Pst, bokte! Sam mi trebaju Ljudi u crnom na vratima. ;D A kad smo kod Ljudi u crnom...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
8/10
Printable View
Pst, bokte! Sam mi trebaju Ljudi u crnom na vratima. ;D A kad smo kod Ljudi u crnom...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
8/10
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
eeee... nemoj me tjerat da ti kažem onu poznatu rečenicu ;D
nije da je zadnji al je najjači.....
isječak iz filma, problem kad vam se netko nađe obješen na žici kojom teće struja....
OBAVEZNO POSLUŠAT ako niste
http://rapidshare.de/files/14212000/...ladan.mp3.html
...da dobro je to,imaš to u mojim čarolijama već odavno! Insert iz filma!:spin:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
e pa ovo je čarolija nad čarolijama.
nisam skuzila kak se taj link otvara... idem na free... jel?!... ok nije da sam si bas i dala truda, ali...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
da ides na free i onda ti se odbrojava vrjeme sacekas dok ne istekne zatim upises ona slova i brojeve sa slike i onda stisnes download= Citat =:
Izvorno postao girra
Što je muškarac bez brkova - 9,7/10
USPJELA thx
....evo ak si očete pogledat insert!= Citat =:
Izvorno postao girra
evo novi onaj je ishlapio (3,59mb)
http://rapidshare.de/files/14360515/..._IPAQ.wmv.html
Revolver me baš razočarao. Očekivao sam daleko više od Guy Ritchie-a, ali je zagrizo u neke spike od kojih sam jedva čekao da film završi. Ima dobrih scena, naravno, ali u globalu... 2/10
Čitao sam da je fulao i sa tim filmom, a kad se uzme i njegov predhodni "Cast Away" sa ženicom mu Madonnom, ispada da je čovjek ishlapio sa kretivnošću... Šteta... Ali ipak, ponavljanje filmova poput "Lock, Stock..." i "Snatch" bilo bi ipak previše...
Meni je taj s Madonnom relativno OK bio. U nekim sekvencama iznenađujuće dobar, a i Madonna me iznenadila solidnom glumom.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
No istina je da je taj film bio 'početak kraja' kak bi rekli. Lock i Snatch su stvarno bili predobri. Eh šta žena radi ljudima... ;D
Ajd, kad ti priznaješ onda ću i ja. ;D "Cast Away" mi nije toliko loš koliko su ga kritičari srezali... I to što veliš za Madonnu isto stoji... Čak mi ju i žao u onim scenama na otoku kad ju Peppi tlači i ponižava...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
5.5/10
"Hostel" (Hostel) - nisam imao nekog izbora ići gledati nešto drugo, pa sam završio na projekciji razvikanog "Hostela". Kao prvo da se razjasne neke stvari: ovakvo što napravi skoro svatko. Imati nekakvu blesavu pričicu koja je samo uvod i povod onome čime redatelj samo želi izšokirati i sablazniti gledatelje hektolitrima krvi, dijelima tijeka, close-up mučenjima i sličnim. Za to ti samo treba jako dobra šminka i podosta umjetnih dijelova tijela i evo ti filma! Doslovce sam se izživcirao gledajući ovaj film.
3/10
Brokeback mountain.
Ocijena -5
Naime, priča je nadasve zanimljiva i potresna, ekipa je super odglumila, scenarij savršen, jedino onaj -5 je zbog možda režije. Ne znam, nekako mi fali umjetnički dojam. Fali mi neki pečat koji je prisutan u nekim vrhunskim filmovima koji se događaju kroz duže vremensko razdoblje, a u tu kategoriju spada i ovaj, ali možda sam subjektivan. U svakom slučaju pogledati.
Aeon Flux
ocjena: 6/10
ovako visoka ocjena je samo zbog specijalnih efekata. bez toga bi bilo 2/10.
film ima dosta akcije začinjene specijalnim efektima, ali likovi su jako površni pa se nikako ne mogu uživjeti u taj lik. uglavnom likovi djeluju dosta hladno tako da me u konačnici skoro nije bilo briga što će biti s njima.
no to nije najgore. najgora je bila središnja ideja oko koje se cijeli zaplet filma i dešava, ali to sad ne bih pisala da ne pokvarim jedinu misteriju u tom filmu ljudima koji ga planiraju gledati.
preporučujem samo onima koji su zagriženi ljubitelji Charlize Theron!
"Red letenja" (Flightplan) - čisto solidan, relativno zanimljiv i napet triler. Radnju otkrivati neću, jer bih onda otkrio skoro cijeli film. Jedan od onih filmova koji pokušava navesti gledatelja na krivi put sa pretpostavkama što bi moglo biti u pitanju.
6.5/10
sjecanje jedne gejse 8/10
suska se suska 7/10
The Weatherman - 6/10 - malo dosadan
Jarheads ( Gusteri) - 9/10 - realno prikazan rat i us drustvo
Doom - 7/10 - samo jer je po igri
King Kong - 6/10 - stvarno je mogao biti kraci
Junfer u 40. - 10/10 - odlicna komedija
SAW 2 - 8.974/10 - izvrstan film, dosljedan 1. dijelu!
Forgotten - 8/10 - počne ko neka ok triler drama, al se brzo prebaci u moj omiljeni žanr...hehe
Junfer u 40. - ok komedija, fino sam se nasmijo, najbolji mi je dio u stilu mjuzikla Kose (parodija), stvarno sam se nasmijao (ovime ništa ne otkrivam). 7/10
Green street hooligans 9/10 ok film bolji od ff jer ima više frke tamo sa samo spremaju za milwall a ovdje se više tuku i sa drugima...
"Voliš li pse" (Must Love Dogs) - romantična komedijica sa okej dijalozima, ali ne i bez mana. Diane Lane ispada kao da jedino može dobiti ovakve i slične uloge, što nije loše, ali ne joj bilo na odmet da proširi spektar likova koje glumi. Najsimpatičniji u filmu su, naravno, psi...
6.5/10
ja sam gledo coach carter jeben film, drama sa samuel l. jaksonom. POgledajte ak tiste film je legendaran.