pročitaj moj post, ali s razumijevanjem. :)
Da pokusam ovo okrupniti:
- samo lijepljenje stranice nece biti moguce, mislim da je reload kako sada stvari stoje neophodan (mozda se poigramo sa ovim, ali kada se bitnije stvari rijese)
- izgubljene informacije ce se rebuild - ati (ovo joker mora odraditi, pa kad stigne...biti ce rijeseno)
- permisije oko Oglasnika cemo takodjer rijesiti u skorije vrijeme
- Oglasnik se za sada nece vracati
- slika u potpisu i dalje nema (osim za najclanove, kojima je to dopusteno)
- ovo sa padajucim izbornikom nemam pojma (nisam vidio kako to izgleda i sto za to treba, pretpostavljam da se radi o implementacije putem pluginova, vidjeti cemo...mislim da je ovako transparentnije, i mislim da je osnovni prikaz na ovaj nacin sigurno "laksi" a to je funkcionalnije)
jedna stvar na koju se nikad neću naviknut. svaki put kad sam na cafeu, moram mrdat monitor na laptopu jer je skin toliko loš da je jednostavno nemoguće namjestit monitor da bi normalno vidio. svaki put moram laptop mrdat. ako idem na drugi forum, onda ga povlačim sebi, a kad idem na cafe, odgurujem ga. mislim, totalno ste fulali kontraste i sve je presvjetlo.
Moje mišljenje generalno - ujebali ste skin kompletno.
Skin se barem da promjenit, al polagano mi se svidjaju ove nove "promjene" na forumu..
Al opet, onaj prijasnji je bio jednsotavniji
I opet novi postovi loše rade... Molim vas još jednom, može li se namjestiti to da oni postovi koje nisam pročitao ostanu i nakon log-outa? Npr. odem kod nekog, otvorim temu koja me zanima, dođem kući i više nema postova koje tada nisam pročitao. To bi značilo da prilikom svakog log-ona moram pročitati sve nove postove, a za to nemam baš uvijek vremena... :(
greška je što se nije ostavio klasičan skin od vbulletina, pa neka korisnicima bude na izbor. ovo sada me doslovno odbija od posjećivanja foruma.
dečki (GoGs, Drug Mile) ima nas još takvih.
Nadam se privikavanju ili mogućnosti izbora ali situacja je takva.
...definitivno treba implementirati nove skinove za izbor...bar još dva-tri za početak....
kakva? situacija je po mom mišljenju užasna. Ispričavam se na iskrenosti, ali jednostavno je tako.
Klasični stil koji je bio na vb3 nije kompaktibilan s vb4,sve je prepisano (teme/pluginovi/hackovi s vb3@vb4 neće raditi).= Citat =:
greška je što se nije ostavio klasičan skin od vbulletina, pa neka korisnicima bude na izbor. ovo sada me doslovno odbija od posjećivanja foruma.
Onaj tko posjeduje orginalni vb i ima pristup feedback-u vidjet će da korisnici pljuju po vb 4 jer je on totalan promašaj i pushiona (da se prosto izrazim) .Nitko iz bigboard top 10 foruma http://rankings.big-boards.com/?filter=vBulletin nije upgrade-ao na 4 jer neće gotov poluproizvod na svojim stranicama.
3.8.5 je izašao ,moglo se i na njega upgradeati (3.8.x serija će i dalje ići jer je previše zahtjeva za nastavak razvijanja 3.8.x).
...ma samo neka se uvedu ti famozni skinovi i već će biti bolje...
da, znam to vrlo dobro. no, vbulletin je implementirao novi skin. dakle, verzija 4 dolazi sa novim skinom. 10 puta ružnijim. kao što vidimo ovdje. katastrofa. stavite par skinova koji odmaraju oči. stavite stari skin. neka svatko ima pogled na forum kako želi. i udovoljit ćete svima. moje mišljenje :)