znaci ako ja nejdem nejde niko???? boze sacuvaj
brijem da cu doletit do vas , nejde mi se tamo s njima u precko
Printable View
znaci ako ja nejdem nejde niko???? boze sacuvaj
brijem da cu doletit do vas , nejde mi se tamo s njima u precko
Pa normalno...ti si predsjednik, team leader, poglavica, kapetan, starješina, ma sve!!! Tak da se svi ravnamo po tebi, viš kak smo dobri... ;D :rolleyes:
a da se javiš kad te netko zove, il bar upališ telefon? :evil:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
hihi sorry u bio mi u drugoj sobi, evo tu je :)
@zero > upaljen mi je telefon, sad me Ićo zvao i bilo je sve OK, ne znam zakaj me nemreš dobiti...
@malena > mi se nađemo oko 9 kod crkve u Vrbanima tak da smo ti pred nosom i nemreš nas odbiti ;D Idemo Ićo, zero i ja...
Pa čuj, dok se javi čovjek treba odraditi nekoliko predradnji. Izvaditi mobitel iz one vrećice, obrisat ga specijalnom krpom...umotati ruku u rukavicu...i staviti na uši prevlake te sa rukom koja je zamotana u rukavicu pritisnuti tipku za odgovor...Da se mobitel ne bi oštetio :)
aaaaa ja cu poludit :) daj vi odite nekam na cugu pa ja mozda dodem mozda ne, javite di ste i bok :) :thumbup:
Daj malena dođi u onaj birc preko puta one crkve... Nas tri dolazimo ziher...
Ako ti se neda čekat, onda dođi do crkve, pa se tamo nađemo... ja i Zero dolazim vrlo brzo... ;D
@malena01: ja tebi iskreno da se neljutim, nego sve ovo na brzinu pišem pa onda fali smajlića, nekih riječi itako... da se ljutim reko bi ti... a i sama si vidla na slikama kako izgledam, pa di ja mogu biti ljut na nekog... baš sam dobre vojle...
Evo, malena, upravo nas 3 krećemo u tvoj kvart, tako da nas barem moraš upoznat :9 Oko 9 smo kod crkve u Vrbanima... :thumbup:
lol, koja komedija je ovaj thread :D
pod jednim uvjetom, idemo u birc bez tv-a :D
Da, manijaku je prvo na pameti da te dobro zatuće... :)= Citat =:
Izvorno postao malena01
pa kaj ja znam :D
nis idem se obuc pa letim na ovaj famozni meeting bez frendice :D
lol,a ja tu buraza zicam da me vozi dok covjek gleda tekmu a vi svi jos doma :)
kak ste smjesni,lol ;D
Baš...ovo je ispala teška komedija :P
ja nisam skuzila jel se nalaze na kraju upce? :bunny:
Da, sad i mene zanima :)
a tebe sve zanima,ne moze :p
evo nasli i vratili se i svim novoupoznatim :thumbup:
a ico nije tako strasan ko sto se cini preko postova :D
Mene više zanima da li će ico napisati da ti nisi strašna kao što djeluješ :notooth:
;D Pa reko sam ti da ja nisam "strašan", i da se volim zafrkavat...= Citat =:
Izvorno postao malena01
Nije malena strašna... Opasniji su njeni postovi od nje (bar mi se tako čini)... ;D (NHF malena)= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
isto vrijedi i za tebe, pa ja sam si pomisla ko zna koji je ovo manijak ;)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
ne ne svi simpa, svima dajem +ic :)
Evo, i ja stigao doma...sad bi si nekaj naručio za jesti, a ne znam kaj...koje su to muke... :chef:
Jesi li razmišljao o nojetini?
Ne znam, nekak su mi bolji žablji batci...