Jel imas spremljen SHSH. Ako da, idi po ovom tutorialu
http://cafe.mobil.hr/threads/69285-T...one-ipod-touch
Jel imas spremljen SHSH. Ako da, idi po ovom tutorialu
http://cafe.mobil.hr/threads/69285-T...one-ipod-touch
imam spremljen za 4.3.3, a ne za 4.2.1.
ima li jos koji nacin da to popravim?
Ako nemas SHSH nemozes na taj FW :-/
ja zelim 4.3.3, a ne 4.2.1..
uglavnom kako sam rekao imam shsh spremljen za 4.3.3 pa sam mislio onda restorat na ovaj original 4.3.5 sad i onda downgradeat na 4.3.3..
dal bi to bilo moguce i imam li drugog izbora?
Mozes odmah na 4.3.3 sa ovim tutorialom, ne moras ici na 4.3.5
evo probao sam, sve je skoro isto kao i prije.. znaci sve super, pocne restorat i onda na pola postupka (kad gore u iTunesu pise Restoring Iphone Firmware) dodje Error 1013...:angry:
Edit: dosta mi je vise, odvest cu ga na servis i gotovo...tnx svima.
malo glupo pitanje mozda ali nemogu nigdje naci... sta se treba upisat prvo u cydiji kada se po prvi put jailbreka iphone da bi se mogla instalirat crackane app????
a ono nesto appsyinc ili tako nes tomu slicno se sjecam da je bilo kad sam 3gs jailbrekao ali to je bilo prije 2 god pa sam skroz zab do sad do cetvorke
dodas source cydia.hackulo.us i onda ides na trazilicu i instaliras installous
pozzz. imam dva iphone4 jedan moj koji ima jailbreak i jedan od ljepse polovine na njemu nemam jailbreak. kad god zakacim ovaj drugi sto nema jailbreak itunes pravi sinkronizaciju i pokusava instalirati applikacije koje koristim na jailbreakovanom telefonu kako da izbjegnem da sinkronizira sve aplikacije npr kako dainstalira samo one koje odaberem tj free aplikacije znaci neke ne sve free koje su tu zato sto su neke aplikacije za moju mrezu i njoj to nece koristiti. hvala
pozzz. kako da napravim sms delivery report ili izvjestaj o primanju sms-a na iphone 4 ios 4.3.3
hvala
Stiže mi rođak iz Amerike sad za par dana i ići će autom po HR pa me pitao da li mu mogu srediti neku navigaciju na njegov iPhone. Pretpostavljam da ima 4, no za moje pitanje niti nije bitna generacija.
Znam da mobitel nije jailbreakan, stoga trebam to prvo, vjerojatno ću preko jailbreak.me, no ako neće ići, da li mogu nekako jailbreakat njegov telefon da mu ne poremetim sve fajlove koje ima na mobu?
Uz to htio bi mu to syncati preko itunesa, no pošto nisam previše talentiran za taj program, kako da to izvedem da mu ne syncam sve sa mog itunesa (igrice i muziku) i usput da mu se ne obriše sve što on ima (igre, muzika, photos...)
Mogu nakon instalacije programa maknut jailbreak nekako a da ne poremetim navigaciju i sve na mobu?
Ovisi koj iOS ima na njemu. Ako je 4.3.3 i ispod, onda ok, može se JBati. Ali ako je iznad, i nema shsh od prijasnjih vezija, onda zaboravi :)
Ako misliš syncat sa svog itunesa na njegov, nemoj, jel ti nece uspjeti, nikako. Instaliraj mu aplikacije preko iFunBox-a (ak ga uspijes JBati ;) )
I ako stavis crackane appove, i maknes JB, te aplikacije vise nece raditi. Eto :)
evo, pogledaj tu. Mislim da trebas dodat neki repo, na njemu je taj tweak :)
Ej jeaam vec..
Sad imam sljedece pitanje
U bitesms.u mi pise pod licenca da je proba do 26.8.
Kaj se dogodi nakon 26.8 ?
Pozz ljudi, da odma kazen nov sam sa iPhonom tako da nekuzim bas sve sheme i moran priznat da nakon Desire-a me nije nesto odusevija.
al eto u svakom slucaju sad je tu i da necitam svih 48 strana jer san trenutno ogranicen internetom moze mala pomoc?
uspija san okidat sim po mjeri i sve radi, na mobu je 4.3.3 i pokusan san ga jailbrejkat al ima bit da nisam uspija.
Uglavnom nisan na iTunes napravija restore prije svega jer je mob nov a i reka je da ce nakon toga napravit upgrade na 4.3.5 pa to nisam tia.
Isa san preko www.jailbreakme.com stranice i instalira mi je Cydia al nevidim nikakve promjene i dalje nemogu se spajat na Bluetooth niti skidat fajlove sa megauplouda. (nakon instalacije sa nrestarta mob)
Kako mogu vidit jel mob jailbrejkan i kako da to napravim?
Thnx.
Ako imas ikonu Cydia onda imas JB. Za BT i skidanje moras instalirati programe. Ne dolazi to sa jailbreakom dodatne opcije. U Cydia-i imas isto programa kao i u AppStoreu i moras instalirati sto hoces. Celeste je za BT, a za skidanje ne znam, ima nekih downloadera na itunesu pa potrazi
aha znaci vise nekoristim Store nego preko Cydia.
a kako mogu skinit app sa raznih foruma? jel to moran onda preko konpa ili se ipak moze sve priko mobitela?
edit: a kako se brisu app? sa stora kuzim a kako sa Cydie? sve ikone trepere al nema X
Pozz ljudi, evo sam se susrea sa prvim problemom moba. Neradi mi vibracija kad primam sms. Ukljucena je vibra u postavkama. I neznam kako se salju mms.
---
- Sent from my iShit 4 using Tapatalk
Postavke- Poruke- Tamo si ukljuci ono MMS, i kad saljes nekom poruku, pokraj onog polja za pisanje imaš malu kamericu, to stisnes, odaberes kaj oces poslat, i posaljes MMS.
Ovo za vibru, jer ti barem radi kad te neko zove? Ako ne, odi u Postavke- Zvukovi, i imaš dolje Vibracija, neka ti bude ukljuceno (da ti je plavo sa crticom prikazano na gumbicu tom).